Aztán jött a harmadik köröm,vissza a fogadott dokihoz,hogy még a rendelési időn belül vigyem a leletet.
Szerencsére 19h előtt odaértünk,ott már szemtelenül bekopogtam,és mondtam,hogy ígértem,hogy ezt behozom.
megint új asszisztens fogadott,azért mért súlyt (50,5 kg) meg vérnyomást (bal kezemen nem érezhető
, jobb kezemen nagy nehezen 90/60,fogjuk rá
), majd kaptam új időpontot (ápr. 12. 08:00),és nagyon köszönte,hogy behoztam,majd jelzi a dokinak....
huhh,ezt megúsztam,nem kell a dokinak személyesen bevallanom,hogy visszautasítottam az amnió lehetőségét...
Lányok,az a tanulság,hogy valószínűleg kötelességük felajánlani a kismamáknak az amniós lehetőséget,ha meg akarják nyugtatni magukat,és mivel kötelező ajánlaniuk,ezért arról nekünk nyilatkozni kell,hogy akartuk-e vagy sem.
Szóval nem feltétlenül akarják ránktukmálni,minket már telefonon le akartak rázni,hogy alacsony AFP miatt ne is menjünk...
Amint az IVF szóba került (sajnos minden leleten ott virít...),máris felmerült mindenkinél a további vizsgálatok LEHETŐSÉGE.
Ezzel nem kötelező élni.
Hozzáteszem: akik ott ültek,nagyrészt ezt nem tudták,és úgy érezték,erre szükség van,rengetegen jöttek az amnió eredményéért,amiből megtudták a babáik nemét.