Új privát üzeneted érkezett!

Látom mindenki élvezi a jó időt :lol: :lol: :lol:

Remélem betegek már jól vannak!

Sokáig éljenek a babáink napokban lassan minden baba betölti a 7. hónapot!

Dia merre jársz??? inkább fűzöd a gyöngyöket?

Mi is sokat vagyunk kint a levegőn, Petra ismét mintababa, fogacska egészen jól kibujt.

Tegnap vendégek, gyerekek 2, Petra még aludni, enni sőt sírni sem ért rá :lol: :lol: Nagyon jó napunk volt, kikapcsolódtunk. Kis angyalunk meg csak kacagott, mosolygott és figyelt bennünket. Flekkeneztünk, jó ebédhez meg Petra gügyögött.

Szép hetet nektek!!!

Kép
Kép
melisch

Hello-hello!

Clarika őszinte részvétem. :(
Fogacskához gratulálok! :)

Limo Bercibó nagyon aranyos ahogy mulat :lol:

Napsi én is megnéztem a műsort, IP TV-nek hála fel is vettem :wink: :lol: Nagyon aranyos Borisz :D

Ööööö másra nem emlékszem, pedig szorgalmasan olvastam ám.

Évi Mikijének boldogat.

Csillag neked szurkolok a lakáshoz, jó lesz egyelőre a régi is, meglátod sikerülni fog. Tibi is költözik veletek?

Gergőnek boldogat!

Melisch fűztem gyöngyöt, de nem azért nem jöttem. Idő és kedv hiány volt.

Tina nagyon szép a baby :D

Tényleg nem emlékszem többre...... :oops:

királylány

sziasztok!

aki lemaradt, úgy, mint én:

http://tv2.hu/babavilag/video/gubas-gab ... -lany-lesz

Napsiék a 11. percnél kezdődnek!
Boriszka nagyon édibédi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Clárika gratulálok a fogacskához! a szenvedést sajnálom!

Kép
gtunde75

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo] kedv hiány volt.[/color]

:roll: valami gond van, vagy csak tavaszi fáradság????

Kép
Kép
melisch

Melisch gond nincs csak 2+1 gyerek :lol:

Tünde ezt kerestem.....

királylány

Dia akkor jó, mert sokáig nem írtál, néztem a bloggot is láttam nincs gond de mégis nem tudtam merre jársz.

Tünde én is kerestem és nem találtam, nem láttam a fától az erdőt :oops: Tényleg nagyon édes volt Boriszka, holnap lesz szerintem ismételve, lehet azt látom. Szombaton akkor ébredt Petra és vittem ki sétálni. A netten lassan szaggatottan láttam csak, de megakadt pont amikor Napsi a sarokülőre ültetett és annyira aranyosan mosolygott, kellemes volt várni míg betölti a folytatást.

Kép
Kép
melisch

HAlika!!

Tündi: köszike a linket!!!

Dia: 2+1 gyerek? :shock:

Tina: akkor itt is => gyermek csodaszép!!!!!

VAlaki nem tudja hogy a Milupa tápszerekről ami káros vagy mi hol lehet olvasni? mert nem találom, és remélem a mi tápszerünk használható! (Milupa Milumill Optima Start 0 HA)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Pécs Csajok: csütörtök tökéletes!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Látom mindenki el van foglalva mással....

Mares igen, Bence, Áron meg az apjuk :wink: :lol:

királylány

Halihó
Ma ünnepelnénk,ma vagyunk 5 évesek,de egyrészt Miki úton volt,elvoltak megnézni a nyaralót(szuper)másrészt Tomival az ügyeleten jártam krupp miatt...úgy látszik ez lesz a mi keresztünk. Láza nincs,de az orra tele,és zihál,köhögőrohamok,éjjel alig aludtunk.De egyre erősebben köhögött minek a vége fuldoklás lett.Fújtam Ventolint de nemigazán hatotta meg...elvittem,ott kapott antibiotikumot meg a szteroid kúpot.Hááát,így vagyunk.

Pécsieknek már írtam,a talit a betegség miatt kihagyjuk.Bocsi.

