Új privát üzeneted érkezett!

Haza értem a dokimtól. Ugyanaz, mint Barbusnál csak pepitában. Kicsit piros a torkom, valami vírus. Sok folyadék és igyak flector port. Sikerült végre felíratnom a merckformint, bár cselhez kellett folyamodnom. Azt mondtam tesót akarunk. Persze még nem. Viszont a dilidokihoz nem adott beutalót, szóval most nem tudom mi van. Azt mondta, hogy szerinte csak fáradt vagyok. Lehet, hogy igaza van és túlreagálom a dolgokat.

kubu: Lehet hogy bevetem a hagymateát is. Nincs meg elmentve véletlenül? Vagy az a csodatea? Vagy ez ugyanaz? Ljubjanában én is voltam már, nagyon szép hely. Sajna csak kevéset voltunk kint, bankos program volt.

estrella: Ha érdekel a mei tai én ajánlottam, hogy a gremesésemet kölcsön adom bárkinek. Végülis talán nem kell eladnom és mi most nem használjuk. Aztán meg visszaadod ha már nem kell. Írj privit ha érdekel.
vicky79
Budapest III. kerület

Breki,
én ismerek egy anyukát, aki 7 hónaposan bevállalta Ausztráliát, utána egészséges kisfia született.
egy másik anyuka pedig Amerikából hazautazott lombikra és a beavatkozás után pár nappal haza is ment, egészséges kislányt szült 9 hónap múlva.

ezek persze egyedi esetek és én még ettől parakismami lévén nem mernék kockáztatni, de a dokkeroddal biztos hogy tudtok jó és megalapozott döntést hozni!

Lujzi,
drukkolok nagyon. ha Sz azt mondta semmi gond, úgy is lesz, szerintem ő nagyon alapos, nem bíz semmit a véletlenre! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky,
az én hagymateám annyi hogy vízben hagymahéj felforral aztán
mézzel vagy zitronéval édesít :-)
jobbulást !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

csajok, egy off kérdés.
nem tudjátok véletlenül, hogy az itteni priviket nem lehet átirányítani egy külsős mail címre?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky, jobbulást kívánok.
esetleg a kamillás citromfüves inhalálást tudom ajánlani, meg a meleg só borogatást torokra, nekem ez a kettő segített múlt héten amikor gyógyszert nem vehettem be, elég hamar rendbe jöttem.

Kubu, ez a hagymahéj tea, ez valami borzasztó lehet még ízesítve is, mi ilyenben szoktunk tojást festeni, gyönyörű színe lesz a hímeseknek.
pannik
Budapest

Zsuzsó,
passz.

Pannik,
cáfolom, én elég finnyapicsa vagyok a fiamról meg ne is beszéljünk, és mivel én is inkább a természetes gyógymódoknak vagyok a híve, így M esetében is inkább ezt használtam és meglepő módon szerette :-))))

kubuspace

Sziasztok!

Most kezdtem el járni a Budaiba,ha valaki régóta jár oda,szívesen venném tapasztalatait Dr Koncz-al kapcsolatosan.

Köszönettel:darázs12

Sziasztok!

Ha valakit érdekel 10 DB Gonapeptyl régi neve (Dekapeptyl) kezelés után maradt.Olcsóbban!!!
Érdeklődés priviben.
Csodás napot mindenkinek!
darázs12

Üdvözöllek Darázs

Dr. Koncz az Istenkirály :D

de komolyra fordítva, a saját véleményemet tudom leírni, szerintem nagyon - nagyon érti a dolgát, Ő ott az atyaúristen a bmc-ben a Kanyó doktornővel egyetemben, és mégis kedves és normális, lehet tőle kérdezni normálisan valaszol nem idegbeteg. A lehető legjobb helyen vagy nála én azt gondolom.
És ha meg szabad kérdezni, miért adod el a gyógyszert? nem lesz már rá szükséged azt gondolod? hol tartassz most és milyen vizsgálatok előtt állsz még? ha akarod írjál bővebben magadról.

