Jó reggelt,
Zsu nagyszerű hírek, akkor rövidesen kezdtek. Addig drukk, hogy Mary nehogy korábban jöjjön (igaz nem értem miért baj ha egy nappal hamarabb jön miért tolódik akkor májusra????) de kérlek ne pörgesd rajta magad, nehogy bevonzzad, arra gondolj, hogy minden rendben van és a legjobbkor fog megjönni és már kezditek is a stimut. Vonalzód hová lett????
Nagya, nagyszerű hírek, csodás lehet két babát látni az UH-on, drukk a továbbiakhoz hogy minden rendben menjen.
Rita az agolutin az progeszteron szuri, nekem most a 6-ik beültetésnél végre felírta K, eddig mindig azt mondta nekem nincs rá szükségem, de most azt mondta próbáljuk meg ártani nem árthat. Naponta egyet kell izmba szúrni a leszívás napjától a 12-ik hétig ha jól emlékszem és mellette még a Crinont vagy Utrot is használni kell.
Kispatak, nagyszerű hír, örülök h megérkezett az a telefon
Csak egy mondat magamról, este nem mertem elaludni, nehogy arra ébredjek, hogy az egész csak álom volt, annyira fáradt voltam már, annyira nyűgös és álmos, fejem is megfájdult, de egyszerűen nem mertem lecsukni a szemem... teljesen lüke vagyok ugye???
ja még egy a reggeli teszt (második vizeletből mert az elsőnél elfelejtettem, látszik, hogy nem vagyok nagy tesztelő bajnok
) gyönyörűséges és szép erős két csíkos lett, boldog vagyok, mindenkinek kívánom mielőbb ezt az érzést és ezt a látványt a saját fűdőszobájában a saját tesztjével