Új privát üzeneted érkezett!

A többi infó: a szúrást nem éreztem egyáltalán, csak úgy mint a gátmetszést sem. Én mozoghattam volna, de nem javasolták, mert hogy nem úgy érzi az ember a lábát. De egyébként is ctg-re voltam kötve. Fájásokat jelezni kell és akkor megáll.
vicky79
Budapest III. kerület

KépKép

KépKép

Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.03.23 20:44-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky: gondolkozom rajta én is... :roll:

Bár ma mondták,hogy elég konzervatív a kórház,de erről a témáról nem most beszéltek,úgyhogy nem tudom,mi az álláspontjuk.
Vendég

Anyááám,hogy áll a kiscsaj!!! :D :D :D
Tündéri Liza!!! :) Persze Marcus is,de most megütköztem,ez nem semmi!!!! :D
Vendég

kubu: Gyönyörűek ezek a gyerekek. Hány fok van nálatok odabent, hogy a gyerkőcöknek ilyen melegük van? Barbus nyáron szeret csak ilyen lengén lenni, pedig ő sem szereti ha túl van öltöztetve.
vicky79
Budapest III. kerület

ja és az 5. képen homlokán legodoboz nyoma látszik ? :-)

kubuspace

Kubu: látszik egy folt a homlokán! :shock:
Vendég

béku: Ha kérni akarsz, akkor jó előre szólj majd. Csak mert kell egy külön vv. Ha határozott vagy itt szerintem nem utasítanak el, bár tudok olyanról, aki nem kapott mert nem volt szett amivel beadják. Szóval ne úgy számíts rá, hogy nem éled túl ha nem kapsz. Akkor nagyon nem jön jól a pánik. Szerintem kibírtam volna anélkül is, de jól jött a pihenés és így a varrásból sem éreztem semmit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem biztos még,hogy szeretnék,de azt tudom,hogy előre kell szólni,mert nem feltétlenül tartanak,ha nem kéri valaki...

pánikot meg semmiképp nem szeretnék :D

én is hallottam olyat,hogy nem volt,aki beadja,de olyan kórházról is,ahol boldog-boldogtalan kap,akár kéri,akár nem,és bármelyik orvos csukott szemmel beszúrja....
Vendég

béku: Itt volt aki beszúrja, csak nem volt szett. Kakti járt így, ha emlékszel esetleg még rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Csak gyors bekukk:

Kubu: nem hiszek a szememnek, irtó édesek! Hát lehet velük dolgod, és van kire figyelni, tüneményesek!

Breki: U-ban EDA - hát olvass kicsit róla az U- fórumán vagy kérdezd meg ott a lányokat. Nem adják maguktól, sőt.

Judit: 10-én koncertre megyek, 16-i hétvége utazás. Hogy bárányka látogatás mikor, bármikor irhat.

Holnap igyekszem fotózni az új szerzeményt, amely olyan csodálatos, hogy elmondani se tudom.
Az egyik elnyilt virág pedig új szárat hoz, kis vigasz a dolgos, nehéz napokban.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: ok,utánaolvasok... Köszi!
Vendég

Lányok, nagyon köszönöm a sok tanácsot a szúrással kapcsolatban!!!
Megnyugodtam, tehát nem gond, ha véletlenül érbe is megy! :-)

Kahlan: szerintem ez nagyon jól hangzik. Én mindig a cicifeszülés elmúlásából tudom, hogy 2-3 nap múlva meg fog jönni. Szerintem ha egyszer nem múlna el, azonnal tudnám, hogy baba van.
Drukkolok neked!

