Új privát üzeneted érkezett!

Pannik,
köszönöm a felajánlást, de itt lakom 1 km-re a Szlovák határtól, akkor lehet, hogy érdemes átugranom. Bármelyik gyógyszertárban ki lehet váltani?
nagya1
Balassagyarmat

Vicky: nálunk dettó ugyanez lesz, alacsony padlós buszok lesése, örsön Sugár-lift-felüljáró-Árkád-mozgólépcső-zebra kommandózás a metróig, hogy kikerüljem az aluljárót... így max. 1 lépcsőnyi feljövetelt kell valahogy majd megoldani.. :shock: Persze ha a szép nagydarab férjemmel megyünk, akkor jaszkarizhatok akár a magaslépcsős busz gondolatával is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: Mi a kisboltokhoz vesszük a kocsit, pont ezért nem is néztem a buzedáré nagy kerekűeket, amiknek kijjebb van a kereke, mint maga a kocsi-test... megnéztük a boltokat (+ a pincénk ajtó szélességét, mert ott fogjuk tárolni) és csak olyat néztünk, ami ezeken befér)... Én nem hagynám kint a drága kocsit, inkább nem mennék be... a mai világban az ember szemét is kilopják a fejéből, nemhogy egy kinthagyott kocsit... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Szia Ágikám!! :)
Lehet akkor Neked kellene lenned a progi szuri dílernek????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A tegnapi napom teljesen feldobtad, ugye tudod?? A férjem is a legjobbakat kívánja Nektek!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

andi: Az az érdekes, hogy már az aluljáróból os felhozom a babkocsit Barbussal, vagy az Árpád-hídnál átviszem a másik oldali metróhoz. Ezzel nincs is gond. Csak mikor magas a lépcső, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.
vicky79
Budapest III. kerület

No,megjártam a Minimanót,gondoltam legalább ismerkedek a babakocsik súlyával.

Azt hittem,ha már van választék,meg párra a kg is ráírva,akkor legalább lesz viszonyítási alapom.

Hát nem lett!!! Butábban jöttem el,mint ahogy bementem.
A srác totál nem tudott segíteni,aki a sarkunkban lihegett,pedig nem volt nehéz a kérdés:

a legkönnyebb babakocsikat keressük,mózessel......
Ez meghaladta a képességét,még a Chipolino Pook-ot se tudta megmutatni (az ikres változata náluk most kiemelt akciós...),pedig én 1 perccel később megtaláltam...

Mindenáron valami batár drága sz*rt akart volna ránksózni,utána egyből találtunk könnyebbet,és olcsóbbat is,mint amikhez odavitt (összesen 2 db-ot tudott mutatni).

Amire írták,hogy 8 kg,azt alig bírtam megmozdítani,a 11,5 kg-nak írtat meg simán megemeltem még pocakosan is,pedig direkt nem erőltetem meg magam!

Szóval inkább máshova mennék.......

Lényeg a lényeg,hogy ha az volt 8-8,5 kg,akkor én egy babakocsit se bírnék el,pedig úgy higgyétek el,hogy a munkahelyemen ennél nehezebb dobozokkal rohangáltam (min. 10 kg),úgyhogy kétlem,hogy én lennék a gyenge.

Párommal is mindent megnézettem,ő is sokkal könnyebbnek találta megemelve a nehezebbnek kiírtat...
Vendég

Andi,
Köszönöm szépen! Remélem csütörtökön is minden ok lesz.

Kiváltani kitudom, csak Bp-re járok ritkán. Megbeszélhetjük, ha érdekel valakit, szívesen.
nagya1
Balassagyarmat

Ann: holnapra egy naaaagy kalappal!!! :)
Hétfőre meg még nagyobbal!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

hajnalt,

rapid olvasás múlt hét vasárnap estétől, ne haragudjatok, követek mindenkit, reagálni képtelen vagyok, most is csak magamra szűrök és persze 1-2 dolog még ami eszembe jut.

Estrella,
ciki nem ciki nem emlékszem milyenek voltak pocakban a gyerkőcök, talán Marci sokkal nyugodtabb volt mint Lizi.

Kispatak,
juppé telefon.
gyerkőcök jobban, valószínűleg front volt :-)
tanulás halad, minden nap csinálok valamit, fordítok, szakdolgozok, tanulok, kutatok, falramászok :-)
álmaim háza ? reméljük 2-3 év :-) ő az
http://www.ingatlannet.hu/ingatlan/Zs%C ... %B6rnyezet
http://www.ingatlannet.hu/ingatlan/Zs%C ... ggyes-utca

Zsuzsó,
na köldökzsinór vérben jutottatok előrébb ?

Béka,
bakker babakocsi.
lényeg hogy minden rendben van kisasszonnyal, huh ez az egész kálvária.

