Új privát üzeneted érkezett!

Meskete, ez nagyon igaz amit írtál. Keresztlányunk egyke, és ő is egész pici korától nyaggatott mindenkit a környezetében hogy játszunk/játszanak vele. Egyszerűen nem tudott eljátszani magában. Több tesónál és talán egyneműeknél nincs ilyen gond.

Napsugár,
beszéltél már férjeddel? Vagy várod a megfelelő alkalmat?
Nézd mit találtam neked:
http://baba-mama.vatera.hu/egyeb/gender_maker_a_babateszt_1446711456.html
nem intelligender, ez valami más de a szisztéma ugyanaz. Ne vedd 100%-nak amit majd kihoz! És már a 6. héttől használható!!!!

Nagyon halkan írom, hogy lehet hogy sikerült, mert múltkor csak azért vettem halat, hogy halészlét egyek, MOST AZONNAL. pedig évente 1x szoktam halászlét enni, a szagától is rosszul vagyok!
Már csak 6 nap.... :D
laura0606

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem írtam :? bocs, de hát nem unalmas az élet nálunk sem :lol:

Az "új", de legalábbis számomra "új" topikosoknak Nagy Üdv :lol: :lol: :lol:

Próbáltam visszaolvasni a hozzászólásokat és egyik ámulatból a másikba estem.....ennyi baba :lol: :lol: :lol: és örömhír! Szuper!

GRATULA :lol: :lol: :lol:

Nálunk is megy a 3fiús élet és per pillanat borzasztóan élvezem :lol:
A Legkisebb egy tünemény, jól alszik, jól eszik, gyönyörű és nyugodt.....és hát amikor gügyög és mosolyog....hát kész vagyunk!!!!!
A kislány így most alapjáraton.......de sajna vannak azért mélypontjaim is. Azt hiszem már helyre tettem a dolgokat de végleg nem tudom még mindig lezárni. Képzeljétek már arra is gondoltam, hogy szakemberhez fordulok, mert már engem idegesít, hogy hogy lehetek ilyen hülye....itt a gyönyörű és EGÉSZSÉGES családom és én szomorú ????!!!!! vagyok......szóval, ha innen nézem kész RÖHEJ. És pedig így van. És tudom, hogy Ti megértitek, mert a legtöbben ugyanígy éreztek...... Talán a véglegesség az, amit nem tudok megemészteni, Imádom az összes krapekomat, de hogy SOHA nem lesz lányom......ezt őrült nehéz elfogadni.....
Sokszor megüti nekem is a celebvilág babahíradás a fülem..... Sőt! a Vastag fiúk kapcsán is sokszor eszembe jutott, hogy lám-lám 3 fiúsok és nem különösebben frusztráltak....és milyen büszke az anyukájuk! Vagy ott vannak a Krasznai testvérek 3 fiú.....

Na, de most szuper jól vagyok/vagyunk és minden alkalommal elolvadok, amikor rámnevet ez a Legifjabbik :lol: :lol: :lol: A két nagyobb pedig most még anyásabb, mint eddig volt (nyilván a teső miatt), szeretgetnek, bújnak ezerrel.....és ha épp feje tetején áll a ház és repedeznek a falak a hangzavartól, Férjjel megnyugtatjuk magunkat, hogy "úgy sem akartunk bamba, sarokban ülős gyerekeket :)))))))"

Mindenkinek klassz hosszú hétvégét kívánok :lol: :lol: :lol:
panna09

Sziasztok!

Napsugár gratulálok!!!!!!Apa tudja már? Ugye neked már 3 gyermeked van?
Vérből akkor megmondták volt egy kisérlet mao-on, de azóta nem engedik. Olivérnél is kislányt szerettem volna, és amikor megtudtam hogy kisfiú, eszem ágában sem volt semmi rosszra gondolni, csak nekem volt jó hogy nem élem bele magamat hogy esetleg kislány.
Linda te hány napig voltál lázas? Nekem 5 napig folyamatosan volt, persze szedtem a lázcsillapítót, ez az első lázmentes napom, de még mindig nagyon rosszul vagyok, ráadásul csütörtökön 5 órás számvitel vizsgám lesz, drukkoljatok lányok.
Lefekszem, mert még elég gyenge vagyok majd jelentkezem.
levi11
Aba

Sziasztok!

Csak benéztem...
Az egész család beteg...
Levi csüt-től, Apa és én péntektől... a többiek pedig követtek minket...
/bár nekem 2 napig sem tartott a hányás, hasmenés.../

Rakok fel egy képet.
Kép
A nagylány 1200 g körül van... és a 4D méterek szerint is június 5-én születik...

Napsugár GRATULÁLOK!! :wink:

A betegeknek jobbulást!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nem voltunk itthon a hétvégén, csak aludni jöttünk haza, mert anyukáméknál kellett ezt azt csinálni, szóval most írok!

Apa még nem tudja!!! 3 tesztet csináltam már (erősödtek), szóval tuti van valami, de addig, amíg a doki nem igazolja (pénteken), addig nem beszélek apával. :roll:

Bascha, nem szoktunk védekezni csak megszakítással, apa megkérdezte közben :oops: ()24-én, hogy szabad-e, erre én rávágtam, hogy szabad, mert túl voltunk 9 nappal a félidőn (15-e), amikor is nekem már volt a peteérésnél szokásos nyákom.
Az volt a fura viszont az utána való napokban (azt kérdeztem is tőletek mi lehet velem), hogy amikor 22-én elkezdtem hőmérőzni, nagyon alacsony volt a hőm. Vagyis valószínű, sőt tuti, hogy nem volt peteérésem 15-én, hiába volt nyák. (Viszont erre csak utólag jöttem rá.) Utána 27-én lejjebb csökkent a hő, 28-án pedig újra megemelkedett. (A beágyazódás is látszik 8-án, ugyanis akkor megint emelkedett a hő. 10-én volt + a teszt.) Nem gondoltam volna, hogy az én 28-30 napos ciklusaimban előfordulhat olyan, hogy a köv. menstruáció előtt 1 héttel van peteérés. Ok, hogy van késői peteérés, de akkor a ciklushossz is kitolódik, nekem pedig nem voltak hosszú ciklusaim. Ez egy hatalmas véletlen, vagy tényleg bevonzotta a tudatalattim. :wink:

Laura, amikor írtam esthajnalcsillagnak, szerencsére visszaírt és meg is vettem tőle szombaton személyesen a tesztet, amit Te is belinkeltél. 7000 ft-ért. Hát kíváncsi vagyok! Ha az utolsó menstruációt nézem, vasárnap megcsinálhatnám a tesztet, de mivel 1 héttel később fogant, így várok 1 hetet (27-én). Rossz így várni, hogy itt van és megcsinálhatnám, de kénytelen vagyok. :? Hol jó kedvem van, hol rossz, mi lesz, ha rózsaszín lesz és mi lesz, ha kék, és apa mit fog mondani, hibáztat-e vagy sem, haragudni fog-e vagy sem, akarja-e a babát vagy sem... :( Most adtunk túl mindenen... Pelenkázó, mérleg, járóka, utazóágy... Elajándékoztunk egy csomó babaruhát... Húúú, bár 2 héttel öregebb lennék.
Jó lenne, ha már Te is a + teszt hírével jönnél, akkor 5 nap különbség lenne köztünk...
A családból anyukám tud róla egyedül, hát ő annyira nem örült. Mindig beszéltük, hogy ha már 3 gyerek, akkor legyen inkább 4 (ő is ezen a véleményen volt), de most nem ujjongott igazán. Bár ő adta a pénzt a tesztre.
Ja, esthajnalcsillag tud még rendelni ha kell, szóljatok neki, 5-10 nap a szállítás. :)

Csajok, köszi a gratulációkat, de amíg apa nem mondja rá az áment, addig semmi nem biztos. Ő pedig sokat szokta mondani, hogy nem kell több gyerek... :wink:

Kismamák, hogy vagytok?
Kia, nagyon szép csajszid lesz, már most szép! :D Van képed a nunusáról is? Sokan olyat szeretnénk...! :wink: :wink: :wink:

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Napsugár,
nézd meg ezt: http://www.naptarak.com/naptarak_varandos_kalkulator.html
Itt látszik, hogy az első szívhang kb. 03.20-án lesz, lehet hogy a doki pénteken még semmit sem tud mondani, csak hogy van-e petezsák vagy ilyesmi...

