Új privát üzeneted érkezett!

Andrea:
Rajó nem is fér bele Izácskába! :)
Amúgy azthittem már totál rendben vagyok, oszt néddmáá kibírok borulni egy cuki kislánytól. :roll:
Nemtom, vegyesfelvágott. Nem szoktam agyalni mostanság ezen, szerencsére időm sincs rá, leköti a figyelmemet a meló és a bácsi hivatalos dolgainak intézése.
El kéne menni a speckós vv-ekre, de az is 40 rugó, majd jövő hónapban. Nem izgatom magam, max. csúszunk egy hónapot a stimuval. Max. összejön addig spontán... :roll: :D

Neked is már alig van 2 hónap hátra. Hogy bírod a majdnem-végét?

Pá Drágáim!
sajt@

Öregasszonyosan-nyögősen, de bódottágosan izgatottan :) R. a tenyerén hordoz úgyhogy hálás vagyok a sorsnak egymilliószorosan mindenért... :wink:
Úgy szeretném, hogy Te is úgy járj mint én...!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Aztán má nem is kéne az a speckós vv!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

SZIJJA SAJTIKÁM!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám,
ez a kép, naneeeee...

Oroszlán,
csini a kép. :-)

Breki,
hol vagy már????

csajok, köszi a pocakdicsiket. :wink:
ezt a marley-s dolgot hol lehet letölteni?
megjöttünk Sz ügynöktől, Kisfiúnkkal minden oké, szerencsére be is fordult jó irányba. :-) cukor probléma nem látszik sem a lepényen, sem a méreteken. viszont jó gyakran kell majd a cukor miatt flowmetriára meg ctg-re járnunk a cukor miatt :-( sebaj, ennél rosszabb dolgokat is kibírtunk már...

Andi, Oroszlán,
el tudjátok esetleg küldeni nekem, hogy a szülésfelkészítőn melyik időpontban melyik téma van? lehet hogy jövő héten már csatlakoznánk, mert kicsit meg vagyunk időileg csúszva, nem biztos hogy el tudunk menni mind a 6 alkalomra időben. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
a jós szóljon belőled Sajtit illetően! :wink: én is annyira drukkolok a spontán babáért a mostani szünetben!

Sajti,
sajnálom ezt a temetéses mizériás a bácsival. az adósságokat mind neked kell kifizetni? :shock: bocsi, én szerintem lemaradtam a részletekről, mert csak érintőlegesen voltam itt egy ideig. :-(
lesz nektek is olyan kis jól nevelt édes kislányotok, akkor meg majd azért pityeregsz! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nekem nem kellett gyakrabban ctg-re járni a cukrom miatt Barbussal. Bár igaz, hogy amikor kezdtek volna sokasodni a ctg-k, akkor már kint volt.

Szépek a pocakok. Olyan furcsa érzés olyan lányokat látni, akik még szülés előtt állnak és én meg már tudom mi vár rájuk. De remélem mindenkinek szép élmény lesz és a fájdalmakat meg a feledés homálya fedi.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó:
Örülök, hogy minden okés, ráadásul már jó pozícióban is van a drágátok! :)
Így is kell, mit nektek az a sűrűbb vizsgálódás! :)
Mennyire sűrűn kell járni? Hetente, 2hetente?

Andrea:
Hát még mi mennyire szeretnénk követni a példátokat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsókám: Jövő héten lesz a 2-es tematika.... relaxáció, légzés asszem a címe.... Az 1-2-re mondta Nóri, hogy férjekkel felszerelkezve érdemes menni, a többi már lehet csajos program :) Utána héten folyamatosan majd a 3-4....stb tematikák....

Örülök, hogy minden rendben a Kis Drágátokkal!! Ez a lényeg!!! Ha párral többször kell majd menni, az is legalább a biztonságra hajaz!! :)

Zoli mit mondott a köldökzsinórvérrel kapcsolatban? Szülésznőről beszéltél Vele?

andrea-1

Vicky,
ctg-ből csak azért lesz több mert előbb kezdjük el, mint a szokásos 36. hét. szóval sűrűbb szerintem nekünk sem lesz.
flowmetriát meg már 2 hét múlva is néznek és aztán lehet hogy hetente. :shock: de erre még visszatérünk.

