Sziasztok Lányok!
Tudom rég írtam………. bocsi
Próbállak visszaolvasni benneteket, de jó sok minden történt….. és bizony bevallom icipicit elvesztettem a fonalat!
Először is GRATULÁLOK Agárnak a picikhez!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok!
Elnézést, hogy a továbbiakban általánosan fogalmazok…… mindenkinek DRUKKOLOK, épp ahhoz, amihez szükséges:
- akik tüszőket növesztenek, azoknak a sokasodás és növekedéshez
- akik a pirit várják, azoknak az új kezdéshez
- a kismamáinknak az „egybenmaradáshoz”
- lélekben erősödéshez Zafírnak és Etusnak
Velem/ velünk a helyzet változatlan.
Szedem a Merckformint, de a múlt héten voltam Tűű dokinál hormonellenőrzésen és szépen „alakulok” , de az Lh/Fsh arány miatt (növekedett) emelt az adagon, így most 2 x 750 mg-ot szedek!
Az az igazság, hogy januárban „csináltunk” az eredeti nőgyogyómmal egy clostys hónapot……. és hát minden szépen alakult ( ciklus, kimutatott peteérés, hő-görbe, összebújások stb… ) és persze nagyon bíztam benne, mert „MINDEN annyira összevágott”, na meg decemberben volt egy álmom……egy kislánybabáról, aki az enyém volt. Nagyon furcsa álom volt, alig akartam elhinni benne, hogy az az édes kis babóca az enyém, de amikor az ölembe vettem olyan természetes volt!
Ráadásul, amikor kérdeztem, még a nevét is megmondták! Patrícia
Ami ebben az igazán FURCSA, hogy eddig még SOHASEM álmodtam arról, hogy gyerekem van!
A lényeg……., hogy nem jött össze és eléggé „megzakkantam”, mert annyira bíztam benne!
Úgyhogy elegem lett teljesen a „babaprojectből” , már 4 éve állandóan ez jár a fejemben……most úgymond teljesen felfüggesztettem/felfüggesztettük minimum 1 évre!
Talán azért még teljesen nem adtam fel, de az biztos, hogy 40 évesen nem akarok már szülni.
Anno volt arról szó, hogy amikor összejön, akkor átköltözünk egy másik (2 szobás, de liftes) lakásba, mivel ahol most lakunk nincs lift ( 4 emeletes, ezért nincs lift, de mi a negyediken lakunk !), és a mostani lakásunkat átalakítja a férjem „egy teljes irodává” , mivel most csak az egyik szoba az irodája.
DE úgy döntöttünk, hogy mégis költözünk egy kisebb (nappali/konya+1 hálós) lakásba. Nagyon nagy idézőjelbe téve ezzel üzenünk is a babának, hogy „nem fér bele az életünkbe”, mert „csak” 1 szobánk lesz. ( ha már eddig nem akart jönni, most már ne is jöjjön
) +
Nagyon jót tenne a „levegőváltozás” mind a kettőnknek, és így mi is megújulunk, együtt a természettel, a napfényes tavasszal ! ( azért van a min. 1 év felfüggesztés, mert min. 1évre adták ki a lakást )
El is foglalom így magam ( a gondolataimat ) és az új lakásban van a földszinten egy edzőterem + szauna is, így a sport is „egycsapásra” megoldódik, mert hát ez nem igazán az erősségem, ha lehet, mindig elódázom. Ez miatt a Tűű doki jól lebaltázott, mert persze mindent bevallottam
és heti 3szor minimum sportolnom KELLENE már 1éve!!!
De hát mindenkinek van hibája……
Szóval most pörgés van, mert április 1-től költözünk! ja és plusz most szombaton elutazunk 1 hétre Ausztriába, miután hazajöttünk van 1 hetem hétköznap esténként „csomagolni” és április 9-én jönnek a szállítók!
Ígérem, jelentkezek időközönként ebben az 1 évben ÉS PERSZE továbbra is olvaslak benneteket!!!!!
További szép napsütéses napot!
Puszillak BENNETEKET