hajnalt,
rapid olvasás múlt hét vasárnap estétől, ne haragudjatok, követek mindenkit, reagálni képtelen vagyok, most is csak magamra szűrök és persze 1-2 dolog még ami eszembe jut.
Estrella,
ciki nem ciki nem emlékszem milyenek voltak pocakban a gyerkőcök, talán Marci sokkal nyugodtabb volt mint Lizi.
Kispatak,
juppé telefon.
gyerkőcök jobban, valószínűleg front volt
tanulás halad, minden nap csinálok valamit, fordítok, szakdolgozok, tanulok, kutatok, falramászok
álmaim háza ? reméljük 2-3 év
ő az
http://www.ingatlannet.hu/ingatlan/Zs%C ... %B6rnyezet
http://www.ingatlannet.hu/ingatlan/Zs%C ... ggyes-utca
Zsuzsó,
na köldökzsinór vérben jutottatok előrébb ?
Béka,
bakker babakocsi.
lényeg hogy minden rendben van kisasszonnyal, huh ez az egész kálvária.
Andi,
átfutást úgy értem hogy szülés napjától számítva 3 hét. MÁK gyorsan utalta anyaságit, csak hát apuka nem biztos hogy már az első napokban el tudja intézni, mert van mindenféle teendő.
javaslom egyébként (de gondolom mindenki így csinálja) hogy az összes pappert kinyomtatni, kitölteni (bébike adatok kihagy), fénymásolatokat elkészít (anyucika lakcím, személyi, taj stb.) és csak annyi a dolog hogy születési ak és lakcím birotkában a hiányzót kitöltitek, és van olyan is amit ügyfélkapun keresztül is be lehet küldeni !
Liza simán lenyomja Marcit, kezeli a játékait, "jön-megy" én már nem is izgulok azon hol üti meg magát, persze próbálom párnázni, de amikor már azt látom hogy áll M játékszekrény előtt és próbálja a lábát feltenni az ugrálócsacsira hogy jobban elérje a játékokat, szerinted ?
))
bekapcsolja M zenélő állatfarmját, mert tesó megmutatta neki. kéééész
jelentem tegnap 11-kor keltem fel, rengeteget aludtam, annyira jó volt
Franci,
Marci téli baba, ő kezdetektől utálja a zoknit, harisnyát, ahogy le tudta tépni magáról azóta nap mint nap megteszi, oldalba rúg éjszaka ha betakarom, nagy szó ha napközben a bodyn kívül van rajta zokni vagy harinnya.
remélem Gergő már jól !
Vicky,
na nálam mindkét gyerek kitagadott volna a body+zokni+pamut rugi kombótól
babakocsi: háááát én nem vagyok jó alany: mert alapból mindenhova kocsival megyek, és nekem aztán nagy öröm volt hogy az ágy-fürdőkád-babakocsi kombót 20-ért megkaptam a főnökömtől
))) persze 7 hósan Marcival már sport babakocsiban nyomtuk. én egyébként se sokat sétálok, mert ebben a szmogban én aztán nem tologatom a gyereket
bkv ? magamnak se jut eszembe, na jó néha már igen, de hogy én egy babakocsival oda felszálljak ? kizárt
nem hiszem hogy annyira segítőkészek az emberek, tuti kikészülnék a stessztől hogy figyeljem hogy milyen busz jön, és ez még csak a felszíni közlekedés
))))
kalapom mindenki előtt de tényleg nagyon aki lesz olyan ügyes hogy mer és tud is buszon, metrón, vilcsin közlekedni babakocsival.
Pannik,
keress majd
Lujzici,
Woody,
láttalak
aranyosak voltatok, hogy kerültél a műsorba ? ez milyen márkájú légzésfigyelő volt ?
Judit,
csini poci.
Sajti,
úgy hiányoztál már !
Ann, Kahlan,
drukkolunk nagyon !
Eszter,
köszönöm a kedves szavaidat, sokat gondolok Rátok !!!!
Mindenkinek köszönöm Lizadicsit.
illetve köszi rámgondolást szülőlátogatást illetően. megvolt, lehetett volna rosszabb is.