Kép
lujzici

Jó hajnalt,
elaludtam, 45 perccel később keltem, mint szerettem volna, brrrrr mérges vagyok :-)

Béku,
EDA: én kaptam, nem kértem, adták :-) ugyanis fájásgyenge voltam, Marcit két hét túlhordás után indították, persze nem volt kellemes az oxyra tágulás, első szülés, erős izomzatom van stb.stb. úgyhogy oxy vs. eda, dolgozott a kettő együtt, mondjuk edából ingyuri-mingyurit kaptam hogy azért mellette érezzem a fájdalmat is :-)
(ANDI TE EZT NE OLVASD), öööö asszem 4x szúrták be :-) addig apának ki kellett mennie, anesztes jött, ügyes volt, egyetlen gond hogy hajnal óta egy korty folyadék nem volt bennem és azért du 1-kor eléggé aszott volt testem azon része :-) ahogy bejött a cucc egy pillanatra éreztem egy áramütésjellegűt aztán pedig feküdhettem vissza az ágyra, pedig nekem pisilnem kellett, sétálni akartam, fájtak a fájások, szóval kubu hisztizett, de nem kelhettem fel 1 órán keresztül :-) utána kiharcoltam hogy 5millió vezetékkel a labdára szeretnék ráülni ha már pisilni nem mehetek el :-)
összességében jó volt hogy kaptam, kegyetlen erős fájásaim voltak előtte, időlegesen ezek megszűntek, és az oxy is dolgozhatott.
Lizánál esély nem volt EDA-ra, nem is akartam, dokim megmondta hogy ügyes vagyok meg már második szülés, ugyan, pikk-pakk készen leszünk :-)
gátmetszés semmit nem éreztem, sőt a stoppolásból sem, tök jót beszélgettünk a dokimmal, szülésznővel akkor (is).
sajnálom szülőszobai nega élményt, esetleg valakivel nem tudnád felvenni a kapcsolatot aki volt már látogatáson hogy mondja el a tapasztalatait ?
köszi dicsit, bizony bizony, Liza áll, nonstop, meg mászik, teper, körbejárja a lakást :-)
legodoboz, ja M véletlenül lecsapta Lizát.

Vicky,
szupi hogy Barbus jobban !
huh 4 ujjnyinál kaptál még EDA-t ? nem semmi.
köszönöm gyerkőcdicsit. átlagban 20-21 fok van, Marci kezdetektől ilyen, letépte magáról a hálózsákot, oldalba rúg ha betakarom, ő egy bodyban alszik most hogy nagyobb fiú már :-) és most is úgy jöttem ki mellőle (mert köztünk alszik) hogy össze-vissza van tekeredve a pihepuha plédjébe, de szinte mindene szabadon van :-)
éjfélkor Liza felébredt, sírt a drágám, le volt izzadva, átmelengettük, apa elringatta, persze előtte megszabadította rugitól, és most csak egy rövidujjú body-pléd kombóban alszik, totál eufória.
szóval valahogy ezek a gyerekek olyanok mint a szüleik, hogy naon nem bírják a meleget.
a varráshoz nem kaptál külön érzéstelenítőt ?

Kispatak,
köszönöm :-)
képet várjuk.

kubuspace

Sziasztok!

Nem nagyon gyűlnek az időpontra jelentkezések :roll: :roll: :roll:
Amúgy tali szerintem ennyi gyerkőccel, játszóházban lenne ideális, mintha emlegettetek volna egyet a múltkor (Kubu, Eszter???).

Kubu,
tüneményes kis családod van! Tudod, ahogy így nézegetem őket, még kedvet kapok hogy Móci mellé bepróbálkozzunk egy kiscsajjal :)

Vicky,
nnna, majdcsak gyógyul szépen Barbus, ha már iszogat is!

Kispatak,
a többi napra beikszellek, max. majd töröljük ha már tuti lesz a bárány-tali!