Remélem mindenki jól van

Dia,képek..? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

Évi sajnálom és jobbulást! :(

ma nálunk meg volt az első nagy trauma... gyerek a földön, alatta hálózsák leterítve... én egy pillanatra kimentem a konyhába... puffanás, üvöltés :arrow: szóval a szokásos, amikor odaveri a bucit... apja felveszi, gyerek sír, rövid idő alatt megnyugszik... megyek oda, apa odafordítja a gyereket: tiszta vér a szája körül, meg apa pólója is... borzalmas érzés volt... megrepedt kicsit felül az ínye...
szerencsére hamar elállt, és tök jókedvű volt utána, szóval biztos nincs nagy gond, de bennem megállt az ütő! :( egy pillanat alatt leizzadtam és remegett kezem - lábam...

Kép
gtunde75

Évi: jaj, istenem, szegény Tomika :( de örülök, hogy gyorsan dokihoz jutottatok!!! most milyen a kedve, hogy van?

Tündi: szegény Drágaság!!!kicsi szentem, de kicsi a bor de erős, látod, tiszta nagylányosan viseli, de nem csodálom, hogy kész voltál, szerintem én hasonló helyzetben inkább engem kellett volna ápolni, mint a gyereket, mert tutti idegbajt kaptam volna!!!

Dia: hát igen, apja meg a gyermeteg egyenlő 2 gyerek nálunk is :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi olvastam és sajnálom. Nektek boldogat! Blogba nem tudtam kommentelni, lassú volt a gépem...

Tünde szegénykém. Biztos nincsen gond. Én is megijedtem volna.

Évi milyen képek? Kiránduós? Majd holnap felteszem, most itt van tesóm a kisfiával, káosz a köbön, két gyerek négyfelé.... :lol:

királylány

Halihó!

Lassan vége a hosszú hétvégének....mi ma délután már csak aludni bírtunk.....fárasztó, de nagyon szuper napok voltak.

Évi!.....Jobbulást nektek....ebből kikeveredik Tomi, aztán erre a szezonra remélhetőleg vége az orrtrutyiknak. Jövőre meg már nagyobbak lesznek.....talán könnyebb lesz.

Tündi!....Lehet én még mindig hánynék....mert az első sokkot túlélve, az idegtől, biztos rám tört volna.....gyógypuszi!

Utcára merészkedve....új nézőpontból:
Kép
Hurrá, most meg sétálni megyünk:
Kép
Városi tekergés:
Kép
"Hegyet másztunk"
Kép
Kép
Nem is mentünk messzire...ott lakunk a kis templom alatt:
Kép
limo73

Betegeknek, sérülteknek jobbulást!

Limo
Nagyon aranyos Bercibó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Látom mindenki élvezi a napocskát :)

Olyan csudi szép időnk van egyszerűen nem tudok benn maradni a lakásban jövünk -megyünk mint a kerge birkák :)

Sétálunk nagyokat és élvezzük az ébredező tavaszt:) Nálunk senki nem beteg hála égnek Bencével kicsit szenvedünk jön a 3. fogunk de tűrhető inkább én indultam be.... :)

kijött rajtam a túl kövér vagyok szindróma :( elmentünk vásárolni és páromat kiidegeltem hogy nekem miért 28-as a méretem és miért nem 27 mint az előtt :) ááá pedig nem vagyok kövér 63 kiló :( 3 gyerek után !!! de akkor is annak érzem magam és vissza akarom nyerni a szülés előtti verseny súlyomat :) és ezzel az a baj annyira be tudok fordulni ettől hogy hihetetlen ...úgy hogy még van 2 hetem és nem kell több anya tejet adnom és nekiállok leadom a feles 3 kilóm :) és ha már nem szopizik Bence akkor meg meg sem állok az 54 kilóig :)

tudom önző vagyok :Opos: de nem tehetek róla világ életemben mániákus fogyókúrázós voltam :( :Opos:

szerintetek ???? ez beteges már nem ???

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Bencus ma így élvezte a nagy sétát :)

Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Cicc
Ha én lennék olyan "kövér", mint te, nem foglalkoznék a fogyókúrával :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabaicc
Ha én lennék olyan "kövér", mint te, nem foglalkoznék a fogyókúrával :wink:

Csatlakozom!!!!!
limo73

Jó reggelt!

Évi, sajnálom a kruppot. Tudom milyen nehéz lehet, anyukámék még a mai napig mesélik a történeteket, hogy milyen nehéz volt velem.

Tünde, sajnálom a balesetet. Én is tuti nagyon kikészültem volna.

Ircsi, nagyon aranyosak a képek. Látom Katus éhes is volt.

