Új privát üzeneted érkezett!

Béku, nekem nagyon tetszik ez a kocsi, a babszafarin vannak új színek is.
http://babaszafari.hu/spd/unas_348374/C ... _babakocsi
franci

Franci: köszi :)

a színe adott,azt kapnánk a másik helyett,ami így elmarad...
Vendég

Béku, és ezt mennyiért adnák...? gondolom használt lenne ez is ugye?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: 25-ért adnák ide.
Használt,de elég jó állapotban van,ahogy néztem,2010-es.
Vendég

25 az tényleg nem sok. Nézted ,hogy ez a típus a klf. oldalakon van-e és ha igen mennyiért?
Ma ha elláll az eső bemegyek az örsre Rajó elé, és leteszteljük az ojjektumot .... sikeresen felcsigáztál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!

Vikus!
Lehet akkor téged láttalak? Csíkos pulcsi volt rajtad és virágos gumicsima, szemüveg?

Csajok!
Sajna elvileg 17mm-es cisztám van. Azt hallottam hogy ciszta és luf. hétfőn kell mennem megint, ha nem múlik el addigra, akkor nincs 2. inszem.....
Ami viszont érdekes hogy a mensim most norcolutos, 03.08.-án kezdtem szedni és 1-étől kezdve 8ig barnáztam amiben néha pici vér is volt, szóval nem tekintettem mensinek. DE! Éreztem peteérésre utaló jeleket is, úgy mint szurka és ami nálam tényleg jel az a brutális rosszullét hányingerrel, ami jelentkezett is 10.-én.... Ha a pcos és az ir engedi és"rendesen" működöm akkor a 18. és 24 ciklusnapok között szoktam érni.....Ma pedig a 18.nap van ha a barnázást mensinek veszem. Én nem vettem annak, mert ugye mindenki a vért tekinti annak, bár ezt egy naggyon profi pcosban jártas endokrinológus doki cáfolta, mert nálam pl. a mensi jelentkezhet barnázásként is ha nem műxik eléggé jól a petefészkem még a pcxos miatt. Szóval ő azt szokta mondani, hogy ha 1-2 napnál tovább tart akkor azt vegyem mensinek....
Most akkor mi van?
Ez most ciszta vagy érésben lévő szép kis 17mmes tüsző???? Hasam csak mensisen fáj, ami ugye nem magától jött meg hanem bogyóval....

hajni...
Budaörs

Jaj, mégegy: valahol olvastam hogy a Chipolino babakocsival vigyázni kell, mert pont arra hajtanak hogy összetéveszthető a chiccoval és a minőség viszont nem ugyanaz....állítólag rosszabb..
De hogy hol olvastam róla, na azt már nem tudom. Lehet itt nálatok? :)

hajni...
Budaörs

klf. oldalakon?
ammegmi? :D :D :D
Vendég

Hajni: húúú,ehhez nem értek sajna :(

A chipolino-ról nem olvastam eddig rosszat :shock:
de persze mindenről írnak jót is,meg rosszat is,nem adhatok minden véleményre :D :D :D
Vendég

klf=különféle :)

chippolinós fórum: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=251222

andrea-1

Kisbéka!
Igazad van teljesen! :D :wink: Nehéz amúgy jó kocsit találni és hogy még jó árban is legyen. Áhhh, el sem tudom képzelni, hogy ha egyszer odajutunk mit,milyet. :lol: Jó dolog hogy sokféle van, csakhát ugye a bőség zavara.
Emlékszem anyáméknak volt egy fajta, műanyagos, kis ablakos, 4kerekű oszt jónapot, Tökre megfelelt, na akkor nem kellett gondolkodni milyet vegyen az ember jánya. De sztem tök jó dolog válogatni, nézegetni.
Már én is eljutottam odáig, hogy tudok babakocsit nézegetni csak úgy ha kedvem támad, pedig még csak kilátásban sincs a béjb. :D

hajni...
Budaörs

Breki,
nagyon horror ez a tegnapi nap, de a lényeg hogy túl vagy rajta és nincs gond.