Pannik,
visszaigazoltalak. és próbálom memorizálni az arcod.
bár most jöttem rá, neked könnyebb dolgod lesz, nem sok 28 hetes pocakos bolyong általában a bmc folyosóin. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.03.17 18:45-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Nem minta én olyan gyakran jönnék... :oops: :lol:
A volt pasimmal felesbe vagyunk az örökösök, de így is épp elég lesz kiperkálni. Inkább a lakás eladás lesz macerás, nagyon le van pukkanva, 2. emeleti és nincs lift, viszont szép helyen van. Úgy gondolom, hogy a tisztasági festésen kívül nem szabad ráköltenünk. Szerintem kikalkuláljuk, hogy mennyiért érné meg eladni, aztán nagyon alkuképesek leszünk, csak vigyék mááá és dőljön a "lé" :? . :lol: Majdcsak jön vmi fiatal párocska, akiknek megfelel és hajlandóak rááldozni.

Pá Drágáim!
sajt@

Pannik!
remélem Téged arról ismerlek meg,h a föld felett lebegsz! :D
Te kihez jársz?
10körül érek oda,mert elötte még dolgozom.
fekete kabát :shock: és szőrős táska lesz nálam,ha ilyen idő van akkor virágos gumi csizma!!!
én Sz-hez járok!l

De teljes Niagara van holnap,h fogok az ágyra feküdni? :? :shock:

Oroszlán!
nagyon szép a pocid!
köszi!

Sajti!
de jó,h újra itt vagy!mizujs?
vikus82

Vikus: Én mensi elején (elsősorban a fájdalom miatt) Cataflámot szedtem, de megfigyeltem, hogy kevésbé jött intenzíven a cucc olyankor.... :shock: :shock: :shock:
Amúgy az én trükköm az volt, hogy otthon tampon be.... bmc-be érkezéskor tamponcsere... és csak ott a vetkőzőben szedtem ki, így mindig "össze volt szívva" a nemkívánt bládi...... ja és mindig vittem nedves törlőkendőt a saját komfortérezt javítása végett... így SOHA nem volt baleset az első napokban!!! :wink:

andrea-1

Andi!
Köszi! :wink:
vikus82

Akkor jó ha a 2.napon megyek?!
mert ha jól emlékszem 2-3-4.napon lehet menni!
vikus82

Szia Sajti,

köszönöm a drukkolást, nagyon örülök, hogy már jobban vagy. Vannak ilyen állapotai a lelkünknek, hogy elérzékenyül még egy kilsány láttán is. Nekem volt, hogy egyik beültetés után azon sírtam, hogy valami hülye filmben a feleség azzal várta a férjét, hogy gyerekük lesz. Hosszú hosszú percekig nem tudtam abbahagyni és aztán a férjemnek is kicsordult a könnye aztán meg már azért sírtam, hogy milyen szerencsétlenek is vagyunk mi ketten. Sajti, hajrá spontán baba, kívánom, hogy mielőbb mellettetek legyen egy kislány akiből nevelhettek egy tünemény segítőkész emberkét.

Andi Neked meg a laptető felajánlást köszi, én most csippentek belőle a holnapi vv-hez. Alkeszkosz kép, hát no comment, de az tagadhatatlan, hogy egy jelenség ez a pasi ahogy fogalmaz, besza..ás

Oroszlán, csudaszép pocakod van Neked is :)

Zsuzsó örülök, hogy minden oké veletek, láttam, hogy visszaigazoltál és megjegyeztelek ha belépsz felismerlek :D

Vikus, az ismertető jegyeket remélem nem felejtem el lebegés közben :D :D :D bárcsak hamar megtudnánk a hírt, addig azért tuti nem fér majd egy zabszem sehová
pannik
Budapest

Vikus,
jó a 2. nap, 3 +/- 1 napot szoktak mondani. Én is voltam már másodikon is.

SAJTI :D :D :D
Jó hogy itt vagy velünk!!!
Így kell ezt csinálni, jól lekötni magad, aztán csak azt veszed észre, hogy már meg kellett volna jönnie és sehol semmi, csak egy zebra :D

Zsuzsó, Oroszlán,
gyönyörűséges pocakok!
Öööö, asszem nekem már 25 hetesen van ekkora :roll:
Mindjárt hozok képet!

Breki hol van már???

