Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Babák édesek, mi sem vesztünk el csak elvagyunk mint a befőtt.

Talit részemről passzolom, úgy tűnik azon a hétvégén közbejön egy családi banzáj.

Barbcsi: írtam a g-re neked.

Bocs hogy csak ennyire futotta, de ragadnak le a szemeim.
:?
bettinyo

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Szilvi
Megint kicsit furi a stílusod.
Nem gondolod?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ma már nem szabad semmit sem csinálnom.
Bepakoltam a mosógépet, beállítottam a programot... csak éppen nem kapcsoltam be... :oops: :cry:
Így várhatom, hogy lejárjon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon édesek a pécsi talis képek.

Ircsi, na ilyet én is csináltam. 8)
Aranyos Katus a cicával. Na és a fürdőrucis kép az csúcs! De jó lenne, ha már nyár lenne!
Várom a jó kis napsütést és meleget és én is a tengerpartot!

Szamoca, milyen volt a keresztelő?

Barbcsi, olvastam a g-t. Sajnálom, de sajnos addig nem lesz megoldás, amíg el nem költöztök. (külön családként kellene élnetek)
Én tuti nem tudnék az anyósoméknál lakni, de a párom sem. Ja és a saját szüleimmel is nehéz lenne az tuti. Mindenkinek megvan a saját élete, elképzelése dolgokról. Pedig mindenkit nagyon szeretek!
Én csak azt mondom, meg kell ezt szokni, ha nem tudtok elköltözni! (sajnos, ez nem lesz jobb)

Gyermekem most a kutyát üldözi a lakásban. :D Kutya meg kb. menekül, szerintem félti a játékát ami a szájában van. :wink:

Tegnap voltunk végül a Babavilágban. Vicces volt látni magunkat a tv-ben.:lol: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody, láttalak!!! Lili nagyon cukkerbaba!!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
xtina75

Woody
Lili aranyos lehet a kutyussal :lol: :lol: :lol: :lol:

Tina
Olyan jó érzés látni, hogy szépen haladtok Tamarával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaa már nem szabad semmit sem csinálnom.
Bepakoltam a mosógépet, beállítottam a programot... csak éppen nem kapcsoltam be... :oops: :cry:
Így várhatom, hogy lejárjon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

én most beírtam felhasználónévnek, hogy "sziasztok!"... csodálkoztam, hogy nem tudok belépni!!! :shock: :wink: :lol: :lol: :lol:
Katus nagyon édi apáján!

Évi????????????????? remélem nem azért nem jössz, mert baj van!! :roll: remélem Tomi meggyógyult már!!!!
Jövő héten szerdára beszéltük meg a talit!

Mares nekem mindegy, hogy nálunk vagy Nálatok! döntsd el! :wink: :lol:

Csillag várunk Titeket is! ne kelljen minden alkalommal külön elmondani, hogy szeretnénk, ha jönnétek!!! :oops: :D

Woody sajnos erről is lemaradtam, de szerencsére a neten meg tudom majd nézni...

én ma berendezkedtem lélekben a délutáni F1-re, és annyira mellbe vágott, hogy csak jövő héten lesz... :roll:

Tina holnaptól már csak kétjegyű lesz a visszaszámlálás! ez olyan izgi!!!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok,

újra az esős Angliából. :( :(
otthon is olvastalak Titeket, de reagálni már nem volt időm-erőm, jöttünk mentünk állandóan, igy estére én is kidőltem. Elszoktam már ettől. De elintéztünk mindent, amiért mentünk.
Botikám nagyon élvezte a sok új embert, mindenkire mosolyog, dumál, kuszik-mászik-ugrál, egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni.
Na,ennyit rólunk röviden.

Ircsi, nagyon édes Chloe a nyári rucijában. Meg Apával is. :lol:
(én most elöször voltam Németországban, gyönyörű tájak vannak, még így az autópályáról is. Ha nyáron is kocsival megyünk haza, megállunk itt-ott kicsit körülnézni.)

Barbcsi, nem lehet könnyű nektek, teljesen átérzem a gondodat, tényleg az az egyetlen megoldás ha találtok valami albérletet. Sok sikert a munkakereséshez Tominak. Esztergomban van a suzuki, ott nem probáltátok? Bence nagyon helyes.

