Új privát üzeneted érkezett!

Kahlan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ne add fel, és ne aggódj mindenki így éli meg, fáj az élet is fáj minden, de olyan fiatalka vagy és olyan szépek vagytok együtt, mennetek kell tovább, küzdeni kell tovább és meglesz az eredménye. Ölelések mennek
pannik
Budapest

most azt érzem, hogy nem akarok küzdeni. hogy nekem ezért miért kell küzdeni, mikor másnak az ölébe pottyan? Mivel vagyok én rosszabb ember?

sajnálom, mentem is, nem rontom a hangulatot.
Vendég

kahlan: Én hol így éltem meg, hol úgy. Az elsőnél nagyon szomorú voltam, akkor megjött még a teszt előtt az utro ellenére. Aztán a másodiknál ha jól emlékszem nem viselt meg annyira, de a harmadik megint. Akkor már azt hittem, hogy csak a lombik lehet a megoldás. És szartam a negyedik inszemre. Nehezen is indult, nem akart használni az új gyógyszer, semmi nem úgy alakult, ahogy kellett volna. Már terveim voltak, hogyha ez sem sikerül, akkor megyek és megcsinálom a jogsit. És sikerült! El sem akartam hinni. Én nem sírtam, remegtem. Hogy most akkor mi van? Gyerekünk lesz? Szóval nekem az vált be, hogy éltem az életemet és néha beugrottam a bmc-be. Szedtem ugyan vitamint, de ebben a ciklusban még a méhpempőt sem. Nem érdekelt. Azt hittem ez a 3 inszem csak a kötelező kör a lombikhoz. De szerencsére Barbus másképp gondolta. És még a jogsi is meg lett. Kitartás, nektek is sikerülni fog. Meg Ann-nak is. Meg mindenkinek.
vicky79
Budapest III. kerület

kahlan: Én is éreztem úgy, hogy valami baj van velem, amiért nem akar sikerülni a gyerek. De hidd el, ettől neked értékesebb lesz a terhességed és a gyereked is, mint akinek az ölébe pottyan. Tudom hogy ez az én számból furcsán hangzik, de tényleg ki kell élvezni minden percét. Te nem fogsz kint cigizni terhesen a kórház kapujában, mikor azért vagy a terhes patológián mert vérzel. Mert neked fontosabb lesz az a kis élet. Tudom, hogy elkeserítő, de amíg magadat ostorozod, addig nem tudsz nyugodtan a babagyártásra koncentrálni. Próbálj meg kihagyni egy pár hónapot, mi is tettünk ilyet. Akkor nem foglalkoztunk sem injekcióval, sem a hőmérőzéssel, sem a bmc-vel. Nekem nagyon jót tett.
vicky79
Budapest III. kerület

Kahlan, sajnos az első csalódás ilyen, valóban kicsit belehalunk! Én napokig nem vettem fel a telefont és nem nyitottam ajtót senkinek sem, amikor elmentek a babak. Ezt túl kell élni, és túl is fogod, hiszen erősebb lesz benned a vágy, hogy legyen gyermeked, mint ez a fájdalom.Csak kell egy kis idő a feldogozásra.
Kitartás, biztosan lesz gyermeked.
Vendég

Kahlan drága, én abszolúte megértem ezeket az érzéseket, abszolúte Megszámlálhatatlanul sokszor megkérdeztem én is a miérteket, elsírtam több vödör könnyet és lázadtam és haragudtam és minden. Nem vagy egyedül ezekkel az érzésekkel sokunkat ugyanígy megviselt minden sikertelenség, aki babát akar annak ez a horror, hogy küzdeni kell. És nehezen jönnek a válaszok a miértekre, de feladni nem szabad. Én nem tudom megmondani, hogy Nektek miért kell küzdeni, csak azt tudom megmondani, hogy NEM vagytok rosszabbak mint akinek ölébe hullik a baba, ez nem derékszög párhuzam. Amit Vicky mondd én is kipróbáltam, a 3-ik beültetés után fél évre leálltunk, elmentünk nyaralni Egyiptomba, 2 hónap múlva Görögországba, amit a köv két lombikra költöttünk volna az magunka költöttük kiengedtük a gőzt jól éreztük magunkat és közben kikristályosodott, hogy amint hazajövünk megyünk a bmcbe és megyünk tovább, pihenni lehet de feladni nem szabad. Sok sok nehézséggel van ez az út kikövezve, meg sok-sok fájdalommal és könnycseppel de ott a de a végén ott lesz a baba és utána semmi nem fog érdekelni, semmi nem fog számítani, hogy mennyit küzdöttél, magasról teszel rá, csak Ő fog számítani és kész, a többi eltörpül erre gondolj. Írjad nyugodtan az érzéseidet ne fojtsd be magadba, jobb ha kiírod magadból és nem emészt.
pannik
Budapest

