Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sikerült összeszednem magam,így ide jutottam. A fél éjszakát a wc-n töltöttem. Egy haszna van, 2 kg-val kevesebb vagyok. A héten megint itthon vagyok. A főnököm biztos szétrúgja a popómat. Pénteken bemegyek a házidokihoz, megbeszélem vele mit csinálja, hogy ne betegeskedjek. Ma nem mertem megkockáztatni az utat.

Lujzi, hajrá kezdés!!!

Kubu, nem semmi vagy. Én 8 óra alvás nélkül nem is működöm.

Vicky, jobbulást! Mért akarsz dilidokihoz menni?
Az nem baj ha nem eszik sokat Barbus. Inkább igyon. Majd bepótolja ha rendbejön. Én ilyenkor még az édességeket is megengedem. Ilyenkor a jelmondatunk „mindegy mit, csak egyen”.

Ann, ne aggódj, ott van a babód.

Kahlan, péntekre nagyon drukkolok!

Andi, nagyon szép a táska. Egy csini kiscipővel nagyon édes lesz Iza.
A rózsás lovagom megvan, csak lenne kinek udvarolnia.

Pannik, hétfőn várom a szupi híreket.

Bocsi most lépek. Visszadőlök….
franci

Lányok,köszi mindenkinek! :) Vnbeni,Neked külön is! :D

Elálltam a törött vázas témától,elegem lett,miután hiába vártam szombat óta a válaszra az ajánlatunkra,így lecsaptam egy másikra, amit hirtelen bevonzottam magamnak (2 órája se volt hirdetve).

Lehet,hogy "túl igényes" vagyok,de a 47 kilómmal muszáj megemelni tudni egy babakocsit,így maradt az Espiro.

Mesélte egy lány valahol,hogy fogalma se volt ezek súlyáról,így ajálnkozott egy anyukának a buszon,hogy lesegíti a kocsit,de hirtelen érte annak súlya,és leejtette....babástul :shock:
nem lett baj,de elég ciki volt neki.... ő se gondolta,hogy olyan marha nehezek...

kép majd egyszer-talán :)
Vendég

kisborsó, én a jánosban szeretnék választani szülész orvost.
Ő csinálta a laparoszkópiát nekem meg a méhtükrözést, én nagyon szimpatikus volt és már magánban is voltam nála egyszer és akkor már mondtam is Neki, hogy eldöntöttük a férjemmel, hogy ha sikerül a baba, akkor azt szeretnénk, hogy Ő legyen az orvosunk. Így hétfőn rá is kérdezek K-nál, hogy mikor kell nekem jelentkezni a választott orvosnál. Itt a fórumon Kubu és Mieza is nála szültek ha jól tudom és Ők is csak jókat tudnak mondani és nagyon jó szakember meg jóhumorú orvos. Nekem a fő az, hogy bízom benne és normális volt eddig mindig. Ha érdekel írok nevet is.
pannik
Budapest

Kisborsó: ha a dokim nem vállalt volna el,és meg tudtam volna oldani az odajutást szüléskor,akkor én is Sz-t választottam volna orvosomnak :)
Vendég

zsuzsi: Az oscilloo.... lehetb hogy jó lett volna, de már most nem veszek. Vettem mézet, gyereknek adom a stodalt. Egyelőre ennyi. Remélem lassan az étvágya is meg jön, tegnap csak a gyömülcsöt ette szívesen. Vitaminnak jó, de kalória nem sok van benne. Ma eddig még csak tápot meg banánt evett.