drukkolok, hogy melőbb sikerrel járj
pannik
Budapest

Vicky
A másik csodatea:

1 gerezd fokhagyma
2 gerezd fokhagyma nagyságú gyömbér
2 ek méz
2ek citromlé (frissen facsart!!!!)
A fokit és a gyömbért lereszelni, vagy átpaszírozni fokinyomón! Figyelem!!!A gyömbér nekünk 2 fokinyomót tört szét a vaskos fém fajtából, szóvalnagyon apróra vágva kell beletenni a nyomóba!!!
A pépet egy min. 3 decis bögrébetenni, rá a méz, citromlé, majd felönteni forró vízzel!!!! kb 8-10percig állni hagyni, kb percenként megkeverni. 10 perc után meginniegyszerre az egészet!
Akit zavarnak az úszkáló részek, az le is szűrheti!!!!
Ez mindent öl! Nekem egy Doktornő ajánlotta! Jó bacira, vírusra,gombákra, mindenre!!! Ezt lefekvés előtt közvetlenül mindenképpen, delehet reggel is. Napi 2-nél viszont ne többször!!!!

Ha köhögés is van, akkor mangalicazsír (fel kell forrósítani)+mustár+kakukkfű összekever és mellkasra,nyakra ken! bebugyolál, és így szundi!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella: megvan az óóóóceán színűm!!! :D

Pannik: mesélj,milyen érzés? ;) :D :D :D

Ann: ahogy ígértem: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
rengeteg pozitív gondolatot küldök,olvasgasd a Titkot!!! :)
Vendég

Béku gratulálok a babakocsihoz, megérdemelted, hogy meglegyen. Remélem jó áron és elégedett vagy a vásárral.

mit meséljek, mi milyen érzés? lehet, hogy nem emlékszem valamire amit írtam????? :oops: :oops: :oops: :oops: vagy a babára gondolsz?
pannik
Budapest

Pannik: hát még jó,hogy a babára gondolok!!!!! :D :D :D

köszi!!! :D épp annyiért,mint amivel pórul jártam ;)
bevonzottam magamnak,a Jóisten nagyon szeret engem.... :oops: :oops: :D :D :D :D
Vendég

Béku, nagyon örülök :D :D :D :D :D ez szuper hír

Ja, hogy arra gondolsz, köszönöm a kérdést, hát nem nagyon merek még mesélni, néhány dolgot érzek csak: szúrkálások vannak és néha hirtelen kell pisilni és este felé fáradt vagyok egy picit. De reggel mint akit friss vízzel nyakon öntenek, úgy ébredek mintha mise történt volna és egészen délutánig teljesen jól vagyok. Ettől borzasztóan boldog vagyok, mert én eddig is így éltem, pacsirta vagyok, korán kelel korán fekszem és reggel kávé nélkül fél 7-kor már a toppon vagyok ha kell. És remélem, hogy ez így is marad és mindig csak este leszek fáradtabb meg, hogy este jönnek majd a rosszullétek (ha jönnek) és nem reggel. De egyelőre semmi extra hála istennek.
Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon szép erős két csíkos lett de borzasztó gagyi teszt, látszik, hogy nem értek hozzájuk, sikerült egy akkorát venni mint a kisujjam, alig tudtam megfogni olyan kicsike :lol: :lol: :lol:
na majd veszek rossmanosat csak nincs a környéken rossman.
pannik
Budapest

Pannik, köszi laptetűt, nagyon kedves vagy!!!!