Limo, ti is szép helyen kirándultatok! Aranyos Berci a kompos képen!

Napsi, megnéztem neten a babavilágot. Nagyon aranyosak voltatok!

Tina, nagyon szép a kis arca!

Mi nagyon jól éreztük magunkat. :lol: Csak ajánlani tudom, ha majd nagyobbak lesznek a gyerekek a Katica tanyát. http://www.katicatanya.hu/index.php?mode=1&sub=1
(Pécshez még közelebb van, mint Pesthez)
Mi meg mára náthásak lettünk (de szerencsére semmi komoly).
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Most néztem a neten a Babavilág előzetesét és ott van Lili (a légzésfigyelő résznél). Nagyon vicces, hívom a nagyszülőket, mivel nekik még nem mondtuk el, ez lesz a meglepi nekik. :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok
Jó képek,de jó hogy ennyit kirándultatok! Élvezték a csöppek.

Nálunk az éjszaka köhögősen de fulladásmentesen telt,azért hat a szteroid meg az ATB.Meg még éjjel is szellőztettünk,megy a párásító...

Most volt egy izzasztós altatás..kinőtte a mózeskosarat amiben húzogatva aludt el eddig gond nélkül.Most ugye hiányzik neki,plusz nem tud cumizni az orra miatt...egy csetepaté az altatás...ágyában..leteszem,cumi,szem becsuk olyan álmos...majd cumi ki,elkezd breakelni,felébreszti magát,ordít...popsi paskol..nem elég...cici....szem becsuk..majd kipattan,meglát vmit,elkezd játszani..10 perc múlva szem dörgöl,álmos,sír...ágyba be...cumi...stb...ezt 3x játszottuk el,na most alszik.(napirendnek lőttek :) összevissza cicizett de a 9 órás gyümi már esélytelen,ez van,remélem 1-2 nap és átáll)

Cicc.....fogyókúra 28-as méretnél...? :roll: :roll:
De persze te tudod hogy érzed jól magad a bőrödben.

Clarika,jól vagytok?

Ja tegnap a Drnő kérdi,mekkora Tomi? Mondom 7 hónapos.Azt mondja szép nagy baba :shock: :shock: mit szólna Bercihez,Zoéhoz,vagy Tivadarhoz...? :lol: :lol: (Tomi abszolut nem nagy,sztem)

Bévi?...Hogy vagytok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Woody szépek vagytok!!! Ismerem a Katica tanyát, tényleg jó hely, és főleg ha nagyobbak lesznek....hajajjj, akkor lesz csak élvezetes. Meg van még a hancúr pajta?

:twisted: :twisted: nem tudom a neten nézni a Babavilágot, iszonyatosan lassú, csúszik a kép és a hang....stb. :twisted: :twisted: majd szombaton, remélem nem felejtem el!!!
limo73

sziasztok,

életjel! :)

Minden babóca nagyon szép, ma én is próbálok pár képet földobni (Bercibó, Chloé, Bence, Tomi, Lili). :) :)

Kaptam a vérnyomimra gyógyszert, mióta szedem jól vagyok. Közben volt 40 fokos lázzal szép kis betegségem, Ilang is beteg volt, Olivér szeme is trutyis lett, most picit taknyos. Összességében már jól vagyunk.
Hozzátépi továbbra is katasztrófa, vasárnap lesz 7 hós és még mindig csak cicizik, egyszerűen semmit, de tényleg semmit nem hajlandó megenni. :cry: :cry: :cry: A krumplit anyatejjel adtam, azt se ette meg, kiköpte. Eddig 4 féle gyümölcsöt evett, mindet kiköpte, hányta, most a krumpli és a répa van soron, de ezeket se eszi meg. El se tudom képzelni, hogy lesz olyan, hogy Ő jóízűen megeszik majd vmit. :? :? Ma éjjel 7x ébredt, szóval abszolút visszafejlődésben vagyunk.

na de nem panaszkodni akartam.

Évi,
jobbulást nektek!

Csillag,
látom sikerül a költözés, remélem, most már jobb lesz a lelked!

Cicc,
én 54 kiló vagyok, azaz teljesen a súlyomnál vagyok, csak az állagommal nem vagyok elégedett. De el kell fogadni magunkat és szeretni is, másképp nem lehetsz boldog. Fogyókúrával csak óvatosan, vigyázz az egészségedre!

