Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap Apának nem kellett bemennie éjszakára, mától du-ra hívták...

Tegnap este 10kor 4x próbáltuk meg letenni Petyát aludni, mindannyiszor felállt és vigyorgott ki az ágyból, hogy kikerülhessen...
11 körül döntöttünk úgy hogy elaltatjuk a nagyágyban... kb negyedóra múlva aludt. Apa nem túl nagy örömére...

Estére csupa pötty lett... bekentük jó zsíros krémmel, ez enyhített rajta, reggelre szépen eltűntek a pöttyök, de most du-ra megint előbújtak... de legalább a láz már elmúlt... Lehet ez a 3 napos láz volt...

Úgy látszik, télleg elolvastam vmit az élettársi kapcsolatról íródott cikkben Kép bocsika....

Ed
a meghívó nagyon jóra sikeredett...

Mi a kertben szeretnénk az esküvő utáni dolgokat, állófogadás szerűen... ehhez ugyi jó idő kell... 2005ben nem valószínű, hogy lesz rá pénzünk... És nekünk, mivel pogányok vagyunk, nem lehet templomi esküvőnk... Ez azért egy ici-picit sajnálom... Kép

Én nem is merem leírni mennyit alszik napközben az én kis álomszuszékom Kép

Zsu
bzsuzska

Szilvus!

Hempereg, illetve hason, két kézzel felnyomva a felsőtestét és így lábbal hajtva forog. Azóta megcsócsálta az sarokban heverő, ócska számítógép házát is. Ja, és 2 napja kutyázni is elkezdett. Attól tartok ebből nagyon hamar mászás lesz. És szokta a padlót nyalogatni, sőt a bolyhos szőnyeget is. Fura egy ízlés...KépKép

Mariann
tmarianna

Szilvus,

Csak név, cím, telefonszám és a kért ajándék megenevezése kell. Megvan a cím, hova kell küldeni, mert ha nincs előkeresem Neked.
Melyik Intézménynél kötöttétek meg a biztosítást? Ja, és hányas bónuszod van? Mert a mi negyedévi 25.000 ft-unkhoz képest ez igazán kecsegtető.

Képzeljétek, ma a jobb mellemben egy szép kis csomót véltem felfedezni. Remélem, elmúlik. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, mert ugye én még sokszor szoptatok, de egy kicsit megijedtem. Sőt, nagyon.

Megyek, szép álmokat Mindenkinek.

ja, és ma megsütöttem életem első muffinját. Isteni lett, még mindíg finom illatok terjengnek a lakásban.
Mariann, a talira hozott muffinod nagyon ízlett. Hol találom meg a receptjét?
pera

Na én is ideírok egy ismerkedőset nektek,

Én biza már egy gimnáziumi szerelmemmel gyűrűs menyasszony voltam amikor jött a debreceni Fidesz kongresszus jó messze Keszthelytől nagy kisértésekkel és egy jóképű ábrándosszemű pasit szúrtam ki a hátam mögött, mikor észrevettem, hogy a szavazatszámlálók a szavazások szüneteiben a kis számos táblácskájukat egy közösen kiszúrt csajszi pont értékelésére használják. Mondtam is a körülöttem ülőknek, én csak egy valamire való pasit látok vagy öt sorral mögöttem. Ő volt apa. aztán hajnali 2 körül mikor kitámolyogtunk a debreceni sportcsarnokból hogy hogynem pont egymás mellé sodort minket a tömeg, és bemutatkoztunk. Másnap megint mellémsodródott és meghívott egy sétára a parkba, azután peregetek az események csak én vertem hazafelé a fejemet a buszba, hogy azt mnodtam neki nem akarok tőle semmit mert vőlegényem van. Én állat!!!! De másnaptól fogva felhívott minden nap ugyanabban az időben, majd egyik nap nem csörgött a telefon, majd bele haltam, na ekkor tudtam ez már nem játék. később persze hívott. Én pedig elmondtam a barátomnak, hogy mi a helyzet, megismertem vkit akit alig ismerek mégis úgy vonz mint a mágnes és az eszemmel nem rúgnék föl egy 6éves kapcsolatot de a szívem nem bír magával. És aztán Ő a vőlegény "engedett el" azt mondta menjek mert látja hogy nem tudok maradni. Pedig a szíve szakadt meg. (egyébként azóta is jóban vagyunk és most talán van egy aranyos lány aki nagyon szereti.) De jó választás volt áprilisban voltunk Debrecenben, június elején szakítottam a vőlegényemmel és augusztusban a közös nyaralásunkkor megkérte a kezem. Szeptemberben felköltöztem Pestre és következő június 4én volt az esküvőnk éppen 10 éve. Ma is azt gondolom a lehető legjobb pasit, szeretőt, férjet, apát választottam. na ezt gyorsan leírtam,

Monyó ki a Férjed merthogy említetted, hogy Keszthelyi. Én is megyek a következő talira, csak még visszaolvaslak benneteket.

Rita
boksay_rita

Rita ez olyan romantikus!!!!!Kép
szilvus

Most minden elszálltKép Nem irom újraKép

Era
Én vissza B5-re, Apa pedig B9, a kocsi 1400 cm3, valszeg a Tiétek sokkal nagyobb. Gyerekkedvezmény van, mélben megy a többi, nem csinálok ingyenreklámot a társaságnakKép

Puszi!
Szilvus
szilvus

Ja a Szilviaknak én is boldog névnapot kívánok még benne a nyolc napban!

Pera, lehet, hogy ráfeküdtél vagy kicsit megnyomtad vhogy, ülj melegvízbe és ha teheted szoptass ebből a ciciből, melyik felén van a csomó? ha a hónalja felől szoptass hónaljtartásban, de nyugodtan hívj fel 20-9753845 nekem már sok sok ilyen volt a három lány szoptatása során. nagyon érzékeny a cicim elég volt néha annyi, hogy a negyedikről lefele ugye a csípőcsontomon cipelve a gyereket hozzászorítottam. Egy szorosabb póló is elég volt.

Rita
boksay_rita

Brühühüüüüüüü!

Ezek szerint a tömegnek nem jó a hétfő v. kedd talira? De sajnálom!
(azért a következőt ugye hamarosan megejtjük akkor? Már nagyon hiányoztok ám!Kép

Képzeljétek, Andris feláll a kanapé mellett, és araszolgat jobbra-balra! Komolyan mondom, szinte minden napra van egy kis meglepetés!

Gyönyörűek az esküvői képek!!!!!

Ed, a rendhagyó meghívó nagyon eredeti!!! Anyósodék, szüleid mit szóltak? Nekem is régebben lettek volna ötleteim, de a szülők a szűk keresztmetszet - mellesleg én valóban egy kicsit habos-babos alkat vagyok etéren, rá kell jönnömKép

De jó volt olvasni a megismerkedési történeteket!!! Olyan romantikus!

