Judit
Motoros nászutatok volt??? Nem semmi
Kubu
Nem tudom, hogy bírod ennyi alvással...
Vicky
Jobbulást! Nem próbáltál valami orrspayt?
A dokin nagyon csodálkozom, hogy nem adott beutalót, nem is értem, ne ő döntse el, hogy ez csak fáradtság, vagy nem...
Köszi a mai tei felajánlást! Egyelőre van egy kengurunk, egy ilyen:
http://www.chicco.hu/product.php?item_i ... 9080&age=0
Nem tudom, jobb-e a Mai tei, vagy kinek mi vált be...
Béku
Nagy gratula!!! Jaj, de irígy vagyok, hogy kék
Ann
Na remélem már megnyugtattak a többiek a teszttel kapcsolatban, HCG-kről meg ne olvasgass!!!
Kahlan
Drukkolok nagyon!!!
Andi
Meg többiek, bocs, hogy ilyen hülyén jött ki tegnap, direkt átküldtem férjnek a térképet, erre nem kinyomtatja, hanem kiírja, hogy 23.-as épület, aztán én vagyok a hibás, hogy nem talált oda... Férfiak! Meg mindenképpen előre akart ülni, még ennél is előrébb.
/És hirtelen nem is láttam, hol ültök
/
Az újraélesztősre Á. is akar jönni, jövő héten meg meglátjuk, hogy lesz.
Amit az epidurálról mondtak, az tényleg szarul hangzott, mondtam is, hogy ha nekem még nem lett volna, most vették volna el a kedvem... De egyáltalán nem olyan vészes, nekem a rosszabb volt, a spinális, de inkább csak fél tőle az ember, hogy a gerincét szúrkálják, nekem nem rossz „emlék”. A tűt meg rohadtul nem fogod látni, ha kérsz, összegörnyedsz aztán martatnak a hátadon. Nem mutogatják előre, hogy nézd, ezzel szúrunk... Mondjuk én rémes beteg vagyok, állandóan kérdezek, hogy épp mit csinálnak és miért
Köszi a cumit
Jó Sajtiról hallani!!!
Hogy mennyi plüss „vackotok” van már!
Zsuzsó
Engem egy hónapja már nem nagyon voltak hajlandóak megmasszírozni, csak a vállamat meg a fejemet, sajnáltam is nagyon
Lányok, én ma voltam a cukorterhelésen, és olyan szarul vagyok, mint ettől még soha...
Nem a szúrástól, hanem magától a löttytől.
Jelentheti azt, hogy baj van a cukrommal???
Leletért nem tudom, mikor jutok el, 14-ig van leletkiadás, fasza.
Remélem egyik reggel meg tudjuk munka előtt oldani.