Új privát üzeneted érkezett!

Dia!

Ha van kedved ma du 15órakor téli topic találkozó lesz az oktogon burgerking előttt...
már volt kétszer és nagyon szupi volt!
Biztos te is élveznédKépKépiszunk fini teát
és mindenki kielemzi a terhességét...KépKép
come on!
puszó,eszti
esztyx

Sziasztok Csajok!Kép
Saxi!Kép
Jaj de jó,hogy legalább te nem cseszel le a türelmetlenségemért!Kép
Fú,te már tényleg nagyon a finisben vagy,ha ilyeneket produkálsz!KépSzorítok ám!Kép
Igérem nem megyek el innen!Kép
Különben kedden már én is úgy mentem a dokihoz vizsgálatra,hogy a táskámban volt betét az ilyen vészhelyzet esetére.KépNa de nem volt rá szükség.Kép
Tegnap napközben csak keményedgettem de nem volt vészes,aztán éjfélkor rákezdtem a jóslóra.Szerencsére nem tartott sokáig de húzós volt.De mostmár szeretnék legalább jövőhét hétvégéig várni,mert akkora mindennel megleszünk a lakásban.Kép
Bogi,hogy van?Lába gyógyul?Puszilom!Párod olvas minket szorgalmasan?Kép

Eszti!Kép
Köszi a meghívást aranyos vagy!KépÉlnék is vele,ha nem lenne olyan messze az Oktogon.De Kispestről 37 hetesen már húzós lenne oda mennem.KépPedig jaj de jó lenne!KépAzért nektek jó pletyizést kivánok!Kép
Olvastam a téliben,hogy már te is finisezel hamarosan !?Kép

Lányok azokat is puszilom akiknek most nem írtam!KépSzóval sok sok puszi!Dia 37+1

Kép
Kép
lldicsi

Dia, ez biztos? Mi már a 37. héten? Mindenesetrre megatláltam a babaruhákat. Egy gonddal kevesebb. Mosni már más is tud vészhelyzetben.

Szaxi, kitartás, már nem lehet sok hátra. Tényleg, Bogi?

És a többiek?
sofka

Sofka!Kép
Igen már a 37.hétben vagyunk!KépKép
Elfelejtettem,hogy te sose tudod a korunkat.Kép
Szóval ideje elővenni a babaruhákat.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Az még csak 36+1, azaz már a 37. hetet taposod. Ha 37+1 lennél, akkor már a 38. hetet nyúznád!
Nem mintha számítana, bár hétről-hétre nehézkesebb lesz minden.
Puszi
Barbara

UI: Holnap megyünk CTG-re és kiváltom a gyógyszertárban a dolgokat. Írtam egy listát, hogy mit kell venni és majdnem két oldal lett. Apa örülni fog! Kép
babar

Sziasztok!

Mica
Nem semmi méretek, mi is annak idején ezzel küszködtünk, s vizsgált meg másik doki is mert hihetetlenül nagy volt Gigi. 37 hétre 3450gr-al meg is született, én a feje miatt paráztam állandóan túl nagynak találtam, bár az orvosom elmagyarázta hogy nem lehet rendesen lemérni neki mert olyan helyzetben van. szóval kibújt és tökéletes feje van, 34 cm volt születésekor. A súlyát viszont szépen eltalálta mert 3 héttel korábban 2950gr-ra mérte.
Vigyázz a kis manókádra és növeszgesd szépen tovább.

Márti
márti05

Sziasztok!

Megint itt vagyok,megcsinálták az összes vizsgálatot,és szerencsére nem találtak semmit ami rosszat jelentene.Nem vagyok toxémiás,sem.Az éjszaka viszont nagyon húzós volt megint,már azt hittem,hogy mennünk kell mert 1/2 3-tól,1/2 4-ig kb.,10 percenként voltak fájásaim,aztán ahogy jött el is múlt.De az orvosom szerint megtette a fájás a dolgát mert ma délelőtt már erősen felpuhultnak találta a méhszájat.Szerinte már bármikor szülhetünk.

Mica!Kép

Köszi a drukkot,a pocaklakó nagyon jól tűri,mert ma is szétrúgta a szívhangos gépet,a nővér rá is írta a papíromra,hogy eseménydús.Remélem nem fog nagyon megviselni egy ekkora baba megszülése,lehet,hogy azért is fáj ennyire a tágulás mert a természet tudja,hogy mennyi hely kell egy ekkora babának,hogy kiférjen és igyekszik helyet csinálni neki.Biztos,hogy spontán fogsz szülni?Januárig még sokat nőhet ez a baba.Mindenesetre szorítok neked.