Kép
judit0713

Judit:
Egy zebra? Oké! Na de pont a lábam között?! :lol:

Vikus:
Szurkolok neked holnapra!
Rólam :arrow: picit tekerj vissza, akár az előző oldal aljáig is.
Amúgy elvagyok, mint a befőtt. :)

CSAJOK!!! Ezt ismeritek? Szerintem bazi nagy ötlet és nagyot kaszált a kiagyalója! :) Mondjuk a halotti maszk és DNS igen morbid. :?
De nekem tetszett a babacipő bronzozása, amúgy ezüstöznek is. http://www.bronzcipo.hu/index.html

Pá Drágáim!
sajt@

Nnna, akkor itt lenne a pocak...mondjuk nem túl jó kép, tükörben, stb, de hát nincs itthon a párom :roll:

Kép

Kép
judit0713

Sajti,
oké, elég ha a pisispoharat veszed a lábad közé ippen jókor :wink:

Kép
judit0713

Judit, a fényhatások kedvezlőtlensége ellenére is nagyon jól látszik milyen szép és milyen nagy a pocid, nekem tetszik :-D

Sajti, zebra a lábad közt :D :D :D :D :D ezen jót nevettem
pannik
Budapest

Sziasztok!

Nem tudtok semmit Békuról? Annyira izgulok én is miattuk :?

Drukk mindenkinek!
Bari

bari6

Most értem haza....
visszaolvasok,aztán írok,hogy mi volt ma,vagy mi maradt ki ebből a sűrű napból,aminek most lett vége (reggel 9 körül indultunk el :shock: )
Vendég

Béku, végre itt vagy, már nagyon vártunk. Mesélj mielőbb, hogy mi újság van?
pannik
Budapest

Bari, ne haragudj, hogy ha butaságot kérdezek, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit jelent az, hogy baribabákért mentek 1 hónap múlva? Így nevezitek a nickneved miatt a fagyiovisokat? vagy igazi kis báránykákat fogtok hazavinni?
pannik
Budapest

Pannik rókás invitálás természetesen kizárólag pocakosan.

Andi, filmet megnéztem, hát én már akkor is bőgtem amikor a piciért mentek. Mivel nekünk mindig volt kutyunk ezért teljesen átéreztem. Egy dolog nem tetszett csak benne hogy egy kutya ennyire nem lehet neveletlen, mert a mieink pl soha nem jártak suliba, de szinte soha nem voltak ilyenek max csak nagyon fiatalon. De valszínű itt is azért ki voltak emelve ezek a viselkedései. Összességében amúgy nagyon tetzsett, édes film volt, Most mindjárt az izek, imák szerelmeket nézzük, erről hallottam jót s rosszat is.

Pannik drága, holnapra szép hcg eredményt, soat gondolok rátok.
ann74

Pannik, persze,h megkérdezheted :lol: Egy kicsit félrevezető tudom :oops: de sima lombikra megyünk, a fagyisaink maradnak még az oviban. Az utolsó lombiknál kapták az embrikéim ezt a nevet az egyik fórumos lánytól és annyira megtetszett,h viszem tovább :lol:
Drukk holnapra :wink:

bari6

Ann, köszi és is sokat gondolok Rátok, drukkolok nagyon jövő hétre

Ma kaptunk kölcsön egy Ferit (egy külső merevlemezt) rengeteg filmmel, most szedegetjük le ami érdekel minket. mi a neve ennek a filmnek Ann amit láttál? hátha ez is rajta van...
pannik
Budapest

Pannik: Görögbe fogadva, Az ember aki túl keveset tudott

Annyira izgulok miattatok is.... Aludjatok jól!!
ann74

Bari, nagyon aranyos név :) köszi, hogy leírtad. Miért nem a fagyisokat ültetitek be van valami konkrét oka, hogy inkább a lombikot választottátok?

Azért jutott eszembe az igazi bari, mert képzeld nemrég a nagymamám befogadott egy kis kecske bébit, hófehér kiskecske rózsaszín orral és gyönyörű barna szemmel és természetesen mikor elájultam tőle, hogy milyen édes akkor nekem ajándékozta, hogy vigyük haza. Hát a férjemmel csak néztünk, hogy szegény kis kecske mit csinálna itt egyedül amig mi dolgozunk napi 10 órákat, ahhoz nagyon kicsi volt, hogy csak úgy itthagyjuk ebben a pici kertben. Hát nem hoztuk el, de a nagyanyám még utolsó pillanatban is tuszkolt a kis kecskét ránk, hogy vigyük már el jó lesz az nekünk, lesz kecsketej meg kecskesajt :D :D :D
pannik
Budapest

2 fagyisunk van és valamiért Dévai mindig azt mondja,h hagyjuk meg tartalékba...
Cuki lehet a kecskebébi :lol:

bari6

No,mindenkinek köszi,hogy gondolt ránk!! :D

Nagyon jólesik!!