Andi,
átfutást úgy értem hogy szülés napjától számítva 3 hét. MÁK gyorsan utalta anyaságit, csak hát apuka nem biztos hogy már az első napokban el tudja intézni, mert van mindenféle teendő.
javaslom egyébként (de gondolom mindenki így csinálja) hogy az összes pappert kinyomtatni, kitölteni (bébike adatok kihagy), fénymásolatokat elkészít (anyucika lakcím, személyi, taj stb.) és csak annyi a dolog hogy születési ak és lakcím birotkában a hiányzót kitöltitek, és van olyan is amit ügyfélkapun keresztül is be lehet küldeni !
Liza simán lenyomja Marcit, kezeli a játékait, "jön-megy" én már nem is izgulok azon hol üti meg magát, persze próbálom párnázni, de amikor már azt látom hogy áll M játékszekrény előtt és próbálja a lábát feltenni az ugrálócsacsira hogy jobban elérje a játékokat, szerinted ? :-)))
bekapcsolja M zenélő állatfarmját, mert tesó megmutatta neki. kéééész :-)
jelentem tegnap 11-kor keltem fel, rengeteget aludtam, annyira jó volt :-)

Franci,
Marci téli baba, ő kezdetektől utálja a zoknit, harisnyát, ahogy le tudta tépni magáról azóta nap mint nap megteszi, oldalba rúg éjszaka ha betakarom, nagy szó ha napközben a bodyn kívül van rajta zokni vagy harinnya.
remélem Gergő már jól !

Vicky,
na nálam mindkét gyerek kitagadott volna a body+zokni+pamut rugi kombótól :-)
babakocsi: háááát én nem vagyok jó alany: mert alapból mindenhova kocsival megyek, és nekem aztán nagy öröm volt hogy az ágy-fürdőkád-babakocsi kombót 20-ért megkaptam a főnökömtől :-)))) persze 7 hósan Marcival már sport babakocsiban nyomtuk. én egyébként se sokat sétálok, mert ebben a szmogban én aztán nem tologatom a gyereket :-) bkv ? magamnak se jut eszembe, na jó néha már igen, de hogy én egy babakocsival oda felszálljak ? kizárt :-) nem hiszem hogy annyira segítőkészek az emberek, tuti kikészülnék a stessztől hogy figyeljem hogy milyen busz jön, és ez még csak a felszíni közlekedés :-)))))
kalapom mindenki előtt de tényleg nagyon aki lesz olyan ügyes hogy mer és tud is buszon, metrón, vilcsin közlekedni babakocsival.

Pannik,
keress majd :-)

Lujzici,
:-(

Woody,
láttalak :-) aranyosak voltatok, hogy kerültél a műsorba ? ez milyen márkájú légzésfigyelő volt ?

Judit,
csini poci.

Sajti,
úgy hiányoztál már !

Ann, Kahlan,
drukkolunk nagyon !

Eszter,
köszönöm a kedves szavaidat, sokat gondolok Rátok !!!!

Mindenkinek köszönöm Lizadicsit.

illetve köszi rámgondolást szülőlátogatást illetően. megvolt, lehetett volna rosszabb is. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: Ha lesz kocsi, akkor biztos én is minimálisat fogok bkv-zni. Szerencsére egyébként vannak segítőkész emberek. Néha én is meglepődök rajta. Azért azt hiszem lassan lemondok a babakocsival bkv-zásról, a hátamon sokkal egyszerűbb. Így simán hév-eztünk is. Ott levettem, utána ölben leszálltunk és lent felvettem. Csak most van ezzel a hordozással is egy kis bibi. Nagyon összeizzadtunk legutóbb és mikor levettem mind a kettőnket megfújhatott a szél. Úgyhogy most nekem megint fáj a torkom, Barbus meg lázas lett. Remélem nem tart sokáig, 3 hete voltunk betegek utoljára.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Megigérem a visszaolvasást, de egy gyors hir: Miután vas. reggel járok vásárolni Penny - Füredi u, mit látok?!

Gyerekülés autóba (nem babakocsis fajta, hanem az a nagyobb, komolyabb): 10 000 pénz.

Ha érdekel valakit 2 db-ot láttam belőle

majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Ann: no? :)
tűkön ülök!! Remélem azért nem jössz,mert jóóóót alszol ;)

Én sajna nem tudok 7 óta,megint bontják a tetőt...
vasárnap.... :roll:
Vendég

Megint csak 1 pillanatom van :oops:
de látnom kellett Ann pozi tesztjét... :)
Ann!!?????
remélem még jól szundizol, de nemsoká jössz a jó hírrel :)

eszter82
Budapest

Eszter: látom,Te is izgulsz Ann-ért :D :D :D
Vendég

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 01403.html

ilyet emeltem tegnap,amire azt mondta a csávó,hogy nem lehet több 8 kilónál... Mélykocsis volt,és ahogy ebben a leírásban is látszik,13 kg..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jóreggelt, sziasztok!