Nagyon remélem hogy a férjed jól fogja fogadni!
Holnap veszek én is egy tesztet, kíváncsi vagyok.

Kia, szép a lánykád!
laura0606

Jó reggelt!

Laura, én is gondoltam erre, amit írsz. Biztosan csak a petezsák látszik majd. :? Akkor megyek jövő héten is hozzá, de pénteken már tuti beszélek apával. Rettegek, hogy mit fog mondani. :cry:
Beírtam a számításnál, hogy az utolsó menzesz 13-a és nem 6-a, és arra számolja a 27-i fogantatást. Ezek szerint nov. 20-a lenne a szülés időpontja. :)
Ma veszed a tesztet? Szaladj! :wink: :wink: :wink: Kíváncsi vagyok! (Nekem itthon van most az 50db lh teszt és van még 6db hcg teszt is, mert berendeltem. :wink: Mit fogok velük csinálni, ha tényleg lesz baba? 5. már tuti nem lesz :wink: !!!)

Emlékeztek, mikor írtam, hogy Dávid kikészít, mert teljesen egyedül akar enni? Hát azóta is egyedül eszik és egyre ügyesebb. :lol: A sűrűbb dolgokat a korához képest tényleg ügyesen eszi! A levessel még mindig vannak problémák, de leküzdhetőek. :roll:
Mátém még néha fájlalja a torkát (főleg alvás után, néha éjszaka is), de csak azért mert kiszárad neki. Olyankor iszik egy kicsit és jobban is lesz. Viszont sokkal hisztisebb lett, többször piszkálja a testvéreit, pedig ő egyáltalán nem volt ilyen, szóval kicserélték a kórházban. :wink: Mondtam is apának, hogy cserélje vissza, mert kicserélték nekem...

További szép napot! 8) 8) 8)

napsugár08

Napsugár,
fénypostával küldhetnél most nekem egy hcg tesztet, mert ma 15-e van és minden zárva van, úgyhogy nem tudok venni tesztet. :(

Csak pozitívan, minden jó lesz meglátod!
Megmondod a férjednek, hogy máskor volt a peteérés, és erről nem tehetsz. A természet megtréfált, de ha már itt van a baba, valószínűleg kislány, amit már Te annyira vártál stb...
Végül is Mátéd szeptembertől oviba megy, és csak egy gyerek lesz otthon, az simán kezelhető.
Plusz ha esetleg rendesen be van jelentve a férjed az is jó érv lehet, hogy a fizetése majdnem 100%-át megkapja kézhez négy gyerek esetében... Ezt nektek kell eldönteni, de nagyon remélem mindkettőtöknek jó döntés születik majd! Nagyon drukkolok!!!
laura0606

Laura, szívesen küldenék, de sajna a posta sem működik... :( Holnap tudnék küldeni, de holnap már Te is tudsz venni.
Nálunk még minden fiú alszik... Ez az első terhességi tünetem, hogy kivet az ágy, pedig hétalvó vagyok. :wink: :wink: :wink:

napsugár08

És nem is sejti a férjed miért kukorékolsz kora reggel? :)
laura0606

Sziasztok!

Napsugár én is szeretnék ilyen tesztet rendelni, de majd csak áprilisban, most már nincs pénzem. Mikor csinálod meg????? Tuti kislány lesz, ahogy a hődet néztem, 24-28 között csak lány lehet. Annyira drukkolok, én nov 5re vagyok kiírva.
Nekem egész nap hányingerem van, öklendezem, este hányok. Nem tudom ez a betegség, vagy már a terhesség.

Kia, nagyon jók a képek!!!!

Rohanok magolnom kell a vizsgára, mindenkinek kellemes pihenést, itt a tavasz!!!!
levi11
Aba

Sziasztok!

Hát nem bírtam tovább és elmondtam apának reggel. Azóta vagy 15x megkérdezte, hogy tényleg terhes vagyok-e. :o Szerintem még nem is fogta fel. (Igazából nem érezte jól magát reggel, mert éjjel 3-kor jött haza, céges buliban volt ugyan is.) Szóval emészti a dolgot... Még nem beszéltük át, de majd az is meglesz! Még el sem magyaráztam neki, hogy hogy is történhetett a dolog. Amúgy apa nem sejtett eddig semmit. Kérdezgette ugyan, hogy nem kellett volna-e már megjönnie, de nem következtetett terhességre. Lehet, hogy sokkot kapott. :roll: Most alszik a fiúkkal, de szerintem este felé beszélünk.

Judit, 27-énél előbb nem csinálom meg a tesztet, mert elméletileg akkor töltöm a 6. hetet, szóval még sok van hátra. :? Már tűkön ülök egyébként. Nekem még nincsenek igazi terhességi tüneteim, de a fiúkkal is csak a 6. hét körül kezdődtek. Majd meglátjuk...

napsugár
napsugár08

Sziasztok!

Kia! GYönyörűséges a kiscsaj! A szembe képen szerintem hasonlít Levire!

Panna! De jó, hogy írtál! Örülök, hogy jól vagytok!
Mint eddig sokszor, most is ismerősek az érzések, gondolatok, amiket írsz. Az én bajom egyenlőre az, hogy én eredetileg nem akartam 4 gyereket. És most érzem is, hogy nagyon jó így 3-mal. Nem érzem magamban még azt az erőt, hogy egy kislány érdekében most megint előről kezdjünk mindent. MOst még azt érzem, talán a nagyoknak sem tennék feltétlenül jót. Még kevesebb figyelem jutna rájuk, továbbra sem tudnánk még évekig elmenni olyan helyekre, ahova pici babával nem szívesen stb. Meg a szokásos, tudjátok, én ebből a szempontból nyavalygós vagyok, nehéznek érzem a pici babás korszakot. Bár nagyon édesek, puhák, szuszogósak, de nekem mindegyik egy kis csüngő majomgyerek, aki egy percet nincs el nélkülem. Nálunk sosem volt olyan, hogy járókában, játszószőnyegen nézelődés. Fél éves koruk alatt szinte minden este felváltva kellett sétálni mindegyikkel, még most sincs el Marci sem túl sokat, úgy főzők, hogy közben a nadrágszáramba kapaszkodik és bőg. Mindig csodáltam azokat a babákat, akiket letett az anyukájuk és szépen mosolyogva nézelődtek, elvoltak bárkivel. Nem mondom, ez a korszak véges, lassan Marcival is kifelé megyünk belőle, de pont emiatt még nem érzem az égető vágyat egy új pici babára. Viszont könnyen lehet, mire újra érzem, addigra meg már késő lesz. Szóval ez nekem is továbbra is állandó napi téma.
Én is gondolok sokszor külső segítségre, pl kineziológus. Vagy pl olyan hülyeségre is, hogy az egyik ismerősöm jár egy jósnőhöz, akinek konkrét kérdéseket kell feltenni. Arra gondoltam úgy kérdezném meg, hogy nem mondom el, hogy hány és milyen nemű gyerekem van már, csak azt kérdezném meg, lesz-e még gyerekem és, ha igen milyen nemű. Az ismerősömnek amúgy bejött, amit jósoltatott.

Napsugár! Ez egyenlőre jó! Mármint, hogy Apa egész jól fogadta! Kíváncsi leszek este mit mond!

Laura! Drukk, drukk!!!!!

Judit! Hányinger! :( Remélem nem tart soká!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!
Elsősorban szeretném megköszönni mesketének a meghívást, nagyon örültem neki!