Szóval,10:20-ra mentem Uzsokiba, gen. UH-ra....
már mikor odaértem is ezren voltak,de nem csak kismamák,hanem idősek is,mindenki....

Ez elég gázul festett,főleg,hogy a 10:30-as időpont az enyém volt,tegnap direkt telefonon visszakérdeztünk,tuti jól emlékszünk-e az időpontra,azaz fel volt jegyezve jól nekik is,meg nekünk is...

Az idő csak telt,egyre több soron kívüli kórházi ápoltat hoztak,és mikor kiszóltak,mindig közölték,hogy a középidős kismamákra most nem kíváncsiak,mert nekik mindenképp a doktor úr csinálja majd a vizsgálatot,várni kell.....
Hát jó...

12:00-kor,mikor már tényleg sz*rul voltam (nincs légkondi,ablak nem nyitható,szűk folyosó,és MELEG!!!!),párom kb. 3. alkalommal kérdezett rá az egyik asszisztensnél,hogy MIKOR jövök végre én??????

Erre csak néz... azt mondja: volt időpontja mára??
mondom: igen,10:30-ra.... a 10:45-ös kis liba is tudta ezt,és mikor őt behívták,még akkor se szólt nekik,hogy engem előbb kellett volna....

szóval végül 2 órát töltöttem ott úgy,hogy 1 hónapja lefixált időpontom volt,kismamaként....

folyt.köv. :lol: :lol:
Vendég

Ann, egyik sincs rajta a Ferin :( na nem baj, majd kiírod Nekem dvd-re, jó?
aludni, remélem tudok valamicskét, egyelőre nyugodt vagyok csak néha jön rám egy kicsike kis izgalom hullám, hogy jajaj már holnap reggel megyünk, aztán megint nyugodtság van és biztos tudat, hogy a babák itt vannak a pocakomban

Béku, gyere már a hírekkel, biztos most írod...
pannik
Budapest

Pannik: jól gondoltad,egyszerre írtunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Andi: de hisz ez Alekosz!!! :-) Ezt a csávót nem hiszem el!!! Rajta röhögünk a legtöbbet.

Vikus: na végre Mary! Én is Sz-höz járok!

Én holnap után fogok tesztelni, vagyis szombat reggel, ha addig nem jön meg. A múltkori inszemnél 2 napot késett a mensi, de végül megjött Utro mellett is.
Egyelőre nem barnázok még, de a melleim egyáltalán nem feszülnek már és le is laposodtak. Ez szerintem jelez valamit. Pár napja még hozzájuk sem lehetett érni.
Nektek is így szokott lenni mensi előtt 1-2 nappal? Nekem mindig.

Kép
lujzici

No akkor gondban voltak,mert a fiatal dokk úgy gondolta,ennyi neki elég is volt a rendelésből,és hiába szóltak utána,nem érdekelte, így várni kellett másik dokit,aki hajlandó vizsgálni...

akkor egy idősebb,tündéri dokihoz behívtak végre :)
ekkorra már senki nem maradt a folyosón...

Az UH-on rendben látott mindent,méricskélt,aztán írt még egy beutalót a genetikai tanácsadásra,mondván,hogy több szem többet lát,de csak ezért :)

Szóval az alacsony AFP miatt.

Innen azonnal mentünk a Bajcsy-ba,mert telefonon mondták,hogy bár csak fél3 körül kezdik a rendelést,érkezési sorrendet néznek,így hamar jelentkezzünk be,aztán menjünk el kajálni...

13h-kor Bajcsy-ban lejelentkeztünk,majd irány a büfé.
egy fél literes ásványvizet,és 2 melegszendvicset benyomtam, majd még szemeztem a hamburgerrel,ami akkor lett kész :roll:
de az már ciki lett volna :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, szegénykém, jól megszivattak, azt hittem a kismamikra tekintettel vannak, ha máshol nem is annyira jellemző, legalább az egészségügyben...