Breki,
nekem is van tapasztalat EDA-val EDA nélkül...hmmm...én fogok kérni!!!
Sajnálom hogy nem jutottál be a szülőszobára, de legközelebb tudom hogy nem akadályozhat meg semmi :wink:

Kép
judit0713

kubu: Nem semmik a gyerekeid. Nálunk is kb. ilyen meleg van. Én az edába kaptam egy plusz adag fájdalomcsillapítót a varráshoz. A méhszájammal kapcsolatban meg: 3 ujjnyi voltam alapból, 3 órányi fájás után lett 4. Így kaphattam, de csak így hogy próbababát csináltak belőlem. De ezek szerint egész ügyes volt a srác.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Nem semmik a gyerekeid. Nálunk is kb. ilyen meleg van. Én az edába kaptam egy plusz adag fájdalomcsillapítót a varráshoz. A méhszájammal kapcsolatban meg: 3 ujjnyi voltam alapból, 3 órányi fájás után lett 4. Így kaphattam, de csak így hogy próbababát csináltak belőlem. De ezek szerint egész ügyes volt a srác.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, jöhetek panaszkodni?
7,7 lett a cukrom, a nő nagyon csóválta a fejét, hogy ha csak egy tizeddel rosszabb, nem fogadják el, de így is beszéljek a dokimmal.
Szerintem ez cukorbeteg diéta mellett nagyon szar :( Én ugye met-et nem szedek, csak a diéta...
Mit tudnék még azon kívül tenni? :(
Andi, neked mennyi volt, 7,8?
Éreztem is, basszus, máskor nem vagyok rosszul ettől a szartól, tudtam, hogy most nem OK. Múltkor 5,0 volt még csak.
/Ráadásul imádott nagyim szombaton lesz 90. éves, szerettem volna vele rendesen ünnepelni, nem mérleggel meg almával :( Jó, ez legyen a legnagyobb gondom, de akkor is.../

Kép Kép
estrella22

Szisztok!
Kubu, nagyon cuki Liza. És milyen szépen áll! Fantasztikus, mi fényévre vagyunk ettől.

Judit, én azért nem írtam a táblába, mivel nekünk csak az első hétvége jó, utána a messzi távolban leszünk :D

Eda, én kértem végül. Azt gondoltam, hogy megcsinálom nélküle, de nem ment. A fájdalom küszöböm 0, de reméltem, hogy sikerül, hát nem. :oops:
Nekem sem fájt a beadás, semmit nem éreztem. (előre hajoltam, amikor nem volt fájás kicsi szúrás elsőre (érzéstelenítés) utána a kanül) Viszont a legfontosabb, hogy időben kell kérni. Nálunk nem volt anesztes, mivel sok császár volt, vártunk utána kiderült, hogy rossz az egyik véreredményem és ismételni kellett a vérvételt, azt mondták 30 perc és kész, hát több mint 1 óra volt. Aztán ismét várni az új anesztesre (nappali műszak). Borzalmas volt már. Na és utána tényleg nem éreztem semmit. A többit nem írom le, mert innen kezdődtek a gondok (nem ide való), de a lényeg, hogy megúszta Lili és egészséges! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella, sajnos a 24. hét-től emelkedik a cukor érték. Ezért van ilyenkor a vérvétel. Ha az elején jó volt, ilyenkor szokot magas lenni.
De nem kell izgulni. Diéta és kész!
A legfontosabb, hogy tartani kell. (Nem kell számolgatni, de no cukor és fehérliszt!)
Minden ok lesz, majd a doki nézi a baba súlyát és magzatvizet, abból mindent lehet látni. (de a babának semmi baja!)

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Estrella... nekem még szarabb lett... kereken 8-as.... ezért volt a mizéria....de én ugye szedek még napi 1 850-es metet felezve, 2 részletben... (3x850 volt egyébként az adagom.... amit a 12. hét után kezdtem el csökkenteni... a 12. héten a rendes met adaggal nekem 6,8 volt a terhelésesem amúgy..).
Most a csökkentett Mettel az ujjból nézős cukrok éhomra 4 valamennyik... kaja utána 1 órával 6 körüliek most... úgy hogy én is diétázok...... Izgulok is hogy így maradjon még 4 hetet, utána talán nem lesz gond.