Ma kicsit olvasgattam a hcg értékekről, hát az enyém tényleg milyen pindurka....
ann74

Ann, az már nem annyi, azóta már 2-szerese sőt mivel reggel mérték azóta már majdnem háromszorosa. és már nem is pindurka, csak a manó pindurka aki kapaszkodik.
pannik
Budapest

Ann drága,ne olvasgass!!!! :)

Pannik: ennek örülök!! :) Nekem is így volt,először korán keltem,aztán dél felé már jött az a nagyon erős álmosság,amikor a járművön ülve is elaludnál :)))

Nekem egyszer se volt Vuk,úgyhogy nem feltétlenül jár a baba mellé, pedig anyumból minden kijött mindhármunknál :)

Bár a feljebb került gyomromat ma sikerült megnyomnom hajnalban, így egy fél Vukot sikerült így félidősen kierőszakolni :D
De ez az én hibám volt,hisz olvastam,hogy ilyenkorra meg kell emelni az ágyban a fejrészt,hogy ne jöjjön fel semmi.... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Rossmann-os teszt nekem is megvan még,azóta is nézegetem néha :) :) Jó is az,el lehet tenni emlékbe :))
Vendég

Pannik, az jó hogy jól érzed magad!! Nagyon örülök neki és a szép erős kétcsíkosnak is.
Igazatok van, hiszen énis mondtam az elején, nem szabad semmi mással foglalkozni, csak azzal hogy szépen alakulok s rendben lesz minden.:)
ann74

Kubu, lehet, hogy nem rossz az íze, lehet, hogy csak maga a látvány amit a hímestojás készítésnél szoktunk látni a főtt hagymahéj és az a szag, hát én mindenevő vagyok de ezt nem tudnám kipróbálni sajna.

Estrella a kombó amit írtál, az már jobban hangzik, azt el is mentem, hogy meglegyen, ne legyen rá szükség de ha igen, akkor ezt esetleg kipróbálnám.

Nagya, akartam már írni, hogy nagyon köszi az Agolutin beszerzés felajánlást, de egyik kollégám céges autóval elvisz minket szombaton, megyünk kirándulni is egy picit, körbenézünk Esztergomban és ebédelünk valahol kis séta aztán irány haza. szóval meg van már oldva :D Ha valakinek kell akkor én is felajánlom, hogy ingyen és bérmentve elhozom mert nekem sem fog semmibe sem kerülni, de előbb oda kell telefonálni a Párkányi gyógyszertárba, hogy rendeljenek annyit amennyit el akarunk hozni szombaton ezt ne feledjétek.
pannik
Budapest

Ann, nem kaptál Agolutint? nem kérdeztél rá? vagy már megvetted? ha kell megveszem neked szombaton.

És így is van, miden rendben van, ne aggódj, ahogy Béku mondja ne olvasgass, csak beszélj hozzá (erről egy Ákos szám jutott eszembe) és higgyél.
pannik
Budapest

Pannik, elfelejtettem rákérdezni. A napi 1 crinone megy továbbra is, más nem. De köszi a felajánlást, aranyos vagy. Hétfőn hányra mész? Egyedül mész vagy pároddal?
ann74

Pénteken fog jönni valaki?

No, hát még nem jött vissza méry. úgy értem, hogy az utolsó óta, február 25 óta nem láttam.Sőt, ma már érzékenyebbek a melleim. Bár ez még mindig bármitől lehet...
Vendég

Kahlan: ez elég biztatóan hangzik... :roll: ;) :D :D

álmosság?
Vendég

Az nincs...bár nálam alapból úgy néz ki egy nap, hogy korán kukorékolok és korán dőlök ki(értsd 8-9 óra)
Vendég

Kahlan, csuriban az ujjam érted!!! ez jól hangzik amit írtál, drukkolok továbbra is Nektek.

Ann, hétfőn azt mondta K2 ráérünk 10-11 között menni, így én előbb bemegyek dolgozni aztán lelépek olyan fél 10 körül és 10 körül fogok odaérni. Ha meg tudja oldani jön a férjem is, még nem tudja de igyekszik megoldani. És Te mikorra jössz és kivel?
pannik
Budapest

Hahó!

Nem sok időm van olvasni, inkább írok!

Ma látogatóban voltam Mieza-nál és Albert babánál.