Ann??????????????????????????????????????

Béku: hát úgyláccik ennyit értenek hozzá kb. Amúgy szerintem mindegyik babakocsi nehezebb még a leíráshoz képest is.... Írtam valamelyik nap, hogy a hoxán lemérték az espirot otthon mérlegre állva és 2 kilóval több volt még az is..... :shock: :shock: :shock:

Hát ahogy Vicky írta: ki fogunk combosodni...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kubukám: bkv-zás.... Kizárásos alapon ez a kényszermegoldás lesz....
(illetve szomszédság, apósék azért csak besegítenek eccer-eccer... bízunk benne)
Van 4 hitelünk jelenleg, most év végén jár le az egyik, a másik jövő év közepén....... amíg ezek ki nem lőttetnek, még csak beszélni se tudunk kocsiról... Marad még úgy is 2 hitel de azok hosszabb távúak..... Nálunk a kötelezettségek vannak az első helyen (R. mániája, hogy semmivel se maradjunk el)... ami meg afelett marad abból megélünk, úgy hogy nem kell "nagyon" lemondani az eddigiekben megszokottakról általánossságban.... Kocsi téma döntené rendesen jelenleg még az életünket, így marad a bkv...
2. porontynál talán már kényelmesebb helyzettel számolhatunk.. :wink: :wink:

andrea-1

Béku!
Naná, hogy izgulok!
Ilyenkor szinte ugyanolyan transzban tudok lenni, mint aki éppen tesztel :roll: :roll: :roll:

Tök jók ezek a kocsik :D
Éppen néztem, hogy már mindjárt félidőnél vagy :D

Próbálok mindent visszaolvasni éppen, de szerintem megint max az olvasásig jutok, a válasz meg majd estére, vagy 1-2 nap múlvára marad :oops: :oops: :oops: :oops:

Erre az egy hétvégi napra próbálunk bezsúfolni minden fizikai melót itthon ami az elkövetkezendő 1-2 hétben elkerülhetetlen, mert ki tudja, hogy Lac hogy lesz a műtét után 1-2 hétig. És elvileg emelgetnie sem szabad majd egy darabig. Most kicsit pörögnünk kell az átlagosnál jobban is, hogy utána tényleg pihenjen. (mert ha valami elintézésre vár, akkor ám megcsinálja azonnal, és nem szeretnék arra haza jönni a melóból, hogy ezerrel pakol és megerölteti magát!)

Ann!
Egyébként a laborról annyit, hogy ne viccelj!
Nem is csak Te ajánlottad :)
Én is levelezésben vagyok a sorstárssal, aki ugyanígy járt, mint mi :wink: :wink: :wink: csak zugol :D
Valamiért ilyen szerencsétlenül alakult ez a dolog. Igyekszem mihamarabb megcsináltatni újra, mert ez az eredmény így nem túl meggyőző szerintem :)
De mindig csak megköszönni tudom mindenkinek, hogy segítetek! Nekünk is elsőszámú szempont az ár! Így is horror összegeket fizettünk már ki, és nagyon nincs miből... :?
Gyere a 2 csíkossal!!!!!!!! Izgiiiiiiiiiiiiii vagyok :)

Ági!
Gratulálok a két kis Manóhoz, és köszi az infót, hogy miben volt ez a sikeres kör más, mint az előzőek!
Igyekszem lekövetni a jó példátokat :D

Andikám!
Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen szépségeket kapsz ma este :D :D :D

eszter82
Budapest

Andi: ja,csak azért nem mindegy,hogy ha megkérem,hogy a legkönnyebb babakocsit mutassa meg (ráadásul egy pocakos nőnek),akkor az "max. 8 kg",vagy 13....

mert az nem mindig derül ki a leírásokból,hogy pontosan MELY RÉSZE annyi,de itt direkt mondta,és meg is emelte,hogy az egész annyi.

Még párom is alig tudta megmozdítani,én meg kétségbe estem,hogy akkor az espiro se könnyebb,de utána megtaláltam a Chipolino-t, aminek a pingvinesét mutattam Nektek,és az tényleg könnyű volt!

Persze még jön hozzá a baba súlya+ cuccai+ vásárolt vackok....

Ja,és a másik,hogy egy másik Chipolino-nál közöltem a sráccal,hogy csak épp annak nagyon pici a pakolós része,erre kioktatott,hogy oda azért a homokozó ásó meg a labda befér....