estrella: Nekünk is ilyesmi kengurunk volt, csak az eggyel újabb, amiben fektetve is lehet vinni. Ültetve elméletileg csak 3 hónapos kortól lehet, vagy amikor már tartja a fejét. Nekem az volt ezzel a bajom, hogy nagyon lelógott benne Barbus és úgy nagyon nehéz volt. A mei tait jobban meg lehet kötni. De legfeljebb majd akkor kipróbálod, mi most már csak a csatosat használjuk. Elméletileg ezt is lehet már kicsi kortól, gyakorlatilag amikor már tud ülni.Szerintem ha rosszul vagy a cukros löttytől az pont azt jelenti, hogy nem lesz rossz az eredmény. Legalábbis én sosem voltam tőle rosszul és nagyon magas inzulinok jöttek ki. Szerintem ne aggódj, de kíváncsian várom.

franci: Már írtam itt a csajoknak, hogy a szülés után hallucináltam éjszakánként és nem szeretném ha ez megint előjönne majd. Meg Barbus is tépázza néha az idegeimet rendesen. Gondoltam beszélek egy szakemberrel, de a dokim szerint nincs rá szükségem. Barbus inni sem nagyon akar 2 napja, próbálok mindenből adni neki, hátha pont azt hajlandó megenni. Ma a banán csúszott, tegnap a narancs. A dörmit imádja egyébként, de most az sem kell neki. Ilyenkor nálam is mehetnek az édességek, de ő nem annyira szereti őket szerencsére.

kisbeeka: Tényleg nehezek ezek a kocsik, nekem is szoktak néha segíteni. Mostanában a gyereket akarják állandóan tartani, mikor a hátamra veszem. De én nem szeretem és ezt állandóan el kell mondanom. Nem fogom leejteni a gyereket, a kezét sem akarom kitörni. ÁÁÁÁÁÁ Ha valaki fogja Barbust, akkor elkezd hadonászni, meg ilyesmi, mert érzi, hogy lehet. Na így fog egyszer lezúgni a hátamról. Mutattam már képen, hogy milyenek is vagyunk mostanában a hordozóval? Ha van rá igény, akkor teszek fel képet.

Légzéstechnika: nekem a kitolásnál már semmi nem számított, csak hogy kijöjjön a gyerek. Ha kellett inkább levegőt se vettem, úgy szóltak rám. Viszont amikor erősödnek még csak a fájások, akkor nekem nagyon sokat segített az a fajta légzés, hogy beszívod és úgy fújod ki, mintha egy gyertyát fújnál úgy, hogy ne aludjon el. Nagyon lassan engeded ki. Nekem nagyon bevált egy ideig (meg a vizes törölköző a homlokomra).
vicky79
Budapest III. kerület

csend van véééééééégre, Lizacica elindult apjával sétálni, van 2 órám hogy gőzerővel fordítsak, csak egy gyors kukk.

Franci,
jobbulást.

Estrella, Franci,
jól vagyok :-) a napsugártól újratöltődöm.

Andi,
hihi edáról meséljek ? :-)
húúúú de csini táska.

Kisborsó,
Mieza és én (2x) remek referenciával tudunk a dokinkról szolgálni, imádom !

megyek brrrrrr

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

estrella: Ilyen volt a fekvős kengurunk:

Kép

Ilyen a gremesés háton:

Kép

És ilyen a csatos (Barbus bealudt benne):

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.03.23 12:59-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
jöhet kép.
nálunk a repertoárban mindig van Halixol, Fluimucil, Acc 100, lándzsás utifű, stodal, hagymatea, infralámpa :-)
légzés: haha Marcinál kb. fejre nyomtam, látszott is a felsőtestemen, nyakamon, vállamon 500 pöttyike jó pár napig, hiába "tudtam" hogy kell, hát amikor majd betojtam a fájdalomtól meg x óra vajúdás után erőm nem volt lentre koncentrálni.
nekünk Baby björn kengink van szerintem kategóriában a legjobb :-)
és ha sós nasit adsz Barbusnak (kukkó pl ?) az úgyis itatja magát :-)

kubuspace

Vicky,
tök jóóóóóóóó !

kubuspace

Szia Kisborsó!!!