Claire,
köszi a hozzámszólást vérnyomi ügyben, már megbékéltem a helyzettel, hogy gyógyszert kell szedni. Inkább ez legyen, mint nagyobb baj, mert hisztizek. Nem ér annyit! :)

Dia,
a napirend kérdése nálunk is gázos a suli miatt, pont ezért kérdeztelek, de akkor látom ez máshol is így van. Ebben a szituban csak a piciket sajnálom, hogy húzva-vonva vannak, sokszor másképp nem lehet megoldani. Nekem is 2+1 gyerekem van, egyetértek :wink: .

Clárika,
gratula az első fogacskához! Apát sajnálom, meddig lesz távol? Még nem írtam de, őszinte részvétem a párod mamájának!

Napsiékat nem láttam sajna, nekem is baromi lassú a videó a netről, folyton le is szakadt. :?

Ma megyünk a védőnőhöz, meg postára, ide-oda, du. igyekszem még jönni!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Évi
jobbulást nektek!

Tünde
sajnálom Zoét!

Mi jól vagyunk, csak dolgozok (itt a jó idő, szépülni vágynak az emberek), ezért jövök ritkábban.
Tegnap meg anyunál voltunk, nővéremékkel.
Jól eljátszanak a lányok :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi sajnálom ami veletek történik, szegény Tomika puszi neki!

Tünde Zoé szájacskájára nagy puszi, nem csoda, hogy megijedtél.

Woddy szuper helyeken jártatok!

Limo Bercibó ennivaló a képeken!!

Sucer ne csinálj problémát, legyél türelmes lassan majdcsak eszik egyebet is. Mi is hadilábon állunk. Szerintem igaza volt a doki néninek. Azért ajánlotta 5 hónapos kortól a kóstoltatást, mert a picinek 6 hónapos korára kialakul egy sajátos ízvilága és a saját akaratere, addig meg sokkal kíváncsibb és jobban elfogadja az új ízeket. De ne félj nem marad anyatejes felnőtt Olivér sem :lol:

Mi is csak azt esszük amit már 5 hónaposan bevezettem almát + anyatejes rizspép. Egyéb nem kell a kisasszonynak 3. kiskanálnál már ki sem nyitja a száját és elfordítja a fejét. Nem erőltetem de minden nap próbáljuk a répát (ma volt 4-5 kiskanálhegynyi). Az almába meg egy jó hete rakok 1 púpos kanál gabonapelyhet olyan íze lesz tőle mintha keksszel lenne, rizspép a Milupa nem jön be neki úgy mint a Nestlé (persze szigorúan csak anyatejjel), így mindig fele fele arányban csinálom mindkettő, előbb adom amit nem szeret és utána a másikat.

Na mennem kell felébredt nem tudom meddig lesz csend.

Ja 3 napja keményen fekvőtámaszozik, kúszógát hátrafelé és ügyesen ül kicsit egyedül is.
Kapott járókát is (jó nem jó de hasznos abban nem hallom a száját és fülig ér a szája).

Új képek a linkben 6+7 hónapos albumban is vannak.

Kép
Kép
melisch

Cicc kilókkal én is így vagyok. Még mindig 62-63 kg vagyok és 54-55-ről indultam. Idegesít, hogy semmi nem jön rám, sajnos nekem a 28-as sem jó, nekem az volt régen. Nem megyek szívesen emberek közé emiatt.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!

Láttam ma Napsit meg Boriszkát meg Boriszka apukát a Babavilág reggeli ismétlésében! :) szépek mind nagyon!!!

Sucer: istenem, olvasom h nálatok is járt a betegség! Hozzátápira dokinő, védőnő mit mondanak?

Melisch: kis fekvőtámasz lady :)

Clárika : szépüljenek csak az emberek, mert az munka, az meg pénz! nem?

Hála ég Gergő mindenevő eddig, tejpépet kb 4 perc alatt tolja be, mai kaját 6 perc alatt :shock: kicsit beles, de ez látszik is!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jajj Tomi megint befulladt,a szokásos műsor,orra tele,de már előtte is zihált játék közben,orrszívás,közben úgy visít hogy a végén köhögőroham,fulladás,zörög a tüdeje a kezem alatt Szomorú ablak nyit,2 puff Ventolin,lassan lett jobb..

Melisch,jó képek,Petra is ügyes már.Ugyanolyan Micimacis függönyünk van :)
Altatás nem egyszerű,én most szívom h.a mózesben húzkodtam,de legalább volt pár nyugis hónapom :) Délelőtt nagy közelharc árán aludt el,du.ringatva...