Evi, sajnálom a betegeskedést, annyira egészséges, boldog baba a képeken Tomika, biztos gyorsan túl lesztek rajta és kinövi ezt a kruppot.
Torta nagyon jól néz ki. nyam-nyam :D

Tündi, esés, nem semmi, elhiszem hogy megijedtél :( nálunk is volt már jó néhány, de vér még nem folyt. :D

Limo, nagyos édes Bercibó. Miután olvastam hogy már probáltátok a sajtot, adtam én is Botinak, eddig nem mertem. Nagyon izlett neki. Mondjuk eddig még semmire se mondott nemet. Kis haspók. :lol:

Kriszti, 63 kg, 28as méret... borzasztó. :wink: én boldog lennék vele. Bencus is nagyon helyes.

Itt minden baba gyönyörű. :lol: :lol:

Babakeksz, tényleg nagyon jó az a takaró. :) van telefonszám, ott biztos megmondják az árát...

Lassan mennem kell, Boti most találta meg és szedte le a polcról az 1000 dbos puzzlet.... :shock: kicsit nem figyelek oda és lehet hogy ki is rakja. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

[quote="nklari80"]B írta:nklari80oti most találta meg és szedte le a polcról az 1000 dbos puzzlet.... :shock: kicsit nem figyelek oda és lehet hogy ki is rakja. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bizony, bizony.. 100 nap... nekem is hihetetlen! Bár a neheze még most jön... eddig fél lábon is kibírtam.

Kép
xtina75

Halihó!!!!

Tina!.....Most talán éppen egy "könnyebb" időszak jön. Nekem legalább is szinte furcsa volt, hogy "alig" kellett dokihoz menni. A vége majd tényleg nehezebb....de talán még akkor nagy, hosszú kánikulák sem lesznek.

Évi!.....Tényleg hol vagytok??

Nklari!.....Szerintem már bátran próbálhatsz egy csomó új kaját, főleg ha Boti sem válogatós. Én ma a tegnapi töltött káposztából kicsempésztem egy húsgombócot, leöblítettem, összetörtem, csináltam hozzá egy gyenge fokhagymamártást (joghurttal) és ez volt Berci ebédje.....hamar elfogyott. Egy kis barackos joghurttal még lekísérte!

Mares!....Milyen lett a süti?

Ez a Máltais játszótér hol van? És lesz foglalva valamilyen fedett lehetőség is?....Mert részemről luxus 10-15 ezer Ft-ot elutazgatni, hogy esetleg valahol nyomorogjunk, mert nincs hely, ha rosszabb idő van.
limo73

Az első kiflim
Kép

Kép

megkostoltam Apa szülinapi tortáját

Kép

Klári
nklari80

Limo! Máltais játszó Óbudán van, van játszóház, és fedett terasz féle is, persze ha ítélet idő van, és mindenki benyomorodik, akkor biztos nem lehet táncolni. Korábban vki kérdezte, és pontosan leírtam azt is, h melyik irányból hogy lehet odajutni. Nekünk ikres talink volt egyszer itt, mondjuk jó idő volt, de működött, azért javasoltam. Persze van hátránya, pl ez egy játszótér, tehát nem csak magunkban vagyunk. Én ezzel együtt kaja tekintetében a pic-nik partyt javasolnám, már ami a felnőtteket és esetleg a nagyobb tesókat illeti.

Ircsi! Én ezt a mosogatógéppel szoktam eljátszani :( :lol:

Táplálás: nekem ez a tejtermék fura, mert ma azt nagyon mondják, h 1 éves kor előtt no tehéntej, mert nagyon allergizál. Persze mi meg feles tejet kaptunk már néhány hósan, tudom.

Olvasgatok, de csomó mindent eleljtettem, bocs.

Claire
claire

Bencéknek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Boti :lol: :lol: :lol: :lol:
Sikerült kiraknia a puzzlet? :wink:

Limo
Micsoda ínyenc kajákat kap Bercibó :lol: :lol: :lol: :wink:

Tünde
Mi is vártuk a F1-et. Teljesen megkavart, hogy az első futam elmaradt....

Chloe éjszaka csak egyszer ébredt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Halihó!