Andi,
írok privit a kérdéseidre.

Pannnik, Vikus,
benéztem 10 után, de nem láttalak benneteket sajna.

Pannik,
drukkolok hogy hamarosan hangosan gratulálhassunk nektek. :wink: :D

Eszter,
de jó hogy benéztél. hol tartotok most a kivizsgálásokban? most már Lacon a sor, ugye?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Anyasági támogatás: kell hozzá születési anyakönyvi kivonat, azt jobb helyeken adják a kórházban,
és TAJ kártya - ez a húzósabb, mert automatice küldik, nekünk két vagy három hét volt, mire megjött.
Utána lehet beadni az anyasági támogatás igényt az Államkincstárba, viszont azt már nagyon hamar utalják, nekünk három nap múlva a számlán volt.
De valaki azt mondta TAJ kártyát is be lehet előzni, ha bemegy érte az ember személyesen.

Maccs
vörösmacska

Olvastam a fórumot,de egyrészt nem egyforma a kettő ;) ,másrészt minden tipusnak (Espironak is) van olyan változata,amit sose vennék meg!

Ha ebből indulok ki,ugyanott tartok,hogy meg kell,hogy nézzem élőben,és kipróbálni ;) :D
Vendég

Eszterkém, nagyon drukkolok nektek, olvaslak mindig. Nem semmi, ahogy lezavartátok az elmúlt hetekben ezt a rengeteg vizsgálatot! Csúcs nő vagy! :wink: :lol:

Maccs
vörösmacska

Andi,
vagyok csak sehova nem érek, ma még nem ettem, pedig hajnal 2 óta ébren vagyok, hulla vagyok,
tanulok, fordítok, szakdolgozatot gyártok, Lizázok, aki bacik aludni egész nap, persze 5.30-kor elkezdi a napot, odajutottam hogy asszem nézek egy bölcsőt mert elegem van :-)
10-nél előbb képtelenség lefeküdni, úgyhogy fél éve lassan ha napi 4 órát alszom akkor sokat mondok.
két napja éjszaka beáztunk, persze szomszéd kb. 400 km-re tőlünk, Marci extra zenzitive, öröm az élet, közben házimunkázok, és arra vágyom hogy egy estét kettesben tölthessek az urammal.
nagyon fáradt vagyok :cry:
ja és ez a kis kujva akit megzabálok annyira imádok, messziről látszik a rosszaság a szemében, komolyan, persze egy szál pelenkában alszik, mert őnagysága egy nyavalyás bodyban is leizzad, őrület komolyan, Marci 1000000x egyszerűbb volt.
persze nem hozzátáplálunk, mert mindentől rosszul van, csak tápszer, hurrá :-)
na kidühöngtem magam, rövidesen jövök egy képpel, ha addig be nem alukálok itt a gép előtt :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.03.20 05:44-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Pannik!

Szívből Veled örülök!!!!(neeem gratula nyugi)

Sejtetted azért a jóhírt? Éreztél valamit a héten? vagy nem?
Vendég

Kubu, tündéri Liza.
Elhiszem hogy eleged van.
Gergő is izzad mint a ló, de én mindig adok rá valamit. Szerintem Gergő 2 nap alatt beteg lenne pucéren.
Most hogy anyóssal van otthon, vastag takaró van rajta délbe. Olyan vizes volt tegnap, mint aki a zuhany alól mászott ki nem az ágyból. (anyum már megtanulta hogy nem kell vastag takaró)
franci