Pera, hogy sikerült a muffin?

Rita, Claire, már nagyon hiányoztatok! Én sem fogok állandóan itt lógni, ha már a csemeték száma nüvekedésnek indul??Kép

Gép: Tele voltunk vírussal, de olyannyira, hogy tegnap a páromnak újra kellett telepítenie az egész cuccost.

Szilvus? Naggggyon jó a funpic! Petit hogy ülteted a kádban? Andris is állandóan állni akarKép Felmosás: minden nap, de van, hogy csak sima vízzel - hasonló okok miattKépKép

Mariann, még jó, hogy a szék lába fémből van, tovább tartKép A lakás legrondább székéről pedig Léna Sárájának a jegesmedvéje jut az eszembeKép - megtalálják a fogukra - ínyükre való legszebbetKépKép

Zsu, a templomi esküvő a paptól függ - egy felvilágosult, laza papnál bármi....

Timi, Ed, nagyon eredetiek a lánykérős, hozzámköltözős képek! Semmi unalomig ismert térdreesek, dadogok, ....Kép Hát lehet erre nemet mondani?Kép

Sly, micsoda esküvői ajándék! Körömcipő - foci?! Olyan jók az ilyen meglepik, nem?

Humi, szülinapomkor esküdtetek? Nem lesz nehéz megjegyezni!Kép

Mely, nagyon komoly a párod a képen! Nekünk is talán ez az egyetlen, amin Laci mosolyog. (ezt mutogatom ezért mindenkinekKép A többin ijedt, komoly arcot vág.

Timi, pont a napokban került nekem is a kezembe ez a vers. A hormonoktól vagyunk még illlllyen érzékenyek, vagy ez már mindig így lesz?Kép

pusza,

Móki
móki

Sziasztok

Móki
te ismersz egy ilyen felvilágosult laza papot itt Bp-en?Kép Peti keresztelőjéhez jól jönne..... Sajnos az itteni rómkat templomocska papja eléggé földhözragadt volt, hiába fitogtattam bibliabeli jártasságomat, kicsit akkor csillant fel csak a szeme, mikor megtudta, a gyermeket (a kis pogányt) Péternek hivják. No, ezért nem volt még keresztelőnk. Az oktatást kihagynánk, mert ha páromat elviszem az egyház tizediziglen kitagad, keresztelkedni nincs kedvem és az esküvőt sem szeretnénk emiatt összecsapni....KépSzal nem vagyunk egyszerű eset.

NLéptem, du jövök.

Rita, köszönöm a jókivánságot, meghúztam a fülemKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Tegnap végre ideültem, hogy írjak. Erre elment a net. Még jó, hogy lementettem előre. Most iderakom, amit tegnap írtam, folyt.köv.

Sziasztok!
Végre visszaolvastam. Ma nagy dolog történt: Tomika egyedül felült!!! Meg már fel is áll, de ahhoz kapaszkodnia kell.
Az alvás továbbra sem tökéletes, tegnap sűrűn felsírt, végül köztünk aludt egész jól. Napközben ált. 2-szer alszik. Mostanában kb. ugyanabban az időpontban minden nap elaltatom, egyre könnyebben.
Az „elálmosításra” nagyon jó a hinta. Imádja, és egyszer csak elcsendesedik, csukódik le a szeme… Na, akkor kiveszem, és pillanatok alatt elszunyál.
Muszáj, hogy hozzászokjon valami rendszerhez. Este sokáig kukorékol, de próbálom kicsit hamarabb legyűrni.
De jó nektek, hogy már megint taliztok!
Ismerkedés: mi sem akárhogy ismerkedtünk ám meg: újsághiredetés alapján. Pár éve szingli koromban ezzel is próbálkoztam, na, nem igazán komolyan, de kis változatosságnak jó volt. A tapasztalataim hasonlóak voltak, mint Szilvusnak, de egyszercsak megjelent a NAGY Ő Gábor személyében. Na, nem is variáltunk sokat, 2 hónap után összeköltöztünk (örök hála Gábor kissé lökött főbérlőjének, akitől nagyon meg akart szabadulni).
Az esküvőnk annyiban volt rendhagyó, hogy nem volt semmi: se gyűrű, se násznép (4-en voltunk), se felhajtás. De volt virágcsokor és zene. Be is vonultunk az üres terembe. Ja, és rajtam kosztüm volt virágos mintás fölsővel („Nehogymá fehér blúzt vegyél föl” – mondta a „vőlegény”).Kellően ki is akasztottuk a rendezvényszervezőt. De nekünk így volt jó. A szülőket azért nem akartuk belevonni, mert túlszervezték volna. Így utólag ,megtudták, és örültek. Az is igaz, hogy mindkettőnknek a 2. esküvője volt, és az elsőn jó nagy felhajtás volt. (Bár én ott is kosztümben voltam).
Keresek majd én is képet az esküvőről, és teszek föl ide.
A gyerektémát Gáborom a találkozás után fél év múlva hozta szóba, de Tomika megvárta, hogy minden rendeződjön körülöttünk.
Mindenkit megnéztem mint menyasszonyt, igazán szépek voltatok. Bocs, hogy egyesével nem sorolom föl.

Egy technikai kérdés: hogy kell nevető stb. fejet a szövegbe varázsolni. Már többször kérdeztem, de képtelen vagyok csinálni. Valaki légyszi magyarázza el, de úgy, mint egy hülyegyereknek. Úgy tán megértem. Előre is köszi.

Na, jól belehúztam, pedig még nem is válaszoltam.

Ed!
A Beherovkát én is nagyon szeretem! Tavaly ittam először Szlovákiában.
Kincsőt már érdeklik a komoly tudományok!
Jópofa volt a meghívótok.
Nálunk a „lánykérés” egy nyári éjszaka a Tescoban történt biciklikormányravalószivacs vásárlása közben. De gyűrű nélkül.

Szilvus!
Szerintem is nagyon roszzul hangzik az ’élettárs’ szó.
Apa focizott, de nem szeretné, ha Tomika is azt csinálná. Nem jó a társaság. Bezzeg a vízilabdások… Már meg is állapította, hogy jó Tomika labdatartása (na, nem a kosárlabdát tartotta)
Búgócsigát a Corában lehet most kapni, olyan, mint a régi, csak műanyagból van. 500 pénz körül van az ára.Látom, ízlik Petinek a csekk! Tomika ma apa kémiajegyzetének az egyik lapját ette, és nagyon vigyorgott. Amikor elvettük tőle, ordított.
Peti nagyon ügyesen udvarol. Mi nem veszélyeztetjük a topic lányait, mert Tomikának van barátnője. Persze kérdés, hogy mennyire monogám Tomika!?

