Kahlan, nem is tudom mit éreztem, mert én minden alkalommal azt hittem, hogy "éreztem" őket, mindig (most is) beszéltem hozzájuk, éreztem a cicifeszülést nehéz bármit is mondani ami most más volt. Talán ezek a szúrkálások a hasamban, meg ahogy Andi is írta, tegnapelőttől ez az érzés, hogy mindjárt megjön, ÚRISTEN mindjárt megjön, jaj, aztán semmi hála istennek, de ez is volt előző alkalmakkor is csak tényleg meg is jött. Na meg most először volt ez a Crinon rózsaszínezés meg barnázás ma reggel, de csak annyira szolidan, hogy alig lehetett észrevenni, de mi ugye mindent észreveszünk, 8 év küzdelem 6 beültetés után én már mindenre ugrok ami történik. Ja igen talán még egy dolog ami most új volt, tüsszentés és köhögés alkalmával a hasamban mintha valami védekező mechanizmus beindult volna és összerántotta volna a hasizmomat, de olyan fájdalmasan, hogy felszisszentem. Ezt nem tudtam hová tenni, hogy mitől van.
Drága Katink azt mondta 25 felett már jó a hcg, ugye Nekem nem kell aggódnom a 74,9-es hcg-vel? (Kati szerint az 75)
Most szintén azt érzem, hogy mindjárt megjön feszít a hasam meg a derekam is fáj egy picit, lehet h erőlködik Mary, de a kismanó már befészkelte magát, már hiába erőlködik Maryke egy időre remélem elbúcsúzunk egymástól
Olyan nehéz egyes számra átállni, eddig kettőben gondolkoztam és mivel K2 azt mondta ez valószínű egy baba de lehet, hogy kettő így most tanácstalan vagyok hogy egyes szám vagy többes szám???
Béku drága eszembe jutottál, ahogy tegnap írtad, hogy már 4 hetes vagyok, kijelentő mondatban, jaj hát az nagyon jó volt. Aztán ezen egy órát vitáztunk a férjemmel, nem érti (én sem) hogy ez hogy van, mi azt hittük, hogy a megtermékenyüléstől kell számítani a heteket és az ugye március 4-én volt. De Te azt írtad, hogy 4 hét, akkor honnan számolódik a várandósság kezdete????