Vicky most vettem észre az előző laptető felajánlásodat amit nekem küldtél, köszönöm szépen elfogadom :)
pannik
Budapest

Kahlan: sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kahlan, jó ha kiírod magadból amit érzel. Sokszor ez nagyon nehéz pedig sokat könnyíthet az ember lelkén. Igenis gyere ha úgy érzed és írd meg, és felejts el ilyet, hogy rontod a hangulatot. Tudod ez lehet másoknak is segítség, aki esetleg hasonlóan érez mint te, csak nehezen tudja magából kiadni, megfogalmazni, vagy nem meri... De teljesen normális amit érzel. Szerintem sokan vagyunk így, hogy alig merjük leírni az ilyen hasonló szörnyű érzéseket, hiszen mindenki arra törekszik, hogy pozitívizmust és erőt sugározzon és adjon a többieknek és ezért talán néha a legbelül lévő érzések nem mindig tudnak a felszínre törni. Hidd el fog majd fordulni a kocka, eljön annak is az ideje, hogy vidám és boldog leszel, nem tudhatjuk mikor.
ann74

Andi
Jól csináltad, hogy a kisbolthoz nézted a kocsit :)
Este várjuk a képeket az ajándékról!

Béku
A Minimanóval nekem sem volt szerencsém, kb semmire nem tudtak válaszolni, pedig tényleg jó nagy, csak eladóra ne legyen szükséged…

kubu
Nem rossz a kinézett ház, én is elfogadnám :)
Mekkora medence!
Örülök, hogy végre tudtál aludni!

Judit
Én is számolom vissza, mennyit megyek még dolgozni, de furcsa is lesz egyben…
Anyu ma megkérdezte, hogy az új táppénz miatt nem akarok-e május végéig dolgozni, hát nem!
Nem festve lesz a babaszoba? Hogyhogy tapétáztatok?
Én is az Elefániban voltam pénteken, csak a Baross utcában, kicsit szűkös, de jó árai vannak. Igaz, csak egy kaméleonos betűt vettem :) Jópofa fa betűk voltak.

Eszter
Kitartás holnaptól a munkában!
Nem lehet megmondani a kollégáknak, hogy ne kérdezgessenek?

kahlan
Még ne add fel!!!
Tudom, nem vígasztal, de sajnos mindenki ezt érzi, másoknak miért megy olyan könnyen?!

Kép Kép
estrella22

Estrella: no azt az Elefánit megnézem most már magamnak,kíváncsi vagyok :)

Cicikrémet viszont tegnap már vettem Brendonban,mert nem bírtam tovább... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem volt ócccsó,de nagyon pici kell csak,és végig használhatom,csak természetes dolgok vannak benne,nem kell a baba miatt lemosni ;)

Naon viszketett,egyrészt kiszáradt,másrészt a feszülés miatt.

Beszéltem nagynénémmel ma telefonon,mondtam a genetikai tanácsadást,és az amniót,és nagyon kiakadt egyből...

Tudjátok,Ő az,akit írtam,hogy elhajtották a babáját vele (leszúrták),és halva kellett megszülnie,majd egy hétre rá megkapta az eredményt,miszerint egészséges kisfia születik 40 évesen... :?

