Úristen Estrella..... előre szólok, ne érts félre...de olyan gyönyörű vagy, hogy ha pasi lennék Téged szeretnélek "magamnak"!!!!!!!!!!!!!!
A férjed egy mázlista!!!!!!
Bűbájos vagy a képen, és az a cipőcske a pocakon... ha a nem gond, egy ilyet majd én is csináltatok Rajóval valamikor
Bár még cipellőnk nincs a kisasszonynak... de majd ha lesz!!....
Kahlan: Teljességgel megértelek, minden hasonló szituban meghaltam, de muszáj erőt venni magunkon és a hajunknál fogva kirángatni magunkat a gödörből.. Ha ez önállóan nem megy, akkor többek között ezért is itt vagyunk egymásnak!!! Istenem, hányszor húztak ki a lányok engem is, soha nem tudok elég hálás lenni érte ennek a díszes kompániának!!!!!
Úgyhogy írd ki Magadból az érzéseidet, a fájdalmadat, mert itt senki nem fog érte "haragudni", hisz ugyanezen megyünk/mentünk át. Hidd el annál nagyobb lesz a "megnyugvás" utána.... Jól mondom lányok????
Szóval itt voltak a szülők, volt össznépi Iza nézés, meg kaptam kurvasok hasznos dolgot... többek közt kórházi köntöst, mert a mostani rendes köntösöm az már nem ér össze
anyóséktól 3 szoptatós hálóing, anyámtól 4
.... (1 se volt még, úgyhogy áldom az eszem, hogy még nem vettünk!!!
.....) Vadiúj törülközők, mert ugye a kórházba az kell anyám szerint
gyereknek egy csomó kis kellék a fürdetéséhez majd.... és a változatosság kedvéért egy újabb nagy pakk gyerekruhát, kisebb és nagyobb méretekben is... börzések de tényleg gyönyörűek (még nike felső is van köztük!).... és egy kisebb bölcsödei mennyiségű plüssállatkát (hupikék törpikék, disney cuccok, százlábúak, stb.).... És Iza megkapta az első ridiküljét, ami természetesen pink!!!!!! (hátha táskamániás lesz, mint az anyja...
).... Elkapta a gépszíj a nagyszülőket is, kijelenthetem!!
Egymás szavába vágva szedték elő a cuccokat, azt se tudtam hova nézzek, olyan káosz volt, de nagyon klassz volt
Nos és a végére Rajótól pedig ezeket:
(remélem senkiben nem keltek rossz érzést ezzel a lelkendezéssel...... de most tényleg nézzétek el nekem, hisz ez a mostani életem legcsodálatosabb ünnepe..... nagyon sokat.... 39 évet vártam rá....!!!!!