Bari, ez érdekes, a bmc-ben mindig azt mondja az én dokim, amig van fagyis addig ne terheljük a szervezetet stimuval, hiszen ha a fagyisból összejön a baba, akkor egy ideig vagy végleg (ahogy dönt az ember) nem kell stimulálni. Ezek szerint különbözőek az álláspontok végül is a frisseknek picit jobb az esélyük :wink:
pannik
Budapest

14h-ra felmentünk a rendelésre,no az dugig volt a pocakosokkal....
innentől csak vártunk,vártunk,és vártunk...

MAJD!!!!!!
Körbement egy nő,aki osztogatott 3 db-os nyomtatványt,miszerint ilyen lehetőségek vannak a további vizsgálatokra,azaz a mintavétel 2 formája,amit ugyebár tűvel csinálnak.....
2 példány,végén nyilatkozat,hogy kéred,avagy elutasítod,vállalva a következményeket...

16:30-kor hívtak be a tanácsadós részre,tüneményes nő volt,azonnal vágta,hogy az alacsony AFP-m mellé nagyon jó hormonértékek kapcsolódnak,így azt azonnal ki is lőhetjük... DE!!!!

Mivel lombik volt (ezalatt ők valamiért azonnal az ICSI-t értik,azaz a befecskendezős módszert,pedig az első pl. nem is az volt),szóval emiatt sérülhetett kromoszóma a lombikban.
Nem törvényszerű,de emiatt felajánlja a magzatvíz vagy boholy mintavételt......

Nem tukmálta,de kötelessége megemlíteni,ha szeretnénk utánajárni ennek az eshetőségnek...
Kérdeztem tőle,hogy mennyire tartja indokoltnak az esetünkben (természetesen ezzel csak levédeni akartam magunkat),a válasza az volt,hogy amennyit megszenvedtünk a babáért -nyílván tudja,mivel jár a meddőségi kezelés...-ő totál megérti,ha nem szeretném azt a kis vetélési százalékot se kockáztatni...

Mondtam neki,hogy akkor köszönöm szépen,én ezt nem kérném.
Kitöltöttük,hogy elutasítottam,majd aláírták párommal,mint tanúk.

Ezzel még nem végeztünk,mert ezzel a 2 példányos papírral kint újabb várakozás,hogy UH-gal is megnézzenek.
Vendég

Jaj Béku, remélem jó vége lesz :lol:

Pannik, igen mi is így gondoltuk, ill. tervben volt,h esetleg 2 lombik között visszamenni, de nem javasolta...tudod nálunk apabaj is van. Sajnos mindkét lombik alkalmával az első mintánkban 0 volt a katona. Másodjára szerencsére sikerült és lehet ezért javasolják tartaléknak

bari6

Judit:
Okké! Poharat oda, ha eljön az ideje! :)
Nagyon szépséges a pocid!!! :)
Ez a felvétel szinte olyan lett, mint egy aurafotó! :shock: Érdekes ez színes "keret", amibe burkolóztál :wink: . Nekem pont emiatt tetszik méginkább a fénykép, olyan különleges ezáltal. :)

Béku:
Nem semmi világkörüli urad volt! Remélem a sztori legvége jól alakult és borítékolhatóan a legnagyobb remdben van Majácska. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi,
köszi az infokat, akkor az 1. előadásról lemaradunk úgy néz ki. :-(

Juditkám,
milyen csini vagy te is. :wink:

Breki,
végre jöttél!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku, jaj de jó, hála istennek, akkor ezek szerint minden rendben van Majával :D

Lujzi, nekem is szokott lenni ez a mellfeszülés, pont így hogy hozzá se lehet érni és most még tart ez a fájdalmas állapot, melltartót kell vennem itthonra is :( Lujzi hajrá szombati zebrás teszt
pannik
Budapest

Lujzici:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked most terminált volt és szombaton kell tesztelned?

Milliónyi drukkjaim, mindenkinek zebrásat, de izibe!!! :)

Jójcakkát! :D

Pá Drágáim!
sajt@

No,aztán újabb várakozás,nem tudom pontosan mennyi,talán 17:45-ig....

Akkor végre behívtak oda is,gyors UH,a doki édes volt szintén,nagyon kedves ott mindenki!!

A banya volt az asszisztens,aki a papírokat osztogatja kint...
Megkapták a tiltakozásomat írásban,azért megvizsgált az orvos, el volt ájulva Majától,hogy milyen gyönyörű,mindkét keze az arcánál,még a szemlencséjét is láttuk,orrocskáját,tapiját :D

Megerősítette,hogy Maja még mindig Maja,és nem Márk ;)

Aztán Maja felvette a gondolkozós pózt,betámasztott a kis könyökével,és az álla alá rakta,az csúcs volt :D

Szóval rendben az összes belső szerv,gyomor,szivecske,szép a gerince,állkapocs,stb.