Tündi még neked akarta,sajnálom a balesetet,szegény Zoé :( Még jó h.ottvolt apa is.

Sucer,betegség :( képeket várom. Vérnyomásod mennyi?

evilany

Tegnap csináltam egy isteni finom tortát ami mondjuk szétesett mert puha lett a krém de érdemes azért a receptet feltennem,sütés nélküli ez is.

Torta doktor módra
Hozzávalók a tésztához:

2 csomag gesztenyemassza
18 dkg kakaós omlós keksz
8 dkg hideg vaj

A krémhez:

2 csomag (bourbon)vaníliás pudingpor
8 dl tej (szerintem ebből kevesebb kell mert a hozzáadott vaj után túl puha lett a krémem)
15 dkg vaj
10 dkg cukor
1 tojássárgája
1 doboz babapiskóta (kb 12-14 darab)
2 dl kávé

A tetejére:

5 dl tejszín
1 evőkanál porcukor
kakaópor vagy csokireszelék

A kakaós kekszet robotgépben morzsásra daráljuk, és összekeverjük a kiolvasztott gesztenyemasszával meg a felkockázott hideg vajjal. Belesimítjuk egy 22-23 cm-es tortaforma aljába. Aki intenzívebben szereti, locsolja meg rummal.

A 2 csomag vaníliás pudingport megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd ha kissé már hűlt, hozzákeverjük a kisebb kockákra vágott hideg vajat és a tojássárgáját. Keverjük, amíg szépen belesimulnak a krémbe.

A babapiskótákat mártsuk bele a kávéba. A krém felét öntsük a gesztenyés alapra, borítsuk be a kávés piskótákkal, majd fedjük be a maradék krémmel.

Hűtsük be 3-4 órára, aztán verjünk kemény habot a tejszínből, félúton adjuk hozzá a porcukrot, a habot simítsuk a torta tetejére és hintsük meg csokireszelékkel, vagy szórjunk rá vaskos kakaóporréteget. Egy késsel lazítsuk ki a tortát a sütőformából, óvatosan vegyük le, és már szeletelhető is.

Kép

Kép

Kép

a fiam ilyen kis tavaszias sétára öltözve :)

Kép
(még tegnap)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.03.16 15:07-kor.

evilany

Akkor pár kép a 7végéről:

alvás a kertben:
Kép [img]http://www.babanet.hu/tarsalgo

Szemlélem a világot:
/attachments/1300283996.5694.jpg[/img]

Fürdés után:
Kép

Csibe a kutyusunkkal:
Kép

Kép

Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
a vérnyomim, mot inkább alacsony, olyan 110/60-70 körül van, de nem is fáj a fejem már egyáltalán. Nagyon édes Tomi a tavaszi szerelésben! Süti, nyami, olyan édesszájú lettem mostanában... :oops: :oops: :oops: :oops: . Szegény Tomi, nagyon ijesztően hangzik amit írsz. Most már gyors gyógyulást nektek!

Melish,
nem vagyok türelmetlen, csak csodálkozom, hogy ennyire nem kell neki semmi. Na meg a folytonos éjszakázás se jó, se neki, se nekünk. Nem lesz más, el kell majd fogadnia a másmilyen eledelt is, mert különben éhenhal szegénykém...

Mares,
a doki szerint no para, ha csak 7 hósan kezdjük a hozzátápit, de akkor már muszáj, a védőnő meg holnap jön és mond majd okosakat. Sok mindenkivel beszéltem már, próbálkozom is bőszen, de erőltetni se szeretném.

Tünde,
sajnálom pici Zoét, de sajnos ilyen és ehhez hasonló balesetek még lesznek az életben. A nagylányom úgy harapta át a száját alig 1 évesen, hogy fogtam a kezét.... szerinted mit éreztem? Szerencsére ezek a kicsi manók nagyon gyorsan regenerálódnak, mikor neked még remeg a lábad, ők már el is felejtették a megrázkódtatást :wink:

Ircsi, Évi,
csináltak nekem labort a vérnyomás miatt, minden okés, csak az alábbiak kevesek: vas, hematokrit, triglicerid, transferring telítettség, valamint ami sok microalbumin 46,80 mg/l, normál érték 15-ig van. Ez micsoda?