Zsófi!Kép

Már én sem bánnám ha kezemben lenne a baba.Ma azzal fogadott az orvosom,hogy ne riogassam a foltjaimmal mert Ő már nem olyan fiatal,hogy efféle izgalmakat átéljen.Én csak arra kértem,hogy legalább addig maradjon életben míg megszülök,ezen aztán jót röhögött.Néztem a táblázatban,hogy dec.24.-re vagy kiírva,hát nem irigyellek,jöhetne a babó egy héttel előtte,hogy karácsonyra otthon legyél,vagy Te nem sürgeted annyira a dolgokat mint mi?

Dia!Kép

Dehogy cseszlek le,teljesen átérzem a dolgokat,és miután én már tudom milyen a túlhordás inkább azt mondom,hogy inkább jöjjön egy két héttel előbb.Ilyenkor már érettek a kinti életre,az utolsó hetekben már csak zsírpárnákat növesztenek.Szóval kívánom,hogy neked is induljon be mikor szeretnéd.Bogi lába már meggyógyult,minden rendben van vele,nagyon aranyos ahogy várja a tesóját.Tegnap még a túrórudit is odanyomta a pocakomhoz,és kérdezte a tesót,hogy kér-e belőle.Tündéri volt.A párom ma is felolvasta nekem amit írtatok,úgyhogy követi az eseményeket.Nagyon örülök,hogy nem hagyod itt a topikot,nagyon szomorú lettem volna,egyenlőre Te tartod igazán életben.

Sofka!Kép

Neked is köszi,megpróbálok türelmesen várni a babánkra.Bogi jól van köszönjük,minden rendben vele.

Mindenkit sokszor puszilok,szép estét nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Marti,
Enis kerem a 37. heten a babocatKépKépKép Nem bannam, hidd elKép akkor meg talan nem lesz olyan nagy, viszont mar elegge erett, hogy ne legyen gondja idekint. Ma pont ezt beszeltuk a dokival, hogy a nagysag sajnos nem minden.. A novesztgetesre nem kell biztatni minket, jol megyKép

Saxi,
Arra en is kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a vege, marmint a terhessegnek. Szulok-e, ha igen, akkor spontan, vagy beleszolnakKép A csaszart nem emlitette meg a dokim, o is bizik bennem, mint en magambanKép En szeretnem szepen megszulni, talan valamennyire az nyugtat meg, hogy a 4100g-os fiamat is serulesmentesen szultem meg, hatha ez is mukodni fogKép
A szervezetem nagyon keszul ra, tapasztalom a medencemnelKép
Amugy kineztem magamnak a karacsonyt, mint szulesi datumotKépKépKép
Neked meg szoritok, sot szoritunk, mert Kata is ezt uzeni, hogy babazzal hamarosanKép Jon a front, johet a baboca isKép

Kata mindenkit puszil, epp egyezkedik a dokival (aki az en dokim is, igy ma jol kitargyaltuk a vizsgalatom utan a noszemelytKép), hogy haamehessen meg szulesig egy ejszakatKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok Csajok!Kép
Örömmel látom,hogy estére felélénkül a topik.Kép
Barbi!
Jól írtam,hogy a 37.hétben vagyok,csak számmal nem jól írtam ki.
Holnap írj,hogy mi volt a CTG!

Mica!
Puszilom Katát és üzenem neki,hogy nagyon hiányzik!Kép

Saxi!
Örülök,hogy Bogi már jól van.Kép
A nővérem kislánya /2éves/és mindig hozza a játékait,kisruhákat,hogy ezt Dominak hozza mert ő picike.KépDe ha eszik valamit/tök mindegy mit/és kérdezem tőle,hogy Dominak ad e egy harapást akkor NEM a válasz.Nagyon szereti a hasát.Kép
Ugye Bogit 3 héttel hordtad túl?Ajaj!Én meg is őrülnék ha szilveszterig vagy januárig húznám.Kép
Sok puszi!Jó éjszakát!Üdv a párodnak.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Bringa!Kép

Sok szeretettel gratulálok,és minden jót kívánok nektek.

Saxi.
saxi

Lányok!Kép

Most mennem kell,majd később benézek.Gyorsan feldobok a családnak egy ebédet,mert szerintem hamarosan indulnunk kell.Remélem még sikerül befejezni,a kaját.Kép

Szép napot,puszi,Saxi.
saxi

Bringa!Kép
Én is sok szeretettel gratulálok,jó egészséget és sok tejcsit kivánok!KépKép
Ajaj!Már csak hárman vannak előttem.Kép
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Saxi!Kép
Ez komoly?Szülni mész?KépJuj de izgi.
Nagyon szorítok!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bringa, Isten hozta a kis Födlakót! Minden jót Nketek.

Szaxi, Neked meg a legjobbakat, amit ilyenkor kívánni lehet.

sofka
sofka

Sziasztok csajszik!

Látom ma sem voltatok nagyon aktívak. Nemhiába már mindenki a szülésre készül!

