Sziasztok
Előre szólok, hogy 5napja nem jártam erre, aki siet, az csak az elejét olvassa.
Léna ma megint nem aludt délután, aztán Kispapi is mors volt, még Lénával is, hogy milyen ilyen-olyan nyűgös. Aztán estére kiderült, hogy nagyon lázas (38,8). Fogalmam sincs, hogy nem tűnt fel. Persze apuka előjött a lázgörcs és az azonali hideg ülőfürdő ötletével, és szavaztam a GermicidCre, és 1óra múlva meglátjukra. Jelenleg alszik, de éjfélkor mérünk újra lázat. Szóval előre is necces a csütörtök, szerda pedig tuti kimarad!
Ja és jó, hogy nem nekünk van a leghülyébb közös képviselőnk! Bár mellesleg a mai napig nem hozta a ház könyvelését...
Utazás elmarad, vagyis egyelőre tolódik. Szóval már biztos, hogy dec5én még nincs vége a horror időszaknak
Céges buli nálunk is korán lesz megtartva. Annak idején karácsony köürül volt, most miért találja ki minden cég, hogy már decemberben leitatja a dolgozóit. Nekem vmi itt gyanús.
Meningitis elleni oltást a II kerületiek ingyen átvehetik a Kapás utcában. Csak azért szólok, mert hátha más kerületekben is létezik eme action. Nekünk a csudaokos' védőlányunk/nénink mondta.
Tali
nagyon kis baráti légkörben telt el. Eleinte Ed-del egymást néztük, mivel nem láttuk még egymást, aztán, mint a filmekben: Te nem Babanetes vagy címmel ÉN bátorságot vettem. Onnantól a szokásos módon zajlottak az események. A gyerkőcök jól el voltak magukban, Léna persze rajtam, Kincső pedig próbált ismerkedni a babáb átnyújtásával. Buksi és Vencel később értek oda, addig mi megtárgyaltuk a 2nap különbséggel lévő babák és mamák szokásait. Buksitól gyorsan megtudakoltam a sztorit, amit csak ott szabadott lemondani, de sajnos mivel csak mi voltunk ott, így mi nevethettünk rajta
(ez volt a fanyar vigyor a többieknek, akik lemaradtak, ám Kisbuksi megkönyörült rajtuk
) Szilvi és Dorka is bepottyantak, így már igazán jó volt Vencelnek a party!! Próbálkoztunk a közös hintázással, és a lessükelDorkahogyülagumilovon játékkal, de Léna maradt a legjobb az anya garbójába kapaszkodni módinál. Evés/Etetés közben Dorka és Vencel egymást szemlélték, legnagyobb sajnálatomra kéz a kézben eszegettek, majd Szilvi belapátolta Dorka kajáját (később Judit bunkó-suttyó megjegyzést is tett rá, amiért azóta is röstellkedik
), Vencel a 45fokos lejtőn elindult kúszásban, Kincső pedig mint egy jó kutyus a lábunknál kúszott. Mi addig békésen kávézgattunk, bár félszemmel a kúszóbajnokot figyeltük. Megmentettünk (Ed mentette meg, a pontosság kedvéért) egy második gyereket (ha első szülött lett volna, vszinű az anyukája 1méterre lett volna tőle), és tele pocival visszakucorodtunk a sarokba. Léna teli hassal elszunnyadt a kezemben, aztán sík terepre helyeztem(utazó ágyikó), így módom volt egy kicsit Vencel dögönyözni.Kereken 10percre. Lassan már esteledett, Ed párja is megjött, aztán Buksi kispapija is terepszemlét tartott. Mindenki épségben megúszta a mai napot is. Én pedig vártam a csodát, hogy hátha jól megfigyelte az édes lányom, miként kell kúszni.
Hát nem! Maradunk a kinyújtom a lábaimat négykézláb és még mindig orra esek állapotnál, azaz gekkópóz és sivítás.
Ini
jó, hogy újra itt vagy, és jó az ötlet a dedmentes talira. Igaz, hogy nálunk csak 7körül jár haza a 'váltás', viszont tudok sokáig mulatni
Olivérnek is sok puszi!!!!
Tünde
Kitti jobban? Angol házi?
Buksi
megkaptuk a mailt, köszi. Irtó édes vagy, jövünk!!! Ami a kettecsként illeti egy barátnőm szokott jönni, havonta 1x pénteken, és akkor mienk lehet az éccaka. Bár eddig csak moziban voltunk, de az is már vmi. Melegítős dolog meg nálam nagyon érzékeny terület, Szóval mikorra kispapi megjön, már nem vagyok melegítőben, ha nappal abban is voltam. Tudod, hátha épp ma jön meg a kedve
A buli meg jó volt, bár lehet, hogy Léna már akkor is azért volt ilyen kába, én állat meg azt hittem, hogy hiszti...
Boró
nagyon szép helyen jártatok! irigy, irigy
Zita
mizu az éjszakákkal, javul a helyzet? Mindig írni akarom,bocsi, hátha ma
Manóka
ez a tű-show elég horror volt nekem, bocsi
Ildi
Boldog szülinapot Zsófinak!!!!! KÉPET,KÉPET,KÉPET!!!
Mariann
a történeted sokban hasnolít a nővéreméhez, nála az első szülött kislány apukája járt fel naponta fürdetésre. Ma is imádják egymást és a nővéremmel jó baráti a viszony. Amikor újabb pasas van a közeledbe, akkor azért NAGYON jól nézd meg, mert lehet 2x is rosszul választani. Annyi a más, hogy a haza megyünk után visszakérdez, hogy melyik hazába is mennek. De ezen túl nincs hiba a gépezetben. Sok szerencsét hozzá a továbbiakban is
Rebi
bámulatos ez a Levi! papír??
Hajni
Szülinapi képek nem készültek?tudhatnátok, hogy szófosóJudit vizualizálni szeret mindent, majd megbizonyosodni az igazáról. Lécci, lécci
Dugulok, puszilok mindenkit. Megyek lázat mérni, így ma nincsenek Gif-ek.
J