Kubu: hát ha van személyes tapasztalat,akkor minden infó jöhet (EDA).
azaz milyen volt a beszúrása,nem gáz-e az fájás közben,sétáló volt-e vagy sima,stb
Andi: asssszem láttam ma Rajót!!!
Ha egyezik a katona szín (?) kabát-sötétedett,úgyhogy ez nem 100%, farmer és tornacipő,és Örs,akkor Ő volt
Épp az Uzsokiból jöttünk vissza,akkor láttam,ha Ő volt
Nagyon klassz volt egyébként a mai,de egy nagy csalódásom volt...
Azért kértem páromat,hogy intézze el,hogy elengedjék előbb a melóból,mert ugyebár már már feloldották a látogatási tilalmat,és beöltözve megnézhettük volna a szülőszobákat.
Az elején kérdezték is,kik mennének,mert max. 20 fő mehet, 2X10...
összesen kb. 12-en raktuk fel a kezünket,és persze ha több lett volna 20-nál,akkor azok vannak "előnyben",akik hamarabb szülnek,ez nem is para,de így mondták,hogy mind mehetünk,meg se kellett számolni.
Aztán a végén kint kellett várni közösen,és persze addigra akiket nem érdekelt,azok is úgy döntöttek,miért ne...
így már több mint 30-an maradtunk ott,és hát mivel nekem csak 20 hetes a pocak,nem mehettem
legközelebb ápr. 20.,de ha akkor is többen vannak a még nagyobb pocakosok,akkor sincs esélyem... ez nem fair,mert hallottam a beszélgetést,olyan csaj is maradt,aki már 3X is volt...
Sőt,egy szülés végére értek oda,ezt is mesélte.
Szóval aki már látta 1X,vagy 2X,miért nem hagyta,hogy más is mehessen?
Mikor mondták legutóbb,hogy megnézhetjük,nem volt szó létszámkorlátozásról
Bocs a rinyáért,de úgy vártuk ezt a napot!! Apát le is cseszte a főnök anyja,aki szintén főnök-féle,mert nem tudott az elkéredzkedéséről.... Szóval nem tudom,hogy oldja meg legközelebb,mert így 1 órát lógott,de következőnél már hosszított nyitva tartással vannak,ő meg egyedüli szerelő......