Sziasztok!
Megint itt vagyok,megcsinálták az összes vizsgálatot,és szerencsére nem találtak semmit ami rosszat jelentene.Nem vagyok toxémiás,sem.Az éjszaka viszont nagyon húzós volt megint,már azt hittem,hogy mennünk kell mert 1/2 3-tól,1/2 4-ig kb.,10 percenként voltak fájásaim,aztán ahogy jött el is múlt.De az orvosom szerint megtette a fájás a dolgát mert ma délelőtt már erősen felpuhultnak találta a méhszájat.Szerinte már bármikor szülhetünk.
Mica!
Köszi a drukkot,a pocaklakó nagyon jól tűri,mert ma is szétrúgta a szívhangos gépet,a nővér rá is írta a papíromra,hogy eseménydús.Remélem nem fog nagyon megviselni egy ekkora baba megszülése,lehet,hogy azért is fáj ennyire a tágulás mert a természet tudja,hogy mennyi hely kell egy ekkora babának,hogy kiférjen és igyekszik helyet csinálni neki.Biztos,hogy spontán fogsz szülni?Januárig még sokat nőhet ez a baba.Mindenesetre szorítok neked.
Zsófi!
Már én sem bánnám ha kezemben lenne a baba.Ma azzal fogadott az orvosom,hogy ne riogassam a foltjaimmal mert Ő már nem olyan fiatal,hogy efféle izgalmakat átéljen.Én csak arra kértem,hogy legalább addig maradjon életben míg megszülök,ezen aztán jót röhögött.Néztem a táblázatban,hogy dec.24.-re vagy kiírva,hát nem irigyellek,jöhetne a babó egy héttel előtte,hogy karácsonyra otthon legyél,vagy Te nem sürgeted annyira a dolgokat mint mi?
Dia!
Dehogy cseszlek le,teljesen átérzem a dolgokat,és miután én már tudom milyen a túlhordás inkább azt mondom,hogy inkább jöjjön egy két héttel előbb.Ilyenkor már érettek a kinti életre,az utolsó hetekben már csak zsírpárnákat növesztenek.Szóval kívánom,hogy neked is induljon be mikor szeretnéd.Bogi lába már meggyógyult,minden rendben van vele,nagyon aranyos ahogy várja a tesóját.Tegnap még a túrórudit is odanyomta a pocakomhoz,és kérdezte a tesót,hogy kér-e belőle.Tündéri volt.A párom ma is felolvasta nekem amit írtatok,úgyhogy követi az eseményeket.Nagyon örülök,hogy nem hagyod itt a topikot,nagyon szomorú lettem volna,egyenlőre Te tartod igazán életben.
Sofka!
Neked is köszi,megpróbálok türelmesen várni a babánkra.Bogi jól van köszönjük,minden rendben vele.
Mindenkit sokszor puszilok,szép estét nektek,Saxi.