Sziasztok!
Életjel!
Jól vagyunk, megvagyunk. Daninak hörghurutja van, 2 hete szombaton kezdődött, többször kelt éjjel, mert nem kapott levegőt, be is lázasodott, aztán végül 15-én bevittük az ügyeletre, mert már nagyon csúnyán köhögött, de szerencsére nem tüdőgyuszi lett a vége. Azóta is hörög folyamatosan, meg szívunk orrot, nem tudom mikor lesz vége. Ráadásul antibiotikumot is kap, amitől megy a hasa, meg nagyon furi szagú is, úgyhogy az új ételek bevezetése is lelassult
Viszont férjem is itthon volt múlt héten betegen, valószínűleg melóhelyről hazahozott valamit
Viszont jó hír, voltunk vissza a gasztros dokinál, mióta megtanult állni, azóta szinte egyáltalán nem bukik, úgyhogy nem is kell mennünk többet
Már nagyon ügyesen le tud ülni állásból, úgyhogy már csak elvétve esik hátra. De már nagyon ügyesen tud esni is. És már furfangos, figyeli a reakciómat egy-egy kisebb esése után, ha nem tulajdonítok neki jelentőséget, akkor játszik tovább
Persze ha nagyon megüti magát, akkor kellenek az anyai gyógypuszik. Már egy hete nyitogatja a szekrényajtókat, kisebb-nagyobb sikerrel. Tegnap viszont, ahogy zárta vissza az egyik ajtót, ott maradt a hüvelykujja, és mivel az ajtóra támaszkodott, ezért azt nyomta neki, és nagyon fájt neki
Nem tudom, mennyire erős egy ujj, de belegondoltam, hogyha kicsit jobban rádől, akár le is vághatta volna az ujjacskáját
Még ma is látszik a helye
Olvaslak amúgy ám benneteket, csak nem igazán van erőm írni.
Babák olyan gyönyörűek, és annyira ügyesek!
Clárika, őszinte részvétem!
Barbcsi, sajnálom a helyzetedet, a külön költözés lesz majd a megoldás. Szorítok munka ügyben!
Melish, én 4 hósan vettem az etetőszéket, akkor nekünk még dönthető kellett, meg az állítható magasság, még most is jól jön, hogy van benne biztonsági öv. Meg persze könnyen tisztítható legyen az anyaga. Ja, és nekünk magas támlás van.
Napsi, az autósülés nehéz kérdés. Én is napokat töltöttem a neten a megfelelő kiválasztásával. Néztem az Adac teszteket, a szabványokat... Meg persze az árakat is. Végül a Römer King Ts Plusz mellett döntöttem.
Évi, sajnálom Tomit, de majd csak kinövitek
Bocsi, de csak ennyire emlékszem
Pedig sok mindenre akartam reagálni