Bringa! Hatalmas gratula! Sok örömöt kívánok a kis emberkéhez!
Ajaj Dia lassan mi következünk! Már csak ketten vannak előttem! Kép
Vagy Saxi már te is túl vagy rajta? Jesszusom! Nagyon kezd izgissé válni a dolog! Kép
Mi ma voltunk CTG-n. Babóca végig durmolta az egészet a szülésznőm - Barbi próbálta keltegetni, de mindíg visszaaludt a kicsike. Fájások még mindíg semmi. Barbi szerint még van 2 hetem.
Délután aludtam egy kicsit, csak a jégesőre ébredtem fel. Nagyon félelmetes volt, itt csapkodtak a villámok a ház mellett.
Dia!
Ez a málnalevél tea neked is olyan mint egy zuzmó. Olyan fura kinézete van ennek a teának, mintha pihés lenne vagy nem tudom! Remélem jót iszom és nem valami gazt! Kép
Ficánka már kevesebbet mozgolódik, de állandóan pisilnem kell és csak pár cseppet tudok sajtolni!
Lehet, hogy már a vége felé lelassulnak egy picit! Hihetetlen, hogy mindenen parázok!

Mi lesz hétvégén a menü, kérek tanácsokat?

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!

Bringa
Nagy nagy gratula, és kívánok minden jót nektek!

Sziasztok
Márti
márti05

Bringa!

Nagyon-nagyon nagy gratula a babóchoz, és sok boldogságot kívánok nektek!!!! Kép Kép

Saxi

Veled mi a helyzet? Már mama vagy tán? Kép Szorítok nagyon!!!!

Zsófi
mzsx

Barbi!Kép
Igen,jó teát iszol.KépElőször nekem is fura volt,mert olyan mintha vattadarabokat kevertek volna hozzá.Kép
De jó,hogy nincsenek fájásaid!Irigyellek.Kép
Nekem picur a méretéhez képest meglepően sokat mocorog.Kép
Ha még 2 hetet jósol Barbi,akkor te se húzod végig.KépKép

Juj a tegnapi vihar nagyon durva volt.KépAnnyira féltem egyedül.Szegény kisfiam is majd kiugrott a hasamból amikor villámlott,dörgött.Szerinted érezte a vihart,vagy azt érezte,hogy az anyja majd be tojik?Kép
Menü:
Hát a hétvégén nem viszem tulzásba a főzést,mert nagytakarítás lesz.Ma elmegyünk az Ikeába és ott eszünk Svéd húsgombócot/IMÁDOM/.Holnapra vettem pulykamellet,de még nemtudom,hogy készítem el.Ja,és állítólag anyósom hoz ma rántott csirkemájat hasábbal és tartáral.Kép
Sok puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép

Még itt vagyok,a tegnap reggeli fájások után már útra készen álltunk.Reggel 1/2 7-től 9-ig kb. 15-percenként jöttek a fájások és úgy tűnt,hogy beáll időre.Aztán a babám úgy döntött,hogy mégsem szeretne kibújni,és ahogy jött el is múlt a fájdalom.Aztán őrült rugdosásba kezdett,és kora délután megint produkált egy pár nehéz percet az anyjának,utána megint csend.Lehet,hogy csak a közelgő vihart érezte.Azért nem is tudtam előbb jelentkezni mert nem volt net.,a szélvihar miatt.Szóval nem tudom mit szeretne az én törpikém de nem egyszerű a dolog vele.Ma reggelre olyan ödémás lettem,hogy alig tudom az ujjaimat behajlítani,a lábam mint az elefánté,a fejemről nem is írok semmit,mert iszonyatosan néz ki.Azért aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rám.Mindenkinek szép napot.Ha tudok jelentkezem.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Itt vagyunk a bátyáméknál és gyorsan megtámadtam a netet!!!

Először is minden friss maminak gratulálok!

Saxi!
Neked már nagyon közel van az idő! Ezek a fájások már nagyon a végét jelentik! Kitartás! Drukkolok hogy minden simán menjen a császárnál! Ugye jól emlékszem, hogy császározni fognak?

Dia!
A vihart megérezheti a babód! Nekünk egy hajszálom múlt, hogy nem mentünk sétálni. Valami azt sugta, hogy inkább csak az ablakot nyissam rá. Kb. 10 percen belül hatalmas vihar kerekedett. El sem tudom képzelni mi lett volna, ha valahol kint sétálunk.

Mi jól vagyunk! Norbika nagyon jó baba! A hasfájás szokta kínozni, ilyenkor előkerül a cumi. Én nagyon cumi ellenes voltam, de rá kellet jönnöm, hogy nekünk is és legfőképpen a picurnak is jó, ha valamivel meg tudja nyugtatni magát. Éjszakára nem kapja meg a cumit, de napközbe, ha kell akkor bizony a szájába dugom. Nekünk nagyon bevált. Lehet, hogy egyszer majd szidom magamat, de egyszer csak leszokik róla. Húsz évesen már csak nem cumizik!!!!