Jelentem tündéri, egészséges, meseszép baba. Néz, beszélget, követi anyu kezét, pedig csak 5 hetes. Kutyusok őrzik, mint a békét. Üdvözletet küldenek mindenkinek

ahogy én is nektek!

Breki: gratula a kocsihoz

üdv kispatak
Vendég

Pannik én egyedül fogok menni és sztem 8ra.
ann74

Helyzetjelentés: gyerek jobban, de nem akar enni. Ma annyit evett, mint máskor reggelire. Nem tudom miért, de nem a torokfájás lesz, mert mindentől öklendezik. Ha holnap sem akar enni, akkor leviszem a dokihoz. A kedve mondjuk nem rossz, lent voltunk ma kétszer is a játszón. Én is elég carul, a torkom már nem olyan vészes, de az orrom nagyon gáz. Már délelőtt azt mondtam, hogy veszek két tampont és beledugom. Mert hogy nincs bedugulva, hanem folyamatosan folyik. Már nagyon unom, Barbus boraxos popsikrémével meg testápolójával kenem.

béku: Gratula a babakocsihoz.

kispatak: Mieza találkát irigylem, bár most a saját gyerekem közelébe sem mennék, csak muszáj.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Pannik!
hogy vagy?

Kahlan!
én megyek pénteken!miben leszel?
vikus82

Sziasztok!

Vicky: jobbulást kívánok!!!!! Mind a kettőtöknek!! :wink:

Kisborsó: látnád nálunk mit művel a család....... most hogy itt voltak vasárnap.... hát kb csak ülnöm és levegőt venni lett volna szabad... :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: Akkor ez most ha jól értem az álombabakocsi és pont az álomszínben!!!!????? Hogy sikerült megcsípni? Én még ott tartok, hogy vázt vesztek az összetörötthöz :shock:

Kispatak: klassz lehetett látni Miezáékat!!! :)

Kahlan: Köszi! Yoda Mesterest még úgyse kaptam!! :)))))))))))))))

Csajok jó volt ma látni páratokat!!! :)
Estrella: Kár hogy odébb ültetek kicsit, meg Nóriék is... Na majd legközelebb egybeül a brancs... :wink: Én a következőre egyedül fogok menni.. majd max az újjáélesztősre megint jön Rajó is.
Nórikám a következőnél Ti már lehet pár épülettel lejjebb fogjátok épp nyomni a partyt??? :wink: :wink: :wink: :wink:
Oroszlán: mi meg majd úgyis együtt fogjuk az itt hallottakat hasznosítani, úgyhogy ha valamit nem tudunk majd konzultálunk ott helyben, élesben :)
Ma amúgy engem kicsit sikerült lesokkolni az infókkal, de van még rá 2 hónap, hogy emésszem.. :shock: :shock: :shock: :shock:
Gyerekek pletyózok: Zsuzsónak ujan überfasza-tutter-új sérója van, hogy beszarás!!!!!!!!!!!!! :) Nagyon tetszett!! :)

És nem fogjátok elhinni kivel futottam össze ma a körúton??? Sajtikámmal... úgy megölelgettem és megpuszilgattam, nagyon megörültem Neki!!! Olyan jó volt látni!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Aztán még 1 kérdés: fórumtali... lesz valamikor?? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kispatak,
köszönjük Mieza híreket.

Andi,
küldtem privit.
mi volt a téma szülésfelkészítőn ?
Sajtink hogy van ?

Béku,
küldtem emailt.

kubuspace

Zsuzsó,
rakjál képet FB-ra :-)

kubuspace

Breki,
gratula kocsihoz.
teszel fel képet? én is elvesztettem valahol a fonalat, még a piros töröttnél tartok. :oops:

Andikám,
te is adós vagy ám az Iza retikül képpel, lécci, lécci.
a séróval kicsit túlzol, de köszi. :-)
Sajtinkkal mi újság?
tali legyen!!!! amikor neked és Oroszlánnak még nem késő!

felkészítős csajok,
tök jó volt látni benneteket, jövő héten én is egyedül megyek, aztán 2 hét múlva remélem megint jön Apja is. :-)
hát én áldom a Jánost, hogy szerveznek ilyen szeánszokat, jobb ha előre tudunk készülni. :roll:

Nóri,
kívánom hogy a jövő hét is ilyen vidám és virgonc legyen ott élesben! :-) :wink: :wink:

Kispatak,
köszi a híreket. képet nem hoztál? :wink:
Báránykás randi alakul?