Timi!
Nem tudom, hogy birod ezt a sok melót. Azért próbálj pihenni is! Engem hál’istennek a mensi még elkerül. Nem azért szopik Bence keveset, mert minden érdekli? Vagy a mensi miatt? Állítólag megváltozik a tej íze.

Zsuzska!
Jobbulást Petyának! Látom, ért a nyomtatóhoz!!!

Gabi!
Gyönyörűek a gyerekeid!
Remélem, most nem lesz semmi gond a mensivel!

Mariann!
Szegény! Remélem, már nem annyira fáj a lábujjad. Én egyszer az ajtófélfába rúgtam éjszaka. 1 hétig sántítottam.
Nem lehet, hogy vashiányos? Hahahaha.. Tomika a játszón a hinta láncát nyalogatja állandóan.
Tomika is imádja a sülttököt. Én házilag csinálom.
Nagyon jól áll Nádjának a kutyus.
Kata!
Jó, hogy gyógyul Máté

Pera!
Nem csodálom, hogy fáradt vagy. Tudom, milyen 1 nem alvó gyerek.Tomika ált. napi 2-szer alszik fél-1 órát.

Karmen!
Először Tomika is csak rövid ideig hintázott. Biztos Orsi is szeretni fogja. Jó, hogy javulsz. Már nekem is majdnem begyógyult a cicim.
Tavasszal mindenképpen elmegyünk már talira.
Tomika tálkáját ajándékba kaptuk (van hozzá pohár, kanál, villa). Lehet mikrózni, bár a tapadótalpat le szoktam venni.
A puzzle szőnyegből magától nem jön ki a figura, de a gyerek gyorsan rájön, hogy kell kiszedni. Nekünk figyelni kell, mert van állatos is, abban vannak tényleg pici darabok.

Móki!
Ez a gofris fogyókúra nekem is tetszik. Egyelőre én is ilyet tudnék valamit elképzelni, pedig muszáj volna fogynom.
Andris tényleg nagylegény.
Látom, a hinta multifunkcionális. Mi eddig csak a hagyományos módon próbáltuk.

Ági!
Nagyon jó, hogy javult Matyi étvágya.
Mi a szülészetről hoztunk haza szájpenészt – pedig itt nem adnak cumisüveget, és 4 hónapos koráig kinlódtunk, mire végleg elmúlt.
Kata!
Jobbulást Máténak!

Moncsi!
Gratula Levinek a 7 hónaphoz! Lehet, hogy kertész lesz!?

Léna!
Jó, hogy ki tudtad szedni Sára szájából a dióhéjat!

Barack!
Jó, hogy ki tudod pihenni magad.
Én is inkább Kásásra szavazok, de a banán nálunk is nyerő.

Humi!
Biztos nem lesz semmi baj! Nagyon jók a képek! Krizsó nagyon aranyos!

Barbic!
Okt.6. óta növesztjük a fogakat, de igazán az utolsó 3 hétben indult be.

Kitty!
Gratula a félfogúnak!
Tényleg el vagy kényeztetve! Nagyon ügyi a kis dalos. Jó az étvágya.
Kiváncsi vagyok, milyen lesz a tanfolyás.
Tomika üvölt, ha ráadom az overállt. Utál öltözni. Pedig nagyon csinos fiús benne.
Nagyon csini lány Réka!

Pumukli!
Nándi nagyon aranyos!

Erika!
Remélem, hamar kibújnak a fogak! Nem semmi volt az esküvő. Kiváncsi lennék a háton mászásra!

Mely!
Köszi, mostanában egész jól bírom, napközben nem szoktam már aludni. Ha éjjel sűrűn ébred, átviszem hozzánk. Tomikát sem lehet leültetni, ha nem akar.

Na, ennyi volt a tegnapi termés. Bocs, hogy ilyen sok, de nagyonn termékenyek vagytok. Ma még próbálok jönni.

Mindenkinek szép napsütéses csütörtököt kivánok! (Szegeden ilyen van). Ja, és ma nyit itt a Lidl. Nagyon kivánsi vagyok, milyen lesz, mert Londonban sokszor vásároltunk ott (főleg sütikéket), és olcsó volt. Holnap meglátogatjuk.

Üdv.
Tünde+Tomika
ptünde

Ja, azok a furcsa betű-számkombinációk idézőjelek.
Tünde
ptünde

Sziasztok!

Szilvus, köszi a mailt! Nekiállok most már én is a számolgatásnak, mert ez tényleg rengeteg.
Teszek fel egy Vámpírlevi képet.Ezzel még tartoztam.

Rita, köszi a megnyugtatást. Mára el is múlt, csak még egy kicsit fáj, ha hozzáérek. Még soha nem jártam így, pedig 2 éves szinte folyamatosan szoptatok, és igencsak sűrűn.

Móki, nagyon finom lett a muffin. Teljesen lázba jöttem, nekiállok recepteket keresgélni.

Lányok, nincs valaiknek egy fölösleges Libero figurája? Kinéztem Dorkának a könyvet, de csak 4-et sikerült összegyűjtenem, és hó végéig nem szeretnék pelust venni.
Mikor lesz a tali??

Szép napot!

Erika
Kép
pera

Era
van pont 1 db Libero figurám, elküldjem postán vagy jövő héten odaadjam a talin?
Szilvus

Még jövök és hosszan irok!! reszkessetek. De igy nem lehet, hogy Peti mellettem áll ésíÍYa é: és irni akar.

Pusz
szilvus

Sziasztok!

Móki, nekünk jó lenne a h-k is. Esküvő: Anyósoméknak nagyon tetszett az ötlet, Anyu elfogadta, Apuék próbálkoztak. Apu jól rá is fázott, mert a haverjaimnak szóltam, hogy koccintsanak vele. Életében nem volt úgy berúgva, mint aznap este. Hehehe, kellett beszólni!
Mi inkább magunknak és a haveroknak csináltuk a bulit (persze no szervezés), a családból aki akart, jött. Így megúsztuk a nyugdíjastalálkozót.
Andris nagyon jópofi srác!

Era, már te is muffinbajban szenvedsz?

Szilvus, jó szöszözést! Tegnap voltunk játszóházban és mi volt vajon az első játék, amit megtalált? Apró szösz. Még jó, hogy takarítanak. Felmosás? hm... kéne.

Sly, Apa írta a szöveget.Kép Ha rájön, akkor ír.
Kiváncsi vagyok a focisképre, én nem emlékszem rá.

