Új privát üzeneted érkezett!

Hm: ezt nem hiszem el, már délben vadásztam erre a laptetűre, és most itt van estére, hurrá!

Szurkoljatok, hogy kapjunk ma egy telefont (van miért), meg aztán találkozóra is invitáltak már minket. Remélem, megvalósulnak!

A többit mindenkinek küldöm tova az éterben

üdv kispatak
Vendég

Pannik, olyan jó olvasni a soraidat, bár megmondom őszintén, valahogy számomra nem volt kérdés a magas hcg-d.

Ezzel a semmit nem érzek érzéssel lemondónak tűnhetek, de higyjétek el nem vagyok az. Az az igazság, hogy én általában maryt meg sem érzem sohasem, csak amikor már vérzek, de akkor sem szokott fájni a hasam, és a cicikkel is vhogy így van, hogy nem szoktak külünösebben érzékenyek lenni. Úgyhogy éppen emiatt vagyok úgy vele, hogy még bármi lehet és a rossz érzéseket űzöm, jó messzire el. Vasárnap nagyon szeretnék tesztelni, bár ugye a decemberi tesztelés még nagyon az emlékeimben van, és akkor annyira izgultam, hogy majd elájultam. Szóval megmondom őszintén, hogy a bennem lévő harcok, kattogások eléggé megnőttek mára, nehezen kezelem, kérem Jóistent, hogy segítsen elhesegetni a rossz gondolatokat és küldjön nyugalmat rám, míg meglátom a kétcsíkosat.
ann74

Ann, én elő vettem a Titkot, nekem az segített mikor elkezdődött ez a kattogás, az első olyan gondolatnál mikor kételkedés akart bekúszni már mentem is olvasni a vizualizálásról meg vonzásról, vagy valami olyat vegyél elő ami megnyugtat vagy ismételgesd hogy minden rendben van, jelen időben ne úgy hogy minden rendben lesz, meg hogy várandós vagy és egészséges gyermeked születik szintén jelen időben.

Holnap én is tesztelek viszek zsepit is a könnyeknek, még soha nem volt pozitív tesztem eddig
pannik
Budapest

Köszi Pannik a jótanácsokat! :)
ann74

Kispatak köszi és én drukkolok nagyon, hogy kapjátok azt a várva várt telefont mielőbb :)
pannik
Budapest

kispatak: Küldöm a telefondrukkokat!
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik, :lol: :lol: :lol:

Andi, gratula a bnődnek! Ezt én is hallottam már, h valakinek ez segített, h végig szedte. :)

Vicky, a reálhozamot csak ősz tájékán utalják, mert előbb a kormány bekebelezi, aztán valamikor visszautalja a pénztáraknak, majd az akkori árfolyamon kifizetik, lehet, h nem is adnak annyit, amennyit most mutat a kalkulátor! :S Nekünk így mondták a pénztárban.Szóval ez a pénz még csak tájékoztató jellegű.

Ann, a teszteléshez sok erőt küldök :) de úgyis pozi lesz és kész! :)
Vendég

Rólunk: szóval minden leletünk megvan a mammográfiát kivéve, amire ápr. 6.-án megyek. Minden tök jó, a férj eredménye változatlan, de legalább találtak benne fickókat. Szóval, ha nem szívat meg mary, akkor kezdhetjük április elején a stimut! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsi: az nagyon klassz lenne!! :)
Drukkolok a gyors kezdéshez,és addig a jó eredményekhez! :D
Vendég

Hahó!

Köszönöm, hogy szurkoltatok, megvolt a laptetű eredménye meg a telefon, és a gratuláció. Reméljük, valamikor találkozunk is, de hogy mikor - persze ez nem rajtunk áll. Hm. ide biztos nem jön, s mennyire elfoglalt? Fedje sűrű homály.