Azt gondoltam,hogy bemutatkozok kicsit. Idén leszek 30 éves, és van nekem 3 édes kisfiam, akik 7,4,és 3 évesek.. És nagyon szeretnénk egy 4. babát, aki a reményeim szerint kislány lesz!
Nagyon szerettem volna minden terhességemnél kislányt, de nem akart jönni, persze nem bánom, de hiányzik egy kislány..És apával együtt úgy döntöttünk belevágunk szeptemberbe a 4. babába..
Most lehet,hogy felmerült bennetek,hogy miért pont szeptemberben? Igazából a jónás naptár szerint akkor lesz lány baba, a hold és a bolygók állása alapján.. Igaz félek egy újabb babától, mivel a mai világba nem éppen elfogadott dolog, és sajnos a családom sem fog támogatni, szóval félek hogy megszólnak.. Anyukámnak erre sajátos gondolkodás menete van. Amiben viszont talán szerencsém van, nem éppen lakik a szomszédba, így nem fog tudni annyit bántani.. Már a 3. babánál sem volt felhőtlenül boldog.. Nem tudom hogy akad.-e olyan köztetek ahol csak az első unoka számít valamit, mert sajnos nálunk ez így van, és nem könnyű kezelnem ezt a helyzetet, főleg úgy hogy ezt a gyerek is tudja,hiszen kinyilvánítják neki minden alkalommal,hogy őt szeretik a legjobban. Hát képzelhetitek mennyire félek, attól hogy egy 4. baba hol fog állni a sorban?!
Visszatérve a nemére, hát igazából egy ideje jósolgatok, és az oka annak hogy miért nem lett eddig lánykánk, meg van, és talán megváltoztatható, mert nagyon bízom abban,hogy bevonzom..
Hát röviden ennyit magamról, magunkról..

Meskete: olvastam hogy vélekedsz a 4. babáról, és ha gondolod jósolhatok neked, de elárulom,hogy a baba nemét azt a jósnő sem tudja megmondani 100%.-ig mert annyi minden változik mire egy lélek lejut hozzánk.. Azt hogy hány gyereket vállaltál be a leszületésed előtt, azt megtudom mondani, de mindez csak a földi életeden múlik, hogy mennyit fogsz megszülni belőlük.. Mert vannak sorsszerű gyerekek, akiket meg kell szülni, de vannak akiket ha akarsz bevállalsz, ha nem akkor nem:)
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Új vagyok itt, egy kedves barátnőm Laura meghívására jöttem ide!

35 éves leszek idén, nekem 2 fiam van 7 és 4 évesek, na és persze minden vágyam egy kislány!! Igaz egyenlőre még nincs tervben, de nem adom föl!!

Én egyenlőre nagyon hiszek a Jónás naptárban!
Egy asztrológus segítségével kiszámoltattam a napjaimat, ami lényegében az astro.com oldallal egyezik, csak ő kicsit részletesebben adta meg a napokat!
A kínai naptár nálam egyáltalán nem jött be, az alapján 2 lányom lenne!

Probálok visszaolvasni a topikban!

Mindenkinek gratulálok aki babát vár és természetesen drukkolok a kívánt baba neméért!!

Üdv:tina
tina76
Mohács

Sziasztok!

Hát nem könnyű a helyzetem. :cry: Apa inkább a nem felé hajlik baba ügyben az anyagiak miatt. Még azt is mondta, hogy neki mindegy lenne, hogy a teszt rózsaszín, vagy kék, ő inkább elvetetné... :cry: :cry: :cry: Bár ha látná, hogy rózsaszín csak megenyhülne a szíve (azért ő is vágyik egy kislányra), de nem annyira, mint én! :? Még nem dőlt el semmi, de mindenesetre nem jók a kilátások. Azért már nagyon várom a pénteket! 11-re megyek, majd írok, hogy mi volt!

Üdv nektek ÚJAK!

Humadene, nem lehet könnyű neked! Főleg szegény gyerekeknek lehet rossz, hogy éreztetik az elsővel, hogy ő az ELSŐ. :( :? Az viszont tényleg könnyebbség, hogy nem laknak olyan közel, így tényleg nem tudnak állandóan szekálni. :o Fel a fejjel!!! :D
Hogyan és miből jósolsz? Nagyon érdekel a téma! Tudnál nekem is?

Tina, mikor kezdődik nálatok a babaprojekt? A kínai naptár nekem sem jött be. A szerint az első két fiamnak lányoknak kellene lenniük! :) Lehet, hogy azért ilyen hisztisek! :wink:

napsugár

napsugár08

Napsugár....
Hát nem könnyű a helyzetem, de megszoktam:)
Jósolok kártyából, Angyalokkal, és ingával is.. Szóval mindent egybe vetve nézek,és 99%ba bejönnek a dolgok..
Szívesen jósolok Neked ha gondolod:)
Msnen tudok..
Írj mikor érsz rá..és egyeztetünk:)
humadene
Jánossomorja

Hahó!

Üdv az újaknak!

Napsugár! Sajnálom, hogy Apa így vélekedik! :( Annyira drukkolok, hogy meggondolja magát!!!!! Bizonyos szempontból meg aztán tök mindegy, hogy 3, vagy 4 gyerek. Az adózás tuti jobb, már így is jár egy csomó nagycsaládos kedvezmény. Amíg tanulnak végig kapnak étkezési, utazási, tankönyvkedvezményeket. Már 3 gyereket sem lenne semmi "kistafírungozni", vagyis lakás miegymás mindenkinek. Legalábbis mi már most sem tudnánk megtenni, úgyhogy ebből a szempontból is tök mindegy a 3, vagy 4. Tudom, nem téged kell győzködjelek, de hátha ezek az érvek a racionális Apát is meghatják! Drukk-drukk!!!!!

Humadene! Örülök, hogy idetaláltál! Ez általában a mai világban sajnos így van, hogy az embernek még a legszűkebb családja sem támogatja a sok gyerek ötletét. Engem is próbált meggyőzni még a saját anyukám is, mikor még Marcit terveztük, hogy minek a 3 gyerek. Tuti így lennének, ha bejelenteném, hogy szeretnénk 4.-t is. Nálatok amúgy vannak másik unokák is a fiaitokon kívül? Mert, ha még nincsen lány unokájuk ez lehet egy érv, hogy hátha valóban lány lesz.
Hát igen, az ember már mindenbe próbál kapaszkodni, illetve megpróbálja mindennel racionális, vagy éppen földön túlinak vélt magyarázattal alátámasztani a sorsát. Sokszor gondolkozom én is és már számtalan elméletet gyártottam, vajon miért kaptam én csak fiúkat, egyenlőre.
Egy-két oldallal előrébb páran olyan jókat írtak. Még csomó mindent kéne megtanuljak az életben, például az elengedést. Lehet, ha nem járna ennyit az eszem a lány-ügyön és simán szimplán csak újra pocakos szeretnék lenni és ugyanúgy tudnék örülni, ha az ultrahangon újabb kukacot látnánk, na akkor merjem majd bevállalni a 4. babát.

Tina! Neked is üdv! Ennyi 3 gyerekes között tuti megjön a kedved a babázáshoz neked is! :D

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Tina, de jó, hogy jöttél! Remélem nálatok is előbb-utóbb kopogtat egy kislány.

Humadane, üdv közöttünk. Nehéz lehet ezt a kivételezést kezelni! Mennyibe kerül egy ilyenk jóslás és milyen adatok szükségese hozzá? Pontos születési időpont is?

Napsugár, remélem napról-napra jobban fogadja majd a férjed a helyzetet. Írj majd mi volt a vizsgálaton pénteken!