Olyan aranyos volt,mondta,hogy Maja már a "miénk" (vele közös többesszám),és nem adjuk :D
Vendég

Estrella,
fűrészporos tapéta, hogy takarja a gipszkarton illesztéseket, stb. Így tehát festve lesz...az ég már kék, remélem elég volt egy réteg, majd száradás után kiderül :roll:

Kahlan,
:( :( :(
Szomorkodj egy kicsit, sirasd el ezt a lehetőséget, dühöngj, adj ki magadból mindent ami negatív!
Aztán ha ezen túl vagy, meglátod, újra jön a vágyódás, tervezgetés, bizakodás, és indul az új nekirugaszkodás!
Mindannyian éreztük ezeket a dolgokat, szörnyű, sőt, idegőrlő amikor esetleg már a többedik kört futja az ember eredménytelenül...DE feladni nem szabad sosem!!!

Kép
judit0713

Kahlan!
Sajnálom! :(
Én úgy gondolkoztam a "sikertelenségről", hogy nem foglalkozom azzal, hogy másoknak egy csettintésre sikerül, mert attól mi nem kerülünk közelebb a célunkhoz. És ha nekünk ezt végig kell járni, hát akkor megtesszük! Harcolunk. És minden várakozással, felkészüléssel, fejlődéssel töltött nappal, hiszem hogy jobb szülőkké válunk. Jobban becsüljük, értékeljük a Babáinkat majd, mint az, akinek egyszercsak nem jött meg, majd kiderült hogy terhes.
Sírd ki magad, add ki a gőzt. Ha azt érzed, hogy most kicsit erőtlen lettél,és az energiák fogyóban vannak, akkor tedd félre a baba témát. Hidd el, amint kimegy a feszültség belőled, újra beköltözik a szívedbe a vágy, és akkor már nem lesz kérdés, hogy folytatjátok!
Mások sikerét, babáit nem szabad "irigyelni"...hiszen Ti is a sajátotkra vártok.
Nehogy azt hidd, hogy itt mindenkinek minden napja szuper. Vannak mély pontok. Amikor csak tudunk, erőt adunk, pozitivitást sugárzunk, de olykor mi is meg megingunk. De olyankor feláll az ember, leporolja magát és újult erővel ismét harcba száll! :)
Most a szomorkodás ideje van, de kisüt még a Nap, mikor meglátod újra a vágyott célt magatok előtt :)

eszter82
Budapest

Lányok, jöhetek pocakfotókkal?

Kép Kép
estrella22

Estrella: igeeeeen!!! :D
Vendég

Szóval a mai legfrissebb...
Most arcot nem szedtem le róla :)

Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Béku
Én kaptam a barátnőmtől valami gyógyszertáras cicikrémet, szerinte az nagyon jó volt.
Csak ha legközelebb spórolni akarsz :)
Nagynénédnek lett másik babája?

Judit
Értem, szóval „dupla biztonság” :)
Hú, kíváncsi leszek nagyon a képekre!

Képek a szokásos "elcsépeltek", de nem lehetett kihagyni...

Kép Kép
estrella22

Nagyon gyönyörű a pocakod és extra csini szépséges Kismami vagy :D

eszter82
Budapest

Estrella: elcsépelt???? Hisz ezeken TE vagy,azaz TI vagytok!!!!!

Csodaszép képek!! Csak úgy sugárzol,nagyon szép kismama vagy!!!!!!! :)

Igen,lett 2 gyereke még,az egyik ráadásul spirál mellett fogant...ráadásul épp mensis (úgy értve elvileg már nem peteérős) időszakban, úgyhogy mindenképp csodababa :)
Vendég

Estrella: ja,krémből direkt akartam természetes (natúr) kozmetikumot,abból pedig csak drága,és még drágább van :)

A biobolt még durvább árat mondott ugyanarra,és sok téren nem flancolok,de azt olvastam,hogy oda ne nagyon kenjek akármit :D

sajnos a gyógyszertáriban is van mindenféle,így most ez nekem tökéletes :)
Vendég

Nem jövök mindig, de azért ha tudok figyelek. Tudtok valami
Angyalról?????? Kisangyal????!!!! Olyan rég hallottam felőled :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ann még nem csüggedni, holnapra további drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Drága Kahlan, nagyon sajnálom. Átérzem a bánatod, de hidd el pár nap 1-2 hét után könnyebb lesz. Sajnos a miértekre sohasem kapjuk meg a választ. :cry: El kell fogadni a sors akaratát. De ne szomorkodj, nektek is lesz kisbabátok! Itt mindenkinek lesz! :wink:

Mit olvasok Rodi, jössz hamarosan vissza a babatervezősök táborát erősíteni???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter, két cuppanós a pofidra :lol:

Úristen Béku szörnyű, hogy mennyit kínlódsz ezzel a babakocsi dologgal :shock: , minden oldal ezzel van teleírva :oops: már nekem is szemet szúr, pedig én nem vagyok tervezős. Júúj most szenyó vagyok. :oops:
Én iszonyatosan igénytelen voltam/vagyok rá, bementem egy babadiszkontba és megvettem a legolcsóbb babakocsit. :oops: Gyerek belefér, gurul. Ennyi volt az igényem.

Maccs
vörösmacska

Estrella, csudaszépséges a pocak is meg Te is :)
pannik
Budapest

Eszter
Köszönöm :)
Van még hátra valami vizsgálatotok, vagy most mindent letudtatok, és jön a műtét?

Béku
Köszönöm neked is!
Spirál mellett fogant a baba? De durva!
A natúrkozmetikumok mindig jó drágák…
Azt mondjuk nem tudom, mi van a gyógyszertáriban…

Kép Kép
estrella22

Vörösmacska :D :D :D :D :D gyerek belefér, gurul ... :D :D :D :D hasamat fogom úgy nevetek
pannik
Budapest

Maccs: hát ha állandóan valaki visszakérdez,csak nem hagyom válasz nélkül...

bocs,de nekem jólesett,hogy érdeklődtek.
átteszem ezt a témát is máshova.
Vendég

Macs, ez jó! :lol: :lol: :lol: De tök igazad van, ez a két leglényegesebb dolog! :lol:
Vendég

Estrella: úgy nézel ki, mint valami modell egy babamagazinban! :-)

Ann: nagyon együtt érzek veled az egy csík miatt, nekem is olyan rossz volt látni a nagy semmit tegnap. De tényleg lehet, h korai volt még neked a teszt, és még ezután emelkedik a HCG szint.

Kahlan: szegénykém, nagyon érthetőek ezek az érzések. Emlékszem pár napja, mikor éjszaka arra ébredtem, hogy mintha már nem fájna a cicim... gondolom ilyen lehet ez a hőmérős dolog is.
Én nem tudom, az hogy működik: mivel alacsonyabb lett, akkor ez most biztos rosszat jelent?

Macsi: nekem is olyan sokszor eszembe jut Kiss Angyal... mi lehet vele?
Milyen Rodiról írtál az előbb? Rodináról? Mi a hír róla? Átugrottam volna egy bejegyzést???

Én meg várom a mensit, Utró miatt késik... múltkor is késett tőle.

Kép
lujzici

Egyébként biztos én vagyok a selejtes, mert látom azért ti többen is egyetértetek igényekben, de engem nem érdekelt, azt sem tudtam mit kell nézni. Az eladó csak nézett. :shock: Akart mutogatni 270.000 Ftos babakocsit, hát mondom ez nem normális :shock: , meg az sem, aki megveszi. :lol: Bár akkoriban kisebb gondom is nagyobb volt ennél...már Baluci rég itthon volt és nem volt kocsi. Még jó, hogy nem vettem meg előre az ikreset :oops:

Maccs
vörösmacska

2010 novemberi babás topikunkban írta Rodina, hogy hamar el fogják kezdeni összehozni a kistesót. :D Jaj Rodi ugye nem baj, hogy pletyózok?:oops: :oops: :oops: :oops:

Maccs
vörösmacska

Na megyek, mert kisember keledezik uzsizni :lol:

Maccs
vörösmacska

Anyám Estrella, de gyönyörűek vagytok :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, képzeljétek megjött a mensim. Brrrrr de úúútálom!!!!!

.. na menek

Maccs
vörösmacska

Rodi: ugye visszajössz ide is akkor? Megint BMC lesz? Remélem olvasol minket.