Szerintem a 7,7 még határon belül van. Ilyenkor szokták azt csinálni, hogy ha jól tudom, illetve ahogy olvastam a terhességi cukros fórumokon, hogy a későbbiekben újra nézik újabb terheléssel.
De az is lehet, hogy már most elküldenek a diabetológiára, nem tudom.. 7,8-cal ZOli azt mondta nem küldött volna el.. 8-cal viszont "hitvatalból" muszáj volt...

Várd meg mit mond a dokid.. aztán lehet érdemes lenne otthoni mérővel kontrollálni Neked is, mert ugye az a cukros-baszás egy olyan irreális mennyiség, ami jóhogy felnyomja most terhesen az értékeket.... Ráadásul ugye Te azt mondtad ha jól emlékszem, hogy a cukros ivás után 1,5 órával kell visszemenned??? Csak mert akkor ha tényleg 1,5 órával nézték, akkor eleve sántít a történet, mert 75 g glükóznál a 2 órás terhelt határértéke a 7,8... de nem akarnék okoskodni... :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

Lehet, ha néznéd 1-2 hétig a kajálás előtti ill. evés utáni 1 órásokat, mint én, mielőtt elmentem a diabetológiára.... ujjból mérős otthonival.... tök normális értékeid lehetnének még met nélkül is... egy próbát szerintem megérne....de tényleg csináld azt amit a dokid mond, ezek csak az én tippjeim... :shock:

Ja és mozgás!!... ha még bírod... az leviszi a cukkeró értéket..

Hirtelen ennyi jutott eszembe!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

estrella: Sajnálom, remélem nem kell majd inzulin. Tényleg azt hittem hogy jó lesz az eredmény. Nekem a 15. héten lett 7,7. Majd méregetned kell és ha akkor 7 fölött mérsz, akkor kellhet inzulin. Ha még nem vettél mérőt én nagyon szívesen kölcsön adom. Már visszakaptam a másik kismamitól. Drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

KUbu: nagyon jók a képek... ledöbbentem a kisasszonyon viszont ahogy áll!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

BÉku: nálunk a szülőszobát vidijón mutatták volna meg, ha működött volna a rendszer....de sajna nem, úgyhogy én pl. azt javasoltam Nórinak is, hogy beszélje meg a dokijával, hogy mikor ügyeletes bemehessenek szétnézni. Ez meg is történt :)... Én ugyanezt fogom leboltolni majd Zolival valamikor áprilisra, mert mi is szeretnénk majd valamikor megnézni előre a helyet... :wink:

Vicky: Remélem ma már még jobban lesztek!!! :wink: :wink:

andrea-1

Drága Estrella, én sajnos nem tudok ezzel kapcsolatban tanácsot adni, csak bíztatásul írok, és hogy drukkolok, hogy rendben legyen minden. Az a tömény 75 gr az tényleg nagyon durva, meg az is fura, hogy 1,5 óra múlva nézték. Beszélj dokiddal, szerintem jó az amit Andi mondott, hogy méregesd a cukrot kaják után. Ha rendesen diétázol, akkor nem hiszem, hogy ilyen mértékben megugrik a cukker. Úgyhogy ne ess kétségbe!! Aztán számolj be mindenképpen arról h. mit mondott okos dokkered.
ann74

Kubu, köszi! Akkor viszem mindkét pasit. Legalább lefoglalják egymást míg én trécselek.
Gyerekek tüneményesek.

Vicky, továbbra is mennek Barbusnak a gyógypuszik.

Estrella, sajnálom hogy rossz lett a cukrod. Remélem mondanak valami okosat a dokik.

Judit, privi ment.
franci

Franci,
ikszeltelek :wink:
Szerintem énapa is jön, ha éppen nem lesz szolgálatos.

Csajok,
eddig fej-fej mellett haladnak a voksok, kérek még infókat!!!