Kubu: hát tündéri az a kis rosszaság :D :D :D :D

azért a játékot álmában se engedi el! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubukám.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagy inkább legyen :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ????????????????
Hú anyám, Neked aztán kijutott.... :shock: :shock: Liza tüneményes, de hogy lesz Aki túltegyen Marcus-kisszerelmem-vőjelöltemen na ezt nem gondoltam volna!! :) Látom azért a szopipárna ezen a képen is megtette a hatását!!
Tényleg jó lenne, ha ki tudnál kicsit kapcsolni, mert ki fogsz purcanni ebben a tempóban CSajszikám!!! :( :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kahlan: Panniknak "nem örülünk még" egyelőre hangosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De szerintem Ann se fog tiltakozni ellene, hogy megelőlegezted Neki a sikert!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: szoptatós párnáról jut eszembe,most kezdem ismét használni,mert az utóbbi hetekben még tudtam oldalra felhúzott lábbal hason aludni ;), de most volt az első éjszaka,hogy már hiába húztam fel így,vagy úgy,a pocakot nagyon nyomta az ágy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

úgyhogy Kornélom az új hálótársam :lol: :lol: :lol: :lol:

(mondjuk az is benne lehetett a dologban,hogy hétfőn voltam utoljára "hosszasan" a mellékhelyiségben...... :shock: )
Vendég

Sziasztok, itt vagyok személyesen is, hazaértünk kipihentem magam és visszaolvastam.

Franci, köszi a tolmácsolást, nagyon jó volt olvasni, hogy izgultál amig beírtad :D

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: örömkönnyek, már sikerült kicsit lenyugodni, de még mindig meghatódok, ha a pillanatra gondolok, mikor K2 közli, hogy gratulálok... a többire nem emlékszem, Istenem, olyan hihetetlen, egyszerűen hihetetlen
Persze, természetesen Andikám, lehet örülni, sírdogálni mindent lehet, csak a férjem kérte, hogy még ne hamarkodjuk el a dolgot várjuk meg a 28-át akkor megyünk vissza, akkor látjuk majd, hogy ketten vannak vagy egyedül és hogy szépen fejlődik és tudjátok akkor már biztosabb. De hát természetesen én már most is beleéltem magam sőt már a beültetés napjától ezt másként nem lehet, én egyiknél sem tudtam nem beleélni magam a sikerbe.

Mindannyiótoknak nagyon köszönjük a sok drukkolást, ránk gondolást, pozitív energiát, biztatást, mindent, mindent nagyon szépen köszönünk. Hozzá kell szoknom (nekem a magát mindig erősnek mutató és gondoló bikalánynak) ehhez az elérzékenyülős, sírdogálós állapothoz mert tuti így marad egy ideig :D

Vikussal megismerkedtem, nagyon kedves, aranyos lány, annyira remegtem amikor mondtam Neki a hírt, mi történt alig tudtam elmondani teljesen készen voltam. Vikus, örülök h találkoztunk és nagyon drukkolok Nektek, hogy mielőbb sikeresek legyetek és babátok legyen.
pannik
Budapest

Ja,és egy hete semmilyen vaskészítmény nincs bennem,tehát nem az a ludas :?
Vendég

Pannik: de jó olvasni Téged is!!! :D

látod,mondtam én,hogy így lesz ;)
annyira jó volt a hozzáállásod,tutira bevonzottad :D :D :D

ja,és a sírás elmúlni nem fog,eztán csak még többször fog jönni,minden apróság miatt ;)
Vendég

Pannik, tényleg remeget a kezem. Olyan jó hogy már otthon is vagy.
Drukkolok 28-ára.

Béku, cékla. Hidd el segít.

A hétre befejezem. Megyek fodrászhoz, holnap fül-orr-gégészet. Olvasni majd jövök. Jó hétvégét
franci

Franci: köszi a tippet,kipróbálom...
ilyen még nem volt...
1 nap kimaradás igen,de aztán másnap már ment minden...
most meg 3 nap is kimaradt,és nem is éreztem,csak tudtam.....
Vendég