Tökéletesen megfelel a korának minden mérete,ezt egyesével nézte meg,pár nappal idősebb még mindig :D

287 gramm :)

Szóval a tanácsadó hölgy is,és ez a doki is nagyon szép várandósságot és szülést kívánt :)
Vendég

Béku, már mindjárt megőrülök, most akkor mi van? még jön valami vagy minden rendben van? én úgy veszem ki abból amit leírtál, hogy minden ok. De mi az, hogy lombiknál az ICSI-nél sérülhet a kromoszóma? nekünk most ICSI-t csinált K2, erre nem emlékszem, hogy ilyet mondtak volna
pannik
Budapest

Béku, lerágtam én is a körmömet, DE megérte :lol: Gratula és nagyon szép kismamiságot :lol:

bari6

Aztán jött a harmadik köröm,vissza a fogadott dokihoz,hogy még a rendelési időn belül vigyem a leletet.

Szerencsére 19h előtt odaértünk,ott már szemtelenül bekopogtam,és mondtam,hogy ígértem,hogy ezt behozom.

megint új asszisztens fogadott,azért mért súlyt (50,5 kg) meg vérnyomást (bal kezemen nem érezhető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , jobb kezemen nagy nehezen 90/60,fogjuk rá :lol: :lol: :lol: ), majd kaptam új időpontot (ápr. 12. 08:00),és nagyon köszönte,hogy behoztam,majd jelzi a dokinak....

huhh,ezt megúsztam,nem kell a dokinak személyesen bevallanom,hogy visszautasítottam az amnió lehetőségét...

Lányok,az a tanulság,hogy valószínűleg kötelességük felajánlani a kismamáknak az amniós lehetőséget,ha meg akarják nyugtatni magukat,és mivel kötelező ajánlaniuk,ezért arról nekünk nyilatkozni kell,hogy akartuk-e vagy sem.
Szóval nem feltétlenül akarják ránktukmálni,minket már telefonon le akartak rázni,hogy alacsony AFP miatt ne is menjünk...

Amint az IVF szóba került (sajnos minden leleten ott virít...),máris felmerült mindenkinél a további vizsgálatok LEHETŐSÉGE.

Ezzel nem kötelező élni. :)

Hozzáteszem: akik ott ültek,nagyrészt ezt nem tudták,és úgy érezték,erre szükség van,rengetegen jöttek az amnió eredményéért,amiből megtudták a babáik nemét.
Vendég

Béku, hatalmas gratula :D nagyon örülök, hogy Maja szervecskéi rendben vannak és minden ok vele.

Bari, akkor biztos, hogy tényleg a kiskatonák miatt javasolták a stimut
pannik
Budapest

Bari: köszi! :)
bocsi a hosszadalmas meséért,nem árt tudni ezeket a dolgokat, elég tanulságos...

Pannik: nem nagyobb a valószínűsége annak,hogy kromoszómát sértettek volna ICSI-kor,mint hogy a babádat felsértik amnió közben, úgyhogy no para!!! :)

Ezt azért írom,mert a tanácsadó nő is mondta,hogy mivel már PROFI kütyükkel csinálják az ICSI-t,amivel gyönyörűen "manővereznek", nemigen fordulhat elő ilyen ;)

A BMC meg ugyebár mint tudjuk,pláne a legjobb hely,így kizárt az ilyesmi :)

Amint nemet mondtam,a nő bólintott,hogy egyetért,ő se csináltatná meg,mivel MINDEN lelet tökéletes!!!!! :)
Vendég

Pannik: köszi! :)
Nagyon drukkolok holnapra!!!! :D
Vendég

Aranyosak vagytok lányok, hogy drukkoltok, de a lelapult és teljesen érzéketlen cicikből én sajnos sejtem, hogy mit fog a teszt mutatni... :-(

Kép
lujzici

Béku köszi a részletes sztorit tényleg tanulságos és nagyon jó, hogy minden lelet rendben van, meg hogy ennyi mindent megtudtam az afp-ről meg az amniorol amikről még életemben nem hallottam eddig :D
lassan én is megyek aludni, holnap jelentkezem feltétlenül
jó éjszakát
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?