Claire!....Köszi, Óbudára emlékeztem, csak nem voltam benne biztos....visszakeresni meg macerás....ha megyünk, biztos megtaláljuk. Pesten jártam suliba, még sok mindenre emlékszem.
Tejtermék: még csak a savanyított tejtermékek adhatók. Mondta a védőnő, hogy miért csak nem pontosan emlékszem. (tejcukor ill. tejfehérje érzékenységi különbségek a magyarázat)

Ircsi!....Bercibó ínyenc, és mindenevő. Már nagyjából a sárgarépát is megeszi!

Kínlódunk a fogakkal. A 3-ból egy kint van, meg még egy pici sarok....esténkét mindig tiszta nyafogós, de éjjel lekopogom, egész jól alszik.
limo73

Sziasztok!

Pécsi CSajok: szerda nekem jó, lehet itt is a tali, annyi, hogy uram, amennyiben nem lesz éppen egy állás interjún, itthon lesz, ha nem zavar, de lehet , hogy lelép szaunázni, hogy "ne zavarjon minket".... szóval én szívesen látlak titeket... de ha uram zavarna, vagy nehézkes a kijutás bárkinek is, kocsi meg ilyen miatt, akkor lehet Tündinél is! A TÖMEG döntsön :) úgy, hogy mindenkinek JÓÓÓÓÓ legyen!

Limo: TORTA----> fél liter tejszín sok volt nekem rá, iszonyat kemény jó lett, de sokkal vastagabb lett az a réteg, a tetejére papírból uram kislánya kivágott szíveket meg csillagokat, és úgy szórtam meg kakaóporral... de minden alatta nagyon fini lettt!!!!!

Nklari: édesek vagytok a képeken!!!

F1: azt hitte h csak én nézem :) :oops: pocakosan fő program volt!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Tali
Szerdán lesz a párom mamája temetése, így én csak utána tudok menni, sztem 2re végzek.
Párod engem nem zavar, Rékus csak reggel s este cicizik.
Nekem mindegy hogy hol lesz, Tündinél előbb tudok csatlakozni (temetőnél lakik).

Clárika
Kép
clárika

Hali én is csak olvasó üzemben.

Fogzunk még mi is, de már tegnap jól érezhető volt a 4. fogacska is, nehezen tudom megnézni, mert nem engedi. Nyügi, amugy meg sokat tekeregtünk megint a héten.

Evés döcög de majd kialakul. Megeszi a Milupa rizspépet is, Nestlé elfogyott é 4 helyen nem találtunk. Egyik nap megevett egy fél kis üvegnyi sárgarépát+tököt (valami jó édes lett), persze másnapi már keserűbb volt és nem kellett. Gyümölcsös pép sem ízlik, eszegeti de nem majszolja, majd megszokja.

Barbcsi sütőtök nekünk sem aratott sikert, 5 napon evett belőle többet de akkora már romlani kezdett és megettük mi (az nagytatámtól kaptuk, saját termés, venni meg nem vettem azóta sem)

Ha ennyire válogat a kisasszony veszek üveges kaját neki, talán az bejön. Tv-ben mondták, hogy ha megbízható márkájút veszünk nyugodtan adhatjuk, mert ellenőrizve van benne minden hozzávaló és ízre is szeretik (pl nagyim sárgarépája 100% bio de ízetlen, keserű én sem szívesen eszem meg, tehát nem biztos, hogy ami bio jó is ha az ember kicsit nem ért hozzá, hogy kiválogassa a jó magvakat)

Én meg napok óta etetőszéket keresek a neten....áh nem tudok dönteni, üzletben nem nagy a választék. Mégis ti mit vettetek figyelembe??? Számít az ha állítható magasságú, kisebb nagyobb a támlája??? Segítség!!!!!!!!!

Képekkel nem győzők betelni, annyira édesek

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Mi néztük a Babavilágot szombaton! Két ismerős miatt is.
Láttuk Woodyt és Lili, édesek voltak. Lili, ahogy figyelt a szép kis szemeivel!!!! :)
Meg Marton Robit is ismerjük (de Őt nem csak virtuálisan), Békés megyében lakott Ő is, ugyanarról a településről származunk mindketten...Tényleg kicsi a világ!!! :D