Én ma teszteltem, negatív. Valami miatt a lányos jónás napokon nem jön össze a baba... :(
laura0606

Semmibe nem kerül a jóslás,és ezt hobbyból csinálom, és örülök ha másoknak segíthetek!
Attól függ hogy mi kell hozzá,hogy mit szeretnél tudni..:)
Msn.-en keresztül tudok jósolni, de személyesen könnyebb lenne:):)
humadene
Jánossomorja

Meskete.. A földön túli dolgok igazán egyszerű,és ép érveket tálalnak elénk, de persze bennük is hinni kell.. Én tudom, hogy előző életbeli karmikus dolog van a 3 fiam hátterébe, amihez az elengedés, és megbocsájtás kellett.. Most már tudom,hogy képes vagyok befogadni egy kislányt.. Na de ha ezt elmondanám a hívő anyukámnak, menten lefordulna a székről, ezt nem kockáztatnám meg! Nekem a 3. baba..Akit Detrének hívnak, hát Neki nem örült senki!! Most azt mondom,ő világ legédesebb gyereke, akiben benne van minden ami szép, ami eleven, ami kell egy gyerekbe.. Ha Ő nem lenne nem hiszem hogy tudnám miért van állandó hiányérzetem! Ő kellett nekem!
Igazán a kislány a saját elcseszett gyerekkoromat pótolná.. Mert nálunk pénz volt, de igazán szeretet nem! Szóval talán a traktorok után jöhetne pár baba:)
Persze mind 3 fiam különböző egyéniség, és mindegyik egy-egy csoda.. Nem adnám oda őket semmiért sem.. Imádom Őket,és csak értül élek.. Lassan kamaszodik a nagy fiam, aki 8 lesz.. Ma éppen azt akarta tudni hogy lesz a gyerek, mert hallott valamit amire megerősítést várt.. nem hiszem hogy érdekelne Titekete hogy tálalta a hallottakat:) De én elnevettem magam, és mondtam neki,hogy este beszélje ezt meg apájával, mert én éppen nem érek rá :oops: és nekiálltam porszívózni kínomba..
A középső fiacskám akit Magornak hívnak, ő a csupaszív gyermekem, ő mindig nevet, és békít.. Rá sosem lehet haragudni.. Megpróbálok képet is mellékelni róluk:) Kép
humadene
Jánossomorja

Sziasztok Csajok!

Hogy beindult itt az élet :lol: Nem győzök csak olvasni!!

Laura,
sajnálom a negatív tesztet :cry: Tudod, én azt hiszem a végére (több,mint egy év után) belefáradtam, hogy ezek a lányos dolgok egyáltalán nem jöttek össze. Egyetlen asztrológus által kiszámolt lányos napon nem sikerült a Babóca :cry:
....és mikor sikerült, amikor kicsit lazábban vettem és nem az asztrológus, csak egy holdnaptár szerinti lányos napon voltunk együtt (amikor ráadásul pé is volt) - érdekes módon akkor azonnal összejött....... ezért sokszor gondolom azt, hogy nekem lehet, hogy tényleg csak kisfiam lehet!

Minden 4. babát vállaló előtt le a kalappal, annyira szorítok Nektek!!!!!! Pláne, hogy rózsaszín legyen minden :lol: :lol: :lol:

Tina, Humadane ÜDV!
Humadane,
ez nagyon gáz ez a megkülönböztetés, nem is nagyon értem :roll: Biztos nehéz ezt szülőként is végignézni , kezelni és valahogy kompenzálni....

Napsugár,
nagyon szorítok, hogy Apa megenyhüljön és öröm legyen a dolog vége :lol: :lol:
Ez most valami új teszt????,
Tavaly én vettem a vaterán valami Gender Test-et, hát 2x lányt mutatott .... No comment......
panna09

Halihó!

Ime az én fickóim!

Humadene! Gyönyörűek a srácok!

Majd írok még!

Kép Botond

Kép Csongor

Kép Márton
meskete
Őrbottyán

Nagyon nagyon köszönöm, és a Te fickóid is szépek, és a középsőd neked sem semmi..Mármint a tekintetében van valami igazán különös...
Egyébként megfontoltad a jóslást? Szívesen bármikor..:)

panna.. a világon nehezebb dolog nem volt az életemben, mint az hogy ezt a kivételezést elsimítsam.. Igaz a kicsik még nem értik ezt igazán, de megfogják érteni,és akkor leszek csak bajban.. De Hunor Ő nagy fiam, ő ezzel a helyzettel vissza is él sokszor.. De ha hetekig nem jönnek felénk anyuék, vagy a tesómék akkor a gyerekkel sincs semmi gond, aztán borul minden ha találkozik velük..
Valahogy majd megoldom.. de nagyon örülök annak, hogy Rátok találtam, mert így sokkal egyszerűbbnek tűnnek a dolgok, ha meglehet beszélni azokat a dolgokat, amikhez apa sajna nem úgy áll hozzá, ahogy egy anya...

Egy másik dologba kérek tanácsot, Ha van valakinek ötlete hogy lehet egy közel 8 éves gyereket a szexről felvilágosítani, az írja le az ötletét, kérem.. Ugyanis apa is becsődölt, és elhalasztotta a fáradságra hivatkozva ezt a témát.. És a neten sem találtam semmi okosat..Elég tanácstalan vagyok :oops:

Hát mára ennyi:) Holnap jövök...Mindnekinek jóéjt!
humadene
Jánossomorja

Hahó!

Humadene! Én is köszönöm a fiú-dicséretet! Azért mind a 3 nagy szerelem nálam, be kell valljam, de tény, hogy Csongi lesz szerintem a legfickósabb nagykorában!
Szex-téma: Mivel hasonló korúak a nagyfiaink, így nálunk is aktuális már a probléma. Bár nálunk először akkor került elő a dolog, amikor Marci a pocakomba költözött. Már akkor rákérdezett Boti, hogy mégis hogy került oda be. Én az őszinteség híve vagyok, megpróbáltam elmagyarázni neki kerek perec, nyilván az ő nyelvén. Amúgy is volt már előtte pár apró szösszenet, pl fürdésnél megkérdezte, hogy neki miért áll fel a kukaca és hasonlók. Már akkor elmondtam, ha nagyfiú lesz, akkor így tud majd szerelmeskedni a barátnőjével. A babasztorit meg természetesen apasejttel és anyasejttel kezdtük. Meg elmondtuk, hogy a lányoknak van egy úgynevezett “babalyuk” a pisilőjüknél, ahol közlekedik a kisbaba. Oda apa rakja be a kukijával, de ezt csak felnőttek tudják. Nagyjából ez volt a felvilágosítás. Próbáltam lazán venni, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, ami az is, de tényleg elég nehéz az ő kis nyelvükön előadni pláne úgy, hogy semmiféle ijedelem, téves képzet ne alakuljon ki mellé. Egyébként elég lazán kezeli azóta is a dolgot, pl utazás közben az országút mentén láttunk teheneket. Simán közli, hogy” Anya, nézd, ott gyárjták a kisbocit!”

A megkülönböztetés egyébként nálunk is van, de nem ennyire élesen. Nyilván, Botond első unokaként egyet szellentett és máris tapsikolva ujjongott az összes nagyszülő a tórnörökös teljesítményén és hasonlók. Aztán ez a mai napig megmaradt, hiszen Boti az, aki elsőként megy keresztül mindenen, elsőként tanult meg kétkerekűzni, úszni, olvasni, számolni stb. A többieknél ez már olyan természetes. Viszont nálunk a másodszülöttnek van egy nagy előnye Botival szemben, hogy rettenetesen hasonlít a nagyapjára. Minden tekintetben. Csintalan, vagány, testalkatában is ugyanaz. Úgyhogy a nagypapánál mégis ő a titkos favorit. Marci meg édi-bédi baba, akit mindenki gyurmákol. Aztán majd meglátjuk ő hol fog állni a rangsorban.

A jóslás természetesen nagyon érdekel. Direkt emiatt feltelepíttettem Apával az MSN-t, mert eddig nem nagyon volt alkalmam használni. Remélem találunk időpontot, amikor a kettőnknek összesen 6 gyereke békén hagy hozzá! Talán az esti órákban, ami nálunk úgy 9 után van. Vagy pedig a hétvége, Kíváncsi vagyok egyébként, még sosem mertem jósoltatni.

Többiek, merre vagytok?

meskete
Őrbottyán

írtam neked privit meskete..

