Sziasztok, Babák, és anyukák!
Rég nem voltam, de mentségemre szolgáljon, hogy élvezzük a jó időt, és sokat csavargunk. Tegnap itt 20 fok volt
Csillag! Remélem megtalálod a megfelelő lakást. Én is panel patkány vagyok, átérzem, hogy nem szereted ezt a nomádkodást. Szurkolok, hogy találj valami megfelelőt. Most járok már ott, hogy költöztök vissza a kicsibe. Szerintem jobb, mint a semmi...Az a sarokülő nagyon szuper.
Tominak utólag is boldog nem hivatalos névnapot!
Babák gyönyörűek, mindet ellopnám
Írcsi! Sajnálom as vírust, örülök, hogy meggyógyult a gép.
Cicc! Nekem nagyon tetszik a Fb ötlet. Megyek, szavazok rátok. Lili egyszer fórum győztes lett azon az oldalon.
Tünde! Be tudnád linkelni a receptes oldal címét? Van egy szuper teljes kiörlésű ropogtatni valóm. Ideje sem volt kihülni, úgy elkapkodta a család. Nagyon finom.
Sajnálom a koppanós balesetet.
Tina! De jó, hogy találkoztatok. Kár, hogy hozzám nincs senki közel. Tényleg! Senki nincs Miskolcról, vagy Debrecenből?
Clarika! Őszinte részvétem
Nem semmi, hogy neteznek ezek a babák. Tudják mi a jó.
Lili mostanában többször felébred inni éjszaka, és korábban is kel mint eddig. Lehet, hogy érzi a jó időt? Voltunk a hosszú hétvégén kirándulni, a fiúk meg boboztak. Olyan jó ez a napsütés.
Mozgás fejlődésben nincs sok változás. Néha feltérdel, aztán fél seggre ereszkedik, majd vissza hasra. Le van maradva mint a borravaló, pár babához képest...Egyébként kis vigyorgós, nem bánja ha úton vagyunk, csak legyen kaja, meg tiszta pelenka. Én bátor voltam, elkezdtük a tejtermékeket. Kapott már krémtúrót, danette pudingot, danoninót. Imádja!
Barbcsi! Megpróbálhatod a kamilla teát is neki, az hajt egy kicsit, és én is a glicerines kúpot akartam javasolni. Gondolom az anyatej fogja a székletét.
Évi! Sajnálom, hogy megbetegedtetek. gyógypuszik mennek...
Torta nyami...Tényleg rá kéne szánnom a fogyásra. Megint 64 kg vagyok a 165 cm-hez, 9 kg-t le kéne dobni. Mennyire kemény a ducu tréning?
Limo! Szintén zenéz, mi is kocsi cipőért rohangáltunk múlt héten, sőt hirtelen tavaszi kiskabátja sem volt a kisasszonynak...
Gergőknek utólag is boldogat! Én is felköszöntöttem az én első szülöttemet, aki szintén Gergely.
Tápszer ügy durva...Nem is hallottam róla.