Estrella,
ügyesen a diétával, nem lesz ott baj!
Mondjuk nekem már hetekkel ezelőtt megcsináltatta S a terhelésest, és ha igaz amit Woody írt, hogy a 24. héttől nő, akkor lehet hogy az én eredményem nem is volt olyan megnyugtató???
(0 perc:4,2 - 120 perc:4,8)

Kép
judit0713

Judit, nekem lényegében mindegy, tudok alkalmazkodni. Talán inkább szombati nap legyen, mint vasárnap.
ann74

CSajok... nekem most kivételesen csak 1 hétvége lenne jó.... a 9-10....úgyhogy nem akarjátok azt favorizálni???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Franci
Jobban vagy?

Béku
Nekem csak az EDA beszúrásról van infom, egyáltalán nem gáz, nekem nem is fájt, csak féltem tőle. Viszont a fájások között szerintem még annyira sem lesz szar, csak örülünk, hogy segít végre valami :)
A Margitban szerencsére boldog-boldogtalannak adnak, nem olyan ősanya-kórház, mint mondjuk az Imre, ahol akkor sem császároznak pl, ha indokolt lenne.
Sajnálom a szülésfelkészítőt... nekem is azt mondta a doki, hogy megbeszélünk egy időpontot, mikor ügyeletes lesz és megmutatja a szülőszobát.

Vicky
Köszi az infokat!
Ezt a felkészítőn is mondták, hogy sokan nem vesznek legevőt szülésnél és rájuk kell szólni :)
Jó a germesés cucc is...
Köszi, ha kell szúrnom/mérnem magam, élnék a lehetőséggel...

Andi
Tegnap legalább kialudtad akkor magad...
Neked gondolom azért segít a met...
Felhívom délután a dokimat... Azért aggódom, mert diéta mellett lett ennyi.
1,5 órával ivás után kellett beérnem, hogy lepapírozzuk a dolgot, de percre pontosan 2 órával rá vették le a vért. Addig nem is nagyon mozogtam, már csak sminkeltem otthon, meg ültem a kocsiban a dugóban, aztán a terhesgondozó várójában.
Mozogni mozgok, heti 1 terhestorna fix a barátnőmmel, amúgy meg még heti 2-3-szor otthon tornázom.

Kahlan
Drukkolok holnap reggelre!!!

Zsu
Nagy gratula a barátnődnek! :)

Ann
Nyugi, a mindjárt megjön érzés jó jel :)
2 órával később nézték, nem másfél, remélem a dokim mond valami okosat :(

Woody
Tényleg az a baj, hogy háromnegyed éve diétázom, rendesen, számolgatva, szóval a no cukor, no fehérliszt elv nem újdonság...
A magzatvizet meg babasúlyt nem nézte a doki, mert nincs mindig ultrahang.

Judit
Nekem is volt már terheléses a 16. héten az IR miatt, az jó volt. Neked a 4,0 teljesen OK!
Fórumtali:
Nekem jó a 9. és 10.-e is, ha Andi miatt az lenne csak jó...

Kép Kép
estrella22

Estrella: csináltunk direkt met nélküli méréseket is, ha már beruháztunk erre a szaros mérőre.....
Úgy van, hogy ha diétás kaját, tehát a megengedett mennyiséget és minőséget eszem, annyiszor, ahányszor kell..... akkor met nélkül is bőven 6 alatt vagyok.. mettel pár tizeddel a nem metes értékek alatt.. szóval valmennyit biztosan hat, az tény..... viszont ha a megengedett mennyiségnél többet és tiltott zónás dolgot eszem, akkor felmegy 6,5 fölé is, ill egyszer volt kereken 7, mikor direkt feszegettem a határokat... mettel is és nem mettel is..... na azóta nem feszegetem és 6 alatt maradok mindig..... szóval kurva fontos a diéta, hogy FOLYAMATOS LEGYEN... nekem ez jött le sajátmagammal kapcsolatban....
Valahol azért mázli hogy bírom tartani, mert ha zabáltam volna, mint állat akkor nem úsznám meg....így azért van rá esély... :wink:

andrea-1

Köszi lányok a tippet,akkor majd valahogy a dokival lebeszélem,hátha tud valami utat,hogy megnézhesse más is a szülőszobát.