Említettem, hogy menni fogunk Brüsszelbe. Apa szombaton elment, majd vasárnap fog hazajönni... :(
Úgy volt, hogy megy az egész család, de úgy döntöttünk, hogy most inkább tartson egyedül terepszemlét, és ha minden OK, akkor a következő hónapokban majd együtt megyünk. Úgyis havonta egyszer ki kell menjen egy-egy hétre egy darabig...
Utána meg meglátjuk, hogyan tovább.
Ráadásul még nem döntöttük el, hogy milyen gyerekülést vegyünk, a hordozó meg nagyon kényelmetlen lett volna a kismanónak. Így a következő útra megvesszük...
Most ezt akarják a család férfi tagjai (Férjem és Boriszka leendő Keresztapukája...)
De én nagyon drágának találom...
http://www.recaroulesek.hu/index.php?co ... &csoport3=

A képeket megnézegettem, hát egyik kis manó aranyosabb mint a másik! Rékán teljesen elájultam!!!!!!! Olyan a képeken, mintegy kis ovis... :lol:
Na meg Katus (tudom, már nem Katus... :oops: ) abban a csajos fürdőruciban!
És a srácok!!!!Ne haragudjatok, de nem tudok mindenkit felsorolni!
Mindannyian tündérek!!!

Tomikát nagyon sajnálom! Biztosan lesz egy-két keményebb éjszakátok, de kitartás, el fog múlni! (Tudom, könnyű mondani!)

Én bevallom őszintén, fogalmam sincs, hogy hol van az a Máltai Park Óbudán... Segítene valaki???

Sok dolgot szerettem volna még, de most mennem kell, Boriszka még alszik, de utána mennünk kell vásárolni, vendégünk is jön, délután kiállítás megnyitóra megyünk... Úgyhogy van dolgunk Apa nélkül is elég! :)

Igyekszem nyomon követni Benneteket és jelentkezni is sűrűbben!
Szép napot kívánok Nektek így a tavasz első napján!!! :wink:

Kép
napsugar1123

sziasztok!

[quote="clárika"]J írta:clárikaó reggelt!

Tali
Szerdán lesz a párom mamája temetése, így én csak utána tudok menni, sztem 2re végzek.
Párod engem nem zavar, Rékus csak reggel s este cicizik.
Nekem mindegy hogy hol lesz, Tündinél előbb tudok csatlakozni (temetőnél lakik).

óóóóóóóó, ez nagggyon morbid!!! :shock: :roll:

gyertek akkor hozzánk, többet úgy se lesz rá mód, de ezt majd személyesen elmesélem... :? :roll:

még jövök, most tízórait kell gyártanom gyorsan!

Kép
gtunde75

Jó reggelt,

Napsugar, szerintem nagyon jó az a ülés, bár tényleg elég drága. Én is keresgélek már egy ideje, de még nem találtam meg az "igazit". Brüsszel...hmm...kiváncsi vagyok párodnak hogy fog tetszeni, nekem nem volt jó élményem a belgákkal, mondjuk csak az utca embereivel talalkoztam utazás során. :roll:

Melish, fél torta, tök jó ötlet. :D Petra miyen nagylány már. Etetőszéknél én két dolgot néztem, jó stabil lábon álljon és hogy könnyen összecsukható legyen, a helyhiány miatt. Ilyenünk van csak más szinbe. Nekünk nagyon bevállt.
http://www.chicco.co.uk/OurProducts/Sch ... fault.aspx

Én is nagy F1 rajongó vagyok, már nagyon várom az első futamot. :D

Limo, probáltam már én is adni Botinak a mi kajánkból, pl zöldséges rizses húst, tegnap pedig petrezselymes krumplit hallal. Tetszik neki, de csak ha nem darabos.
Viszont olyan elég gyakran van, hogy nem kell neki a főtt kaja, ilyenkor kap gyümit vagy tápszert és pár óra múlva megprobálom megint. Nem tom ezt miért csinálja.

Na, felébredt a törpém.

Klári
nklari80

Sziasztok!