Ja és a kölök, 7870 gr, 70 cm. 20 dekát hízott 1 hónap alatt.

Lassan indulunk a suliba.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok lányok kérhetném a segítségeteket aki tud az szavazzon Bencére itt :

http://picibaba.hu/palyazat/20118-heti- ... yerekeink/

előre is köszi de most mennem kell később vissza olvasok.

Mennünk kell párommal sziasztok !!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Melish,
nagyon édes Petra, megnéztem a képeket! nagyon jó ötlet a fél torta, tetszik! :wink: :wink: Gratula a fekvőtámaszozáshoz :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Betegeknek jobbulást!

Woody
Klassz helyen voltatok :lol: :lol: :lol:

Sucer
Hagyjad akkor egy ideig a hozzátáplálást, majd fog enni Olivér is, ha megérik rá. Vagy majd a nászéjszakáján is szopizni fog :lol: :wink:

Clárika
Nem küldhetném el hozzád a fejem? Szeretnék én is szép lenni... :wink:

Évi
Jól néz ki a süti :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Ircsi, Évi,
csináltak nekem labort a vérnyomás miatt, minden okés, csak az alábbiak kevesek: vas, hematokrit, triglicerid, transferring telítettség, valamint ami sok microalbumin 46,80 mg/l, normál érték 15-ig van. Ez micsoda?

Mikroalbumin: a vizeletben nézik... akkor jelenik meg a vizeletben, ha a vese nem tökéletesen működik (magas vérnyomás miatt pl.)
Tényleg figyelni kell a vérnyomásra, kezelni kell, ha magas!!!!

Szedsz vasat?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Készülünk a nyárra :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi oóóó ez igen nagyon csini!!Kép

evilany

sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
Évi!
Lehet, h nektek is használna: nekünk pulmonológussal kellett feliratni, a szerkentyűt, h megfizethető legyen, fizsót kell beletölteni, és azt lehet belőle hidegpáraként beszuszogni.Omron márka, többféle kis maszk van hozzá, allergiára is jó.

Szépek a bébik4

Mi hosszúhétvégét csináltunk, az első 6 gyerekes utazásunk minden segítség nélkül, egész jól ment :D :D

cicc!
fogorvos
tudok azonosulni, pénteken ragasztották fel a koronámat

:(

többiektől bocs, elolvastam, csak nem emlékszem mit akartam!

Claire
claire

Jó reggelt!

Ircsi: az igen! kis beach-girl! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire: az igen, 6 gyermeteggel :)

Évi: húúú, ez a torta nagyon ott van! De rózsaszín a pudingtól lett? vagy nem jól olvastam a receptet? bocsika, de alig látok.... de nagyon fini lehetett!!! nyáááááááááám

Sucer: Olivér és Ilang csodás szépek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag!
Remélem rendeződik ez a lakás dolog, és vele a családi viszonyok is! :(
tudom, h most kisebb bajod is nagyobb ennél, ha majd ráérsz, légyszi küldd el még1x a charlotte recijét, mert a gonosz server kitörölte :twisted: bocs, és köszi!

Cicc és Szilvi! Nem felejtkeztem meg a beígért taliról, ha igaz éppen lecseréljük az autót, ha egyenesben leszünk, összehozzuk!

Lányok! Hol tart a tavaszi-nyári tali időpontja, és a szervezés? Elvesztettem a fonalat :oops: :oops:

Ircsi! Jó ez a "hurrá nyaralunk!" szerkó :lol: Apja olvadozik? claire
claire

Sziasztok
Mares,ja,én puncs pudinggal csináltam :)

Claire,a charlotte is ott van Tündi receptes lapján ha jól tudom!

Éjjel csak 1x volt köhögés,erős,de ablaknyitásra szűnt...ma rossz idő jön,még délelőtt ki akarom vinni ha tudom...

Claire ugye hozol még majd képeket?

Tali szervezés :arrow: :arrow: :arrow: Szilvi35.... :roll:

evilany

Sziasztok, Babák, és anyukák!

Rég nem voltam, de mentségemre szolgáljon, hogy élvezzük a jó időt, és sokat csavargunk. Tegnap itt 20 fok volt 8)

Csillag! Remélem megtalálod a megfelelő lakást. Én is panel patkány vagyok, átérzem, hogy nem szereted ezt a nomádkodást. Szurkolok, hogy találj valami megfelelőt. Most járok már ott, hogy költöztök vissza a kicsibe. Szerintem jobb, mint a semmi...Az a sarokülő nagyon szuper.