Holnap jövök képekkel

üdv kispatak
Vendég

pannik
szuper :) :)

többieknek is megy a drukkkkkkk

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

zsu: Azért nem bánnám, ha kicsit kapkodnák magukat, nekem kell a kocsi!!! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Nekünk is sürgős lenne, hogy végre befejezzük a belső munkálatokat végre! :D Számítottunk is rá, azért jártunk utána! Nem tudom, hogy a hozamhoz a kormánynak mi köze van??? Mindegy, jó lesz az bármikor, csak ne vigyék le az összeget!
Vendég

Háát, tényleg necces lesz az áprilisi kezdés, most számolgattam utána pontosan, ha egy napot is siet mary, akkor csak májusban lehet kezdeni! Szóval nagyon ajánlom kedves marynek hogy inkább később jöjjön! :twisted:
Vendég

Pannik:
Most itt is és mégegyszer!!!Nagyon-nagyon örülök az eredményeteknek!!!!Így kell ezt csinálni!!!Csak így tovább!!!!

Drukkolok mindenkinek!!!!

Most csak ennyi,megyek szundizni,mert holnap melóóóó!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Andi említette már nektek, hogy a mai napon nagyon jó hírekkel tértem haza, ugyanis végre én is kaptam ultrahang képet, amely ezúttal nem üres volt, hanem 2 baby látszódik rajta. :-)

Kérdeztétek, hogy mit használtam. Az az érdekes, hogy az utolsó 2 beültetésnél már használtam az Agolutint és mindkettő sikerült, csak az előző vége Missed Ab lett. Korábban nem használtam és akkor 3 beültetésből az egyiknél lett biokémiai. Továbbá ennél most a Metypred gyógyszert is végig szedtem.

Amennyiben érdekel valakit, felajánlom ingyen a következő injekciókat, annak, akinek hasznára válik:
- Gonal F 300NE, bontatlan csomagolású, hűtőben tartott, lejárata 2011/05!
- ill. 3 db Decapeptyl, lejárata 2012/05.

Csütörtökön reggel megyek a BMC-be oda tudom akkor adni.

Jó éjt mindenkinek!
nagya1
Balassagyarmat

Sziasztok lányok!

Pannik drága: nagyon-nagyon örülök a híreknek!

Rohanok, jön az anyukám látogatóba hozzánk Budapestre, de azért gondoltam megírom, hogy a teszt szerint sincs baba nálunk: teljesen negatív az eredmény, 14. napon a legjobb érzékenységű teszttel.

Nem vagyok letörve, hiszen ugyebár nem volt inszem, termináltam meg már volt máskor is, még a BMC-én kívül.
Szóval nincs szomorúság.. de azért gondoltam szólok, hogy ne drukkoljatok feleslegesen! :-) :D

Kép
lujzici

Sziasztok!
Eszter! olvastam a blogodat,remélem gyorsan célt értek!Az én édesanyámmal ugyan ez történt,10 éve, a mai napig nem tudom feldolgozni :cry:

Béku!örülök hogy Majával minden rendben,Hajrá csajszi! :wink:

Pannik!könnyeket csaltál a szemembe,csak Így tovább!Minden ok.lesz! :!:

Macs! Balu nagyon drága csöppség,Szépen nő!

Kispatak!
Nagyon szerettem volna menni,de most ember tömeg undorom van,ezért csak a sajátokat nézegetem.Nekem is lett egy 16 virágos! Még soha nem hozott össze ennyit!

Ann!Drukkolok nagyon neked! :wink:
ritabmc

Lujzici!
Haladjatok ti is tovább,jó hogy így fogod fel!Lassan sikerül meglátod!

Nagya!Gratulálok nagyon nektek!Gyere majd a további hírekkel!
Az agolutint mire adják?
A metypredet meg beülti után kell szedni néhány napig ugye?neked miért végig adták?
ritabmc

Jó reggelt,

Zsu nagyszerű hírek, akkor rövidesen kezdtek. Addig drukk, hogy Mary nehogy korábban jöjjön (igaz nem értem miért baj ha egy nappal hamarabb jön miért tolódik akkor májusra????) de kérlek ne pörgesd rajta magad, nehogy bevonzzad, arra gondolj, hogy minden rendben van és a legjobbkor fog megjönni és már kezditek is a stimut. Vonalzód hová lett????