Életjel!
Jól vagyunk, megvagyunk. Daninak hörghurutja van, 2 hete szombaton kezdődött, többször kelt éjjel, mert nem kapott levegőt, be is lázasodott, aztán végül 15-én bevittük az ügyeletre, mert már nagyon csúnyán köhögött, de szerencsére nem tüdőgyuszi lett a vége. Azóta is hörög folyamatosan, meg szívunk orrot, nem tudom mikor lesz vége. Ráadásul antibiotikumot is kap, amitől megy a hasa, meg nagyon furi szagú is, úgyhogy az új ételek bevezetése is lelassult :cry: Viszont férjem is itthon volt múlt héten betegen, valószínűleg melóhelyről hazahozott valamit :? :(
Viszont jó hír, voltunk vissza a gasztros dokinál, mióta megtanult állni, azóta szinte egyáltalán nem bukik, úgyhogy nem is kell mennünk többet :D
Már nagyon ügyesen le tud ülni állásból, úgyhogy már csak elvétve esik hátra. De már nagyon ügyesen tud esni is. És már furfangos, figyeli a reakciómat egy-egy kisebb esése után, ha nem tulajdonítok neki jelentőséget, akkor játszik tovább :shock: Persze ha nagyon megüti magát, akkor kellenek az anyai gyógypuszik. Már egy hete nyitogatja a szekrényajtókat, kisebb-nagyobb sikerrel. Tegnap viszont, ahogy zárta vissza az egyik ajtót, ott maradt a hüvelykujja, és mivel az ajtóra támaszkodott, ezért azt nyomta neki, és nagyon fájt neki :cry: Nem tudom, mennyire erős egy ujj, de belegondoltam, hogyha kicsit jobban rádől, akár le is vághatta volna az ujjacskáját :cry: Még ma is látszik a helye :(

Olvaslak amúgy ám benneteket, csak nem igazán van erőm írni.
Babák olyan gyönyörűek, és annyira ügyesek!
Clárika, őszinte részvétem!
Barbcsi, sajnálom a helyzetedet, a külön költözés lesz majd a megoldás. Szorítok munka ügyben!
Melish, én 4 hósan vettem az etetőszéket, akkor nekünk még dönthető kellett, meg az állítható magasság, még most is jól jön, hogy van benne biztonsági öv. Meg persze könnyen tisztítható legyen az anyaga. Ja, és nekünk magas támlás van.
Napsi, az autósülés nehéz kérdés. Én is napokat töltöttem a neten a megfelelő kiválasztásával. Néztem az Adac teszteket, a szabványokat... Meg persze az árakat is. Végül a Römer King Ts Plusz mellett döntöttem.
Évi, sajnálom Tomit, de majd csak kinövitek

Bocsi, de csak ennyire emlékszem :roll: :oops: Pedig sok mindenre akartam reagálni :(

Kép
santacsilla

Tündi:"gyertek akkor hozzánk, többet úgy se lesz rá mód, de ezt majd személyesen elmesélem...".------>??????????? :shock: :shock: :shock: baj van?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi a hosszú pü-det még emésztem... majd válaszolok arra IS!

Mares nincs baj, de majd elmesélem szóban... nem "fórumtéma"... és remélem ezzel senkit nem bántottam meg...

Kép
gtunde75

Csilla!.....Jobbulást Daninak....egyszer csak lesz már jó idő, és kitakarodnak a vírusok!! Ujjacska :? puszi rá!
Már Berci is lesi, hogy reagálok egy-egy borulásra, fej koppanásra....egyre jobban edzésbe jön....rám néz, és ha azt mondom semmi baj :) akkor játszik tovább.

Nklari!.....Ha a gyerekem rám üt, ő sem fog rajongani a főtt kajáért....most még nincs neki alternatíva, és szereti a hasát, tehát eszi. Én a mi kajánknál a fűszerektől félek....bár már jócskán visszafogtam magam, ha tudom, hogy akarok a gyereknek adni belőle, de úgy is.

Most éppen húspépet főzök, most, hogy mártásokat gyártok neki, nem tudom olyan kis mennyiségben a húst turmixolni, inkább pépként rakom el.

Tündi!..... :evil: :evil: azért remélem nincs nagy gond!!

Évi!.....?????????????????????????????
limo73

Tünde :( :shock:
Évi :?: :shock:

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok
Vagyunk vagyunk..olvasó üzemmód...pihenő...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi:"Sziasztok
Vagyunk vagyunk..olvasó üzemmód...pihenő..."-----> már kezdtem aggódni!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello!

Csatlakozom az olvasó üzemmódban lévők táborához. Áron beteg. Megint vagy még mindig kinek hogy tetszik. Nekem jobban tetszene ha végre meggyógyulna.