Én is tudnék ajánlani orvost a Jánosból aki nem olcsó de nagyon kedves,megértő és szuper orvos szerintem.
Ha szülésznőt választasz akkor mindenképpen Kelenvölgyi Anikót mondanám. Megadja a mobil számát és bármikor hivhatod és a szülésig minden CTG ő csinál időpontra,hogy ne keljen várnod.
Bocsi a zavarásért.
Már nagyon rég írtam ide mert nem való vagyok ide mert már 16 hónapos lesz az én kisfiam.

Üdv.

Kép
Kép
colin

Lányok, lenne 2 gyors technikai kérdésem az injekció beadásáról:

1. Ha érbe megy, az nagy baj? Mert a mai beadás után vérzett egy kicsit, szerintem eltaláltam egy eret... nem tudok visszaszívni az elején, nem tudom megcsinálni azt a próbát, tudjátok, csak döfök és nyomok. Szóval baj, ha érbe ment?

2. A tű "lyuka" merre nézzen, felfelé, vagy lefelé, a bőröm felé? :-)

KÖSZ!

Kép
lujzici

Lujzici, nem baj ha kicsit vérzik, ne foglalkozzak vele, ilyen sűrűn előfordul. Én soha nem szívtam vissza, nem fogok kidobni azért több ezer forintos szurit, úgyhogy emiatt ne aggódj.

A második kérdésedet nem értem :) Én csak odatettem vhogy aztán döftem :))
ann74

Lujzi: bőröd felé :)

nekem is volt párszor,hogy eltaláltunk egy eret,de én azt azonnal éreztem még a cucc benyomása előtt,és könyörögtem,hogy azonnal húzza ki,mert valami gáz van.

No akkor fertőtlenítés jött,és újabb döfés máshova.
Ahova meg először szúrtunk,csúnyán bevérzett,lila meg zöld lett :?

Kubu: köszi a listát,tanulmányozom :)
A "lényeg" már megvan,a többi érdekes számomra,hogy van-e értelmük :)

Vicky: húú,engem idegesítene,hogy fogdosni akarják a lánykát :D
csakazértis boldogulnék egyedül :D :D :D

Lányok,ha nem is itt,de akár privátban mesélhetnétek bővebben ezekről az élményekről,akár légzés,akár EDA,engem minden érdekel :)

én tuti nagyon idegesítő leszek a kórházban,nem tűrök majd meg senkit magam körül,csak ha nem ér hozzám,és csendben van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A mensis fetrengős görcseimnél is jött mindig párom,hogy simogasson,de az csak rosszabb volt,mára már megtanulta,hogy elég,ha mellettem van az ilyeneknél,úgyis szólok,mi esne jól.

Nekünk a mai felkészítőn a masszázs lesz a téma,interaktív lesz ;)
Vendég

lujzici: Ne gond ha érbe megy, csak kicsit be fog lilulni. Az a lényeg, hogy ne a tű lapjával szúrj, hanem a hegyével. Ha így értetted.

kubu: Nem kell most neki még a buláta sem, pedig azt is imádja és itatná magát.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Én is tele voltam pöttyökkel, pedig mikor elpróbáltuk a szülésznővel a kitolást azt mondta nagyon ügyesen csinálom. Aztán meg olyan pöttyös lett a fejem búbjától a vállamig, hogy a gyerekágyon azt hitték hogy allergiás vagyok valamelyik szerre, amit a szülés közben kaptam. Szörnyen néztem ki még mikor haza mentünk is.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzi, mi soha nem foglalkoztunk azzal, hogy érbe megy, kicsit bekékül, majd elmúlik szeritnem nem nagy baj. A tűt meg nem tudom hogy tarja a férjem, nem szoktam odanézni :D

A visszaszívást soha nem csináltuk, azt sem tudom mi az :shock: :shock: :shock:
pannik
Budapest

Sziasztok!