Nagya, nagyszerű hírek, csodás lehet két babát látni az UH-on, drukk a továbbiakhoz hogy minden rendben menjen.

Rita az agolutin az progeszteron szuri, nekem most a 6-ik beültetésnél végre felírta K, eddig mindig azt mondta nekem nincs rá szükségem, de most azt mondta próbáljuk meg ártani nem árthat. Naponta egyet kell izmba szúrni a leszívás napjától a 12-ik hétig ha jól emlékszem és mellette még a Crinont vagy Utrot is használni kell.

Kispatak, nagyszerű hír, örülök h megérkezett az a telefon :D

Csak egy mondat magamról, este nem mertem elaludni, nehogy arra ébredjek, hogy az egész csak álom volt, annyira fáradt voltam már, annyira nyűgös és álmos, fejem is megfájdult, de egyszerűen nem mertem lecsukni a szemem... teljesen lüke vagyok ugye???

ja még egy a reggeli teszt (második vizeletből mert az elsőnél elfelejtettem, látszik, hogy nem vagyok nagy tesztelő bajnok :D ) gyönyörűséges és szép erős két csíkos lett, boldog vagyok, mindenkinek kívánom mielőbb ezt az érzést és ezt a látványt a saját fűdőszobájában a saját tesztjével
pannik
Budapest

Lujzika :( nagyon nagyon sajnálom, de örülök, hogy nem csüggedsz és előre nézel, mikor kezdhetitek a köv inszemet?
pannik
Budapest

Rit, kösz a drukkot.

Eszter, nagyon sajnálom a centrumlabot, mert tudom hogy én ajánlottam, nem is gondoltam volna ilyet...jaaj annyira ciki. Mondhatták volna amikor vv-re mentetek, hogy nincs az az anyag, mert nem véletlenül fizettetek érte és szerettetek volna korrekt eredményt 1 nap múlvára. Képzeld a lány aki nekem őket ajánlotta ugyanígy járt, mert a héten ment ő is, csak ő a belvárosiba ahol én is voltam. Ő is fizetősen. Szóval röhely az egész, még ha fizetni is akarsz sem kapod meg a pénzedért a korrekt szolgáltatást. Holott a honlapon meg 24 órás eredményt írnak.
ann74

Ann, hogy vagy?
pannik
Budapest

Pannik, köszi, nagyon vegyesen.... még mindig semmit nem érzek...:(
ann74

Pannik, te hogy aludtál? Csináltál reggel tesztet?
ann74

Rita,
az Agolutin a progesztereon injekció amit 90 napig kell fenékbe szúrni, a Crynon géllel párhuzamosan kell használni és a tapadást segíti. Én eddig két beültetésnél használtam, mindkét esetben tapadás lett a vége. A barátnőm 2 vetélés után szintén ezzel maradt terhes, ezért próbáltam meg én is. A Pharmafutárnál lehet rendelni, kb. 200 Ft db-ja, Szűcs ad hozzá receptet.
A Metypred az a keserű gyógyszer, amit egyébként 4 napig használunk leszívás után, Szűcs azt mondta, hogy immunológiai szempontból szedjem végig.