Mindenkit nagyon sokszor puszilok!!!!
Boldog utolsó heteket, napokat és nagyon boldog babázós időszakot kívánok mindenkinek!!!!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Tablazatot elokesziteniKépKépKép Igen, sms hirt hozokKépKép
Ime az uzenet:
"Szia, 11.20-an, 23.20-kor megszuletett Patrik, csaszarmetszessel. 4kg, 53 cm es hatalmas hangja van. Jol vagyunk mindketten. Kata"

Gratula nekiKép

Bringa, neked is hatalmas gratulaKépKép Jo egeszseget mindkettotoknek es persze az apukanak isKép

(Utolag megsugom nektek, hogy Kata kicsit elkenodott, amikor megirtam, hogy Bringa babocaja a vilagra jott, hiszen 1 napra voltak kiirva, raadasul a korhazi szobatarsai kozul is megszultek aznap ejszaka 2en... bar kitudja, lehet, hogy csak a kartyapartnerek elveszteset sajnaltaKép)

Puszi,
Mica
mica

Kata, az egész családnak a legjobbakat kívánom!!

Jó lenne már látni a táblázatot. Dia, nem sokan vannak már előttünk, vagy mégis?

s
sofka

Sziasztok Csajok!Kép
Na,megérkeztem én is.A lakás ragyog,minden kész,jöhet picur.Kép
Saxi!Kép
Örülök,hogy vissza jöttél,de én már azt hittem,hogy te kettőben vagy!KépMeggondolta magát ez a kis lurkó?KépVégül is 9.-ig még van idő.Kép

Györesz!Kép
Neked is nagyon örülök!Kép
Mi ujság veletek?Hogy fejlődig Norbika?Apja látogatja?Puszi nektek.Hiányzol ám!KépMajd írok sms-t.Kép

Kata asszonyság!Kép
Hát nagyon sok szeretettel gratulálok,jó egészséget és sok tejcsit kivánok!!KépKépKépKépKépKépKép
Miért lett császár a vége?A CTG miatt?
Kérek ám sok-sok képet!Kép
Hát persze,hogy hatalmas hangja van!Ekkora babának nem is lehet kicsi.KépSok puszi!

Mica!Kép
Köszi az infót.KépAztán ugye intézed a képeket?Kép
Te jól vagy?

Sofka!Kép
Nos jól látod,hamarosan eljön a mi időnk!Kép
Saxi és Barbi van még előttünk.KépDe inkább csak Saxit számolom,mert Barbi 1 nappal van előttünk csak.Te jól vagy?Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!Kép
Gigi is gratulál és sok puszit küld!Kép
Most nem tud a netre írni,mert mint írta nekem meghalni sincs ideje.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Elöszőr is had gratuláljak a sok új kismamának. Bringának és KatánakKépKép Sok puszi! Hihetetlen, hogy már lassan mindenki megszül.
Olivér hasfájós és ellentétben Norbikával, utálja a cumit. Én is szerettem volna ha attól megnyugszik. (tényleg úgy van ahogy a Györesz mondja, hogy az ember szép lassan feladja az elveit) Na de ő csak írtó mérges lesz tőleKép A ma éjszakának elég tré volt. Nagy nehezen elaludt, este már azt a tejet kapja amit napközben lefejek mert estére lemerül a tejcsarnok. Én is berogytam az ágyba, és kb fél óra múlva felébredt, hogy ő éhes. Szopi. Na de az a gáz, hogy nem szeret a kiságyban aludni, azt szeretné ha járkálnék vele. Fél háromkor újra riadó és hajnal ötig szórakóztatottKép Szégyenlem magam de legszívesebben rákiabáltam volna. Szóval az idegeim kicsit gyengék. Remélem lesz ez még jobb is. Ja és néha az egész fogsorom fáj. Ez a gyerök kiszívja belőlem az életet. A szoptatás végére egy aszott múmia leszek. Kép 3450 grammal jöttünk haza és már hízott több mint egy kilót.
Nem hittem volna de vissza szoktam sírni a boldog várandós hónapokatKépKép
Most megyek eszek.
Puszi, Gigi és a zabagép

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Mindenkinek üdv. Végre itthon vagyunk. Tegnap értünk haza, még nem szoktunk hozzá teljesen, de már jó úton haladunk. Leírtam a szüléstörténetünket is, csatolom ide.
Gratula minden új kismaminak, úgy látom, lassan beindultunk Kép
Nagyon nem tudok most érdemben hozzászólni a dolgokhoz, de majd pótlom, és többet fogok már jönni, persze ha a kis pindur megengedi Kép
Puszi mindenkinek Anikó és a kis éhenkórásza Kép

<!--attachment: Sz_let_s_nk-130064.doc*mime_msword.gif*application/msword*26.1**Sz%fclet%e9s%fcnk%2edoc --><center><pre>
Kép
Születésünk.doc (26.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
pancsa2

Sziasztok,

Amint lesz kep, rakok fel, elmeletileg Katanal van digigepKép Kedden megyek be hozza, holnap meg a csaladi nap, nameg holnap kapja meg eloszor egesz napra a babocat (1. nap csak szopira kapja meg, hogy pihenni tudjon). Remelem, hogy tudok hozni roluk kepet, nalam most sajnos nincs digigep (hacsak nem tudok keddre keriteni egyet parom segitsegevel).