Kubu,
Andi túloz, de hétvégén megpróbálok modellt állni, úgyis családi party lesz. :-)

Csajok,
valaki mert terhesség alatt kismama masszázsra menni? én erősen gondolkodom, mert úgy fáj a derekam egy része. :-( hálás lennék bármi infoért.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóreggelt a díszes kompániának!! :wink:

Kubukám: köszi a privit itt is :wink:
Légzéstechnika, relaxáció volt a téma + részletesen elmondták az epidurált (na annál a rosszullét környékezett, már attól, ahogy a tűkről beszélt... bár most azt mondom, tűk ellenére is kelleni fog ez nekem.. :roll: :roll: :roll: :roll: ).
Hát káosz lett a fejemben, hogy ott..... majd abban a helyzetben fogok-e tudni én bármire is koncentrálni, v. egyáltalán megcsinálni tudni a tegnap elhangzottakból... :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzsókám: szerény vagy mint mindig, de majd a többiek is megmondják a frankót!! :wink:
Amúgy nekem is volt hasonló forma hajam még jánykoromban, és most, hogy megláttalak, rájöttem, hogy annó én ezt a fazont nagyon szerettem!!!! :wink: és szeirntem ha a züllllllés után nagyon hullani fog akkor lehet alkotok magamnak újra egy ilyen fazont itthonra (merthogy régen magamnak csináltam ám :)...)... és hogy fokozzam az érzést még lehet valami vad színnel is megdobom :wink: :wink: :wink: És Rajónak akkor majd két új csaja lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajtink jól van és cuppant Mindnenkit!!!!!!!!!!! (ezt elfelejtettem tegnap este írni... de feltétlen mondta adjam át!!). Sok melója van, de hamarosan lazább lesz, azt várja.
Remélem hamarosan majd sűrűbben látjuk.. Nekem nagyon hiányzik!!!!!! :wink: De biztosíthatok mindenkit, a kedélyállapota ugyanolyan Sajtis volt, mint szokott!!! :wink: :wink: :wink:

A masszázsról én már nézegettem véleményeket, de óvatosan kell vele bánni, mindenhonnan ez jött le, mert beindíthat dolgokat... :shock: Ennek ellenére nálunk a haskenegetésen kívül lassan már a derékmassz is az állandó esti program része lesz, mert - főleg a tegnapi egész napos mászkálós nap után - asszittem leszakad, mire hazaértünk... :roll: és muszáj kicsit enyhíteni rajta...

Na és akkor mivel többen kértétek, a kiskisasszony leendő kollekciójának első - remélem tásakmániáját megalapozó - darabja... már csak egy hozzá való cipellőt kell beszerezni hozzá és tutira hódítani fog a kisgavallérok körében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Sziasztok!

Gyönyürűen süt a nap, vétek ma dolgozni 8)

Breki,
gratula a kocsihoz, megkűzdöttél érte!

Kahlan,
szerintem is jól hangzik amit írtál, drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Ann,
szerintem ha bizonyosságot akarsz, hétvégére vegyél egy tesztet, annak már addigra tuti mutatnia kell a növekvő hcg-det, hiszen ahogy Pannik is írta, már kb. triplája az érték, sőt, addigra még nagyobb lesz!
Persze ez csak az én véleményem, én tuti vennék, nem bírnám hétfőig :oops: :oops: :oops:

Tali: naná hogy legyen, április eleje-közepe talán még Andiéknak is jó lehet! Mivel ilyenkor még nem túl megbízható az időjárás, én zárt helyet javasolnék...esetleg a játszóház, amiről a múltkor már beszéltünk?
Ha nem bánjátok, kreálok még ma egy táblit az elkövetkezendő hétvégi dátumokkal, aztán lehet jelezni kinek mikor jó :idea:

Kép
judit0713

Andikám,
ha ezzel nekiindul Pinky-Panni, nem lesz a környéken kissrác aki maga alá ne pislantana :D

Kép
judit0713

Vicky, jobbulást kívánok Nektek, remélem a tavasz segít a gyors gyógyulásban.