Itt nagyon eltűnk mindneki, de nagyon várom Napsugarat mert nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi van velük...
Jelentkezzetek!!
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Most találtam Rátok és nagyon érdekel a fórum!
Nálunk ugyan még messze nem esedékes a harmadik sajna nem úgy alakultak a dolgaink a fiúkkal ahogy szerettük volna(mindkettővel jócskán voltam kórházban), így "kényszerpihi" következik most 4-5 évre, hogy be ne dilizzünk apájával :-) , de talán, talán ad majd a Jóisten nekem egy csupacsacsogi kis copfost!

Nem mintha panaszra lenne okom, mert imádom a tökösöket, de én amióta az eszemet tudom, komolyan, nagyon komolyan TUDTAM, nekem csak lányom lehet...hehe. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mit kezdhetek egy kisfiúval....
Leventém meg rá is kontrázott (ez azóta is jellemvonása.:-) ) mivel kereken a 30. hétig minden doki minden uh állította, hogy Ő biza kiscsaj.
Már teljes képem volt róla, nevén szólítottuk, amikor a 4d-n kérdeztük a dokit, hogy van a csajunk, mire mondta hogy igencsak méretes fütykössel rendelkező lánykát várunk.
Zétény meg már jó korán beterpesztett, el akart kerülni minden félreértést, de róla tudtam is hogy fiúcska.

Amúgy még annyi, nem tudom mennyire jósolható ez, vagy végzet, vagy eleve elrendeltetett dolog, de tesóméknál, és pároméknál és párom nagybátyáéknál is mindenhol a negyedik lett lány....

Ennyit rólunk....
Kicsit sikerült csak visszaolvasni csak, mert már ébredeznek, de:
Szerencsére nálunk nem jellemző ez az első gyerek imádat, a többi meg csak úgy van. El sem tudnám képzelni, hogy mit kezdjek egy ilyen nagyszülővel, szóval le a kalappal előtettek akik ezt végigcsinálják. Hiszen minden gyermek külön egyéniség, tehet róla hogy mikor érkezik ide hozzánk???

Képeket is nézegettem, tényleg majd mindenhol fiúk vannak többségben....furi, hogy ennyire nem akar rózsaszínesedni a világ.:-) De csodaszép lurkóitok vannak ám!

Még jövök, csak egy gyors kérdés: kizárt a Jónás módszer nekem , amennyiben nem tudom a születésem pontos óráját? Mivel anyum meghalt nagyon Pici koromban, apum meg idős, nem emlékszik senki sem....:-(

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Valaki segítsen, valamit sikerült elállítanom,és minden apróban jelenik meg!! Megőrülök!! Hogy állítsam vissza a rendes szövegméretet..???
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!
Én is üdvözlöm a most csatlakozókat!

Laura!! Sajnálom, tudom te is mennyire szeretnél egy kislányt! Egyébként mennyire biztos a teszt eredménye??Nem lehet, hog esetleg korai és még nem mutatja ki?

Napsugár! Izgulunk érted és várjuk a híreket, mit mond holnap a doki!+ a férjed!

Nálunk kicsit tolódik most a kislány projekt, mert építkezés/munkahely miatt a férjem egyenlőre nem szeretne!

Panna! Hitetlenkedve olvasom, hogy neked mást mutatot a nem meghatározó teszt!! Jaj el tudom képzelni milyen "csalódott" lehettél amikor a doki mondta, hogy ez mégsem kislány!

Nálunk ez úgy alakult, hogy én az első terhességnél voltam szentül meggyőződve, tuti kislány megálmodtam 2-szer is és amikor a 4d-n közölték, hogy fiú, először igencsak meg kellett emészteni! Lehet látszik is, hogy 23 hétig kislányként gondoltam rá, ő nagyon anyás!!
A másodiknál, már tudtam/tudtuk, hogy fiú így nem volt meglepetés, a 4d eredménye, ja és nagyon örültem is neki, hogy de jó kisfiú lesz, összenőnek majd a bátyjával!!!!
De persze én mindig úgy képzeltem, hogy lányom is lesz!
Remélem tényleg lesz egyszer!! Bár az idő szalad!

Van köztetek aki 35 fölött vállalt babát??
tina76
Mohács

Visszaolvasgattam a topikban és láttam v.ki fölvetette még az elején a gyűrűvel történő gyermek nem meghatározást!

Na én is kipróbáltam többször!!

Eredmény! 1.,le-föl ingott
2.,le-föl ingott
3.,körbe-körbe ment
4.,megállt

Ezek szerint 2 fiú, 1 lány!

Bejött ez v.kinél???
tina76
Mohács

Tina, leírnád ezt a módszert? Vagy hogy itt hol leltél rá? Nekem kicsit hókuszpókusz, de azért érdekel....:-)

Sztem többedik babánál tök jó a 35 körüli kor. Csak elsőre necces kicsit, de nem vészes. Férjem öcsikéjét anyós 41 évesen szülte, 5 kiló fölött volt. Na, az tényleg kicsit súrolta az elviselhetőség határát...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!
újra jelentkezem. jó hogy feléled ez a topik is és újak is jönnek.

Meskete:
szerintem is igaz, hogy az egyneműek tök jól elvannak, ez nálunk is így van a 2 év korkülönbséggel. ha a 3. lány lett volna, akkor őt biztosan kirekesztették volna, igy talán jobb is, hogy fiú lesz. már túl vagyok a félidőn és már nagyon várom a júliust, hogy egészségesen a kezemben tartsam.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy neki 2 báttya van, és a középsőt mindig hanyagolták a szülők, mert a nagy ugye nagy, a legkisebb meg kislány volt....mai napig rossz a kapcsolata a középső testvérével.
egyébként nálunk annyura bújós mindkét fiú, ölelgetnek, puszilgatnak, amióta meg pocaklakó is itt van, azóta különösen.

Panna:
egyértelmű, hogy a lány utáni vágy mindig meglesz, valamikor csak kicsit jön elő, valamikor meg nagyon. én igy voltam ezzel, amikor megszületett a 2. fiam. 2 évig nem tudtam eldönteni, mit akarok. sokszor nem akartam 3. gyereket, aztán a végén meg azt gondoltam, hogy vagy most, vagy már nem. 35 leszek....ősszel
és 2. hónapban beköltözött.... :)
és képzeld, én is orvoshoz akarok menni, ha nem múlik el a 3. születése után sem ez az érzés, ez őrjitő lehet.
kineziológus tudna segiteni?

Humadene, Meskete: helyes fiaitok vannak ám!

Aprooka:
jó hogy Te is jöttél.
az hogy lehet, hogy a 30. hétig lányt láttak? hiszen ott 3 vonalnak kellett lennie! hát ez borzasztó lehetett, inkább akkor minél előbb mondják meg jól a nemét.
miért kellett kórházban lenned? Te 35 körül vagy?

Napsugár:
veled minden ok? drukkolok a holnapi orvos látogatáshoz. Férjed nem enyhül?

Levi:
hogy vagy? hányadik hét? rendeltél tesztet?

Laura:
sajnálom, de 2 hónap múlva újra lesz jónás napod. inkább várjál egy évet is akár arra a kislányra.

szerintem ez a gyűrűs dolog olyan boszorkányosan hangzik.
Szerintetek, ha két különböző doki kukit látott a pocakomban, akkor ő tutti fiú lesz?

:lol: már hülyeség arra gondolni, hogy lány nem?
bascha
Budapest

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek, látom ma még nem járt erre senki!

Bascha! Mintha az én gondolataimat írtad volna le! Én is így érzek, nem tudom eldönteni legyen 3. baba vagy ne legyen, egyszer így érzek, egyszer úgy! Aférjem azért is van a nem mellett, mert mindig azt mondja nem látja rajtam az eltökélt szándékot!
Te melyik hónapban születtél, hogy te is ősszel leszel 35?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha 2-en is fiút mondtak, akkor már nem valószínű a kislány! Egyébként 4d-n is nézték?
Te mikorra vagy kiírva? és mekkorák a fiaid?

Napsugár mit mondott a doki??