Pannik!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ann!
Neked is hasonló híreket kívánok :D

eszter82
Budapest

Pannik: üdv a bőgőmasinák klubjában!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kahlan, nem is tudom mit éreztem, mert én minden alkalommal azt hittem, hogy "éreztem" őket, mindig (most is) beszéltem hozzájuk, éreztem a cicifeszülést nehéz bármit is mondani ami most más volt. Talán ezek a szúrkálások a hasamban, meg ahogy Andi is írta, tegnapelőttől ez az érzés, hogy mindjárt megjön, ÚRISTEN mindjárt megjön, jaj, aztán semmi hála istennek, de ez is volt előző alkalmakkor is csak tényleg meg is jött. Na meg most először volt ez a Crinon rózsaszínezés meg barnázás ma reggel, de csak annyira szolidan, hogy alig lehetett észrevenni, de mi ugye mindent észreveszünk, 8 év küzdelem 6 beültetés után én már mindenre ugrok ami történik. Ja igen talán még egy dolog ami most új volt, tüsszentés és köhögés alkalmával a hasamban mintha valami védekező mechanizmus beindult volna és összerántotta volna a hasizmomat, de olyan fájdalmasan, hogy felszisszentem. Ezt nem tudtam hová tenni, hogy mitől van.

Drága Katink azt mondta 25 felett már jó a hcg, ugye Nekem nem kell aggódnom a 74,9-es hcg-vel? (Kati szerint az 75)

Most szintén azt érzem, hogy mindjárt megjön feszít a hasam meg a derekam is fáj egy picit, lehet h erőlködik Mary, de a kismanó már befészkelte magát, már hiába erőlködik Maryke egy időre remélem elbúcsúzunk egymástól :D Olyan nehéz egyes számra átállni, eddig kettőben gondolkoztam és mivel K2 azt mondta ez valószínű egy baba de lehet, hogy kettő így most tanácstalan vagyok hogy egyes szám vagy többes szám???

Béku drága eszembe jutottál, ahogy tegnap írtad, hogy már 4 hetes vagyok, kijelentő mondatban, jaj hát az nagyon jó volt. Aztán ezen egy órát vitáztunk a férjemmel, nem érti (én sem) hogy ez hogy van, mi azt hittük, hogy a megtermékenyüléstől kell számítani a heteket és az ugye március 4-én volt. De Te azt írtad, hogy 4 hét, akkor honnan számolódik a várandósság kezdete????
pannik
Budapest

Pannik: az utolsó menstruáció első napjától számolandó,azaz lényegében a petesejt kora :)

Én is azon mosolyogtam anno a beültetés előtt,mikor beütöttem a kalkulátorba,hogy mikorra várható majd a babácska,ha sikerül a lombik,hogy már akkor (beültetéskor) 2 hetes terhes vagyok,miközben még a lombikban csücsülnek a babácskák :D :D :D

Szóval furi ez,de üsd csak be az adataidat egy kalkulátorba,és kidobja,mikorra várható,aztán a dokid majd mondja,hogy melyik dátummal számolj a lombik miatt,nekem szerencsére épp egybeesett :)
Vendég

Pannik: az utolsó menstruáció első napjától kell számolni!!! :)

Csajok képzeljétek: Ági ismerős-barátosnémről írtam kb. másfél hete, hogy sikerült a lombikjuk!!! Nos most beszéltünk telón, ma volt Zolinál, és a mi Drága Zolink 2 petezsákot látott Nála!!!!!! Egy 9 és egy 11 mm-eset!!! :) Hát el is pityeredtem ahogy mondta!!!!!!!!!! :)
Amúgy mint kiderült nem 103 volt a hcgje, hanem 196 ..... de csak a 100-ra emlékezett, meg mintha 3 lett volna a vége, annyira megszűnt a világ körülötte, mikor gratuláltak Neki!! :lol: :lol:

Mondtam Neki, hogy jöjjön és meséljen majd Nektek, hogy ez most hogyan sikerült, csak nem találja a belépős kódot, de keresi! :)..... Eszterkém kérdezett a múltkor felőle a vizsgálatokról, meg hogy mit csinált másképp stb..stb.. ... na annyit mondott most, hogy a Metypedet, amit alapból 4 napig szedünk a lombikkor, Neki most végig kellett szedni!!!!!!!!!! ...Hogy ez van-e a siker hátterében + a progiszuri.. ki tudja....de még én is a fellegekben járok, hú... mit érezhet most Ő???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: de klassz!!! :D
Gratula a barátnődnek!!! :) de jó lehetett látniuk!
Vendég

pannik: Várjuk a 28-át. Akkor majd kérünk ám vonalzót is.

kubu: Akkor nálatok is van eszelős tekintet. :lol: Barbusnak is melege van állandóan, de azért ő még body+zokni+pamut rugi kombóban alszik. Most cseréltük le a harisnyát zoknira. Nem semmi vagy a 4 óra alvással.

kisbeeka: Nem tudom milyen lehet ez a kocsi, de én lehet hogy még várnék az igazira. Ha nem azt kapod amit szeretnl, akkor nem tudod annyira szeretni. Nekem szerencsém volt mind a két kocsinkkal, de most a csatos mei tai-ommal nem vagyok annyira kibékülve, nem tetszik hogy fekete. Gondolkozom hogy hímeztetek rá valamit, de azért bánom, hogy nem tudtam most megrendelni, ami igazán tetszett. Még nem adtam fel.

Képzeljétek, már az én nyugdíjpénztáram oldalán meg lehet nézni a reál hozamot. És többet kapok jóval, mint amire számítottam! Meg lesz belőle majdnem a kocsi fele (persze nem luxus verdára kell gondolni). Nagyon örülök, csak nem tudom mikor utalhatják.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik, :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök!!!
Marytől tuti búcsút kell venned egy időre, legalább 1 év vagy több, hiszen szoptatni fogod a kicsi babád. :D
És ez az érzés, hogy megérkezik Mary, teljesen normális még ilyen lesz kb. 1,5 hétig v. több. Van akinek a köv. hónapban is olyan érzése van, amikor tényleg meg kellene jönni!
Ja és az utolsó menzi napjától kell számolni a terhességet. Lombiknál a beültetés napját veszik a 14. napnak és onnan vissza kell számolni 14-et. Nálad febr. 18. azaz fogantatás márc. 4. és a legfontosabb szülés időpontja november 25.!
És igen már betöltött 4. hetet kell mondani! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hú Vicky, ez szuper!! Melyik szekta ez, amelyik már kitette???? :wink:

andrea-1

Andi, a barátnődet abszolút meg tudom érteni, hogy nem emlékezett a hcg-re és hogy ketten vannak :D :D :D azta, az micsoda csodálatos érzés lehet Nekik. Nagyon jó hír. Beregelhet újra és akkor jöhet elmondani személyesen a részleteket ha nincs meg a régi felhasználó adatai.

Milyen kalkulátorba üssem be a dátumot??? neten keressek varandós kalkulátort?
pannik
Budapest

Béku, a tegnapi napod nem semmi. :roll:
A lényeg, hogy Majával minden szuper!
Én is várnék a szuper babakocsira és én az espiro-ra szavazok, az szerintem sokkal jobb. :wink:

Kubu, tuti nem lehet könnyű neked.
Liza cuki a képen. Sajnálom, hogy nem nagyon alszik napközben, pedig akkor tudnál tanulni is.

woody

http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Ez a legjobb, mivel itt majd írja a méreteket is....

woody

Sziasztok!