Zsuzsi: hogy megy a diéta?

Képzeljétek, mostanában vettem párszor GLYX kenyeret, állítólag nagyon egészséges, szinte alig emeli meg a cukrot, ráadásul olyan finom is. 450 Ft fél kiló, nekem 3-4 napig elég.

Kép
lujzici

Kahlan!
Egyébként ez a hőmérős dolog még nem 100%-os eredmény.
Nekem mikor most Czeizel parancsba adta, hogy mérjem a hőmet ismét, külön kitért arra, hogy számolgattuk, hogy mióta nem állok hormon hatása alatt, mert olyankor nem működik megbízhatóan az ébredési hő.
Pl a progi felnyomja a hőt, akármi is van. De az előtte lévő hormonok közül van ami leviszi... azért még adhatnál magatoknak egy esélyt!!! Míg nem jön meg, nincs veszve minden :)

Macs!
Olvastam, hogy Mary visszatért...és hogy Baluci is megérezte ennek a közeledtét :? Remélem még marad a tejci kicsit :) Van akinek nem apad el rögtön Marynél.
Olyan jó, hogy ennyi szép képet teszel róla majdnem minden nap!
Én mindig várom, hogy megint jön egy közös kép is :) olyan szépséges az a kép mikor a babaszobában vagyok ketten :D
pussszzzz :D
Ez annó rajtam is átszaladt, hogy milyen jó, hogy nem vettük meg túl korán a 3-as ikerkocsit, mert azt nehéz lett volna elpasszolni és nem valószínű, hogy szükségünk lenne rá!!! Max a 2-es kocsi...

Estrella!
A műtét, az jön, de még az elkövetkezendő 2 hétre minden napra van dokis jelenésünk. Csak azt már meló előttre (reggel 7-fél8) és utánra (17:00) igyekeztem szervezni. Mondjuk lesz ami miatt később érek majd be, de szóltam előre a főnöknek :)
Az immunológia 2. körre majd csak ezután megyek :) sokat várok tőle :) És van még egy kanyarom hematológiára is, mert olyan sok vizsgálat kell, hogy a doki azt mondta, hogy felezzük meg és a másik ambuláns rendelésére is hagyjunk, mert a végén még ránk mászik valami felügyelet, hogy milyen alapon ír ki nekem ennyi és ilyen drága vizsgálatokat!
Meg Tűű doki is másfél hét múlva lesz, ... sokminden van még, de nem baj. Ráérünk :)
És persze a pont az "I"-n, hogy Fülöp dokihoz megyünk áprilisban az összes lelettel, illetve K ügynökhöz, megbeszélni a leletek fényében a folytatást :)

eszter82
Budapest

Lujzi, hol vetted azt a kenyeret? Megkóstolnám... Nekem a reggelivel vannak gondjaim :roll: (legtöbbször még alszok olyankor :oops: ) De a többi része a diétának megy.
A mozgással kapcsolatban: csak röhögni tudok magamon :lol: :lol: :lol: Futni és biciklizni szoktam. A 2.futásnál majdnem elájultam, mert nem kaptam levegőt, pedig séta is be volt iktatva a futások közé. A biciklinél a hátsóm fáj nagyon, nem bírok ülni! :oops: :lol: De már beszereztem szélesebb ülést. Most is megyek majd. Mindenhol izomlázam van, olyan helyen is, ahol azt sem tudtam, h van izmom! :oops: :lol:
És még nem fogytam semmit :roll: , de még nem adom fel!
Vendég

Zsu, mi sparban szoktunk ilyen kenyeret venni. Ma pont ezt hozott nekem a párom :)
ann74

Zsu, mi sparban szoktunk ilyen kenyeret venni. Ma pont ezt hozott nekem a párom :)
ann74

Macs, jó hogy jöttél, köszi Neked is a bíztatást!
ann74

lujzici
Köszönöm :)
(14 éves koromtól modellkedtem, de hol van az már! :))
Mensimeghozót küldök! Látod, megint rossz helyre ment, most Macs-hoz…
GLYX kenyeret még nem ette,m, én sima teljes kiőrlésűt szoktam venni… Tegnap sütöttem férjnek itthon fehér kenyeret, hát csorgott a nyálam :)