Zsó!!A fél topikot árnéztem, de persze nem találom a gyűrűs módszert, így leírom!
A lényeg fehér cérnára föl kell lógatni egy karikagyűrűt és a csuklód belső felére tenni pár másodpercig aztán egyenesen fölemelni és a gyűrű elkezd magától mozogni!
Ez a jelenlegi és a jövendő gyerekeid számát nemét is mutatja!
Ha le föl ing akkor fiú! Ha körbe-körbe megy akkor lány!
Fogod megállítod, újra pihen a csuklón, újra fölemeled, ezt ismétled amíg nem mozdul ki a gyűrű!
Nekem a 4.nél állt mozdulatlanul!

Meskete nem egyszerű a fiúknak elmagyarázni, ezt a hogy lesz a gyerek kérdést! Hála égnek még nem téma nálunk! De szerintem nemsokára előkerül, annyi mindent hallanak az iskolában!
tina76
Mohács

Sziasztok!

Először is köszi a kedves fogadtatást! Aranyosak vagytok!

Tina, nekem most már végleg kissé hókuszpókuszos ez a gyűrűs dolog. Ismételted is? :wink: De nagyon rendi Tőled, hogy leírtad, kerested!

Visszaolvasgattam kicsit, de eléggé nehéz itt képbe kerülni, nem akartok vonalzókat gyártani? :D Na, mindegy persze csak így hosszadalmasabb lesz megjegyezni kinél mennyi babó van! Pedig látom, itt mindenki nagycsaládra gyúr, ez szuper!!!!

Napsugár, azért remélem férjed megenyhül, olyan jó volna!

Meskete, tök ügyi vagy, én annyira bajban vagyok hogyan magyarázzuk majd el. Még ugyan odébb van, de valahogy nekem nagyon nehéznek tűnik ez a téma Picik nyelvén. Hogy fel is fogja, ne is magyarázza félre és hogy az utána való héten ne essenek nekem az ovistársak szülei.... :roll: :oops: :wink:

Bascha, gratulálok a harmadik kukishoz, mikorra vagy kiírva? Remélem még rákod lesz nem oroszlán! Na jó, utóbbi sem rossz, csak idegtépő(en) édes és kukac van a fenekében folyamtosan. Nekem Levi sörényes, Zéti meg még rák, ezerszer nyugisabb!
Nem, nekem messze még a 35, nálunk így is én szültem legfiatalabban, tesóm, sógornőm 21 körül, anyósom meg már 20 évesen. Miközben csinálta az orvosi egyetemet, én azért előbb ledoktoráltam, de utána alig egy évvel már jött is Levi.
Csak mivel a családban majdnem mindenki doki, ezért téma itthon is, hogy többedik gyereknél már azért nem annyira rizikós a 35 körüliség, mint első babánál. Na, de ez közismert amúgy...
Kórház: hát, abból kijutott az elmúlt 3 évben. Levivel burokrepedéssel vajúdtam 25 órát, hülye dokim semmit nem csinált, majdnem ott maradtunk, a végén sem Ő döntött a császárról, arra sem volt képes....Levinek 3x volt a nyakán a köldökzsinór és túl rövid volt hogy megszülessen....utána 9 héttel Levinél gyomorszájszűkületet állapítottak meg (amúgy ezt 4 hetesen szokták kimutatni, de nálunk 4 orvos is elzavart, az ötödik vett komolyan, azonnali gyomorműtét volt, persze murphy hogy péntek éjjeli ügyeletben fél1kor, a dokink 157. aznapi műtétjeként...kicsit sem volt fáradt) na, de ez nem maradandó, semmi nyoma, semmi következménye, csak az első 9 hét volt pokoli, mert éjjel nappal sírt, fájt neki nagyon!
Aztán Zétivel be sem vállalták a természetes szülést akkora volt....vele minden kereknek indult, szuper baba volt, egészen 6 hetes koráig, akkor teljes szopisztrájk, tápi, ordítás....előbb tejcukorérzékenységet mondtak, de végül kiderült tünetszegény, de eléggé súlyos refluxa van. Azóta is lefogva kell etetni, kalimpál, ellenkezik és rengeteget bukik, hány (ezt már csak ha beteg, de akkor nagyon, minden kis nátha rámegy) Szóval amikor Zéti ezt a balhét kezdte, akkor többször kiszáradt spontán, mert nem akart enni, ezért meg kellett tanulni itthon gyomorszondázni, 2 hónapig így éldegéltünk, közben meg mivel keveset evett és nem ivott, minden kis fertőzéskor kórház. Plusz neurológia is volt hogy mitől ellenkezik ennyire a kajától. De a refluxon kívül minden negatív, hivatalos vélemény szerint izgága, iszonyú akaratos és egészséges...ja és közben már 10 kiló, szóval a reflux sem látszik meg a Drágámon, csak a kajálásokkal küzdünk folyamatosan, cipelni kell közben, lefogni, énekelni, csak így tápizik.
Hát, "röviden" ennyi. JA, meg még közben egy csúnya rota vírus a Lászlóban és most két hete egy még rondább calici....csak hogy ne unatkozzunk és ne felejtsük el milyen a kórház-szag. :-(
Ezért gondoltuk, hogy na, akkor most pár év pihi következzen, mert elégé megviselt már Levi is, de az elmúlt 8 hónap kanossza-járása végleg. De ettől függetlenül nem adom fel a reményt, hogy lesz majd egy egészséges kislányom!

Szóval Jónás módszerhez ki ért???
Meg még a fórum elején olvastam az ovulációs tesztet, ezt vki próbálta?
Meg a többi említett ötletet? Savasítás, diéta....
Már úgy várom a tavaszt, hiányzik a nap illata és a játszóterezés és a betegség-mentesség meg a zöld fű....stbstb.
Gondolom nem vagyok egyedül.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kérdés!

Olvastam v.hol, hogy a fiú fogantatás érdekében az apuka igyon kávét!

Kérdésem szerintetek tényleg befolyásolja a baba nemét a kévá fogyasztás, mert a férjem rengeteg kávét iszik!
tina76
Mohács

Sziasztok!

Micsoda pasik sorakoztak fel itt köztünk! :wink: :wink: :wink: Jó pasik!!! Meskete, Humadene GRATULÁLOK a fiúkhoz, igazi kis zsivány csapat! :lol: :lol:

Bocsi, most nincs sok időm visszaolvasni mindent, mert a pasik türelmetlenek, de majd igyekszem!

Gyorsan leírom mit mondott a doki. 5 mm-es petezsák, korának megfelelő, minden rendben, ápr. 2-án kell visszamennem uh-ra, akkor már tuti lesz szívhang is. Addig várunk. Addig remélem apa is megenyhül, mert tartja magát a döntéséhez. :cry: Azt mondta még a doki, hogy szedjek folsavat meg Gravidát. Tapintásra a méhemet nagyobbnak találta a terhesség koránál, de arra csak azt mondta, hogy biztos azért mert már 3x szültem. :roll:

Majd jövök még este, ha letettem a fiúkat!

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Tina, a ciklus.hu-n fent van, hogy "Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus előtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít." Nálunk az Apa iszik kávét, de csak napi 1-et, mondjuk 3 fiúnk van. Lehet hogy van benne vmi? :D

Napsugár, annyira drukkolok! Legyél nagyon lelkes, és szerintem éreztesd és beszélj sokat a férjeddel, hogy mennyire szeretnéd ezt a babát. Kislány kérdéshez hogy áll a párod? Ő is szeretne vagy rád hagyja?

Zsó, Jónás-módszer elég összetett, először szerintem olvasd el azt a pár száz Ft-os kis füzetet amiben minden benne van, aztán érdemes megnézni a neten lévő jónás naptárat. És akkor már érthetőbb mi a piros-zöld-kék nap. Ha szeretnéd összeszedem mit tudok róla...
http://webshop.animare.hu/fogamzaskontroll+100799.html
Kórházas történetetek szörnyű!

3+1
laura0606

Sziasztok!

Kipróbáltam az ingázást, elsőre csak a 6-nál állt meg. 3 fiú, 2 lány. :lol: :wink: Na persze.... :shock:

Humadene, Próbáltam letölteni az msn-t, de nem jött össze. Jön hozzánk valamikor mostanában egy szaki, akit majd megkérek, hogy csinálja meg nekem. Az a baj, hogy olyan rég használtam, hogy elfelejtettem a jelszót. :? Remélem majd beleférek én is az esti óráidba, mert nálunk is ez a 9 körüli időpont a jó.