PANNI !!!! SZUPI !!!!!!! Ahogy magadról irtál mintha magamat hallottam volna és a végén hogy bikalány vagy :-) Mert én is bikalány vagyok MÁJ 1 :-)

Innentől minimun 60 év izgalom jön. :-)

Szivből szivből szoritok és minden jót és szépet kivánok Nektek :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Woody, Vicky: köszi lányok,igazatok van!! :)

amúgy se vagyok az a beletörődős típus :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
türelmetlen vagyok,és maximalista ;)

Pannik: nekem ez a megjövős érzés még 2 hónapig megvolt,azaz 2 nemvárt mensinél is éreztem,és csak mikor nagyon belegondoltam a dátumba,akkor esett le,hogy azért fájdogál úgy,mert akkor kellett volna megjönnie. :D

azaz dehogy kellett volna,csak normálisan akkor szeretett volna megjönni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Pannik!
Én is nagyon örülök,h taliztunk!!! :D :D :D :D
és mégegyszer gratulálok!

Hajni!
csikos rózsaszin polóban voltam,gumicsizmában,de nem volt szeüvegem :shock:
Sz-nél voltál?

Kahlan!
nálad mikor van eredményhirdetés?

Nálam!
holnaptól szúrom a Merionalt és pénteken vissza!
endom 3mm,ez nem tudom jó-e vagy rossz!
holnaptól nyalhatom a méhpempőt???mert a pár napban nem nyaltam,mióta vérzek!
vikus82

Vikus, dejó, akkor Ti is kezdtek!

szerintem egyenlőre jó az endód, a közepére kell vastagnak lenni...nem?

Én 25-én fogok örömkönnyeket hullajtani... :D
Vendég

Pannik!
:lol:
Nagyon örülök a jó híreknek! Remélem hamarosan gratulálni is szabad :wink:

Kép
avarka

Kahlan, nagyon drukkolok Nektek és ANN-nak és Vikus Nektek is, de jó, hogy kezdesz szúrni, azt hiszem a 3-as endo indulásnál jó, majd megnő szépen

Woody kalkulátort köszi, megnéztem, jaj teljesen szét vagyok esve, azt hittem nem írtam fel az utsó mary dátumát, de felírtam csak nem vagyok képben, hogy az az, itt nézegetem a naptáramat és mintha nem lennének otthon, komolyan aludnom kell egyet erre az egészre mielőtt örömömben bekattanok :D :D :D Állj, Woody Drága, most olvastam amit írtál, mi van? honnan mit kell számolni még egyszer elolvasom nem értem elsőre sorry :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

Kisborsó, nahát, tök jó, hogy bika vagy, kicsivel előttem jársz, majd mindig tudni fogom, hogy Nekem mi jön :D :D
pannik
Budapest

Vicky, rendben 28-án lesz vonalzó is sütit is sütök ha kéritek lesz minden csak rendben legyünk..

Woody, újra olvastam, értem, a március 4 az tökéletes akkor volt a fogantatás és 17-ét írtam fel első napnak a naptárban, akkor ezek szerint az 18. november 25 hm jól hangzik.
Kubu, majd kereslek egy kicsit privátban ha nem bánod, M dokiról érdeklődnék picit néhány dolog érdekelne de majd később csak eszembe jutott.
pannik
Budapest

Sziasztok!

Pannik. Örülök neked! :lol:

Egy infót szeretnék átadni hátha van, aki nem tudja. a János kórházban a kombinált tesztet ingyen megcsinálják. (nekem két nap alatt jött meg az eredmény)

Timi
titimee

andi: A postás magánnyugdíj pénztárnál lehet a személyes oldalon megnézni a reál hozamot.

titimee: Akkor ezek szerint még mindig van ez a kedvezmény. Reklámért kombinált tesztet.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Én is bekukk, mert fárasztó napom volt.

Aki rossz időben, szépet akar látni - Orchikiállítás. Szebb a mult hetinél, igaz nem szebb a tavalyinál.

Természetesen nem tudtam üres kézzel haza jönni, hisz apának szül. nap van, közös örömünkre megvettem az orchideák kiránynőjét és rögtön 2 cseréppel, kvázi elég baráti áron. De még bimbóznak 2x3 virág lesz. Egyik nagy, a másik mini.

Pannik ezer gratuládé.

Holnapra visszaolvasok és majd idővel képet is hozok

üdv kispatak
Vendég

Timi, köszi :D
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?