Most csak gyorsan a tábla, hogy mindenki tudjon gondolkodni az időponton. A húsvéti hétvégét kihagytam, gondolom az a családé. Tehát 3 áprilisi hétvége van benne. Ha priviben visszakülditek, összerendezgetem és újre felteszem a frissített változatot.
Igyekeztem mindenkit beletenni, ha valaki mégis kimaradt, ezer bocs :oops: :oops: :oops: ! természetesen mindenkire számítunk, így ha valaki lemaradt a listámról de jönne, hajrá!!! fórumtali

Kép
judit0713

Visszaszívást mi sem csináltunk soha,vagy egyből benyomtuk a löttyöt,vagy ha nagyon durva volt,szúrtunk újra,a tű nem volt drága,a lötty meg nem veszett kárba ;)

nem mindig bírtam ki,ha beszúrja,mikor nagyon beletrafált,az nagyon fájt...
nem tudtam mi a baj,csak mikor kihúzta,csorgott a vér a hasamon,és persze anyumnak is épp ezt kellett végignézni,pedig dicsekedtem vele,hogy milyen jól megy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lujzi,
mi se foglalkoztunk vele, ha érbe ment, na és, kicsit fájt, de hatott!

Borsó,
én S-hez járok magánba, nála fogok szülni. Ha érdekel, priviben írok bővebben.

Kép
judit0713

Lujzi, szerintem sincs semmi para.... nálunk is előfordult hogy beletrafált valamibe Rajó és vérzett, de nem foglalkoztunk mi sem vele..... az meg hogy merre szúrt nem tudom, mert elfordultam, beszorított szemmel, még a tűre se bírtam ránézni... de hát tudjátok ezt rólam úgyis... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: és mikor mentek el a kocsiért.... ha lehet kérni, akkor olyan képet szeretnék látni majd, amin a pocakos anyuka/apuka :wink: és a kocsi együtt látható... Mint Juditkáméknál!!! :)
Ha taláxunk akkor szívesen elmesélem majd az epidurált és a többit a jegyzeteimből... itt sok(kkkkkk) lenne :wink:

Estrella: Ez csak a plüss vackok egy része.. csomó be van még zacskózva... :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: És anyáméknál is van egy jelentős adag, ha majd ott lennénk se unatkozzon az unoka :)

Kenguru: Mi is ezután akarunk nézni valami jobb fajtát.... kaptunk egyet, de nekem az instabilnak tűnik, eleve valami avétos (tépőzáras!! :shock: ) darab, csúnya is... csak szívesen adták, nem akartuk megbántani akitől kaptuk.... én viszont nem szeretnék kötözőset, valami könnyen használható csatos megoldás lesz szerintem, ami nem burkolja be a fél felsőtestünket, hisz nyáron amúgy is izzadunk mint a ló, és eleve Rajó is mondta, hogy majd Ő hétvégén azzal dzsasszézna a gyerekkel :wink: .... :shock: : :lol: :lol: :lol: Remélem majd sikerül valami csinos tetszetős darabot kifogni vaterán v. társain... :wink:

Hát gyerekek én reggel visszaaludtam 9 után és most 13-kor ébredtem... eléggé kókadt vagyok .....pedig ma el akartam volna menni obizni - virágokat beszerezni....de majd holnap... :shock:
Nem nyavajgás, de asszem eljött az az idő, amikor be kell lássam hogy a fizikai teljesítőképességem határát súrolta a tegnapi császkálós nap... :shock: :shock: Pedig bakker máskor ennyi meg se kottyant volna.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Borsó,
én Sz-hez járok magánba, teljesen frankó vele minden. :-)

Juditkám,
köszi az időpontokat, írok is privit izibe.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: OK,amint meglesz a kocsi,lesz kép is majd :)
(már csak jövő 7vége,egyrészt a szűkös anyagiak miatt, másrészt ezen a 7végén már mások a tervek...)
addigra a pocak is nagyobb lesz :D :D :D

tudom,milyen az epidurál,csak gondoltam ha már a lányok megtapasztalták úgy igazából,akkor első kézből tudhatjuk meg tőlük az infót ;)