Láttam Woodyékat, nem úgy nézett ki, mint aki zavarban volt. Nekem tök természetesnek hatott :D Lili csodaszép.

Tünde ajajj....ez nagyon nem hangzik jól. Olvastam Apa bejegyzését. Hát megható....

Évi köszi-köszi a receptete. Nagyon jó lett úgy is ahogy én csináltam, pasik dicsérték nagyon :D

Asszem most ennyi. Dolgom van rengeteg, mikor nem alszik a gyerek akkor többet igényel belőlem, most, hogy nyűgöske.....

királylány

Dia jobbulást!!Kiruccanás sikerült?Torta csúcs!

Ircsi,Chloe is kezdi átaludni az éjszakát.

Tündi,Apa naon szépet írt!!!

na mennem kell,sírás van

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséreteket. :lol:

Tünde, megértem ha nem akarod a fórumban elmondani. De így is hogy nem tudom mi van nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!

Ircsi, gratulálok az éjszakához.
Nálunk meg ma volt borzalmas. 6 óra előtt ébredt... :shock:
Az volt a gond, hogy tegnap nagyon fáradt volt estére és leraktam aludni. 2 órát aludt, utána pici játék és fürdés majd ismét alvás.
De ilyet többet nem lehet, mert ez lesz...

Klári, nagyon édes Boti!

Dia, jobbulást Áronnak!

Csilla, Daninak is jobbulást!
Annyira örülök, hogy megszűnt nálatok a bukás. Akkor talán nálunk is van remény, ha feláll. (csak sajnos az még messze van, még "csak" kúszunk!

Napsi, tényleg az ülés, de ha jó akkor kell. Viszont nem tudom, hogy ezt mentiránnyal háttal is be lehet még kötni. Az ilyen pici babáknál az fontos....

Melisch, nálunk sincs még etetőszék. :shock:
Én fát szeretnék, és olyan ahol velünk együtt tudna enni. Amelyiket akartam a vaterán elvitték. Most várok, ha visszajöttem nővéreméktől, akkor veszek. Azért nem is nagyon vettem, mert még nem tud ülni és így nem is tudnám abba belerakni.

Látom, nem csak nálunk van, hogy jóval többet igényel. Ha fent van, akkor nem is igazán tudok mást csinálni. Akkor játszunk és játszunk. :D

Nagyon szép idő van, voltunk délelőtt sétálni és ha felébred akkor ismét megyünk.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Gyerekülés
Mi Britax maratont rendeltünk. A jövő héten meg is jön...

Etetőszék
Nekünk székre rögzíthető van. Nagyon egyszerű szerkezet. A célnak azonban teljesen megfelel :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Nálunk is süt végre a nap, és egész kellemes idő van. :)

Ircsi! Köszönjük a névnapi köszöntést! :wink:

Betegeknek sok sok gyógypuszi és gyors gyógyulást!

Napsi Nekünk Pierre Cardin PS288A 9-25 kg-ig gyerekülésünk van, teljesen meg vagyok vele elégedve, Bence is nagyon szereti, útközben is tudom dönteni, ha elalszik. 26ezer forint volt, ha jól emlékszem.
Ilyen: (alul a 25.990 Ft-os, a piros-szürke színű)
http://www.sidrakids.com/Pierre%20Cardin-autosules9-25Kg.html

Woody! Sajnos későn jutott eszembe a babavilág, majd neten megnézem! :) Nem lehet menetiránnyal szemben bekötni őket? :shock: Pedig a miénk olyan... :roll:
Pont ugyanezt mondtam anyáéknak is, mikor azt mondták, miért nem náluk lakunk. Ugyanez lenne, akkor is, ha most nem ezt mondja, én tudom és kész. És én is mindenkit szeretek! Csak rosszul esnek dolgok... :(

Melisch! Etetőszék :arrow: nekünk műanyag van, mindenképpen ilyet akartunk, mert össze tudom csukni és kis helyen elfér és levehető a tálcája, no meg könnyedén tisztítható, huzata mosható. Dönthető háttámlás, mert Bence annyira stabilan még nem ül, állítható a magassága is, van benne biztonsági öv is. Persze az is szempont volt, hogy stabil legyen. Ezzel sincsen gondunk, ezt is nagyon szereti Bence.
Ilyen:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/29374?storetype=store&store=40

Mindegyik babás kép nagyon nagyon jó! Látom, apukák mindenhol visszamentek gyerekbe, imádnak a törpékkel játszani!(Limo, Ircsi) :lol: :lol: Nálunk is hasonló a helyzet! Néha már nem is tudom, ki a gyerek! :D :D

Szilvi! 10 kg? :shock: Nem semmi! 8) És tejcin kívül mit kap még? :wink: Rossz időt már én is nagyon nem szerettem! :?
Szerintem az időpont megadással még várjunk egy kicsit, ki tudja addigra hogyan változnak a gyerekeink alvási-ébrenléti szokásai. :wink:

Betti! Válaszolok g-n, amint van időm.