Kata, mi Sappadaba (600km) szoktunk menni, tuti hely. Síelés: piros, kék, fekete, gyerek, sífutópálya. Többet nem tudok róluk, mert nem síelni megyünk, hanem jegetmászni.
Szállás: tegnap tudtam meg, hogy a 6 ágyas apartaman 20e ft/fő/hét. a 4 ágyas egy kicsit drágább.
http://www.sappada.info/

Az esküvőnkről annyit, hogy ez még csak az ízelítő volt. A többi majd albumban lesz, ha beszkennelem a fotókat.

Tegnap klubban voltunk - apja lánya:
Kép

Kicsit elhúzok a konyhába, amíg Kincs alszik. Aztán remélem tudom folytatni az irogatást.

Edina

ui: Mi a véleményetek a paradicsomról? Adható, nam adható? Kincsi csak a paradicsomlét hajlandó meginni.

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Lányok, jelentem meg van akövetkező 2 fogunk.Ennek eredménye, hogy hét eleje óta nem alszunk,tegnap éjjel 4x kért enni és fél 6 óta megy a műsor.
Mind1, legalább ragyog a lakás, és még csak 3/4 11 van.CSak a vasalás van hátra.Ez az előnye, ha az ember nem alszik...

Ed, Sára 4 hónapos kora óta eszik paradicsomot.Imádja.Krumplival, csirkemellel,stb.
Úgy csinálom, hogy forró vízben megmosom, úgy lejön a héjja, aztán kiszedem azt a "zselés" belsejét, amiben a magok is vannak, és így csak a húsát főzöm meg a többi hozzávalóval, és turmixolom.
De hátha tud vki vmi könnyebb módszertKép

Szilvus, nem tudom emlékszel-e, de mi a keresztelőre kifogtunk egy igen kukacos(gusztustalan-elnézést-), tudod, azt a ffi a szellemi vezető fazont, szerencsére áthelyezték, így mi időben találtunk egy másikat.Semmit nem kérdezett, nem érdekelte, hogy nem hogy én nem vagyok katolikus, de a keresztanya zsidó, és nagyon rendes volt.A II. kerületben egy kápolnában van, mellesleg ő a Máltai Szeretet Szolgálat Mo.-i vezetője.Anyósomnak, a drágának ez számított a leginkább.Tudod, adjunk a látszatnak.Kép
Ha gondolod meg tudom adni az elérhetőségét.

Móki, édes vagy, hogy emlékszel a jegesmedvés sztorinkraKép

Tünde, figyi:
Kép = : ) köz nélkül
Kép = : ( -II-
Kép = : O -II-

na, megyek megzabolázom a vasalatlant amíg Sára még szunyálkodik.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Edina én szoktam adni paradicsomot Rékának és imádja.

Ma két db nagy almát reszeltem le neki, tele volt a tányér, és mind megette, jó huzata van.

Tegnap kellett vissza vinnem Rékát a dokihoz a füle miatt. hát nem kecsegtetett sok jóval. Rékának nagyon nagy az orr mandulája, és azt mondta hogy ha Réka nem lesz beteges akkor is ki kell venni az orrmanduláját mert állandóan nyitva van a szája, ott vesz levegőt, és a nyelve is azért van mindig kint. ha viszont sokszor lesz fülgyuszija akkor mindenképpen ki kell venni még 1 éves kora elött.Kép

Nem tudjátok hogy hol fog még nyílni lidli?

Most megyek,

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk, mert tegnap egész nap babáztam a barátnőm ikreivel és jól lemaradtam itthon mindennel.

Léna,
Ok, akkor talira menet számíthattok ránk (Móki, természetesen ti is). A részleteket majd megdumcsizzuk.

Lányok,
Mikor lesz a tali? Szerdán vagy csütörtökön? Nekünk annyi jött közbe, hogy szerda de. dokihoz kell mennünk, amitől persze még remélem eltudunk menni csak később érnénk oda. Ha lehet szavazni én a csütörtökre szavaznék.

Gyorsan leírom én is a megismerkedésünk történetét, mert ez sem mindennapi. Fejvadász céget bízott meg a munkahelyem, az új kollégánk megtalálására. Egy nap hoztak a fejvadászok 4 srácot, felvételi beszélgetésre, hogy válasszunk közülük. A főnököm többszöri kérésére kénytelen voltam végig ülni a beszélgetést (nagyon nem akartam), aztán nyilatkozni, hogy kit alkalmazzunk. Arra a srácra aki nekem szimpi volt, közölte a fejvadászos emberke, hogy ő nem venné fel, mert a pszichológiai tesztje alapján nagyon labilis személyiség; helyette másik fiút ajánlott. Nem voltam elragadtatva az ötlettől, sőt kifejezetten tiltakoztam, de végül nem tehettem mást, beletörődtem. Így a másik srác lett a kollégám. Aztán mikor jobban megismertem a családi hátterét és rájöttem milyen magányos (a szüleit sajnos korán elvesztette) győzködni kezdtem, hogy kezdjen el udvarolni egy volt iskolatársának. Szabályosan rábeszéltem a lányzóra és tanácsokat adtam neki - ha kérdezett - a kapcsolatuk alakulását illetően, ami közel 3 évig tartott is. Ezalatt pedig éreztem, de nem akartam észrevenni, hogy egyre jobban vonzódunk egymáshoz. Ma már Ő a férjem és életem legjobb döntése volt ez a választás; a legrosszabb pedig, hogy erkölcsösségből hagytam elveszni éveket.

Na mostmár tényleg vár a házimunka.
Pusza,
Humi
humi

Sziasztok! Kép

"Remek" éjszakánk volt Kép Kb. félóránként holdkórosan keresgéltem Nándinak a cumit, állandóan felsírt, 6-kor megetettem (megjegyzem alig evett), aztán megint nyűszi, és még jó félóra alvás után felkeltünk, de úúúúúggggy tudtam volna még aludni. Remélem, hogy csak a foga, és nem a torka fáj. Torokfájós időnkben is így csinált. De ma reggel láttam, hogy kilátszik a harmadik fog az íny alatt, már régóta duzzadt az ínye, hátha hamar kibújik. Most is nagyon álmos, de nem akar elaludni, nyavalyog, de ha odamegyek, akkor széles vigyor Kép Tipikus, anya maradj itt vigyor Kép

Nekem is van fölösleges Libero pontom, és egy mesekönyvet rendeltem, állítólag még értesítenek is sms-ben, ha feladták. Még semmi.

Pampers formaevő dobozkát én is rendeltem. A/5-ös borítékban adtam fel, ajánlottan, papírra vetve nevem, lakcímem, tel.számom, és hogy melyik ajándokot kérem. Eltelt 1 hónap, írtam emailt, érdeklődtem....rájöttem, hogy Dono Kft. = Felicitas Kft., de válaszra még nem méltattak. A Nők Lapja Café-n olvastam, hogy volt aki megkapta 3 hét alatt, de volt aki csak 2 hónap után. Nem akarok elkeseríteni senkit.