Aha.... !!! Én meg méginkább kioktattam,hogy ha elmegyek egy újszülött babával sétálni (ha már mózest kérdeztem),nem homokozni fogunk,hanem vinnem kell enni-inni, pelenkát (plusz pelenkát a balesetek miatt),szúnyoghálót,napvédő krémet akár,ha már augusztusi baba,meg még ezer dolgot,ami kellhet.....

Szóval még ha nem is nagybevásárláshoz kell is a kocsi,egy csomó cuccot kell a baba miatt elrakni,arról már ne is beszéljünk,hogy anya is megéhezhez,megszomjazhat,melege lesz,vagy fázik....
kell esernyő/esőkabát,stb.

persze a konkrét dolgokról még fogalmam sincs,de ezeket,vagy egy részét tuti vinném...

1-1,5 kg eltérést még elnézek a babakocsiknál,elvégre nem lehet könnyű kétszer pontosan egyformát gyártani,bár százalékosan így is durva lenne az eltérés,de azért ne legyen már 5 kilóval több,mint amit az a csávó hazudik,akinek a képe az általa adott Minimanós füzetecskében benne van,mint hozzáértő.....
Vendég

Eszter: ne is mondd,már mióta lesem a monitort... :roll:
tudod,még enni se vagyok képes,míg nincsenek hírek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bizony,3 nap,és itt a félidő... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám, csak hát minden a hétvégére van besűrítve ami hétköznap a meló miatt nem megy....DE már csak 5 hetet megyek dolgozni, aztán dolcsevíta itthon a jóidőben a kertben :D :D :D

Woody,
sajna lemaradtam rólatok, mert épp a babaszoba tapétázását fejeztük be...készen van, ma ha lesz egy kis energym, nekilátok a festésnek is :roll:

Ann,
rengetegen várunk máááár, a jóóóóóó hírrel, ne csigázz minket!!!

Pannik,
olyan édes volt ahogy írtad a tesztelést, én is jót pityeregtem.

Breki,
mi az Elefániban voltunk, a XVIII. ker. Petőfi utcában. Kívülről mini bolt, belül amit csak el tudsz képzelni, és profi, nem tukmálós, készséges eladó csajszi. Zárás előtt 5 perccel még nekiállt szétszedni és becsomagolni nekünk az óhajtott piros Espirot, mert épp csak a kiállított darab volt olyan színben...ja, és persze előtte még vagy kétszer lerphant az emelertől a földszintre egy-egy babakocsi papírjáért, hogy hány kilósak...
Szóval ki lehet fogni jó üzletet, én ajánlom őket, nameg elég jó akciók is szoktak lenni.

Andikám,
fúrja ám az oldalamat hogy mi lesz a meglepid :)

Kispatak,
most olvasom csak a jó hírt, hogy volt telefon báránykától!
Drukk hogy tali is legyen hamarosan :arrow: :arrow: :arrow:

Huhh, biztos kimaradtak egy páran, bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Judit: köszi a tippet!! :)

A Minimanóba egyrészt azért mentünk,mert párom munkája után még az volt nyitva,meg egy lány oda járt kismama tornára,és hallottam,hogy nagy bolt ez is :)

Kedvesek az ottaniak,csak nem értenek hozzá,vagy legalábbis akit kifogtunk... :roll:

Eleget nézelődtem már a neten,meg olvastam fórumokat a tapasztalatok miatt,tehát nem etethet meg velem akármit ;)

Megnézem majd a boltot,amit ajánlottál!! :)
Már nem teszek le az Espiro-ról :)
Vendég

Sziasztok Lányok!
SEMMI nincs a teszten, csak a control csík.
Persze még bízok a csodákban, hogy hátha a holnap vv. De nem érzek még mindig semmit, ez se túl jó. Szóval nem ilyen vasárnapot szerettem volna. Ha lenne sírós arc, idemásolnék egy oldalnyit.........
ann74

Ann!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom, hogy nem mosolyt csalt az arcodra a teszt, DE ahogy írod is, a holnapi vérvétel lesz a mérvadó!
Bármit is érezni, pedig még ráérsz...annyian vannak, akik semmit sem éreznek az első hetekben!!!!
Ne add fel holnapig, légyszi!
Ölellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eszter82
Budapest

Ann: várd meg a holnapi teszteredményt!!!
Nyáron nekem se mutatta a teszt,és nem is éreztem a világon semmit!!!!!

a vérvétel a tuti!!!
Vendég

Ann!!
Én is azt mondom, holnapig még semmiképp se add fel!! A vérvétel eredménye a mérvadó, és hát láttunk már itt mi kisebbfajta csodákat!!!!!!! :wink:

Béku: Szerintem kár is ezt a témát ennyire túlspilázni.. :shock:
Azt már rég tudjuk hogy van 2 dolog, amivel kapcsolatban mindenkit megpróbálnak behúzni a csőbe, az egyik az esküvő, a másik a gyerektéma... ezekkel kapcsolatban majdminden kereskedő úgy van, hogy a lúzerre úgyis rá lehet tukmáni mindent.... Szerintem legközelebb már ne is az eladót kérdezd, hanem saját magad nézd meg a kocsikat, akkor nem kell kioktatni utána senkit és nem fogsz rossz érzéssel eljönni megint 1 boltból. :wink: Úgyis neten már utánanéztél, tudod mit keresel, csak lecsekkolni mész oda, nem??? Akkor meg, felesleges köröket kár megfutni... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Köszi Eszter, semmiképpen nem adom fel, várom a holnapi vv-t, mert annyira nem mindegy. Úgy roha az idő is. Ebben az évben már beöltöm a 37-et :( meg amúgy is...

Bocs Lányok, most látom mennyien vártátok már a 2 csíkost, olyan aranyosak vagytok.. még nem igazán olvastam vissza csak átfutottam. De nagyon jólesett. Sajnálom, hogy nem tudtam jó kis vasárnapi 2csíkost hozni.
ann74

Hahó! Végre olvastam:

Navi: Zorka baba nagyon szépséges, a szemek!?

Zsuzsi: nem baj ha hihetetlen, pár hét és már a karjaidban lesz. De azért próbáld élvezni a terhességet, hm mert a java még hátra van, kb majd 4-8 hét mulva egyre nehezebb lesz. Nálam vizválasztó 32. majd a 36. hét volt, a vége? De hát akkor már jön a babó, és ezért mindent! Amugy a pocak nagyon csini! Énisénis (hm vén fejemmel, álmodozom)

Zsuzska: fel a fejjel, lesz neked is, csak hát az odáig vezető út. Kinek hosszabb, kinek rövidebb, remélem már a várakozás vége felé jársz, még egy kis türelem!

Sajtikám: nehéz napokon vagy tul, de remélem a Jó Istenke neked is ad egy ilyen kis pakolóst, még az se lenne baj, ha fiúcska lenne.

Oroszlán: oh Istenem, most irtad, hogy mi a helyzet, és már itt tartasz? Nagyon alakul, szép formás!

Judit: hát te sem panaszkodhatsz, jó nagy babók fognak érkezni ide hamarosan!

Breki: oh nagyon nehéz napod lehetett a héten, minden elismerésem. Minden ok-s lesz meglátod. Dokibá pedig szuper!

Szombat reggel én is voltam vv-n, meg kedvenc dokkerunknál. Hozta a formáját, végtelen kedves, és semmi se fájt. Jövő tavasszal találka vele. Hm addig viszont még van egy jelenésem a klinikán, mert lássuk be, ott van a nekem való ambulancia és kivizsgálás, és sajnos van miért odajárnom. De minden megy tb-re, amit nem bánok. (A fürdő ugyis 2200 lesz alkalmanként, az is tb-sen, mennyi lenne nélküle? Hm garantáltan egy 10-es)

Macs: nagyon elgondolkodtató a javaslatod, de teljesen igaz, szürések kellenének, .

Pannik, Borsó: olyan jó, hogy Karácsony tájékán is születnek majd babók a nyári/őszi babácskák után!

Rita: gratula a szép virágnak, mi a titka? Amugy kép kéretik ám!

Nagya: akkor ikreket vársz? Szuper hirek, csak óvatosan!

Lányok: látom panaszkodtok itt, hogy sok mindent csak fizetősen lehet csinálni. Mindent most nem írok le, de kérdezzetek, mert sok mindenre van ötleten. Mammora i is van időpont, ingyen, csak tudni kell, hová kell menni! Engem pont J KH-ból küldtek el jó pár éve, nem baj van helyette más, és nincs onnan messze.

Woody. De sajnálom, hogy nem láttalak. A kecskés kép tündéri!

Jaj de jó Vasika is megjött, gyere időnként, vagy irjál. Annyira szurkolunk, te aztán minta vagy türelemből és kitartásból. Eszterkém téged sem hagylak ki a sorból, nagyon szorítok, és persze mindenki másnak! Felsorolni is nehéz, de mindenkinek!

Kubu: drukkolok minden ok-s legyen. A ház nagyon szép, és szerintem nem drága! Szép az a nagy tér, de ami a szépsége, az a hátulütője: ezt kifűteni??????

Vicky: nagyon helyesen irod, amit irsz, hiszen te már tapasztalt anyuka vagy (én meg voltam). Az ember maga kárán sok mindent megtanul pl. babakocsi és BKV. Hát ez bizony nem egyszerű, sőt!!!!

Amugy ma reggel láttam a ház előtt, hogy a Chippolino- babakocsit berakták autóba. Mit ne mondjak, a vázával tele volt a csomagtartó! Nem tudom melyik felsőrészt vitték, de ahogy láttam nem csak a hordozót, a felső rész az első ülésen alig fért el!