De amúgy is minden infót szívesen veszek a témában,úgyhogy jöhetnek a jegyzetek! ;) :D

mondjuk nem tudom,mennyire konzervatív a dokim,számíthatok-e epidurálra,ha úgy döntenék....
bár ha úgy sikeredne minden,mint anyumnál mindhárom alkalommal, akkor bizony nem lesz rá idő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak: az ismerőseidtől tudnál M-infót szerezni,hogy áll az EDA kérdéshez?
Neki még korai lenne feltennem a kérdést,és egy hónapig most úgyse látom... :roll: :D :D :D
Vendég

Andi: este elment párom felköszönteni anyóst,végül akartam menni,de már délután elég erős görcseim voltak a derekamnál, úgyhogy inkább nem indultam el.

Lényeg,hogy kapott 4D-ről fotókat,kiírtam neki a videókat,és a képeket is,és végre megtudta,hogy lány,mert eddig párom erről is mindig kamuzott,hogy még nem lehet tudni,stb...,hogy meglepi legyen a szülinapjára :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon beletrafáltunk az ajándékokkal,odáig volt,meg vissza.
Már csak azon töri a fejét,hogy ha ilyen klassz áron már hozzájutottunk majdnem mindenhez,akkor tőle mit fogunk kapni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

végül mondta,hogy talán inkább pénzt ad,azt majd arra költjük,amire szeretnénk (és hát úgyis a szülés költségére megy majd :D ).

Úgyhogy nagy volt az öröm :D
Vendég

Ja igen Borsó: én is Zolihoz járok magába mint Zsuzsó, ugyanaz a vélemény :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám: megbeszélhetjük azt az udvarlást... bár tudod Rajó már "készül" a kiscsávók fixírozására.... úgyhogy lehet szülői körben nem leszünk emiatt népszerűek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: epidurálról elmondták hogy milyen feltételekkel és pontoan mikor (hány ujjnyi táguláskor) lehet kérni illetve a hatásmechanizmusát részletesen időbeni behatárolással...
Figy, ha 1 hónap múlva taláxol csak a dokiddal, hogy fogod megbeszélni vele az utazást?? Vagy lemaradtam volna valamiről??? :shock:

andrea-1

Andi: a téma jegelve van,amúgy meg bármikor bemehetek egy kérdés erejéig soron kívül ;) :D :D :D

de tuti hogy nem amiatt,hogy az EDÁ-ról faggassam ;)

ha meg nincs kérdés,és para,legközelebb ápr. 12.
Vendég

sziasztok!

Ann, ne tesztelj, te már tudod hogy ott van a kicsike!!!Nem kell ahhoz csíkot láss!!!:-))))

Nekem eléggé fájnak a melleim...és nincs semmi hasgörcs, vagy ilyesmi. Reménykedjek?A Crinone visszatartja a mensit? Vagy ha jönni akarnak méry, akkor úgyis jön?
Vendég

Kahlan: hát a Crinone hatása kiszámíthatatlan.
Nekem úgy mondta Sz,hogy addig nem jöhet meg,de rengeteg ellenpéldát hallottam már,akár utrogestan,akár crinone mellett...

De a cicifájás is eléggé biztató,nekem legalábbis mensikor sose fájt, eredményhirdetéskor kérdezték a csajok a vérvételi szobában,hogy érzek-e valamit,és mondtam nekik,hogy a cicik nagyon durván feszülnek,egész a hónaljamig.
Akkor összenéztek és mosolyogtak,hogy az jó! ;) :D :D :D
Vendég

Nekem egyszer volt már ilyen...pont a lapar műtét utáni első hónapban...ugyanezt éreztem...de akkor megjött 26napra rendesen sajnos.