Én ma reggel csináltam egy tesztet, gondolva ha minden ok, akkor már bőven kellene látszania a csíknak. DE nem látszódott semmi, csak 1 ismét. Nagyon el vagyok kenődve. Ráadásul még a héten is betegszabin vagyok, péntekig kiírt a dokker, lehet simán mehettem volna dolgozni, bár most ez érdekel a legkevésbé. Kicsit tartottam is tőle, hogy jó ötlet a tesztelés, dehát hétfő óta eltelt 2 nap, a hcg termelődéséhez az meg elég sok. :(((
ann74

Tali nekünk oké, feltéve, hogy meggyógyulunk addig. Barbus elkezdett köhögni, mától kapja a stodalt. Én még mindig tiszta takony vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann drága!! A hcg 2 naponta duplázódik..... tehát számoljunk... hétfőről szerdára olyan 30 körüli lehet most.....Nemtom milyen tesztet csináltál.. DE emlékezz vissza... az én tesztem feleolyanerős volt csak mikor teszteltem és az a hcg másnap vv-ből 577-re lett megállapítva... és utána való napokon volt hogy még halványabb is volt mint az első tesztelős napon!!! :shock: :shock: :shock:
Szóval szerintem legyünk Nálad még türelemmel... lesz ott csíkocska meglátod, csak ez egy lustibb és Magát kéretős baba!!! :wink:

andrea-1

Szia Kedves Pannik!
Először is köszönöm,hogy írtál.
A gyógyszereket azért szereném eladni,mert nem lessz rá szükségem.
Túl vagyok egy sikertelen lombikon,amit a SOTE-I klinikán végeztek,utána azt állapították meg,hogy kimerült a petefészkem és már csak idegen petesejt segíthet rajtam,és ilyet ott nem végeznek.
Aztán nem is voltam nagyon elégedett a hozzáállásukkal,úgy éreztem,hogy nem vesznek emberszámba,csupán egy megoldandó feladat voltam,és nem egy nő aki gyereket szeretne.
Itt a Budaiba minden álltalános vizsgálatot újra kellett kezdenem,még nagyon az elején tartok.
Viszont már közöltek velem egy fantasztikus hírt miszerint találtak 2Db tüszőt,ahhoz képest,hogy az előző dokim szerint kimerült a petefészkem ez egy csoda számomra.A genetikai vizsgálat eredményére várok,hogy konzultációra mehessek Koncz dr-hoz.Szép napot és sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!!
darázs12

Sziasztok !

Drága Ann!
Mikor én voltam vv-en és K mondta hogy 150 a hcg, aznap du csináltam egy tesztet mondom 150 !!!!! és alig láttam valamit olyan halvány lett hogy ha nem tudtam volna hogy a vv kimutatta akkor kidobtam volna hogy negatív.

Várjál türelemmel. tudom ilyenkor rohadt lassan telnek a nap ezzel igy vagyok én is.

Panni:-) Remélem jól vagy. Mi jövő héten megyünk uh-ra akkor már a szívecskének dobogni kell :-) remélem minden rendben lesz.
Tünetem nincsen jól vagyok. Annyi csak hogy estére egy picit fájdogál a pocim de csak tényleg picit.

Vicky :-) jobbukást !

Breki:-) ügyi vagy, gratula a kocsihoz. teszel fel maj képet?