Gigi,
Hatalmas nevnapi puszi OlivernekKép
Nem csodalom, ha az elmult napokban "megorultek" a kisbabak, ez az ido oket is megviseli Kép

Dia,
Koszi, en egesz jol vagyok, mar tuleltem a rokoni korben elkoltott ebedet.. hat igen, a gyomormeret nem az igazi mar, sok helyet elvesz a lurkoKép
Viszont egy fajo dologra kezdek rajonni: meg 2 het, es nem ferek be a kormany moge.. hacsak addig nem novesztek a labaim hosszan, hogy elerjem a pedalokatKép

Aniko,
Udv ujra koztunkKép Remeljuk, hogy picurod jo baboca lesz, es hagyja anyat netezniKép Foleg azert, mert olyan jo hallani a babazasokrolKép

Puszi,
Mica
mica

Mica, majd állítasz a kormányon. Kép Az előző terhesség végén úgy vezettem, mintha egy versenyautóban lennék. Félig fekve. Azért szülni más vitt.

Pancsa, lényeg, hogy jól vagytok, otthon vagytok. Még egyszer a legjobbakat Neked. a Kislányodanak meg a családnak.

Gigi, szerintem a szoptatós topikban érdemes lenne tanácsot kérned. Nem hsizem, hogy a nappal lefejt tejjel pótlás jó megoldás. Akkor kevesebb termelődik. És sajnos valszeg nem azért ébred mert éhes. Csak vmi nem jó neki. És persze a cicire megnyugszik. A cumisüveg ilyen pici babánál többnyire zűrzavart csinál. Pelét keresd, nagyon jó tanácsokat szokott adni. A másik fontos gondolat szerintem, hogy ne harcolj a babád ellen. Mondjuk mikor hajnalban felver. Próbáld meg elfogadni, hogy msotz ez a dolgok menete. Ha ideges vagy, megérzi, és ő is nehezebben nyugszik meg. Próbálj valami észszerű kompromisszumot keresni. Pl. vedd magad mellé, hogy ne ébredj fel teljesen, ha felveszed. (Nem muszáj egy ágyban, nálam sokszor voltak a bkocsiban, vagy mózesben az ágy mellett). És lehet, hogy könnyebbn visszaalszotok. Nyugi, fog ez menni. Csak még szoknotok kell egymást. (Mint a víz alatt, csupán az első öt perc a nehéz)

Dia, néha jól vagyok, fel se tűnik a terhesség (na jó, nem akkor, ha a legók között próbálok kétlábra állni.) Néha meg azon filózok, hogy történhet velem mindez, miért nem tanultam az előzőekből. Fáj a derekam, fáj a nemtommim. és nyűgös vagyok. Hát így. De nem siettetem az időt, még elég sok a dolgom a nagy nap előtt.
sofka

Sziasztok!
Mica,Sofka!
Örülök,hogy jól vagytok.Kép
Mica!
Óvatosan a vezetéssel!Tudod,elég egy kis koccanás és a pocid kapja az első ütést!Kép

Sofka!
Le a kalappal,hogy 3 gyerkőc mellé válalod a 4.-et is!Kép
Na és az is irigylésre méltó,hogy ilyen jól birod a 3 gyerek mellett a terhességet.Te már edzett mami vagy!Kép
Persze nekem már korán reggel gyomoridegem van,annyira kiakasztott a drága párom.Kép
Szóval elegem van!
Puszi mindenkinek!Szép napot nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Sofka,
Meg ha allitani tudnek a kormanyon, jo lenneKép De kiprobaltam, 1 fokozattal hatrebb tolva az ules meg jo vagyok, elerem a pedalokatKép

Dia,
Hat igen, meg jol vagyunkKép Kiveve kajak utanKépKép
A vezetessel meg ovatos vagyok, de muszaj. Az egyik ok az, hogy inkabb autozom a fiammal ebben az idoben reggel-este (ovoda-fuvar), minthogy bicajozzak, az mar megerolteto egy kicsit es baromi hideg van hozza..
A masik az, hogy nekunk majdnem minden vizsgalat+doki Cegleden van, ami 20 percre van. Mehetnek vonattal, mert itthonrol kozel az allomas, viszont Cegleden irto messze van a korhaz, a buszjarat kaotikus, es varni nincs kedvem ilyen fagyos idoben.. Igy az autozas kevesbe megerolteto, es veszelyes (vezetni meg mindig jobban tudok sikos idoben, mint gyalogolniKépKép)
Draga parod mit muvelt, hogy koran reggel kiakasztott?