Ma már a 27. napon vagyok...

hát jó, akkor azért nem vetem bele még magam a babakocsivásárlásba :D :D :D :D
Vendég

Kahlan: Nekem volt hogy megjött a progipótlás mellett, volt hogy nem.... :shock: :shock: :shock:
Hanyadik napon is vagy most pontosan?

andrea-1

Kahlan: és hány naposak a ciklusaid?
Vendég

27. napon vagyok.
az utóbbi évben 27-26 naposak voltak, sőt volt 25 napos is.
Vendég

Kahlan, reménykedj :D
Nekem 3 beültetésnél volt olyan, hogy Crinon meg Utro ellenére is megjött még eredmény hírdetés előtt. 1-szer volt csak az, hogy nem jött meg, akkor annyira reménykedtünk h na most lesz a nagy nap de nem az volt :(
Úgyhogy ha jönni akar, akkor jön is, de nálad nem ez lesz.
pannik
Budapest

Kahlan: hááát,akkor én is reménykednék!!!!!! :D :D :D
Vendég

Kahlan: Hőt véletlen nem nézel??.... nálam ott lett gyanús a történet........ :wink:

andrea-1

nem, azóta sutba vágtam mérgemben....

úgy volt, hogy 21. nap körül volt 37. 22. nap. 36,9. Itt még nem aggódtam. aztán 23. nap: 36,8. A 24. nap volt 36,6.Ez volt vasárnap.
Mivel a ciklusaim 25-26 naposak mostanában, elkönyveltem, hogy itt a vég. Azóta nem néztem.

ráadásul ugye vasárnap egész nap mindjárt megjövős érzésem volt...
Vendég

nagyon szorítok Kahlan, hogy ott legyen az a baba, mikor mész bmc-be?
pannik
Budapest

pénteken...ha babás vagyok, csinálnak vérvételt is? illetve ugyanúgy sorba állok reggel mint a többiek, vagy szólnom kell, hogy biostripre megyek?
Vendég

Kahlan: ezt nem tudom,nekem csak a beavatkozásoknál kellett előremenni,a többinél sorba álltam.

mondjuk én mindig nagyon korán mentem,7:00-7:15 körül...,hogy minél hamarabb bejussak,de mindig volt így is előttem vagy 5 ember :)
Vendég

Kahlan,
inszem után nem vesznek vért, csak ha gyanús a biostrip (olyan mintha pozi lenne, de nem tuti).
Egyébként a reggeli piss-sel sorbaállsz, recin szólsz hogy biostrip, aztán beadod a laborba az üveget és vársz a dokidra...majd behívnak éééés mondják a jó hírt :wink:

Kép
judit0713

Vicky,
fránya betegség, most már tűnhetne rólatok!
Mondjuk az jó, ha Barbus legalább banánt eszik, abban van elég sok tápanyag és vitamin, de inni mindenképp kellene neki!

Kép
judit0713

Kahlan, drukkolok nagyon! Tesztet csinálsz? Én amikor eredményhirdetésre mentem, akkor mindig sorba álltam.

Szép nap ez a mai! A barátnőm ma egy jó erős pozit tesztelt, pedig pénteken lenne az eredményhírdetése. Olyan régóta vártak ők is a babára! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kahlan,
huh izgulok.

Zsu,
grat barátosnénak.

Béku,
Edáról mit szeretnél tudni ?

esetleg hozhatok 1-2 képet ?

kubuspace

nem gondoltam, hogy tesztelek...így hogy nem biztos, nem akarom ellőni a clearblue-t...majd ott szembesülök :wink:
Vendég

Kahlan!De izgulok!Nekem a Clearblue örök emlék!Egyből kimutatta!!!Szorítok!!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Kubu, képek?? :)

Kahlan, bátor vagy ott szembesülni! Én tuti nem bírnám azt a pár órát ki, biztos megbolundulnék! :)
Vendég

Kahlan, az én 1 csíkosaim után asszem soha nem tesztelek:))
Nagyon szorítok Neked!!!!