Judit: akkor már csak pár hét, nagyon szurkolok, és otthon milyen jó lesz a kertben!? Igen volt telefon, találkozó is lesz hamarosan, de nem bánnám, ha ő jönne végre – egyszerűbb lenne, csak épp akarni kellene!

Mi is készülünk, hiszen a férjemet meggyőztem, hogy hamarosan irány a kerti lak. A virágok egy része már ma kiköltözött, és hamarosan mi is követjük őket. Juhé!A multkor megvett Cymbi orchi remekül érzi magát, hiszen a hűvüset szereti

Ann ne add még fel!

Na most már befejezem, mert valami mást is kell csinálni

Üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.20 10:32-kor.
Vendég

Andi: annyira nem izgat :)

Én nem is akartam segítséget,de ránkakaszkodott a csávó,nem lehetett lerázni,csak tovább kérdezett,mikor megmondtuk,hogy nézelődünk.

Gondolom csalódott volt,miután ennyire "próbálkozott",és nem sikerült a legújabb vackokat ránksóznia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kádakat legalább sikerült megnéznem :D
Mondjuk arról kiderült,hogy van itt lent a garázsban egy :)

egy a lényeg,nekem espiro kell!!! Abból is persze csak vector :))))
Vendég

Apropó...mammográfia...
Nekem az első lombik előtt Tanár úr kérte, a Jánosba mentem is időpontra, és megcsinálták. Pedig a családban nem is volt előzmény, előtte még sosem voltam terhes, és 26 éves voltam. Meglepődött a csaj, de mondta, ha Konc Tanár Úr ezt kérte, akkor megcsinálják...
nem fájt, semmi extra nem volt... nem tudom, hogy mitől függ, hogy uh, vagy mammogr. és mitől függ, hogy megcsinálják, vagy felülbírálják a dokik kérését és kiváltják uh-val... :roll:

eszter82
Budapest

Eszter: meg lehetett volna nekem is csinálni a mammográfiát,és ha láttak volna valamit az UH-on,akkor azt is megnézik,de gondolom felesleges kör,és az a nyomogatás,amit sok helyen csinálnak,elég kellemetlen... :roll:
nem nekem csinálták,hanem anyumnak,ő mesélte,és azért mentem végül arra a profi helyre,ahova küldött :)
Vendég

Ann
én még nagyon bízom a holnapban, ölelés!!!

Kép Kép
estrella22

Béku!
én is olyanokat hallottam, hogy kellemetlen, meg fáj...pláne, ha az embernek nincsen kellően nagy cicije...
Hát, nekem nincs túl nagy, de nem fájt...nem volt különösebb nyomkodás :) megmutatta a néni hogy mi a menete a dolognak, én kérdeztem időnként ,hogy így jó-e neki, mondta, hogy igen, és kész. Amúgy negatív lett az eredmény :D

eszter82
Budapest

Ja....egyik nap sztoriztatok filmekről :)
A Marley tényleg nagyon jó :) mi is sírtunk nagyon a végén...amolyan sírva röhögős néhol :) Az első lombik után néztük meg, de akkor még vv előtt voltunk. Lac már rám szólt egy idő után, hogy ne zokogjak úgy, mert agyrázkódást kapnak a Manók :D

Ha röhögőset akartok:
Kellékfeleség
Elhajlási engedély
Letöltöttük, megnéztük, na ezek nagy baromságok, lehet rajtuk röhögni :lol: :lol: :lol:
Be is vezet néhány új kifejezést az ember napi szókincsébe :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszterkém: Pont mostanában néztük meg mind a 2-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elhajlásiban azért fullba nyomják a lúzerek a kretént :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ann,
ne add fel! Én bizony éreztem amikor nem sikerült! Szóval holnap a vv-n majd megnyugtatnak! Ne feledd, nagyon kicsi hcg-t nem mutat a teszt, márpedig ugye a bmc-ben 10 felett már terhességről beszélnek :wink:

Zsuzsi,
rengeteget gondoltam rád pénteken a dokinőnél, hogy vajon milyen hírt kaptatok? De látom minden rendben, még a tavasszal babás leszel :wink:
Velünk is minden oké volt, Mócikám szépen fejjel lefelé helyezkedett ahogy majd kell. Fényképet sajna nem kaptunk, mivel a háta van a hasfalam felé :?