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Hát megint nem jöttem hétvégén és született két babó!
Kata gratulálok a kis manóhoz! Remélem császár után gyorsan gyógyulsz!

Íme a táblázatok.

A friss babák:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó 2004.augusztus. 5 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 2004 szeptember 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 2004. szeptember 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 2004. szeptember 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 2004. szeptember 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 2004. október 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 2004. október 18. 39+3 Imola 3330 51
Gombóc 31 2004. október 19. 38 Nándor Richárd 3450 51
Motiot 26 2004.október 20. 39+4 Abel 2950 48
Gigi 28 2004.október 28. 39+6 Olivér 3700 59
Márti05 31 2004.november 1. 38+2 Brigitta 3450 50
Marica 35 2004.november 13. 40+4 Mariann 4200 53
Anikó 28 2004.november 14. 40+2 Krisztina 2800 53
Bringa 29 2004.november 19. 39+4 Bernárd 3400 54
Kata 28 2004. november 20. 39+5 Patrik 4000 53
</pre>

A még 2in1 kismamik:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Saxi 31 dec. 9. 2 Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Zsuzsi 29 ápr. 2. 2-3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>

Pusza
Barbara
babar

Mica!Kép
Így érthető a kocsikázás,de akkor is nagyon vigyázz!KépVan övterelőd?
Párom:Tegnap sehová nem volt hajlanó menni,mondván neki "sok"dolga van mert le kell festenie a radiátor csöveket.
Dúltam-fúltam,de mondom ok,úgyis már kb:1 hónapja halasztgatja.Ebéd után szundiztam,gondoltam biztos fest.Amikor felébredtem,nem is foglalkoztam a csövekkel."Bár feltűnhetet volna,hogy nem híreskedik a munkájával."Na de ma reggel!Észrevettem,hogy nem csinált tegnap semmit.KépSzóval ezért vagyok ideges.Mert ha le is esek a létráról,akkor is megcsinálom mire hazajön.De ha leesek,akkor csomagolhat és mehet ahová akar!Szóval ez van.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Jajj, de ismeros fazon, csak nem az en ferjem klonja van veled?KépKép Neha megorjit, mert napokig nem csinal semmit, aztan meg 1 nap alatt akar mindent elvegezni... es persze azzal kezdi, ami a leglenyegtelenebbKép Mondjuk mostanaban egesz jol osszeszedte magat, mert amit elterveztem, az 1 het alatt meg is lett, elkeszultKép
Te meg ovatosan azzal a letrazassal, hallod-e? Veszelyesebb uzem, mint az en autokazasom! Ennyit nem er az egesz. Javaslat: kezd el vhol, alacsonyabb helyen, es majd o talan eszbe kap, hogy meg kene csinalniaKép

Ovterelom nincs, mert annyit kell ki-beszallni az autoba, hogy megoszulnek toleKép Hosszabb uton meg teljesen jol el tudom helyezni az ovet, nem tudja megnyomni babocatKép Mondjuk az a jo, hogy a fiam mar egesz jol "beallt" az utba, igy vedi a medencem a buksijatKép

Puszi,
Mica
mica

Dia, Mica!

Ezek szerint minden pasi egyforma! Az én párom is előadta, hogy nem megyünk hétvégén sehova, mert be szeretné fejezni a bárszekrényt. Ehhez képest szombaton délelőtt rosszul lett és ledőlt egy kicsit. Ezek után délután 4-kor felkelt és akkor már nem volt semmihez kedve.
Ekkor behisztiztem és mondtam, hogy akkor holnapra hívjuk meg a barátainkat ebédre, amíg még tudunk társasági életet élni. Vasárnap tehát főzőcske volt - ebédre barátok jöttek, este pedig Anyuék ugrottak át egy teára.
Magyarán bárszekrény maradt darabjaiban a garázsban.

Dia!
Nekem az mindíg be szokott jönni, ha nagy hévvel nekiállok a munkának. Akkor kell elkezdeni mielőtt hazajön és nagy nyögések és fújtatások közepette dolgozni. Mikor ezt meglátja, úgyis kiveszi az ecsetet a kezedből.
Különben ne nagyon festegessél már, mert a festéknek a gőze nem tesz jót! Létrára meg eszedbe ne jusson állni!!
Nekem van övterelőm, de koccanáskor - ha te vezetsz - szerintem semmit nem ér. A kormány így is úgy is a pocakodat nyomja meg! Kép
Én is már csak néha vezetek.
Holnap egész nap úton leszünk a férjemmel, mert egy nap alatt le akarjuk kavarni a karácsonyi bevásárlást! Remélem fogom bírni!