Légyszi ne nézzetek hülyének,de mégiscsak első szülés,és bár egy kép van fent honlapon,de engem megnyugtatna látni,hol történnek majd az események :)

No,úgy látom az anyukák körében akkor sikert aratott az EDA.
Leboltolom én azt,nehogymááá ne járjon,ha fizetek mindenkinek a munkájáért aznap... :D :D :D
Szóval így elsőre akkor talán jobban tenném,ha kérnék,mert tuti elbénáznék mindent,és idő előtt fáradnék ki,ahogy magamat ismerem.
Nekem mondjuk nem 0 a fájdalomküszöböm,elnézve a múltamat,de el se merem képzelni,mennyivel több lesz ez,mint amit már megtapasztaltam :D

Úgyhogy köszi a válaszokat!!! :D
Vendég

Na és akkor csak azt nem írtam amit ebből az egészből ki akarok hozni... hogy ha diétázol tényleg érdemes lenne minél előbb nézni, hogy milyen ujjból mérős értékeid vannak a hétköznapkoban a megengedett táplálkozás mellett.... mert láthatod, nálam is felnyomja egyből ha nem olyat v. nem annyit eszek, amit szabad.... ugyanúgy mint a cukroslötty.... és ezzel akarnék utalni arra, hogy nekem továbbra is elég a diéta..... remélem Nálad is így lesz.... a baj ott van, ha diéta mellett többször 7-es értéket v. afelettit mér az ember, ujjból mérősnél ugyanis az a határérték, terhesnél 1 órával evés után..... ha ilyen lenne, akkor jön képbe az inzulin..... ahogy Vickynél vagy Zsuzsókámnál is történt....

Minden esetre ne parázz addig míg nem tudsz biztosabbat... tényleg nézd egy db-ig abból azért látni fogod!!! :wink:

andrea-1

kisbeeka: Még mindig mondhatsz nemet akkor az edára. Egyébként a szülőszobát én is csak úgy futólag láttam, mikor ctg-re mentem oda. Akkor sem lesz gond, ha nem látod előre. Az ágy az csak ágy, nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Ja és még egy gondolat, aztán befejezem a bőlére eresztést..... a cukor mértéke terhességben fokozatosan emelkedhet akinél gázvan... egészen ahogy mondták meg olvastam is a 33-36. hétig.. utána már nem jellemző ez a fajta emelkedés, ha addig kontorllálni tudják/tudjátok akkor veszély elmúlt... viszont nagyon kell nézni a baba méretét, a magaztvíz mennyiségét, a lepény érettségét, a vérnyomás, hogy nem emelkedik-e, illetve a vizesedést.. Nekem ezekre hívták fel a diabetológián a figyelmemet fokozottan.
Úgyhogy most hogy voltunk a 4d-n én külön rákérdeztem ezekre és meg is nézett mindent a nő külön-külön is... + Zolinál is végigkérdeztem az egészet és fogom is jövő héten is. :shock: :shock:

Béku: Természetes, ha 1 mód van rá, hogy látni szeretnétek... mi is így vagyunk vele :) :wink:

Csajok, van egy jó hírem: sikerült leszerveznem, ma este megyünk Iza járgányáért :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Képzeljétek,megérkezett a postán a csomagocska,amivel még nőnapra lepett volna meg párom :D

már épp szólni akartam neki,hogy az a 10 nap is letelt már,amit mondtak,hogy újra kipostázzák,erre megjött :D

Bááár,nagyon titokzatos párom,most azt tervezi,mikor kapjam meg :shock:
nem vagyok egy türelmes tipus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: lehetséges,hogy Rajót láttam tegnap? Párom már későn nézett oda,pedig a képek alapján talán felismerte volna ő is :D
Vendég