Kép
judit0713

Eszter,
most néztem a blogodat...húúúú anyám, mennyi vizsgálat, herce-hurca...ezek után most már tényleg csak egy-két sikeres, gyönyörű terhesség és lurkók következhetnek!
Hát a holnapra készülj fel lelkileg...nekem is brutál car volt visszamenni januárban, pedig tudtam, hogy csak négy hónapról van szó, és ezt is én akartam, a zsé miatt...bár ahogy számolom, neked még négy hónap se lesz :wink:

Kép
judit0713

Judit: és akkor 15 hétig fejjel lefelé van már a babó? :)

nekem a feje a köldökömnél van,direkt rákérdeztem a dokinál,hogy tudjam,és épp függőlegesen helyezkedik el,előrefelé néz :)
Vendég

Sziasztok!

Légyszi segítsetek, sehol nem találom a BMC adószámát, ahová 1%-ot lehet küldeni.

Köszönöm

Kép
carla1227

Judit!
:D igen, ha minden igaz, max 2 hónapra tervezek :D
Minden idegszálam tiltakozik ellene, de muszáj!!!!
Utálom a szembesülést, a kérdéseket... nem tudják, hogy miért megyek vissza...fogalmuk sincs, hogy sikerült, aztán felszívódott.
Majd holnap gondolom szóba jön.
Legutóbb még az eredményhirdetés előtt beszéltem velük.
Sebaj, túl leszek rajta, sajnos már rutinosan :?

És remélem valóra válik amit írsz, és végre sikeres, problémamentes terhességek következnek, amikből gyönyörű, egészséges Babácskáink születnek :D

Tök jó, hogy neked már alig van hátra a melóból!
Szuper lesz már végre otthon! :)
Majd a szobáról teszel képeket? :D

Andikám!
A kellékfeleség nézése közben, míg a gyerkőcökön röhögtünk, felemeltem a tétet 4 gyerekre :lol: :lol: :lol: :lol: beszarás az a duma, amit az a két kis lüke előad :D mindent elérnek, amit csak akarnak :D
Mondtam Lacnak, hogy úgy is jó, ha kétszer két baba :D
röhögött :D

eszter82
Budapest

Béku,
rákérdeztem, és azt mondta dokinő hogy még forgolódhat, de hát van is még ideje behelyezkedni.

Eszter,
jó ötlet a 2x2, ha már úgyis ikrekre rendezkedtek be az első menetnél :D
Majd teszek képet, de ez a mi tempónkban kb. 2 hét múlva esedékes...ma pl. apa szolgálatban, én meg takarítás, főzés után a maradék energiámmal szerintem messzire nem jutok :?
Kicsit túlszaladtak most a dolgok, de a terv az hogy április végére berendezéssel együtt kész lesz :)

Kép
judit0713

Judit
Jól hangzik :) 2x2 Babó :D én benne vagyok!
Egyébként is "már csak" 2 kiságy van itthon. A harmadikat átvittük anyuhoz, hogy majd ott is legyen ágyikó a Manóknak :D Ez az újrahasznosítás :)
A szobával nem is kell kapkodnotok! Van még egy kis idő, míg kibújik Móci :) Bizti nagyon szépre megcsináljátok. És most kiélheted magad teljesen az előző két kimaradt nagy szoba designézés helyett is :)
Gyerekek hogyan állnak a dologhoz? Ők is fel vannak spanolva a kistesó miatt? Szoktak veletek együtt tervezgetni?
Április végén is várjuk a képeket nagyon :D
Csak ne erőltesd meg magad és pihizz is!!!

Andi!
Lac elsörözgetett ma egy kicsit a kerti munkák közepette, és most mikor bejött, Izabellás énekeket énekelget :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szórakoztató egy darab az Uram alapjáraton is, de mikor a sör is besegíííít :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: 8)

eszter82
Budapest

Drága Ann, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
reggel azzal ébredtem, hogy csuriban az ujjam érted, és hogy remélem mire jövök már itt a jó hír, én szorítok most is, nem számít a teszt én nem vagyok teszt párti tudjátok, a holnapi vv számít majd ott minden kiderül az az igazi, bízzál még egy kicsit, ne add fel.

Eszter, Laccnak nagyon sok pozitív energiát a műtéthez, drukk, hogy minden jól sikerüljön és jól viselje és utána nagyszerű eredményeitek legyenek.
pannik
Budapest

Drága Pannik, köszi, aranyos vagy!! A mai nap majd valahogy eltelik, és mindjárt itt a vv. Én is nagyon várom....
ann74

Sziasztok

Ann, én nagy tesztelős vagyok :) ( ha kell, ha nem :lol: ) Szóval nekem a 2.-nál volt ilyen, hogy a vv előtt 1 nappal nega lett, aztán másnap 39 volt! :) Szóval hajrá holnap!