Zsó, üdv itt! :wink: :lol: Nem egyszerű amit írtál a kórházi "élményeitekről"! Le a kalappal, hogy végig tudtátok csinálni!!! :D Őszintén remélem és bízom benne, hogy ezek után csak szép éveitek lesznek!
Hány éves is voltál az első szülésnél? Csak mert írtad, hogy Te voltál, aki a legfiatalabban szült.

Rám tört az érzés, hogy salátát egyek (már nem először). Tegnap reggel muszáj volt almát ennem, vacsira salátát ettem. Vega bébi? :wink: :lol: A fiúk a csokit imádták a pocakomban. :roll: Van valami ilyen népi hiedelem az ételek kívánásáról? Mikor fiú és mikor lány? :?: Bár olvastam, hogy a pocak alakjával kapcsolatos hiedelmet is megcáfolták az orvosok.

Laura, neked megjött már, vagy csak a teszt lett negatív?
A férjem is szeretne kislányt, de ő inkább az eszére hallgat, mint a szívére. Kitolom a teszt csinálást egy héttel, hogy tuti legyen.

Panna, ez egy GenderMaker nevű teszt (www.gendermaker.com), amit a cég 98% pontosságúra írt a 6. héttől. Te milyet is használtál?

Kérdeztem a dokit, hogy hogy lehet a menstruáció előtt egy héttel teherbe esni? Mutogattam a görbém, szinte követeltem, hogy magyarázza el, egyszer ki is nevetett. :lol: Jó fej doki egyébként! Szóval azt mondta, hogy a középidős nyák nem jelent semmit, meg hogy bármikor teherbe lehet esni. Hát köszi... :roll: Kérdezte, hogy szedek-e vitaminokat, mondtam, hogy Ca+Mg-t erre, mosolyogva rámondta, hogy az segít a fogamzásban. :lol: :lol: :lol: Jónásról nem kérdeztem, de most már (utólag is) egyre jobban érdekel. Most ezt találtam:

Jónás módszer használata

Egy szabályos menstruációs ciklus időtartama pontosan egy holdhónap hosszának felel meg.

Jónás doktor szerint a nő termékenységét a születéskori holdállás határozza meg.

Jónás doktor sokéves kitartó megfigyelés és adatgyűjtés során a következő megállapításra jutott: Azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymáshoz viszonyított elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik az érintett személy születési képletében ezen bolygók közt fennálló távolsággal, a peteérés megtörténik, a nő termékeny. Ez a Hold-fázis. Ha tehát például egy nő telihold után három nappal jött világra, később minden hónapban telihold után három nappal lesz kifejezetten termékeny.

E szerint mivel aznap fogant (lányos J. napomon), tuti tud valamit a pali... :roll: Már csak a neme a kérdés!
Apát még gyúrom, most nyertem egy kis időt a köv. uh-ig, addig olyan vagyok mint egy kis angyal. :wink: Anyukám is töpreng, hogy tudna segíteni, ő hisz a tesztben. Majd meglátjuk!

Jó éjt!

napsugár

napsugár08

Tina:
nem nétzék 4 D-n, de én is láttam a kukiját. szóval remény sincs, hogy lány legyen, de nem bánom egyáltalán, persze rossz, hogy n em vehetek csini ruhácskákat, meg rossz hallani, hogy hát majd a 4. lány lesz....hát mi ezért nem vállalunk egy 4.-et, az részemről önzőség lenne a másik 3-mal szemben. nekünk nincs nagyon nagyszülői segítség, nem is szeretjük leadni a gyerekeket, szeretünk közös programokat csinálni. szóval a kapacitás hiány miatt nem lesz 4. gyerek
5 éves lesz a nagyobbik és mikor megszületik a kicsi, akkor lesz 3 a középső.

Aprooka:
Te aztán jó korán szültél!!! most mennyi vagy?
borzasztó, amiket irtál a kórházi dolgokról, hát igazán érdemelsz egy kis pihenőt. nekem a középső fiam oroszlán, hát olyan is valóban. de imádom, ahogy van. a kicsi pocaklakó rák lesz.

Napsugár:
örülök hogy a dokinál minden rendben volt.
nem tudsz elmenni vérvételre bécsbe vagy pozsonyba? az biztosabb, mint a teszt.
bascha
Budapest

Napsugár, nem képzeld nem jött meg, ma kellett volna!
A teszt viszont két nappal ezelőtt negatív lett. Várok még pár napot, aztán újra tesztelek ha nem jönne meg addig.
De ugye csak 5 nap van köztünk és neked már olyan hamar kimutatta a pozitívat!
Legyél csak kisangyal, szerintem kislányotok van. Drukkolok! Én megcsinálnám pont a 6.héten. Nem bírnék tovább várni.

Bascha, szerinted hogy keressek rá a neten erre a nem-meghatározó vérvételre? Ez tényleg legális Pozsonyban is? Hihetetlen!

Férjem annyira édes, reménykedik hogy sikerült a jónás. Minden nap megkérdezi reggel hogy hozzon-e egy érzékenyebb tesztet, hátha az kimutatja végre, hogy összejött. :D

3+1
laura0606

Laura, látod pont ezért gondoltam rád én is, mert nem írtad, hogy megjött volna. Nem mindenkinek termelődik egyformán a hcg hormon. :wink: Rettentően szorítok neked!!!!
Anyukám szerint is várjak még többet a teszteléssel, úgy is csak április 5-én (a 2-át elírtam) kell mennem uh-ra, addig úgy se tudok várni, de majd még meglátom. Bár tényleg jobb lenne előbb tudni, hogy több időm legyen apára hatni. Gondoltam behívom magammal uh-ra, hogy lássa a baba szívverését és ne akarja ...
Bár lenne a férjedből az enyémben egy kicsi!!! Gondolom azért nálatok jobbak az anyagiak, hogy ezen nem kell aggódnotok. Annyira drukkolok nektek!!! :D :lol: :lol:

Bascha, sajna nincs lehetőségem kimenni se Bécsbe, se Pozsonyba. Ráadásul a nyelvet sem tudom... :cry:

napsugár
napsugár08

Hahó!

Csak kipróbálom a vonalzókat, majd jövök még!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

De jó, milyen sokan lettünk!!!!

Üdv Zsó neked is! Nem semmi kórházas történetek! Nem csodálom, hogy tényleg pihenni szeretnél kicsit. Én is hosszabb időt hagytam a két nagy után és nem bántam meg, Persze mindennek két oldala van, de úgy érzem sokkal nagyobb a türelmem így mindenkihez, a babázást is nagyon élveztem az elejétől. Igaz, így viszont pont akkor kellett megint itthon maradni a kicsi miatt, mikor a nagyokkal már lehetne mindenfelé menni. Meg sokszor le is maradtam az elmúlt egy évben programokról, az eddigi családi mozizásokról, Vasúttörténeti parkozásról, újból nehézkesek a vendégségek stb.

Tina! Én most töltöttem januárban a 35-t. Ha szülnék még, akkor kb 38 körül lennék, ha tényleg bevállalom. Magát a terhességet nem éreztem nehezebbnek, kb ugyanolyan volt, mint 26 évesen Botival. Talán annyi, hogy a csontjaim nehezebben álltak vissza, sokáig még éreztem a csípőmet, derekamat a szülés után. Meg talán a bőröm a hasamon jobban megnyúlt. Bár szerencsés vagyok, mert egy darab csíkom nincsen, de jobban meg tudom markolni az úszógumit a pocakomon, mint előzőleg. Hát, nagyjából ennyi. Amúgy tényleg azt mondják, ha a többedik szülés van 35 fölött, az nem olyan rizikó, mint, ha az elsőt szüli az ember. Amúgy meg nyilván a lehető legalaposabban el kell végeztetni a lehetséges összes szűrővizsgálatot, nem félni az amniocentézistől sem és akkor minimális az esélye, hogy valami nem stimmel.