Én ma majdnem egész nap azt éreztem, hogy mindjárt megjön, pedig nagyon ritkán érzek előtte bármit. A hasam meg totál fel van puffadva. Na ugyanezt a cicikről nem mondhatom el :) A bal petefészkemnél meg húzódást érzek...Na most kipanaszkodtam magam...
ann74

Bocsi, csak egy gyors kérdés: Tali kb hol lenne?
Apát, gyereket vigyek vagy ne? Ti hozzátok őket?

Oké, a pocakosok hozzák a gyereket. :lol:
franci

Marci 3 éve költözött be a pocikámba :-)

képet hozok majd később :-)

Franci mi 4-en megyünk :-)

kubuspace

Kubu: hát ha van személyes tapasztalat,akkor minden infó jöhet (EDA).
azaz milyen volt a beszúrása,nem gáz-e az fájás közben,sétáló volt-e vagy sima,stb :D

Andi: asssszem láttam ma Rajót!!! :D
Ha egyezik a katona szín (?) kabát-sötétedett,úgyhogy ez nem 100%, farmer és tornacipő,és Örs,akkor Ő volt :D

Épp az Uzsokiból jöttünk vissza,akkor láttam,ha Ő volt :)

Nagyon klassz volt egyébként a mai,de egy nagy csalódásom volt...
Azért kértem páromat,hogy intézze el,hogy elengedjék előbb a melóból,mert ugyebár már már feloldották a látogatási tilalmat,és beöltözve megnézhettük volna a szülőszobákat.

Az elején kérdezték is,kik mennének,mert max. 20 fő mehet, 2X10...
összesen kb. 12-en raktuk fel a kezünket,és persze ha több lett volna 20-nál,akkor azok vannak "előnyben",akik hamarabb szülnek,ez nem is para,de így mondták,hogy mind mehetünk,meg se kellett számolni.

Aztán a végén kint kellett várni közösen,és persze addigra akiket nem érdekelt,azok is úgy döntöttek,miért ne...
így már több mint 30-an maradtunk ott,és hát mivel nekem csak 20 hetes a pocak,nem mehettem :( :(

legközelebb ápr. 20.,de ha akkor is többen vannak a még nagyobb pocakosok,akkor sincs esélyem... ez nem fair,mert hallottam a beszélgetést,olyan csaj is maradt,aki már 3X is volt...

Sőt,egy szülés végére értek oda,ezt is mesélte.
Szóval aki már látta 1X,vagy 2X,miért nem hagyta,hogy más is mehessen?

Mikor mondták legutóbb,hogy megnézhetjük,nem volt szó létszámkorlátozásról :(

Bocs a rinyáért,de úgy vártuk ezt a napot!! Apát le is cseszte a főnök anyja,aki szintén főnök-féle,mert nem tudott az elkéredzkedéséről.... Szóval nem tudom,hogy oldja meg legközelebb,mert így 1 órát lógott,de következőnél már hosszított nyitva tartással vannak,ő meg egyedüli szerelő......
Vendég

Barbus ma már jobban evett és a kubu-ból is ivott. Viszont köhög. Holnap lehet hogy veszek rinathionlt is hátha.

Eda? Én kaptam és nagyon jól jött. Legközelebb is kérnék. De elég car volt. Nem fájt, de kellemetlen volt. Kicsit olyan volt, mintha áram futna végig a derekán az embernek. De lehet, hogy azért mert kétszer szúrt a doki. Szerintem fiatalabb volt, mint én és nekem szúrt először edát. Még én sajnáltam szegényt, annyira zavarban volt amiért nem sikerült elsőre. Nekem a másik doki már nem adta volna be, mert én alapból 3 ujjnyival mentem be és 4 ujjnyinál kértem. De a dokim elintézte.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?