P.Era Kép
Nekem rengeteg muffinreceptem van, ha érdekel nyomtathatok Neked a talira. Én tavaly ilyenkopr égtem muffinlázban Kép Minden hétvégén dupla adagokat sütöttem, és mindig másfajtát.
Teszek addig is egy linket, itt is sok muffinrecipét találsz: http://free.x3.hu/receptek/muffin/home.htm
Nagyon aranyos Vámpírlevi Kép
Napközbeni alvás: Nándi még elég hamar elfárad, úgyhogy kétszer min. alszik, és átlag 2 órákat. Estefelé, ha fürdés előtt elbóbiskol, akkor az csak fél óra, de délelőtt, délután alszik 2-2 órát.

Moncsi Kép
Szerencsések vagytok, hogy nem kaptatok szájpenészt a kórházban. Jó hallani, hogy ilyen helyek is vannak, ahol kikészítve kifőzve minden. Itt semmi. Sőt az egész megyei szülészeten összesen 6 baba-mama ágy van, persze teltház volt, amikor szültem, tehát nem lehetett velem Nándi. Ez mai napig borzasztóan fáj, bőgni is képes vagyok, ha visszagondolok a brutális, lelketlen csecsemősnővérekre Kép Olyan visszataszítóan viselkedtek minden anyukával, és akkor egy frissen szült anyukának igen érzékeny a lelkivilága, nincsenek drótkötélből az idegei....Nagyon jó orvosom van, a szülés jó volt, de nem fogok még egyszer itt szülni, az biztos!

Szilvus Kép
Hogy ilyen jó funpic képeket készíteni? Nagyon tetszik Petici Kép
Nándit még ültetni sem lehet a kiskádban, dől hanyatt, majd hasra. Így bizony nem fér el, ezért nagykádban fürdik, de ott sem ül, hason vagy háton....

Na lépek, elaludt Minimanó, szellőztetek, takarítok, olyan gyönyörűen süt a nap Kép

Puszi Mindenkinek
Pumukliék

ui: Mariann, nem válaszoltál, hogy vihetném a barátnőmet is, addig nem említem Neki amíg nem válaszolsz...
pumukli

Edina Kép
Én is szoktam paradicsomos krumplit, vagy paradicsomos zöldbabot adni Nándinak. Én az Univer üveges sűrített paradicsomot veszem, nincs benne tartósítószer, csak egy kis só.

P.
pumukli

Sziasztok!

Pumi, én elefántit rendeltem Sárának, és kb 5 hét után jött meg.Futár hozta és csak személyit kért.
Holnap adom fel a csiga rendelést, kíváncsi vagyok mikor érkezik meg.
Remélem megkapjátok előbb-utóbb a formaevő dobozt.Még mielőtt Nándi kinőne belőlleKép

Humi, mink is szerda de.-t orvoshoz megyünk Sárával, de úgy emlékszem Mariann azt mondta, hogy csütörtök.
Még jó, hogy nem a labilist vettétek felKép

Pusz, Léna

nuska

Sziasztok!

Most csak gyorsan.

***TALI***
Nekem egyenlőre mindegy, melyik nap jöttök. Csak gyertekKépCsütörtököt azért javasoltam, mert kedden és szerdán már jelezte valaki, hogy nem jó. Mókinak csütörtök nem jó. De felőlem lehet hétfő vagy kedd is. Meg péntek isKépKépKép

PumukliKép
Persze, hogy hozhatod a barátnődet.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Most ismét csak gyorsan. Esküvőre visszatérve, előbányásztam én is a képeket. Szóval olyan furi nekem most ezt nézegetni. 1 éve jókat sirdogáltam volna rajta. Most nem sírtam, de azért halálra sem röhögtem magam. Azért rakok fel képet. Kettőn rajta van apa is. Igyekeztem olyat keresni, amin hülyén néz kiKép Sajnos hintós kevés van, ezért azok között nincs olyan.
Hát, a mi esküvői meghívonkat a Kígyó csinálta... De egy képen simcs rajta, így legalább ha ezeket nézi Nádja, nem kell majd magyarázkodni, hogy az a néni ott mással van, te meg apával, és akkor most miért van apa ezzel a nénivel. Pedig vannak ilyen képek, de nem tüntethetem el az utóbbi 10 év fotóit. No mindegy, majd csak lesz valahogy.

MariannKép
tmarianna

***TALI***

Gyors leszek és reménykedő: HÉTFŐ??????

Kedden és szerdán már jelezte valaki, hogy nem jó, nekem a csüt, pént, nem jó,megyünk haza hosszú hétvégére.

ESETLEG? (ha esetleg mégsem, miattam ne boruljon!!)

PUSZA, Móki
móki

Sziasztok!

Jaj, nem ment el az üzim! Mégegyszer!Kép

***TALI***

Szóval én javaslatot tennék a HÉTFŐ-re. Esetleg???
(Csüt reggel megyünk hosszú hétvégére haza, így a péntek se jóKép Tudom elég problémás vagyokKép)

Szóval, HÉTFŐ???

Pusza,

Móki
móki

De jó, most meg elment a régi isKép
móki

Megint én.

Kincs délelőtt hamarabb felébredt, mint terveztem. Persze takarítás, főzés sehol. Majd a legnagyobb napsütésben elaludt, így még nem voltunk sétálni. No nem baj, mert legalább minden gond nélkül megyek vele a camponaba csizmát venni.
Kész a palacsinta! Kincső születése után most csináltam először. Porszívóztam, felmostam, teregettem. Ez ám az élet!

***TALI***
Lányok, én almás-fahéjas tejberizst csinálnék, ha elfelejteném, szóljatok.
Mi bármelyik nap mennénk, egyenlőre vonattal. Azóta sem vezettem. Kép

paradicsom: köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy adható. Én is úgy tudtam.

Móki, olyan jó nektek, hogy tudtok hova hazamenni, pláne hosszú hétvégére.

Pumi, nálunk is kegyetlenek voltak az éjszakák, de kibújt a 4. fog és azóta jobb a helyzet. De már útban van a többi.Kép
Nálunk nem kell szellőztetni, mert minden csukva van és mégis huzatos a lakás. Apának nincs ideje a szigetelést megcsinálni.

Mariann, adj enni a leányzónak, ne a szék lábát egye! Hova fogunk ülni, ha megyünk? A földre???Kép

Szilvus, állítólag Kincső is álldogálva fürdik. Én még nem láttam, mert nálam ücsörög. Le kéne fotózni, de nem szereti, ha többen vannak fürdésnél a fürdőszobában.

Megyek, befejezem a krumlifőzit.