Tominak utólag is boldog nem hivatalos névnapot! :lol:

Babák gyönyörűek, mindet ellopnám :lol:

Írcsi! Sajnálom as vírust, örülök, hogy meggyógyult a gép.

Cicc! Nekem nagyon tetszik a Fb ötlet. Megyek, szavazok rátok. Lili egyszer fórum győztes lett azon az oldalon.

Tünde! Be tudnád linkelni a receptes oldal címét? Van egy szuper teljes kiörlésű ropogtatni valóm. Ideje sem volt kihülni, úgy elkapkodta a család. Nagyon finom. :lol:
Sajnálom a koppanós balesetet.

Tina! De jó, hogy találkoztatok. Kár, hogy hozzám nincs senki közel. Tényleg! Senki nincs Miskolcról, vagy Debrecenből?

Clarika! Őszinte részvétem :cry:

Nem semmi, hogy neteznek ezek a babák. Tudják mi a jó. :lol:

Lili mostanában többször felébred inni éjszaka, és korábban is kel mint eddig. Lehet, hogy érzi a jó időt? Voltunk a hosszú hétvégén kirándulni, a fiúk meg boboztak. Olyan jó ez a napsütés. 8)
Mozgás fejlődésben nincs sok változás. Néha feltérdel, aztán fél seggre ereszkedik, majd vissza hasra. Le van maradva mint a borravaló, pár babához képest...Egyébként kis vigyorgós, nem bánja ha úton vagyunk, csak legyen kaja, meg tiszta pelenka. Én bátor voltam, elkezdtük a tejtermékeket. Kapott már krémtúrót, danette pudingot, danoninót. Imádja!

Barbcsi! Megpróbálhatod a kamilla teát is neki, az hajt egy kicsit, és én is a glicerines kúpot akartam javasolni. Gondolom az anyatej fogja a székletét.

Évi! Sajnálom, hogy megbetegedtetek. gyógypuszik mennek...
Torta nyami...Tényleg rá kéne szánnom a fogyásra. Megint 64 kg vagyok a 165 cm-hez, 9 kg-t le kéne dobni. Mennyire kemény a ducu tréning?

Limo! Szintén zenéz, mi is kocsi cipőért rohangáltunk múlt héten, sőt hirtelen tavaszi kiskabátja sem volt a kisasszonynak...

Gergőknek utólag is boldogat! Én is felköszöntöttem az én első szülöttemet, aki szintén Gergely.

Tápszer ügy durva...Nem is hallottam róla.
Vendég

Pécsi lányok!

Van valakinek ilyen takarója? Nagyon megirigyeltem egy anyukától, de a web oldalukon nincs ár, web shopjuk sincs...

http://www.rovitex.hu/nagyker/product/Lilly

Szegény párom. Ma reggel jön haza éjszakáról, és elment tankolni. Fizetne kártyával, de nem fogadja el, pedig van rajta pénz. Hát kiderült, hogy egyik bankkártyát sem fogadta el, mert valami rendszer hiba van. Most ott kellett hagynia a személyiét a kúton, míg leveszi a bankban személyesen a pénzt. Durva... Ilyenkor amúgy is aggódom, félek, hogy elalszik vezetés közben, most meg még esik is, meg ez a kártya mizéria is ami miatt később fekszik le...
Vendég

Ha én vagyok, mindenki eltünik. Utáltok vazze? :lol:
Vendég

[quote="babakeksz"]H írta:babakeksza én vagyok, mindenki eltünik. Utáltok vazze? :lol:

Hááááát aki "korán" kel vazze, így jár! :D Halihó!!!!

Berci fél7-kor evett, visszatettem a kiságyba....utolsó emlékem, hogy az alvós zokniját morzsolgatja (amiért én előtte felforgattam a kiságyat, de nem találtam)...aztán elaludtam....mikor következőre felnéztem, már Berci is aludt!
limo73

Jaj a tejtermék!!!.....Én is adom már. Igaz még csak babajoghurtot, és egy kis sajtot próbáltam....nagyon imádja.

Babakeksz!....Te milyen ízű cuccokat adtál?
Bankkártyát sajnálom......én egyszer a Tescoba jártam úgy, hogy nem vettem észre, hogy lejárt a bankkártyám, hát azt a tortúrát mire "elengedtek"
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?