Judit, igen jó híreket kaptam a drnőnél, és újra tele vagyok bizalommal, hogy sikerülni fog. :) Nagyon kedves volt, mondta, hogy kérdezzek nyugodtan, persze ilyenkor nem jut az ember lánya eszébe semmi kérdés. :oops: De aztán végülis amikor újra átbeszéltük az dolgokat, akkor választ kaptam mindenre.
Örülök, hogy minden rendben Mócikával! :)

Eszter, hajrá 2x2 babó! :)
Vendég

Lányok én belegondoltam ebbe a BKV-babakocsis témába... hát nem irigylek senkit sem, aki erre kényszerül. :roll: Nekem annyiban szerencsém lesz, hogy a kissebb bevásárlásokat el tudom intézni gyalog a sparban vagy a cba-ban, mindekettő itt van pár percre tőlünk. A nagyobb bevásárlásokak meg kocsival intézzük majd, ahogy eddig is.
Szóval nem kell buszra vagy vonatra szállnom.
Vendég

Zsu!
A nagyobb bevásárlásokat nekünk is kocsival csinálják/juk most is.... v. ha nincs fuvar, akkor a nagyobb tételeket neten rendelem meg és kiszállítják (groby) :wink:
A kisebb vásárlásokhoz pl. nekem se kell bkv-zni, max. ha valami direkt speckó olyan dolgot találok ki, ami itt a környéken nem szerezhető be... :wink:
A bkv-s-babakocsis közlekedés inkább a mehetnékem miatt lesz hétköznaponta, ha rámjön, hogy kimozdulnélk... fene fog itthon rostokolni állandóan a gyerekkel :) Épp elég volt ez a tél - nagyrészt - itthon... bár ennek egy része a rosszullétekkel és a rendezkedéssel telt.....de még így is sokszor viszketett a talpam, és nekiindultam :)
Úgyhogy a terv - most még legalábbis - az, hogy felkerekedek a gyerekkel, azt irány a város.... anyuék a város közepén laknak, ott is lesz ágya, így az lehet a kóricálós napokon egy bázis, ahol megpihenhetünk.... ott akár ott is tudom hagyni pár órára... a nap jövős-menős része viszont bkv-s lesz jobb híján..

andrea-1

Andi, megértelek, nekem is mehetnékem van sokszor. :wink: :D Én sem akarok itthon ülős lenni majd, a gyereknek is szoknia kell majd a csavargást! :lol:
Vendég

sziasztok!

no, hát úgy tűnik, nem sikerült a csoda, mára már csak 36,6 volt a hőm, a 24. napon vagyok, és fáj reggeltől a hasam, úgy, mielőtt meg szokott jönni.Kisírtam már az összes könnyem...én nem tudom, Ti hogy csináljátok, de én nem tudom sokszor végigélni ezt a kishalált. fáj az élet is.

A babakocsi témához: gondolkodhattok háti hordóban, vagy meitaiban. Nekünk előbbi tuti lesz, nyilván veszünk babakocsit is, de max a nagyszülők miatt, hogy tologassák majd őket. Ehy hordozó, akár háti vagy elöl, vagy a kendő sokkal jobb megoldás!!Olvasgassatok a mamami.hu-n, én ott lettem nagy rajongó. Egészséges, növeli a kötődést, és nem utolsósorban mehetsz vele ideoda, a kezed szabad. Főleg a hátihordónál pedig jobb a cipelés is.

A barátainknál mindhárom gyerek ilyennel nőtt fel...olyan jókat túráztunk erdőben is. MI sokat vonatozunk, látjuk, ahogy a gyorsvonatra kínódják fel a nagy böhöm babakocsikat...miért nem jut eszükbe a hátihordó?
Vendég

zsu: Nekem az elején azért kellett bkv-znom, mert a gyereket kell vinni vizsgálatokra 6 hetesen és nekem is vissza kellett mennem a dokimhoz és nem volt aki elvitt volna. Egyszer elvittem a babahordozóban, de olyan nehéz volt, hogy mondtam hogy vagy szerzek valami hordozót, vagy nem tudom hogy jutunk el a következő vizsgálatra. Ekkor vettem a fekvős kengurut. Megváltás volt a babahordozóhoz képest. Aztán volt még, hogy csak ide kellett átvinnem Barbust az sztk-ba, de visszafelé elkezdett szakadni a hó és nehéz is volt, szóval megvártam a buszt. Pedig csak egy megállóra van tőlünk. Úgyhogy sajnos nem csak a mászkálás és a bevásárlás miatt száll az ember bkv-ra. Persze csak akkor ha nincs kocsi és jogsi.
vicky79
Budapest III. kerület

kahlan: Nekem kengurum volt, aztán lecseréltem egy mei taira. Imádtam, de most már vettem csatos háti hordozót, mert ez praktikusabb. Azt hiszem bkv-zni már csak ezzel fogok.
vicky79
Budapest III. kerület

Már megint. Küldöm ezt azoknak, akiknek most nem sikerült. Legközelebb sikerülnie kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?