Köszönöm a gratulációkat, remélem továbbra is minden rendben lesz.
nagya1
Balassagyarmat

Ann ne aggódj, valaki írta itt a fórumon, hogy Ő nem érzett semmit és ott volt a baba, ez nem jelent semmit csak ne aggódj előre.
Igen csináltam, kettővel feljebb írtam róla, szép erős két csíkos lett
Te mikor tesztelsz és mikor mész a bmc-be hétfőn ugye?
pannik
Budapest

ÁÁá, tényleg, most látom írtál feljebb, vhogy elkerültem. Ez milyen aranyos hogy nem mertél aludni:) Pedig nem álmodsz Pannik :))

Én holnap tesztelek és hétfőn megyek bmc-be. Igazából holnapra esne a bmc-s látogatásom, ezért merek holnap tesztelni.
ann74

Nagya, az Agolutint mi Eszter tanácsára Szlovákiában vettük meg és vesszük meg továbbra is. Sokkal olcsóbb, mint itthon megrendelni. 4 dobozzal vettünk kb 3800 Ft-ért ha jól emlékszem. Ja és elfogadják kint a bmc-ben felírt receptet. Annyi, hogy előre kell nekik telefonálni, hogy biztosan legyen annyi, amennyit meg szeretnénk venni és akkor nem autózik fel az ember potyára. Jövő szombaton megyünk a következő adagért ha érdekel Téged vagy bárkit ez a lehetőség nagyon szívesen elhozzuk az Agolutint nagyon jó lenne ha valaki még beszállna mert a benzinköltséget el tudnánk felezni és így mindenki jól járna.
pannik
Budapest

Ann így emlékeztem, csak nem látom a vonalzódon és elbizonytalanodtam... hajrá holnapi zebrás teszt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ann, Te nem szúrsz Agolutint?
pannik
Budapest

Pannik én nem kaptam Agolutint. De fura, mert nekem pl. 21 napi hormon sem volt, pedig akkor érdemes megnézni a progit.
Remélem így is sikerült. Amúgy ma majdnem csináltam tesztet, de aztán mégsem, féltem hogy korai lenne és hiába a vv mondja ki a végszót mégis, inkább ma még nem.
ann74

Pannik, azért necces az április, mert még hátra van a mammográfia, és előtte kaptam időpontot, amikor kb. meg kell jönnie. Előbre nem tudtam kérni ip-ot, mert így is egy hónapot kisírtam tőlük. Szóval, ha előbb jön meg, akkor lecsúszok a kezdésről. A vonalzómat a múltkor dühömben kitöröltem! :oops: Amikor semmi nem akart összejönni! :lol: De majd csinálok másikat! :)
Vendég

Sziasztok!

Ann ne parázz, nem egy lombikos csajszi van aki nem szúrt Agolutint és a pocakban van a baba!!!!! Nyugi, nyugi, kapaszkodnak a babucik!

Pannik :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mindenkinek szép napot!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsu, a mammográfia az egy külön tészta, én anno magánba mentem 12 ezerért, ott heéyben meg lett minden eredmény. És volt időpont másnapra. Mert én sem kaptam időpontot, csak sokkal későbbre vagy vmi lehetetlen időpontra ami miatt egy egész napot ki kellett volna vennem. Szóval az eü nek ez a része is elég nehézkes. Holott mondják hogy járjanak a nők mammora, csak időpont nincs.
ann74

Ann: én sose kaptam Agolutint,és a baba mindkétszer megtapadt!!!
Vendég

Békus, az Agolutint igazából csak azért írtam, mert Pannik kérdezte tőlem. Úgyhogy kétségem sincs affelül hogy anélkül nem tapadnak a babák :)) De minden ilyen tapasztalatot mindenesetre jó örömmel hallani.
ann74

Zsu, az avatárodban a dátum a születési dátumodra utal???? ha igen akkor miért kell neked mammográfiára menni? én idősebb vagyok nálad és a koromra való tekintettel meg hogy még nem szűltem, nem javasolták a mammográfiát hanem mellultrahangra küldött el K, a jánosba kaptam beutalót Irénke segítségével és a lelet azonnal megvan. Hm??? ez nem járható út?
pannik
Budapest

Kislányok!!