Én is nagyon nagy Forma-1 rajongó vagyok! :D :D Kismamaként a foci vb mellett ez volt a kedvenc program. Most a BL is. :wink:

NKlári! Jó, hogy írtál, épp kérdezni akartam, merre jársz! Képek nagyon jók! Puzzle :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi mennem kell, ébredés van. :? Holnap jövök!

ui. Dia! Az átalakított tortarecepted kipróbálnám, ha nem gond! Nagyon nyaminak tűnik a blogban! Áronnak jobbulást, gyorsan! Remélem eztán tényleg elkerül titeket a betegség!

Kép

Kép
barbcsi

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Szupi!!! A 3 fogból kint van 2 és fél!!!! Reggel az egyik még sehol sem volt, most meg ott virít. Így a leltár 3 egész 2 teljes éle látszik + 1 csücsök.....Most nagyon beindult!!!

A BAbavilágról én is lemaradtam, de holnap 6-kor ismétlik....azt hiszem felvesszük :wink:

Dia!.....De jó, hogy írtál. Próbálj jönni gyakrabban. Hiányzol! Gyerekeknek pusssszzzanccsss!!!

Barbcsi!.....Az előző kapcsolatomban anyóséknál laktunk....meg még képbe voltak a sógornők, unokatesók.....én menni akartam a párom nem. Ritka, hogy ha működik az együttélés.

Nyári tali: szerintem sok minden nem jól van ezzel kapcsolatban, de annyiszor írtam ezt már, süket fülekre (vagy inkább vak szemekre) talál, hogy nem izgat különösebben. Majd akkor meglátjuk, így nem is szólok bele, pl. hogy mikor legyen.
limo73

sziasztok!
életjel...megvagyunk...még nincs netem....mostani talit még kizárom :( de következőn ott leszünk!!!
gyors voltam :)
2 fogunk már van!... :)
ha tudok jelentkezek

nagyon jó újra a régi otthonban!!!
hmmmmmmmmmmmmm :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bocs :wink:

Jön felül, a két középső metsző is... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: :lol: Chloe megadta magát a spenótnak :) egyre viccesebb dolgokat tud csinálni :)

evilany

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaocs :wink:

Nincs miért, tüneményes! Egyik képen szebb, mint a másikon!
Fogzás ügyben mi nagyon meglódultunk....pfúúú lassan 6 foga lesz!

Csillag!.....Tali: pedig most tényleg nem lenne messze....nem lenne jó egy kis kikapcsolódás a pakolás közepette?
limo73

CSillag: na akkor talán kis nyugalom jön

Limo: az igen, hat fog! Gratula!

IRcsi: hát tünemény a kiscsaj! :)

eltettem magamat mára... Gergő ismét nehezen aludt el... pussssssssssssz

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bekri
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Megvolt a keresztelő. Nagyon jól sikerült, szép volt :) Teszek képeket a g-re, de lesz még, azt majd felteszem később, csak most megyek vissza az oviba, fényképezés van viszem Mátét, szeretnék tesós képeket is.
Amúgy én is olvasó módban voltam.. :oops: :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag: 2 fog?! Az igen! :) itt mindenki lassan már sok sok foggal fog rendelkezni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na befejeztem a képeket, g-én az albumomban :D :wink:

Csillag, akkor visszaköltöztetek? Mi lett a házzal?

Fog: nekünk még egy sincs, pedig nagyon rág, nyálzik, és mindent betöm a szájába. Tegnap megevett a levesből egy répát pürésítés nélkül, simán elnyammogta. Csak én paráztam rajta, hogy nagyobb falatkát "harap" és megfullad.

Ircsi nagyon jók a képek, kis királylány. :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?