Eszterkém! El vagy tünve :-) :-)
Üdv Mindenkinek

Üdv!
Andi
kisborso

OK Csajok, jó hogy ezeket leírtátok, akkor még mindenképpen tovább reménykedem.
És asszem nem tesztelek többet már vv előtt. Amúgy is csodálom a "nem tesztelős lányok"-at, nem is tudom, hogyan bírják ki.

Borsó, tényleg rohadt nehezen múlik az idő. Mondjuk most nemsoká elindulok be dolgozni, talán a mai nap elmegy hamar. Nem akarok sokáig maradni, így is már későn megyek be de nem érdekel. Bent meg azért a lábamat majd felrakom egy székre.Holnap, holnapután meg már itthon leszek, itthonról dolgozgatom, meg lebzselgetek. Hétvégén meg lehet elmegyek anyuékhugomékhoz. És már itt is a hétfő.
ann74

Meg jött az adós pénzem! Ennek most nagyon örülök, mehetünk közös költséget fizetni. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, még ne add fel, ahogy írják a teszt specialista szakemberek itt a fórumon, ez még nem jelenti, hogy nincs ott a baba. Higgyél még kérlek.

Kedves Darázs, Ti is megjártátok már a magatok poklát, de hát ez zseniális, mármint, hogy a kimerülő petefészkek ellenére találtak két tüszőt, akkor mégiscsak van még remény. Nagyon jól tettétek, hogy a bmc-t választottátok, csak ismételni tudom magamat, hogy jó helyen vagytok. Nagyon drukkolok. De ha vannak tüszikék, akkor miért kell a gonapeptilt eladni? akkor lehet még stimud nem? vagy más gyógyszerekkel fogják őket megnöveszteni? gyere máskor is és mesélj ha vannak híreid. Majd mondd, hogy mikor mész ismét a bmc-be, hogy pozitív gondolatokat küldhessünk Nektek.

Andi, én nagyon örülnék egy fórumtalinak szívesen mennék jó lenne már a többiekkel is megismerkedni. Judit várom a táblát az időpontokkal, az április 2 nem jó, de azon kívül még nem sok program van áprilisra.

Kisborsó melyik napon mentek? jaj de izgi a szivecske dobogás, tuti sírni fogsz meg én is ismét.

Köszönöm a kérdéseket én jól vagyok, minden rendben van.

Vicky jobbulást kívánok.
pannik
Budapest

Panni:-)

Kedd reggel :-)

Neked tünet van?

Üdv!
Andi
kisborso

andrea-1

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsuzsi!
Én testmasszázst is csinálok és azt tanultuk,h az első és utolsó trimeszterben nem lehet,amúgy amit lehet az a székmasszázs ami a derék és a nyak vállöv részét vmint a csukjás izmot érinti!

Andi!
de zsirfóka a tatyó!!!!!
vikus82

Vikus, Andi,
köszi a masszázs infokat.

Vicky,
erre a takonykórra nem jó az oscillococcinum?
jobbulást nektek!

Andi,
szuper csini lesz a táskamániás kiscsaj! udvarolhatunk majd neki? :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit
Motoros nászutatok volt??? Nem semmi :)

Kubu
Nem tudom, hogy bírod ennyi alvással...

Vicky
Jobbulást! Nem próbáltál valami orrspayt?
A dokin nagyon csodálkozom, hogy nem adott beutalót, nem is értem, ne ő döntse el, hogy ez csak fáradtság, vagy nem...
Köszi a mai tei felajánlást! Egyelőre van egy kengurunk, egy ilyen:
http://www.chicco.hu/product.php?item_i ... 9080&age=0
Nem tudom, jobb-e a Mai tei, vagy kinek mi vált be...

Béku
Nagy gratula!!! Jaj, de irígy vagyok, hogy kék :)

Ann
Na remélem már megnyugtattak a többiek a teszttel kapcsolatban, HCG-kről meg ne olvasgass!!!

Kahlan
Drukkolok nagyon!!!

