Jó hajnalt,
elaludtam, 45 perccel később keltem, mint szerettem volna, brrrrr mérges vagyok
Béku,
EDA: én kaptam, nem kértem, adták
ugyanis fájásgyenge voltam, Marcit két hét túlhordás után indították, persze nem volt kellemes az oxyra tágulás, első szülés, erős izomzatom van stb.stb. úgyhogy oxy vs. eda, dolgozott a kettő együtt, mondjuk edából ingyuri-mingyurit kaptam hogy azért mellette érezzem a fájdalmat is
(ANDI TE EZT NE OLVASD), öööö asszem 4x szúrták be
addig apának ki kellett mennie, anesztes jött, ügyes volt, egyetlen gond hogy hajnal óta egy korty folyadék nem volt bennem és azért du 1-kor eléggé aszott volt testem azon része
ahogy bejött a cucc egy pillanatra éreztem egy áramütésjellegűt aztán pedig feküdhettem vissza az ágyra, pedig nekem pisilnem kellett, sétálni akartam, fájtak a fájások, szóval kubu hisztizett, de nem kelhettem fel 1 órán keresztül
utána kiharcoltam hogy 5millió vezetékkel a labdára szeretnék ráülni ha már pisilni nem mehetek el
összességében jó volt hogy kaptam, kegyetlen erős fájásaim voltak előtte, időlegesen ezek megszűntek, és az oxy is dolgozhatott.
Lizánál esély nem volt EDA-ra, nem is akartam, dokim megmondta hogy ügyes vagyok meg már második szülés, ugyan, pikk-pakk készen leszünk
gátmetszés semmit nem éreztem, sőt a stoppolásból sem, tök jót beszélgettünk a dokimmal, szülésznővel akkor (is).
sajnálom szülőszobai nega élményt, esetleg valakivel nem tudnád felvenni a kapcsolatot aki volt már látogatáson hogy mondja el a tapasztalatait ?
köszi dicsit, bizony bizony, Liza áll, nonstop, meg mászik, teper, körbejárja a lakást
legodoboz, ja M véletlenül lecsapta Lizát.
Vicky,
szupi hogy Barbus jobban !
huh 4 ujjnyinál kaptál még EDA-t ? nem semmi.
köszönöm gyerkőcdicsit. átlagban 20-21 fok van, Marci kezdetektől ilyen, letépte magáról a hálózsákot, oldalba rúg ha betakarom, ő egy bodyban alszik most hogy nagyobb fiú már
és most is úgy jöttem ki mellőle (mert köztünk alszik) hogy össze-vissza van tekeredve a pihepuha plédjébe, de szinte mindene szabadon van
éjfélkor Liza felébredt, sírt a drágám, le volt izzadva, átmelengettük, apa elringatta, persze előtte megszabadította rugitól, és most csak egy rövidujjú body-pléd kombóban alszik, totál eufória.
szóval valahogy ezek a gyerekek olyanok mint a szüleik, hogy naon nem bírják a meleget.
a varráshoz nem kaptál külön érzéstelenítőt ?
Kispatak,
köszönöm
képet várjuk.