Pusza
Barbara
babar

SziasztokKép

SofkaKép

Muszály este odaadnom neki a lefejt tejet, mert szegény annyira éhes, hogy torka szakadtából ordít. Amig csak nézelődik addig beszélgetünk meg játszunk (már amennyit egy ilyen picivel lehet) de aztán ha éhes addig sír amíg enni nem kap. Én meg nem fogom hagyni, hogy éhes legyen miközben ott a lefejt tej. De mindig ciczéssel kezdjük, hogy ami bent van azt kiszívja.

DiaKép
Az én férjem is olyan mint a tiéd. Nem csinál itthon semmit. NE legyél ideges, és ne nagyon mászkálj létrára!!!!!!!!

ZsuzsiKép

Te vagy a táblázat végén.???? Nagyon úgy néz ki!!! Nem is mondtad, hogy írsz ide! Te kis sunyiKépKépKép Puszi, puszi

Gigi és GolyófejűKép

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!
Juj de örülök,hogy nem csak az én párom ilyen lusta disznó!KépKép
Na,mégse mentem fel a létrára,mert felhívott és egy fél órát könyörgött,hogy ne tegyem.Kép
Már a csillagokat is leigérte az égből.Kép"Tudja,hogy igazam van és most mindent megtesz,hogy kibéküljek vele!Kép"
Barbi!
Juj de jó neked,hogy már lerendezed a karácsonyi vásárlást!KépÉn még a Mikulásnál tartok,de arra is csak félig van bevásárolva.De még szülés előtt szeretném én is lerendezni a karácsonyi ajándék utánni szaladgálást.KépMajd meglátjuk mire lesz idő.Tegnap este olyan szép keményedéseim voltak 15 percenként.KépDe nem jósló volt."Szerintem."
Holnap este benézel és elmeséled miket vettél?Kép
Puszi Nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még mindig itt vagyok.Igaz ahogy telnek a napok egyre kevésbé van emberi formám,olyan ödémás vagyok,hogy már nem merek a utcára menni.Hú lányok most néztem a táblázatot én vagyok a következő.Már nagyon várom.

Györesz!Kép

Örülök,hogy jelentkeztél,nagyon hiányzol ám.Jól emlékeztél császáros leszek,remélem minden simán megy majd.Norbikának és Neked sok puszi,ha tudsz jelentkezz.

Kata!Kép

Gratulálok a babához,rengeteg tejcsit és minden jót nektek.

Gigi!Kép

Ne aggódj,ha beáll a rendszer megnyugszol és akkor megjön a tejcsi is,kitartás tudom,hogy nem könnyű.De Te nagyon sramm csajzi vagy,ezzel is biztosan megbírkózol.Addig is gyere ha van időd mert nagyon jó újra hallani rólad.Olivérnek és Neked is sok puszi.

Dia!Kép

Mintha magamat látnám,én is nagyon felhúzom magam ezeken a dolgokon.De a lényeg,hogy a párod megbánta,és az engesztelésnél nincs szuperebb dolog.Kép

Mica!Kép

Azért nagyon vigyázz magadra ha autókázol,habár még én is vezetek pedig már bármikor jöhet a baba.Nekem az a szerencsém,hogy jó hosszúak a lábaim így még gond nélkül elérem a pedálokat.Azért csak óvatosan.

Barbara!Kép

Köszi a táblázat frissítést.

Mindenkit puszilok,szép estét nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Nah, a kemenyedes nalam ma delutan jott elo, eljen..Kép Mostmar kezdhetek hozzaszokni, mert en aztan nem kuzdok ellen, max. meg 1 hetigKép

Saxi,
Eddig nem irigyeltem a hosszulabu csajokat, most kezdhetem?KépKép
Najah, ilyenek vagyunk, megyunk az autoval, amig tudunkKép Az persze lelkemre van kotve, hogy semmikepp ne induljak el autoval, egyedul szulniKépKép Ennek mar szot fogadok, nem vagyok ennyire onalloKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Látom, beindultak a babák szépen.

Kata, Bringa!
Mindkettőtöknek nagy-nagy gratula. Teljen sok-sok örömetetk a kicsikétekben. Kép

Gigi!
Kitartás, meglátod megjön az a tejcsi. Én most, hogy nyugodt vagyok, mert Krisztikém szépen fejlődik, annyi tejcsim lett, hogy döbbenet.