Most csak gyors szolgálati közlemény!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:
A TV2-n most meg a két testőr... utána lesz ha jól néztem 12.20-ra írta a port.hu...... a BABAVILÁG a mi tv sztárjainkkal!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Írtam az előbb én is de kidobott a net, Ann, az agolutinon nem fog múlni, rengeteg baba sikerült nélküle, ezt csak én gondoltam, hogy az agolutin esetleg összefüggésben van az 5 napos babákkal mert nekünk most először volt 5 napos babánk és agolutinunk, de ezek szerint nincs semmi összefüggés
pannik
Budapest

Andi, köszi, nézem majd. Ez a természetes arcpakolásos téma is nagyon tetszett a 2 testőrben, meg is jött a kedvem vmi pacsmagoláshoz:)) Csak kár hogy a végét kaptam csak el, de biztos teli van a net ilyen szépítő természetes pakikkal. :-)
ann74

CSajok,
Ki tudja kinél, mi jön be. Tény hogy csomó lombik lett sikeres a progiszuri nélkül is, de ahogy Ági is írta, nála vélhetően ez lehet a siker kulcsa, meg most a gyogyó, amit nem 4 napig szedett hanem végig!! Mikor mesélte, hú egyből az jutott eszembe, hogy ez talán másnál is lehet így (főleg többszörös próbálkozóknál) úgyhogy mindenképp közkinccsé teendő infó! :wink: :wink: :wink:
CSak azért aki nem használ ilyen szurit, semmiképp se parázzon most rá erre, mert nem mindenkinél működik így a dolog.

Képzeljétek tegnap voltunk vásárolni:) Egyrészt megjött a brendonból az sms, hogy megjött a gyerek matraca, másrészt meg kapok majd R-tól ajit, és azt vettük meg most jobb híján együtt.... holnap majd ha tudhatok már róla hivatalosan is, lefotózom... beszarás olyan édi! :)

Na most következik a babavilág épp mondják!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Pannik: én 28 évesen mentem a mammora,és nekem is csak mellultrahangot csináltak :)
Vendég

Nézem én is, melyik témában lesz?
pannik
Budapest

Majdnem 38 évesen is "csak" mellutrahang volt csajok!!! :) Velem közölték, hogy mivel nem szültem még, csak ez lesz....de hogy értelme mi van azt nem tudom, mert azt hallottam, hogy akinél a mammo (ez a lapítgatós vizsgálat) eltérést mutat, annál csinálják az uhu-t... szóval???? Na mindegy végülis... :lol: :lol:

Légzésfigyelős témában lesznek Woodyék!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ok. köszi Andi :)

Zsu, látod mindenkinél aki nem szült mellultrahangot csináltak, szerintem nyugodtan kérdezzél rá a jánosban Irénkénél, mondd neki, hogy ezen múlik az indulás segítsem már egy beutalóval, tuti biztos h segíteni fog és akkor mehetsz egy UH-ra rövid időn belül és nem kell mammo és nem kell izgulni.
pannik
Budapest

Jujj, Lili milyen cuki nagyon szépséges, gyönyörűséges, Woody, nem tudom miért kértél minket, hogy ne nevessünk, nagyon szépen beszélsz jól sikerült kis interjú, örülök h láthattalak benneteket :)
pannik
Budapest

Jujjjjj,Lili csodaszép volt a TV-ben!!!!!! :D

Woody: teljesen jó volt a riport is!! :)
néztem ezt a típusú légzésfigyelőt is,de végül Angelcare lesz ;)
Vendég

Woodykám: Nagyon jók voltatok!!!!! :) Szeirntem is tök jól beszéltél!! Lili pedig tüneményes a felvételeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
És milyen szépen laktok!!! :)

andrea-1

És Woody, a babaszoba, az hogy minden micimackós, hát elájultam nagyon nagyon tetszik, imádom Micimackót legjobban Tigrist :D
pannik
Budapest

Woody, szuper voltál. Lilly nagyon édes, nagyon tetszett ahogy ott ugrált abban a kis hintában. Aranyos volt, még hangokat is adott ki a nézők kedvéért :)
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?