Ann: szerintem holnap reggel menj be Zolihoz és mondd el mivan éskérj egy kontroll vérvételt.
Szerintem indenképpen jobb a bizonyosság bármi is legyen az, mint az egész péntek-szombat-vasárnap 3 napot végigidegelni, mert 3 nap buzihosszú tud lenni ilyen idegállapotban. Ezt Ő is megérti, nem emberevős fajta, tudod....
Biztos emlékszel, de szegény Eszterkénk is mikor gyanús lett Neki, hogy nincs rendben valami, előbb ment be kontroll vv miatt, mint a megbeszélt időpont volt....
Nem szeretném megmondani mit csinálj, én ezt tenném talán....
Nagyon drukkolok, hogy csak valami hajszálerecske v. felsértés v. ilyesmi legyen és ne az amire elsőre gondoltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valamennyire - tudom hogy nem lehet - de próbálj meg megnyugodni és pozitív gondolatokat előbányászni a fejed mélyéről!!!!!!!!
MI is ezt tesszük és küldjük Neked!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kahlan: amíg a bmc-ben mást nem mondanak, abba ne hagyd a progipótlást!!!! mert igenis bíztatóan alakulnak a dolgok a leírásod alapján.....
Fú Lányok!!! Nagyon nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!