Ja igen akartam mondani Béku, hogy a személyleírás tökéletesen ráillett Rajóra ... 7 óra környékén volt az Örsön asszem :wink: :wink: :wink: Úgyhogy ha akkor láttad, nagy eséllyel Ő volt :lol: :lol:

andrea-1

Drága Estrella, én sajnos nem tudok ezzel kapcsolatban tanácsot adni, csak bíztatásul írok, és hogy drukkolok, hogy rendben legyen minden. Az a tömény 75 gr az tényleg nagyon durva, meg az is fura, hogy 1,5 óra múlva nézték. Beszélj dokiddal, szerintem jó az amit Andi mondott, hogy méregesd a cukrot kaják után. Ha rendesen diétázol, akkor nem hiszem, hogy ilyen mértékben megugrik a cukker. Úgyhogy ne ess kétségbe!! Aztán számolj be mindenképpen arról h. mit mondott okos dokkered.
ann74

Vicky: hááát,nálam nem ennyire egyszerű :D :D :D
nem a kórterem érdekel,olyat láttam már a műtétjeim során,de ezek a szülőszobák nem hasonlítanak a műtőkre sem -szerencsére.

Klassz lenne látni,és ha már van rá mód,miért ne? :D

Andi: de jóóóó!!!!! :D
Kérünk majd Rólatok is képet a járgánnyal!!!!
Vendég

Andi: akkor stimmt!! :D
nem mertem letámadni,mert ha mégsem Ő,elég ciki lett volna,főleg ha páromat se avatom be,hogy az első szembejövő fickót elkapom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kérdezte párom is,miért nem mentem oda,de annyira azért nem voltam biztos benne,mert amint már sötétedik,vagy sötét van,a látásom nem túl jó :D

Pont előző este nézegettük közösen a képeiteket,nagyon teccccc az esküvős!!!!!! :D

Aztán irány a Mc, benyaltam bánatomban egy olyan újfajta desszertet.... nem szoktam oda járni,de annyira kívántam valami fagyis cuccot.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az semmi,de most is ennék egyet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi
Hú, köszi a részletes választ!!!
Szóval nagyon szigorú diéta, felejtős a mama 90. szülinapi tortájából egy falat :)
Akkor is hülyeség ez a cukros lötty, az életben nem eszem meg egy bögre cukrot! Otthonra is (korábban) évente ha vettem egy kiló cukrot…
Vizesedni tudod, vizesedem, vérnyomásom OK, 18.-án megyünk 4D-re, akkor már csak látják, normális méretű-e a picúr…
Majd kérünk képet a járgányról!

Béku
Én is kíváncsi leszek, hol lesz a nagy nap :)
Én EDA-párti vagyok, meg az egésszel úgy vagyok, hogy azért tanultak a dokik, hogy vigyázzanak rám és a babára és amiben lehet, könnyítsenek, így én elfogadok minden segítséget, nem vagyok egy otthon szülős ősanya típus.
Húúú, kíváncsi vagyok, mit kapsz!

Ann
Köszi :)

Bocs lányok, hogy telenyavajogtam a mai napot a cukrommal, tényleg ez legyen a legnagyobb bajom… Egy volt osztálytársam mindkét babánál végig feküdt, mert kinyílt korán a méhszája, mi ahhoz képest egy kis diéta…