Macs
Mensit sajnálom! Elhiszem, hogy nem hiányzott eddig…

Woody
végre megnéztelek titeket, jók voltatok! Lili még mindig tüneményes és szép a szoba is!
/Meg nektek normális a forgó akármi az ágy fölött, az enyém szerintem bele fog lógni szegény picim arcába. Angelcare kuka bevált?/

Eszter
Minden nap jelenés??? Durva lesz munka mellett! De hát annyi energiád van, mint senki másnak! Durva, hogy még ezzel is sakkozni kell, hogy nehogy a felügyelet rátok másszon, azért nem kevést pénzt fizettetek ki eddig is!
Fülöp doki nagy szakértő, biztos segíteni fog!

Zsu
Ne add fel, nyárra már simán fogsz tudni futni!
Az elején én is kiköptem a tüdőmet, de hétről hétre könnyebb lett.

Ann
Ezek szerint már jól van a párod? Holnap megy veled, ugye?

Na megyek ültetni...

Kép Kép
estrella22

Zsuzsi: igen, a Spar-ban is lehet, bár ott persze nem friss minden nap, legalábbis a mi közelünkben lévő kis Spar-ban be van csomagolva.
Én a Móricz Zs. Körtérnél lévő csarnokban (Fehérvári út) veszem, mert ott mindig friss van, nem csomagolt. Én 11. kerületi vagyok, így persze könnyebb.
A futás az egyik legjobb sport! Tarts ki benne, lesz annak eredménye!
Én is fogyizok... nekem nincs IR-ám (legalábbis nem tudok róla), én szimplán dagi vagyok. :-)
Képzeld, kedden megyek Sz-höz és megkérdezem a véleményét az endóról/laparról!

Lányok, Macsi blogját hol lehet olvasni? Én is megnézném a képeket!

Kép
lujzici

Ann, Lujzi, akkor reggel átmegyek a sparba és megnézem. köszi :)

Estrella, jaj de várom már azt az időt, amikor könnyebb lesz! :lol:

Lujzi, kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani SZ a műtéttel kapcsolatban!
Vendég

Andikám!
Úgy várom a meglepidet :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Kahlan!
sajnálom,én is voltam az elsőnél,ha lehet ilyet mondani a másodikra úgy megyek majd csak lesz vmi,ha nem akkor csak szeptemberben megyek a kövre,mert augusztusban nagy utazást tervezünk(Korzika,Szardinia!)remélem össze jön!

Estrella!
gyönyörű vagy!!!!!!
vikus82

Úristen Estrella..... előre szólok, ne érts félre...de olyan gyönyörű vagy, hogy ha pasi lennék Téged szeretnélek "magamnak"!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :) A férjed egy mázlista!!!!!! :wink: :wink:
Bűbájos vagy a képen, és az a cipőcske a pocakon... ha a nem gond, egy ilyet majd én is csináltatok Rajóval valamikor :) Bár még cipellőnk nincs a kisasszonynak... de majd ha lesz!!.... :)

Kahlan: Teljességgel megértelek, minden hasonló szituban meghaltam, de muszáj erőt venni magunkon és a hajunknál fogva kirángatni magunkat a gödörből.. Ha ez önállóan nem megy, akkor többek között ezért is itt vagyunk egymásnak!!! Istenem, hányszor húztak ki a lányok engem is, soha nem tudok elég hálás lenni érte ennek a díszes kompániának!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Úgyhogy írd ki Magadból az érzéseidet, a fájdalmadat, mert itt senki nem fog érte "haragudni", hisz ugyanezen megyünk/mentünk át. Hidd el annál nagyobb lesz a "megnyugvás" utána.... Jól mondom lányok???? :wink:

Szóval itt voltak a szülők, volt össznépi Iza nézés, meg kaptam kurvasok hasznos dolgot... többek közt kórházi köntöst, mert a mostani rendes köntösöm az már nem ér össze :lol: :lol: :lol: :lol: anyóséktól 3 szoptatós hálóing, anyámtól 4 :) .... (1 se volt még, úgyhogy áldom az eszem, hogy még nem vettünk!!! :).....) Vadiúj törülközők, mert ugye a kórházba az kell anyám szerint :lol: :lol: :lol: :lol: gyereknek egy csomó kis kellék a fürdetéséhez majd.... és a változatosság kedvéért egy újabb nagy pakk gyerekruhát, kisebb és nagyobb méretekben is... börzések de tényleg gyönyörűek (még nike felső is van köztük!).... és egy kisebb bölcsödei mennyiségű plüssállatkát (hupikék törpikék, disney cuccok, százlábúak, stb.).... És Iza megkapta az első ridiküljét, ami természetesen pink!!!!!! (hátha táskamániás lesz, mint az anyja... :lol: :lol: :lol: ).... Elkapta a gépszíj a nagyszülőket is, kijelenthetem!! :) Egymás szavába vágva szedték elő a cuccokat, azt se tudtam hova nézzek, olyan káosz volt, de nagyon klassz volt :)

Nos és a végére Rajótól pedig ezeket:
(remélem senkiben nem keltek rossz érzést ezzel a lelkendezéssel...... de most tényleg nézzétek el nekem, hisz ez a mostani életem legcsodálatosabb ünnepe..... nagyon sokat.... 39 évet vártam rá....!!!!! :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, nagyon-nagyon szép ajándékot kaptál! :) Egészen meghatódtam! :)
Vendég

Andikám,
nanááá, hogy volt nagy örömködés!
Bolond aki ezért itt megsértődik, hiszen vártál rá épp eleget! GRATULÁDÉ :D
Rajó nagyon szép ajándékkal lepett meg, nem pityeregtél?

Kép
judit0713

Na ácsi! :? Visszaolvastam még egyszer..... Kahlan, csak annyit írtál, hogy a hőd lent és olyan a hasad mintha meg akarna jönni.... tehát még semmi sincs veszve... akkor meg mi a francot siratunk????? Tessék pozitívan előre nézni, még nem tudsz semmi biztosat, ezek csak megérzések. Nekem akkora herpesz jött ki a teszt előtt, pontosan, mint amikor megjön és lám-lám, úgyhogy még semmi sincs veszve! Drukkolok!!!! :wink:

Maccs
vörösmacska

Juditkám, most nem volt bömbizés, de mikor megláttam a boltban akkor igen :)))))))..... Úgy volt, hogy előbb értem az örsre és bementem a H&M-be... nézelődtem a bébi részlegen is... és megláttam ezt a kis kollekciót.. Vicces volt, mert nagytáska az oldalamon, téli hosszú dzseki a karomon... full mint aki lopni megy :lol: :lol: :lol: :lol: sandított is rám a szekuriti-biznisz-men rendesen..... :lol: :lol: :lol:
Én meg álltam a polc előtt, megláttam ezeket és elkezdtem bőgni..... utána ki a boltból... :lol: :lol: Szép látvány lehettem...... :shock:
Aztán megjött Rajó.... látta a kisírt szemem, azt hitte baj van... mondtam nem, de gyere mutatok valamit..... bementünk, megmutattam és már vitte is a pénztárhoz ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
a múltkor én is így jártam a boltban...apa elment pössenteni, mondom én meg addig szétnézek a cunda-ban...persze nem talált meg, én meg ott ólálkodtam már egy fél órája a bébicuccoknál, bőr-bácsi meg utánam...elég ciki volt! De aztán megnyugodhatott, mert vettünk egy kis csíkos bodyt :lol:

Kép
judit0713

Jé, itt egy laptető :shock:
Én most nem kérek belőle, annyira kerek a világ, amennyire csak lehet :)
De jó szívvel ajánlom fel a reménykedőknek, várakozóknak, különösen nagy részt Ann-nak holnapra, Kahlannak hogy mégse jöjjön meg, Panniknak hogy az uhun is lássák a csodát, Zsuzsinak hogy most ne csak hcg legyen, de petezsák, zsívhang, 9 hónap boldogság és baba, és persze Eszternek meg Lacnak, hogy valóra váljon végre az álmuk!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?