Napsugár! Annyira szorítok, hogy Apa enyhüljön. Írtam már, hogy az Istenhegyi Géndiagnosztikán bárkinek elvégzik a chorionbiopsziát, kicsit drága, 40 ezer Ft, leghamarabb 9 hetes korban lehet megcsináltatni, két nap alatt eredmény van. Vagyis 9 és fél hetesen tutira megtudja az ember, hogy fiú, vagy lány és persze, hogy egészséges-e. Igaz, 2% a vetélési kockázat, de, ha most az a tét, hogy megszakíttatni egy terhességet, vagy sem, akkor az ember legalább így mégis ad 50% esélyt a babájának az életre, ha kiderül a kívánt nem. (vagy lehet még többet, mert, ha megtudná, hogy egészséges, minden rendben lehet semmiképp nem vetetné el) Kicsit drasztikus ez a megoldás, de, hát erről beszélünk itt már évek óta, hogy az ember akkor ilyesmihez folyamodik, ahelyett, hogy legálisan lehetőséget kapjon a nemszelekciós inszeminálásra, ami ugyebár tényleg egy új élet létrehozására irányul análkül, hogy ezzel bárkinek ártanánk.

Laura! Mi újság? Még mindig nem jött meg?

Bascha! Nekem is mindenki bizonygatta, hogy majd, akkor lesz biztos, ha megszületik. Persze én is mondtam, hogy, egymástól függetlenül vagy négy különböző szonográfus és doki is mondta, hogy kukija van, sőt már mi is láttuk a 16. héttől, hogy, ha ez mégis lány én megeszem a kalapomat. Meg aztán mondtam, hogy ezek után ne is legyen lány, mert, ha mégis az, akkor valami nagyon furi szerkezet lehet a lába között, ami semmiképp nem stimmelne egy lányhoz, beteg babát meg nem szeretnék. Még a műtét közben is kérdezgették (csak ő lett császáros a bátyjai simán jöttek), hogy tuti nem lány? Mégis hogy hívnák, ha lány lenne?
Ami a 4. gyereket illeti, nekem is hasonlóak a körülményeim, nagyszülők messze, Apa reggeltől estig dolgozik. Most érzem, tökéletesen elég nekem a 3 gyerek. Ahhoz, hogy bevállaljam nagyon, de nagyon meg kéne szálljon az ösztön egy újabb pici babáért, na, de majd meglátjuk. Én teljesen azért nem vetem el a lehetőséget.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Köszi!

Helyes fiúk vannak a képeken!

Napsugár
Majd hozok nunusos képet... csak most a laptok szerelőnél - addig kölcsönadott 1-et...

Holnap nődoki... már 29 hetesek vagyunk... nagyon rohan az idő...
A nagylány nagyon aktív, Levi pedig sokszor simogatja és puszilgatja a hasam..

A költözés
Még káosz van, de minden nap pakolgatok, mosok, stb...
(..hogy mennyi zsák és doboz van még...)

...most is várt a mosógép...

Később jövök...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Na, jó nagy hülyeséget írtam, látszik, hogy közben rohangáltam a két pasimhoz. Szóval nem legfiatalabban, hanem legidősebben szültem a családban. 26 évesen jött nekem Lecsó, előtte befejeztem a sulit. Persze így is lenne még a szakmai gyakszi meg hasonlók, de hogy mikor...?

Kia, most költöztetek? Hú, akkor van mit csinálnod, sok serőt hozzá. És grat a kiscsajhoz, de szerencsés vagy! Mivel ide írsz, gondolom, bepróbálkoztál pár módszerrel, melyik bizonyult sikeresnek?

Meskete, igen, sztem ez az ideális ami nálatok van, úgy értem én is kb. 4-6 évet akarok most pihizni, illetve muszáj visszamennem melózni, mert nekünk is nagyon nagyon esedékes egy új ház meg új kocsi, mert eléggé leharcoltak már....de ehhez a férjem kezdő orvosi fizetése ugyebár marhára nem elég.
Jók lettem a vonalzók!

Napsugár, azért csak megenyhül férjed! Annyira drukkolok, egy egészséges kis "Csomagocska" biztosan hatással lenne rá! Uh képet mindenképp kérjél ha mész! De Te is most a gendermakertől teszed függővé hogy marad-e a pocakban vagy mindenképp szeretnéd? (csak mert már hallottam olyat hogy az is tévedett, egy embernél is többször....) Na, nem mintha le akarnálak lombozni, semmi esetre sem, csak nem érdemes erre alapozni!

Na, léptem takarítani meg pakolni amíg hagynak az álmodóim, mert holnap utazunk barátnőmhöz, ha minden igaz...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Laura, mizujs veled? Mikulás? :wink:

Kia, tényleg 29 hetes vagy már? Te jó ég? Hogy megy az idő... :shock: :shock: :shock: Mindjárt szülsz!

Zsó, én bízom a tesztben, állítólag 98%-os, gondolom nem véletlenül írták. Viszont ha mégis abba a maradék 2%-ba tartoznék, hát nem hazuttolnám meg magam. :) Általában az ilyenekben nincs szerencsém. :oops: Amúgy apa nem akarja! Azt mondta meg se csináljam a tesztet, mert csak fájna a szívem. Szóval nem az eredmény fog dönteni, illetve annyiban, hogyha rózsaszín, nagyobb esélyem lesz apánál sírni... :cry: Már úgy beleéltem magam egyébként, hogy elkezdtem vonalzót gyártani, amikoris rájöttem, hogy egyedül kevés vagyok ehhez a babához. Igazából már Dávidért is harcolnom kellett! :cry: :cry: :cry:

Meskete, ari vagy, hogy írtad ezt a lehetőséget, de sajna nem lottózom, hogy ennyi pénzem legyen :? , zsebből meg nem menne, bármilyen pontos is az eredménye. Sajnálom, mert az tuti kiszűr minden felmerülő betegséget is, ami nem egy utolsó szempont!

Az utcában most megint lánydömping lesz. 1 fiú születik a napokban, és kb 5-6 lány hamarosan. Itt állandóan babát vár mindenki. :wink:

napsugár

napsugár08

Napsugár, sajnálom hogy Apa hajthatatlan. :(
És hajlandó lenne veled bemenni a következő ultrahangra? Ha ennyire ellenzi, gondolom oda sem menne be.
Nézd meg mennyivel keresne többet négy gyermekkel! http://berkalkulator.net/berkalkulator- ... 1-ben.html

Megjött sajnos.

3+1
laura0606

Sziasztok!
Jól eltűntem,és nem győztem visszaolvasni...
De olyan szép idő volt, nem tudtam benntartani a fiúkat,és én is élveztem bégre a napot! Rettenetesen utálom a telet,és a hideget..Végre itt a tavasz, kibújtak a hóvirágok az udvarunkon,és ez felviditotta a lelkem..

Ma elkezdtem az egészséges életet, felkészülök a lánykánkra.. És nem eszem olyan dolgokat amiket nem ajánlanak.. Vannak amikről minden gond nélkül letudok mondani, na de vannak olyanok amikről már ma megvonási tüneteim voltak..

Napsugár.. hát nem irigyellek, viszont jó lenne összefutni egyik este egy kis jóslásra,mert lehet hogy tudunk egy kis Angyali segítséggel apára hatni..

Egyébként, ha nekem nem lett volna 3 fiam elsősorban, én akkor is sok gyereket szerettem volna,és ebben a férjem is partner.. Szóval ha nem lenne most sem lányom, azt sem siratnám meg, mert imádom a fiúkat,és soha semikor az életem során,ami persze nem olyan hosszú volt eddig :P de sehol nem éreztem ennyire kiteljesedve magam,mint a fiúk közt.. És nem fogható semmihez amikor átölelnek,és puszit adnak.. És azt mondják szeretnek.. Lehet az lány,vagy fiú...Csak gyerek legyen.. Viszont ha lehetne akkor nem lenne rossz egy kislány, úgy negyedszerre:)
humadene
Jánossomorja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?