Sziasztok!
Először is köszi a kedves fogadtatást! Aranyosak vagytok!
Tina, nekem most már végleg kissé hókuszpókuszos ez a gyűrűs dolog. Ismételted is?
De nagyon rendi Tőled, hogy leírtad, kerested!
Visszaolvasgattam kicsit, de eléggé nehéz itt képbe kerülni, nem akartok vonalzókat gyártani?
Na, mindegy persze csak így hosszadalmasabb lesz megjegyezni kinél mennyi babó van! Pedig látom, itt mindenki nagycsaládra gyúr, ez szuper!!!!
Napsugár, azért remélem férjed megenyhül, olyan jó volna!
Meskete, tök ügyi vagy, én annyira bajban vagyok hogyan magyarázzuk majd el. Még ugyan odébb van, de valahogy nekem nagyon nehéznek tűnik ez a téma Picik nyelvén. Hogy fel is fogja, ne is magyarázza félre és hogy az utána való héten ne essenek nekem az ovistársak szülei....
Bascha, gratulálok a harmadik kukishoz, mikorra vagy kiírva? Remélem még rákod lesz nem oroszlán! Na jó, utóbbi sem rossz, csak idegtépő(en) édes és kukac van a fenekében folyamtosan. Nekem Levi sörényes, Zéti meg még rák, ezerszer nyugisabb!
Nem, nekem messze még a 35, nálunk így is én szültem legfiatalabban, tesóm, sógornőm 21 körül, anyósom meg már 20 évesen. Miközben csinálta az orvosi egyetemet, én azért előbb ledoktoráltam, de utána alig egy évvel már jött is Levi.
Csak mivel a családban majdnem mindenki doki, ezért téma itthon is, hogy többedik gyereknél már azért nem annyira rizikós a 35 körüliség, mint első babánál. Na, de ez közismert amúgy...
Kórház: hát, abból kijutott az elmúlt 3 évben. Levivel burokrepedéssel vajúdtam 25 órát, hülye dokim semmit nem csinált, majdnem ott maradtunk, a végén sem Ő döntött a császárról, arra sem volt képes....Levinek 3x volt a nyakán a köldökzsinór és túl rövid volt hogy megszülessen....utána 9 héttel Levinél gyomorszájszűkületet állapítottak meg (amúgy ezt 4 hetesen szokták kimutatni, de nálunk 4 orvos is elzavart, az ötödik vett komolyan, azonnali gyomorműtét volt, persze murphy hogy péntek éjjeli ügyeletben fél1kor, a dokink 157. aznapi műtétjeként...kicsit sem volt fáradt) na, de ez nem maradandó, semmi nyoma, semmi következménye, csak az első 9 hét volt pokoli, mert éjjel nappal sírt, fájt neki nagyon!
Aztán Zétivel be sem vállalták a természetes szülést akkora volt....vele minden kereknek indult, szuper baba volt, egészen 6 hetes koráig, akkor teljes szopisztrájk, tápi, ordítás....előbb tejcukorérzékenységet mondtak, de végül kiderült tünetszegény, de eléggé súlyos refluxa van. Azóta is lefogva kell etetni, kalimpál, ellenkezik és rengeteget bukik, hány (ezt már csak ha beteg, de akkor nagyon, minden kis nátha rámegy) Szóval amikor Zéti ezt a balhét kezdte, akkor többször kiszáradt spontán, mert nem akart enni, ezért meg kellett tanulni itthon gyomorszondázni, 2 hónapig így éldegéltünk, közben meg mivel keveset evett és nem ivott, minden kis fertőzéskor kórház. Plusz neurológia is volt hogy mitől ellenkezik ennyire a kajától. De a refluxon kívül minden negatív, hivatalos vélemény szerint izgága, iszonyú akaratos és egészséges...ja és közben már 10 kiló, szóval a reflux sem látszik meg a Drágámon, csak a kajálásokkal küzdünk folyamatosan, cipelni kell közben, lefogni, énekelni, csak így tápizik.
Hát, "röviden" ennyi. JA, meg még közben egy csúnya rota vírus a Lászlóban és most két hete egy még rondább calici....csak hogy ne unatkozzunk és ne felejtsük el milyen a kórház-szag.
Ezért gondoltuk, hogy na, akkor most pár év pihi következzen, mert elégé megviselt már Levi is, de az elmúlt 8 hónap kanossza-járása végleg. De ettől függetlenül nem adom fel a reményt, hogy lesz majd egy egészséges kislányom!
Szóval Jónás módszerhez ki ért???
Meg még a fórum elején olvastam az ovulációs tesztet, ezt vki próbálta?
Meg a többi említett ötletet? Savasítás, diéta....
Már úgy várom a tavaszt, hiányzik a nap illata és a játszóterezés és a betegség-mentesség meg a zöld fű....stbstb.
Gondolom nem vagyok egyedül.