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok! Kép

Nekünk nem jó a hétfő, mert akkor viszem Nándit gyógytornászhoz, és már nem tudom átteni másik napra. De rajtunk ne múljon, legfeljebb elmegyünk majd máskor talira.
Móki hiányoznátok a taliról! Nem tudtok csüt. délután indulni?

Puszi
Pumi
pumukli

Ed Kép
Délelőtt mire belendültem volna a takarításba felébredt Nándi (aludt kb. 40 percet), most már csak a porszívózás, feltörlés van hátra, de mocorogni kezdett, amint beindítottam a porszívót. Pedig régebb akár mellette is zúghatott a porszívó, meg sem moccant. Még mi sem voltunk levegőzni. Várom, hogy felébredjen.

P.
pumukli

Szilvus! nem tagadhatja meg a pap a keresztséget. majd megpróbálok utánanézni. Amúgy miért akarod megkeresztelni?
Tali!Most hétfő? Hozzám pont jön vki Kép!
Claire
claire

Móki, a régi üzeneted láttam, csak te nem. Már én is jártam így. Ilyenkor kattints a frissítésre, és lám, ott lesz, amit írtál.

Edina
Kép
Kép
ed26

Claire,

már egy hete akarom tőled megkérdezni, van-e jelentősége annak, ha Chamomilla Ch30-at adok Bencének, mert másoktól Ch9 meg 15-öt hallottam, nekem barátnőm mondta hogy ő Ch30-at ad, de ő is úgy kapta valakitől, szal mi ennek a lényege, és árt-e a 30-as (a fogacskák miatt adtam/adom, meg azért mert nagyon rosszul aludt éjjel, 6-8x felkelt, mióta kapja ezt, nem kel fel csak 1x. )És ezt folyamatosan kell adni, vagy meddig ? Ha kibújt már a 2 alsó foga, hagyjam abba ?

Köszike

Timi

Ja, azért kérdezem tőled mert asszem Te vagy homeos. Persze ha más tud erre válaszolni, azt is köszönöm !

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

****TALI***
Akkor én most vinném a múltkor beígért Tojáslepény a'la sárkány-tKép

Pusz, Léna

nuska

Timi! Elég a 9es vagy 15 ös. A homeopaták a lehető "leggyengébbet"adják. A szám egy higítási számot jelöl. Próbáld ki, ha hat a 15ös, akkor elég az! Egyébként jó nagy hülye vagyok,már jó ideje nem adom az enyéimnek, pedig elég nyugtalanok! Amikor látod, hogy fogzik, nyál, hasmenés, piros popsi, piros fél arc , stb, olyankor nyugodtan adhatod folyamatosan!
Szóval végül mikor lesz a tali? Claire
claire

Sziasztok!

Látom a hétfő nem jó, így nem szervezkedek továbbKép EldugulokKép Millió képet csináljatok ám!!!!!!!

Mariann, nem akarom fájdítani a szíved, de gyönyörű menyasszony voltál!

szaladok, felébredt a hétalvó

pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Ed,
köszi az infot. Elmentettem magamnak a linket, majd, ha lesz időm csemegézek az apartmanokból. Nagyon jó lenne elmenni egy kicsit. Mondjuk minket sem a síelés érdekel, inkább kirándulgatás, túrázgatás. Na, nem a ti ütemetekben. Kép azt hiszem apa a 20 km hallatán is rosszul lenne, hát még, ha arról lenne szó, hogy azt neki kell legyalogolni! Kép én mondjuk benne lennék, régen nagyon sokat túráztam, bárm előtte edzeni kellene, mert az emelkedőket már én is elég nehezen veszem. MIndenestre fogok nézni olyan csővázas ülőkét Máténak. Mindjárt fel is megyek az aprónetre.

***TALI***
nekünk asszem a hétfő is jó és a csütörtök is, csak a kedd és a szerda nem igazán.

Ha olyan napon lesz, amikor tudunk menni, akkor gondoltam, hogy egy kis francia salit viszek, ha az megfelel. De szívesen megsütöm a kuglófot is. Tényleg, annak kértétek a receptjét. Szóljon, akinek kell, küldöm mélben.

Ma voltunk MOncsival és a két fiúval (Levi és MÁté) AVON tanácsadói napon. Kép A srácok rettenetesen élvezték, a sok nő meg körül rajongta őket! ;-) Jó pofa volt! MOst már profin fognak tudni sminkelni. Kép

Máténak kibújtak a fogacskái, talán most már megszűnik az éjszakai 5-6 alkalommal való ébredés. Aztán persze jön majd a többi, de remélem, hogy lesz most egy kis szünet. Szerencsére Matesz már teljesen jól van, túl vagyunk az első lebetegedésen.

sziasztok, Kata
katca

Sziasztok!
Az Én hétalvóm megint a Dédinél szundizik...
Dokinéni azt mondta, hogy a pöttyösség az az ekcéma, mindíg, amikor ilyen beteg lesz, ilyen lesz a bőre...

Most akkor melyik nap lesz a tali??? Mit vigyek?

Zsu
bzsuzska

Még valami, ki is kérte, hogy vigyek chamomillát? És mennyit? 1 v 2 dobozzal?
bzsuzska

Barbi, írtam emileket a holnapi nap miatt.

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!Kép

Igazán gyönyörűek az esküvői fotók! Mariann, az első képtől főleg nagyon meghatódtam, oan szép vagy rajta!Kép

És az ismerkedési sztorikat is olyan jó volt olvasni!

Timi nagyon tetszett Apának a győzködéseKép.NA és Edina, a ti lány- ill. fiúkérésetek a legegyedibb.Kép Először azt hittem egy magazin fotóját látom, valójában ti vagytok a hegytetőn. Gyönyörű kép! JA és a meghívó! Nagyon eredeti! Bizony nekünk is hagyományos esküvőnk volt, nem akartunk polgárpukkasztók lenni, a rokonok meg lettek volna döbbenve.Kép

Szerényen bevallom nektek, de ne röhögjetek ki: úgy igazán most kezdem sejteni, hogy mi az a muffin. Valami fincsi süti ugye?Kép Mert felétek látom muffin-szenvedély dúl! Szétnézek, nálunk lehet egyáltalán muffinsütőt kapni. Ki szeretném próbálni.Kép

Móki, a párom CSAK a képen volt ilyen komoly, az esküvőnkön ugyanis megröhögtetettKép Kissé röstellem , de mi eddig minden esküvőn találtunk valami röhögnivalót, pl leltünk a templomban egy műkörmöt.Kép De az is előfordult, hogy ok nélkül röhögtünk, és nekem elég volt látnom, hogy remeg apa válla a röhögéstől, nem bírtam én sem tovább. Na és hiába könyörögtem neki, hogy legalább a MI esküvőnkön legyen komoly. A szertartás végén a Könyörögjünk! szólamnál a pap a fini misebortól egyet böfizett, erre kirobbant belőle a röhögés, persze belőlem is. Ott vonaglottunk a székeken az oltár előtt, és sült le a képünkről a bőr.Kép

Ja és szombaton keresztelő, már előre félek! Edina ugyanis már bemutatkozott a böfivel a templomban, na és a mai produkció! Elrohantunk hármasban felkészítőre a templomba, hát a rövidke idő alatt összepukizta a helyet!Kép Már bele voltam izzadva a visszatartott röhögéstőlKép

No lépek, mert fürcsizünk!

Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Rég voltam.Kicsit olvasgattam vissza,látom az esküvő a téma. Szerintem Zsuzska mi beelőzünk titeket.Kép
2003-márciusban ismerkedtünk meg a férjemmel,2003 juniusban megfogant Dominik,2003 novemberben esküvő,és 2004 márciusban Dominik megszületett.Kép
Kép
orsi21

Húha, Orsi! Ezt gyorsan csináltátok!Kép

Egy kép tegnapról, nem akart elaludni a drágám Kép

Kép

És így alszik:

Kép
igen, jól látni, mindkét keze hátul van... nem a legkényelmesebb póz...

Az új autóm, egy Renault:

Kép

Zsu
bzsuzska

Szép jó estét mindenkinek,

Ismét túl vagyunk egy Szilvus által tipikus Petiféle napnak nevezett napon (á lá nem alvás, nem evés , bőgés ha anya nem fogja a seggét)Kivagyok teljesen.

Kata, gratula a fogacskákhoz, van egy újabb krokodilcsemeténk Kép

Valaki írta hogy palacsintát süt. Én sem ettem szerintem tavasz óta, legalábbis mióta Benyus megvan, mert nincs időm sütni, és más meg nem süt nekem. Anyu biztos sütne, de ő meg messze van. Kép

Móki, a hétvége nekem standardből is nagyon hosszú Kép olyankor a Szörny mindig beindul és alkot, ami azt jelenti, hogy hétfőn egész nap takaríthatok.

Mariann, Terranovától még nem jelentkeztek. Asszem Te kérdezted. Ha mégsem akkor mindegy.

Claire, köszi az infot, úgyis elfogyott ez, akkor veszek 15-t.

Edina, a paradicsomos krumpli Bence egyik kedvence, én is leforrázom, lebörözöm és kimagozom.

Megyek mert apa rinyál a gépért. Kép már megint a játék...Kép

Puszi

Timi
kismaszat

És csak most néztem, hogy milyen fiatal vagy! Eddig nem is gondoltam, hogy a szám a korodat jelöli...
bzsuzska

Sziasztok,
Nekem mindegyik nap jó és viszem a Mókit isKép
Csak majd szerveznem kell ezt azt ki megy a nagyokért ha nem érnék be.
Most kicsit rossz kedvem van de túl sokat kéne írnom, hogy mindent leírjak majd esetleg szóban.
íviszek vmi finomat, hogy mit azt még nem tudom.
szasztok,

Rita
boksay_rita

Sziazstok!

Húúúúúúúúú, Rita, remélem azért nincs gond!

Pusz, LÉna

nuska

SziasztokKép

Timi
Na, evett végül Bence valamicskét?
A tipikus Petinap csak a "napközbennemalszomra" igazKép Amúgy Ő nem sírósbaba, szerencsére. Ma megdícsértem, 1,5 órát aludt ebéd után, addig tanultam, barátnőm átjött szakdolit irni (lepasszolta a 2 lurkót) persze dumálás lett a végeKép Kép

Zsuzska
Nagyon tetszik a kócoska Petya a kiságybanKép És igazi nagyfiú, autója is van. Mi még nem mertünk venni Petinek, szerintem elrontaná. A beszélő Furby-nek is kinyomta a szemeit...

Orsi
Szép menyasszony voltál!Kép Látod, kerek 1 év és mennyi minden történikKép Ezek szerint Ti is a potyautassal tértetek haza a nyaralásból?Kép (Mi is...)

Mariann
Csatlakozom Mókihoz, de télleg nem szivfájditóként. Gyönyörű vagy a képen! Nádjának pedig biztosan találsz majd egy elfogadható magyarázatot, s lehet, akkor már hol lesz a Kígyó!!!

***TALI***
Csütörtök nekünk jó! Még kitalálom mit viszek. A muffin már eléggé elcsépelt, nem?Kép Valami sósat akkor. Pl. sós muffint???Kép

Tündi
Gratulálunk Tomikának az önálló felüléshez. Mi módon teszi? Azért kérdem, mert Peti 3 féleképpen tud felülni (leülni): 1., mászásból, 2., hasról-oldalrafordulva, 3., állásból leereszkedve. Ez az utóbbi a legédesebb, imádom: egyik kezét elereszti, s közben szép lassan ereszkedik guggolásba, majd csüccs le a fenekére.
Kérdezted a fürdetést. Nálunk a kiskád a nagykádban. Petit beleültetjük, Ő elpancsikol, közben Apa mosdatja. Popimosásra megkérjük, álljon má' felKép Ez a "rituálénk" részeKép Utána még pici pancsi, megyek a törölközővel és sietünk a szobába törölközni. Ja, a hőmérő zsiráfot mindig magával viszi.

Claire
Végüülis nem tagadta meg a pap a keresztséget, de kérte a házasságlevelet (nincs), a keresztleveleinket (nekem nincs) és oktatásra kellene járni. Még teszek egy próbát, hátha megenyhül.
A Chamomillát akkor is adjam fogzáskor, ha semmidesemmi tünete nincs csak a piros popsi és a higabb kaka? Peti nem nyűgös, nem ébred éjjelente, de szerintem elkezdtek kibújni a felső fogak. Még nem koccan, de nyálzik és piszkálja a kezével.

Mely
Hogy birtad ki röhögés nélkül???Kép Ma Kisfiam a postán alakitott: néma csend, minden ablaknál hosszú sor, beállunk az egyik végére, kibányászom Petit a bundazsákból éééés egy akkorát büfizett, csak úgy visszhangzott, mindenki folytotta vissza a röhögésétKép
Muffin = fincsi süti (egy újabb amerikai jövevény..Kép) , egyszerű elkészités.

Humi
A Ti történetetek is nagyon tetszik. Utólag jövünk rá, ha néha rossz böcsületesnek lenni.
A kerítőnősködésre én is "ráfáztam" az előző vőlegényemet a legjobb barátnőmnek szántam, de valahogy aztán a nyakamon maradtKép Annak ugyan vége lett 5,5 évig tartott, de nem bántam meg, valahogy jobb lettem általa. A szakitás után pedig pontosan meg tudtam fogalmazni magamnak, mi az, amit NEM akarok az élettől v. a köv. kapcsolataimtól és ehhez tartottam magam. Na, de hogy jön ez ide, sehogyKép Elkalandoztam.