Andi
Meg többiek, bocs, hogy ilyen hülyén jött ki tegnap, direkt átküldtem férjnek a térképet, erre nem kinyomtatja, hanem kiírja, hogy 23.-as épület, aztán én vagyok a hibás, hogy nem talált oda... Férfiak! Meg mindenképpen előre akart ülni, még ennél is előrébb.
/És hirtelen nem is láttam, hol ültök :(/
Az újraélesztősre Á. is akar jönni, jövő héten meg meglátjuk, hogy lesz.
Amit az epidurálról mondtak, az tényleg szarul hangzott, mondtam is, hogy ha nekem még nem lett volna, most vették volna el a kedvem... De egyáltalán nem olyan vészes, nekem a rosszabb volt, a spinális, de inkább csak fél tőle az ember, hogy a gerincét szúrkálják, nekem nem rossz „emlék”. A tűt meg rohadtul nem fogod látni, ha kérsz, összegörnyedsz aztán martatnak a hátadon. Nem mutogatják előre, hogy nézd, ezzel szúrunk... Mondjuk én rémes beteg vagyok, állandóan kérdezek, hogy épp mit csinálnak és miért :)
Köszi a cumit :)
Jó Sajtiról hallani!!!
Hogy mennyi plüss „vackotok” van már! :)

Zsuzsó
Engem egy hónapja már nem nagyon voltak hajlandóak megmasszírozni, csak a vállamat meg a fejemet, sajnáltam is nagyon :(

Lányok, én ma voltam a cukorterhelésen, és olyan szarul vagyok, mint ettől még soha...
Nem a szúrástól, hanem magától a löttytől.
Jelentheti azt, hogy baj van a cukrommal???
Leletért nem tudom, mikor jutok el, 14-ig van leletkiadás, fasza.
Remélem egyik reggel meg tudjuk munka előtt oldani.

Kép Kép
estrella22

Lányok!

Azt szeretném megkérdezni hogy van valaki aki a János k-ban választott szülész orvost??

Leirnátok a tapasztalatokat és hogy ki az??

Nagyon köszi.

Üdv!
Andi
kisborso

haho,

hat engem sem dobott fel a tegnapi szulesfelkeszito, pedig az elso eloadastol jobban megijedhettem volna, akkor volt szo a vajudasrol es szulesrol, most pedig a relaxaciorol es legzesrol...:) ettol fuggetlenul tenyleg jo, hogy van ilyen es nekem nagyon szimpatikus a szuleszno, aki tartja, normalisan beszel mindenrol, erzodik rajta, hogy szivvel lelekkel csinalja a munkajat es ez egy korhazban nagyon is dicseretes es kiveteles! es egyaltalan nem konnyu a munkajuk, azt az ezerfele szulonot tudni kezelni es kozben iranyitani a szulest, hogy egeszseges baba szulessen, le a kalappal elottuk!

Andi: cuki a taska es ez meg csak a kezdet:) mi is kaptunk/vettunk egy baratuntol egy ujabb adag ruhat, ez mar full kislanyos, igy megvan az uniszexebb ruhakhoz a rozsaszin kiegeszites is, meghozza kb. 1.5 eves korig:) es a legnagyobb meglepetesemre a parom jobban odavan a rozsaszin dolgokert mint en... :o

Estrella: nem is lattalak a szulesfelkesziton, majd legkozelebb:) cukorterheles: en mindig rosszul voltam attol a lotytol, de jo lett a cukor eredmenyem, szerintem a ketto nincs osszefugesben!

Ann: ahogy irtad is, ne gondolkodj, legutobb en is azt mondtam magamnak, hogy rabizom a Joistenre/Univerzumra, ki hogy nevezi, o ugy is tudja/latja, hogy mi a szivem vagya es lam a 31. hetet betoltottuk:) csak higgy benne, hogy ott van az a babo es kapaszkodik erosen, hiszen van remeny ra:)

Kahlan: neked is szoritok nagyon:)

Pannik: nagyon orulok nektek:)

Kép
oroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?