Sziasztok
Timi
Na, evett végül Bence valamicskét?
A tipikus Petinap csak a "napközbennemalszomra" igaz
Amúgy Ő nem sírósbaba, szerencsére. Ma megdícsértem, 1,5 órát aludt ebéd után, addig tanultam, barátnőm átjött szakdolit irni (lepasszolta a 2 lurkót) persze dumálás lett a vége
Zsuzska
Nagyon tetszik a kócoska Petya a kiságyban
És igazi nagyfiú, autója is van. Mi még nem mertünk venni Petinek, szerintem elrontaná. A beszélő Furby-nek is kinyomta a szemeit...
Orsi
Szép menyasszony voltál!
Látod, kerek 1 év és mennyi minden történik
Ezek szerint Ti is a potyautassal tértetek haza a nyaralásból?
(Mi is...)
Mariann
Csatlakozom Mókihoz, de télleg nem szivfájditóként. Gyönyörű vagy a képen! Nádjának pedig biztosan találsz majd egy elfogadható magyarázatot, s lehet, akkor már hol lesz a Kígyó!!!
***TALI***
Csütörtök nekünk jó! Még kitalálom mit viszek. A muffin már eléggé elcsépelt, nem?
Valami sósat akkor. Pl. sós muffint???
Tündi
Gratulálunk Tomikának az önálló felüléshez. Mi módon teszi? Azért kérdem, mert Peti 3 féleképpen tud felülni (leülni): 1., mászásból, 2., hasról-oldalrafordulva, 3., állásból leereszkedve. Ez az utóbbi a legédesebb, imádom: egyik kezét elereszti, s közben szép lassan ereszkedik guggolásba, majd csüccs le a fenekére.
Kérdezted a fürdetést. Nálunk a kiskád a nagykádban. Petit beleültetjük, Ő elpancsikol, közben Apa mosdatja. Popimosásra megkérjük, álljon má' fel
Ez a "rituálénk" része
Utána még pici pancsi, megyek a törölközővel és sietünk a szobába törölközni. Ja, a hőmérő zsiráfot mindig magával viszi.
Claire
Végüülis nem tagadta meg a pap a keresztséget, de kérte a házasságlevelet (nincs), a keresztleveleinket (nekem nincs) és oktatásra kellene járni. Még teszek egy próbát, hátha megenyhül.
A Chamomillát akkor is adjam fogzáskor, ha semmidesemmi tünete nincs csak a piros popsi és a higabb kaka? Peti nem nyűgös, nem ébred éjjelente, de szerintem elkezdtek kibújni a felső fogak. Még nem koccan, de nyálzik és piszkálja a kezével.
Mely
Hogy birtad ki röhögés nélkül???
Ma Kisfiam a postán alakitott: néma csend, minden ablaknál hosszú sor, beállunk az egyik végére, kibányászom Petit a bundazsákból éééés egy akkorát büfizett, csak úgy visszhangzott, mindenki folytotta vissza a röhögését
Muffin = fincsi süti (egy újabb amerikai jövevény..
) , egyszerű elkészités.
Humi
A Ti történetetek is nagyon tetszik. Utólag jövünk rá, ha néha rossz böcsületesnek lenni.
A kerítőnősködésre én is "ráfáztam" az előző vőlegényemet a legjobb barátnőmnek szántam, de valahogy aztán a nyakamon maradt
Annak ugyan vége lett 5,5 évig tartott, de nem bántam meg, valahogy jobb lettem általa. A szakitás után pedig pontosan meg tudtam fogalmazni magamnak, mi az, amit NEM akarok az élettől v. a köv. kapcsolataimtól és ehhez tartottam magam. Na, de hogy jön ez ide, sehogy
Elkalandoztam.
Rita
Ezt Neked küldjük Petivel, hogy jobb kedved legyen:
Puszi Mindenkinek, holnap már péntek, végülis nekünk tökmindegy, de jön a hétvége, amikor együtt a család, igaz? És az olyan jóóóó!
Szilvusék