Rita
Ezt Neked küldjük Petivel, hogy jobb kedved legyen: Kép
Kép

Puszi Mindenkinek, holnap már péntek, végülis nekünk tökmindegy, de jön a hétvége, amikor együtt a család, igaz? És az olyan jóóóó!Kép Kép

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Szilvus, van itt egy evős fotó - álmos volt, de próbáltam enno adni neki. Belenyúlt a kanálba, majd dörgölte az egész fejét.
Kép

Fürdés közben sikerült lefotózni. Még láthatók a pofiján a vacsinyomok:
Kép

Timi, én sütöttem palacsintátKép túrós, lekváros - eper!, kakaós.

Jó éjt!

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Nagyon szépek az újabb esküvői képek is! Na persze a menyasszonyok!Kép
Az ismerkedési történetek is nagyon romantikusak, jó volt olvasni!Kép

Léna, nem féltem, úgy integettem , hogy majdnem kiestemKép

Gabi, az a vérzéses dolog nagyon ijesztő lehetett. Mit mondott az orvosod előfordulhat megint?

Mariann, milyen ügyi Nándja!Kép Bence ezt még mindig nem csinálja pedig már 8 és fél hónapos.

Szilvus, mi is ajánlva adtuk fel a Pampersnek, remélem hamar kapjuk. Padlótisztítási gondunk mászás hiányában egyenlőre elmaradt.Kép

Erika, Bence de. alszik 1 órát du. 2-t. Remélem még sokáig így lesz.Kép
Nekünk is maradt felesleges Libero figuránk szívesen odaadom.Kép

Sly, emlékszem arra a jelenetre azt már többször leadták!Kép

Tali
Mi is szívesen mennénk, csak apát kell még fűznőm, hogy vigyen elKép

Ma voltunk a West Endben és a mai terméssel bevásároltam karácsonyra!Kép Végre 1 év amikor nem kell az utolsó pillanatban rohangálni. Bence tök jól bírta még aludt is 1 órát míg mi kajáltunk. Bár cipeltem is egy picit, fél kézzel a babakocsit tolva, ami , hogy beöltöztetve 10 kiló elég nehéz votKép
A West End tetején csináltak 1 babaszobát, pelenkázóval, szopis székkel,lábtartóval , mosdóval, + egy kedves nénivelKép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Zsuzska!Kép De bizony...az a szám,a koromKép
Nagggyon édes a kisfiad ahogy hátratett kézzel alszik! Hogy tud így aludni?! Az én fiam csak és kizárólag hason alszik.Mint énKép Ez csak akkor volt baj,amikor elértem a 6.hónapot a pocakommalKép
Mi is vettünk kisautót (Ford Ka) de nem nagyon érdekli a gyerkőcöt,kétszer végignyalta aztán ledobta...azóta észre se veszi,hogy van.Kép

Szilvus!Kép Mondhatjuk,úgy is,hogy egy kis potyautassal tértünk haza,de ez nem egészen így van.Kép Kicsit furcsa,tudom,nekem is ahogy így írom,és végig gondolom,de mi szerettünk volna babát és tettünk ennek érdekébenKép Tényleg gyorsan jöttek a dolgok....Kép
---
Tényleg,miért szeretnétek megkeresztelni a kisembert? Tudom ez a normális,csak kérdezem...Kép

Barbic! De jó neked,hogy így elvan a csemete vásárlás közben.Mi nem mindíg vagyunk ily szerencsésekKép

Puszi

Orsi

Ui:asszem idelye lenne aludni....Kép
orsi21

Sziasztok!

Jó későn keveredtem ide.
Ma voltunk Nádjával a harmadunokatesójánál, Maxinál, aki március végén született. Nádja először kicsit megijedt, majd tartott tőle, míg Maxi azonnal elkezdett nyúlkálni felé, gondolom kicsit meg akarta tépni. No, akkor a lányom majdnem elsírta magát. Szerencsére ez hamar elmúlt nála, és aztán békésen kapokodták fel egymás elől a játékokat.

BarbiKép
Ügyi vagy a karácsonyi ajándékokkal, nekem is el kéne kezdeni dolgozni a projecten. Bár, úgy néz ki decemberben megyünk anyuval meg Nádjával Németországba, és ott jobban lehet vásárolni (miért olcsóbb ott majdne,m minden?).
Ezt a szopi szobát nem is tudtam, köszi az infót.

SzilvusKép
Peti jó sok féle képpen tud lecsücsülni. Édes lehet, elképzeltem.

***TALI***
Akkor maradjunk a csütörtöknél. Látom gyűlnek a finomságokKép Nyamm. Bébiétel főzésben én még nem vagyok túl jártas (eddig csak almét főztem). Humi, ezügyben megy majd mail!

MókiKép
Csütörtökön már reggel indultok? Ha csak délután, akkor eljöhetnétek. Esetleg mindent összekészítesz és apa idejön érted?

ZsuKép
Tényleg nem lehet valami kényelmes így aludni, nagyon édiKép

OrsiKép
Ez aztán tényleg gyors volt. Azt hiszem győztetek. Tetszik a frizurád az esküvői képen, jól állt.

MelyKép
Jókat nevettem azon, hogy ti nevettek! Elképzeltem azt a büfit az esküvőtökön Kép
Mi a polgári esküvőn röhögtünk (egy nappal a lagzi előtt, kb 10-en voltunk). Mondtuk anyakönyvvezetőnek, hogy nem kell se műsor, se gyertya, se zene, se duma, semmi. Persze volt minden. Gondolom egy nagyobb településen ez nincs, de itt ugye az anyakönyvvezető (ki ha ő nem) ismer aztán mindenkit, és neki muszáj volt feldobni az esküvőt. Volt valami szöveg, amit utána kellett mondani, és mikor ott tartottunk, hogy vénségedig……, no akkor kitört belőlem a hangos röhögés.
Edina biztos jól viselkedik majd a keresztelőn, hálából, mert szép nevet kapKépKép

KataKép
Akkor Máté kilépett a fogatlan klubból? Nem sokan maradtunk. Miket gondolhattak magukban a gyerkőcök, annyi nő között.

TündeKép
Gratula Tomikának az ücsörgéshez! Jó lenne, ha jönnétek majd az össznépi szülinapra jövőre. Persze az is jó lenne, ha előbb is tudnátok jönniKép

Mariann
Ő KócoskaKép (ezt apától örökölte)
Kép
tmarianna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?