Kép Kép
estrella22

Estrella: Javaslom az álomsüti (v. más diabetikus) cukrászdát..... :) Éntortám onnan volt és még + szelet sütik is.... Bűntetlenül lehetett (persze) mértékkel enni.... és kurva finom!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Lányok, nem azért írtam a szülőszobás dolgot, mert engem ne érdekelt volna szülés előtt, csak én éppen a terhespatológián feküdtem, mikor a többiek a szülőszobát nézegették. Én meg éppen azon izgultam, hogy minél később lássam. Így én erről lemaradtam. Viszont szüléskor meg már bárhová fektethettek volna, nem érdekelt. Csak ezért írtam. Egyébként a mávban kicsit műtősek a szülőszobák, legalábbis az enyém olyasmi volt. Egy ágy, szekrény tele ismeretlen cuccokkal, infúziós álvány, ctg. Apának egy szék. Szóval nem volt nagy szám. A műtőt én is megnéztem volna, de persze nem szülés közben. Arra jobb volt nekem ez a szobácska.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.03.24 12:52-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: engem még soha nem műtöttek, kórházban csak kisgyerekkoromban voltam... utána meg max. látogatóként... és hát így is megvan a fóbia a helytől... szóval most azt mondom, megnyugtatna, ha nem ott élesben látnám majd először...de ki tudja, akkor meg lehet úgy leszek vele, hogy vihetnének akár a sarki henteshez is, olyan szinten kész leszek... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: mondtad ezt a fagyit.... hát... volt itthon még egy kicsi a jégen még őszrőr.... öööö...... most már csak VOLT... :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Jajj,ne is írjátok a sütiket,nagyon rákaptam az édességre pár napja :D :D :D

totál nincs étvágyam,de ahogy megláttam a sütit,ráugrottam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lehet,hogy nekem is valami cukormentes izére kéne ráállnom,az nem lenne olyan gáz :D
pár hét,és kiderül a terhelésesen,mit műveltem... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: bocsi... :roll:
nem is értem,3 napja csak 1-1 szelet kenyeret ettem valamivel,inkább csak ittam,és ahogy megláttam a fagyis csodákat, nem lehetett velem bírni :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

úgyhogy a kilóimon nem fogja a védőnő észrevenni 29-én,max. a cukrom mutatja majd,hogy valami rejtett kívánósság van nálam is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi: Ha úgy leszel, mint én akkor lesz időd körül nézni közben. Egyébként én nem biztos hogy szerettem volna tudni, hogy mit mivel csinálnak. Apa pl. végig nézte az edámat (is, meg az egészet, amíg bent volt), ő tartotta lent a fejem. Hát azt mondta inkább ne is akarjam tudni. Meg a gátmetszést meg ilyeneket. Gondolod, hogy téged pont megnyugtatna ha látnád a helyiséget meg az eszközöket meg ilyesmi? Azt hittem pont te nem mennél ilyen helyre, majd csak ha visznek. De persze ha van rá lehetőség és késztetést is érzel rá, akkor menj. Lehet, hogy a következő szülésem előtt majd én is bemegyek. Akkor legalább körbe tudnék nézni, nem úgy, mint most. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: engem megnyugtatna, sőt kíváncsi is vagyok .... csak tűt meg vért ne kelljen látni.... :-D

andrea-1

Andi,
horrort nem fogsz látni a JK szülészeten, csak annyit amit a képen felraktam múltkor minden egyéb eszköz el van pakolva :-) meg összecsukott formában az ágy is tök barátságos, persze egyébként is, csak akkor már átmegy a kényelmes vajúdásból egy kevésbé kényelmes szülési pózba akkor néz ki másképpen.

nem semmik vagytok csajok, nekem eszembe nem jutott hogy megnézzem milyen lesz a szülőszoba :-))))

kubuspace

Estrella: hát egy sejtésem van a meglepimet illetően,hogy mit kapok páromtól,de arra meg nem illik rá,hogy várjon vele... :roll:

ha Bolát kapnék,akkor azt már ide kéne adnia,hisz már hallja a baba a kinti hangokat,és ezt tudta,hogy akkorra szeretnék egyet :)
ja,és arról tudom is,hogy nem vehetek magamnak ;)

csak azt nem tudom,akkor mire vár? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a házassági évfordulónk majdnem Andi szülésekor lesz ;) ,csak nem várja meg azt :D :D :D
a szülinapom meg 1 hónappal a baba érkezése előtt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

No,laptetőimet Ann számára ajánlom,illetve Panniknak,Estrellának a cukor miatt,és az összes akciózónak a mielőbbi zebrás tesztekhez!!!

(Kahlan,Téged se hagylak ki ;) )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?