Dia!
15 perces fájások? Hát te tényleg nagyon közelítesz. De azért még élvezd ki a pihenést, mert ha kibújik a kicsike, már nem lesz időd rá, majd meglátod Kép
A férjecském sokszor nekem is ilyen. Azt szokta mondani, hogy majd holnap reggel, aztán meg hogy majd holnap délután. Utána meg ha belendül, akkor le sem lehet lőni, és már a látványától elfáradok Kép

Képzeljétek, ma 70 grammot szopott a kis tündérkém reggel, és még visszakéredzkedett a cicire. Este megmértük, tegnaphoz képest 50 gramot hízott, már elértük a születési súlyunkat. Szóval nagyon boldog vagyok. A fáradtság meg minden ellenére is fantasztikus ez a kis csöppség, egyszerűen ha ránézek még mindig néha majd elbőgöm magam, annyira odavagyok érte Kép

Puszi mindenkinek
Anikó és Kriszti

ui: Holnap, ha lesz időm, teszek fel már egy képecskét is, csak hogy dicsekedhessek Kép
pancsa2

Sziasztok!!!!

Gratulálok Katának, és minden minden jót kívánok nekik.

Gigi, látom valamilyen szinten sorstársak vagyunk, napközben még nekem is akad némi tejci, de éjszaka szinte semmi, ma reggel viszont már nagyon vártam, hogy fölébredjen mert úsztam a tejben, bevágta s még 50ml lefejtem. Jó lenne, ha mindig ennyi lenne.

További szépnapot
Márti
márti05

SziasztokKép

Megjottem Kata-Asszonysagtol Kép Tunderi fia van, hatalmas meretekkel es hatalmas etvaggyal. Amikor odaertem, epp szopizni kezdtek, a fiatalember 60-70 ml-t kajalt be KépKépKép Nagyon jol eszik, nem csak etvagya van, hanem ugyes isKép
Szuletesi info roviden, majd Kata elmeseli: szombaton hazamehetett eltavra a csaladhoz, este 1/29re kellett visszamennie a korhazba. Akkor elkuldtek ctg-re, ami nagyon rossz lett, azt hittek, hogy technikai hibas a gep. Viszont amikor a masodik gepen is ilyen lett az eredmeny, akkor mondtak, nincs mese, csaszar. Amig beert a dokija, addig elokeszitettek Katat, igy az altatast meguszta. Patrik baba biztos fazott, mert a draga 2x vette korbe a nyakat a koldokzsinorral, ami raadasul hosszu is volt, igy tekerhette. Szoval ezert voltak gondok. A reszleteket majd Kata elmeseli, nagyon varja, hogy hazamehessen, ami csutortokon varhato. Mindenkit puszil! Kép

Es ime par kep a legenyrol, mar ahogy sikerult uvegajto mogott lekapni.. na igen, a csecsemosok se raerosek..

Kép

Kép

Kép
mica

Nem volt tul sok idom mostanaban, ezert meg nem is gratulaltam a friss anyukaknak! Kép

Marica, Aniko, Bringa, Kata,
NAgyon sok boldogsagot kivanok Nektek! Es jo egeszseget, sok tejcsit! KépKépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok Csajok!
Na végre én is ideérek ma a géphez.
Voltam ma CTG-n.A CTG jó lett,de ugye nem kell írnom,hogy a vérnyomim az egekben volt?KépAddig semmi bajom nem volt,amíg meg nem jött a dokim és mentem a vizsgálatra.Kép
Vizsgálat:Már puha a méhszáj és a külső kicsit nyitva van.Azt mondta,hogy nemsokára szülünk.KépNA DE MIKOR???
Hazaértem kb:10-re,azóta fekszek mert nagyon fáj a hasam és barnázok.KépUgye ez normális?A vizsgálattól van?
Mica!Kép
Köszi a képeket.KépNagyon aranyos Patrik,igazi vasgyúró.KépSok-sok puszit küldök nekik.Kép
Anikó!Kép
A leányzóról mikor kapunk képet?Kép
Ugye már nem unatkozol?KépÉn még igen,de már remélem nem sokáig!KépOlvastam a szüléstörténetedet,hát nem semmi!Még jó,hogy nem fordították meg picurt.Fáj még a sebed?
Saxi!Kép
Mikorra van kiírva a műtét?Tudod már?Szorítok!Kép
Barbi!Kép
Miket vásároltál ma?Kép
Sok puszi mindenkinek!KépDia 36+6

Kép
Kép
lldicsi

<blink>próba</blink>
Kép
hurrá sikerült

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon van időm mostanában írni, de azért olvaslak titeket!
Nagyon-nagy garatula Bringának és Katának! Nagyon sok egészséget és boldogságot nektek és a babáknak!!!! Kép

Dia
Hűha, te már fél lábbal a szülőszobában vagy. Kép Nekem még van 4 hetem, de egész jól bírom. Szerencsére az alvókám jó, és a kutyák a kondimat is karban tartják. Kép

Anikó
Nagyon örülök, hogy ilyen jól fejlődik a picurkád, már alig várom, hogy én is a kezemben tarthassam a mi kis Bencénket!!!

Mica
Óvatosan vezessél. Még én is vezetgetek, bár már nem túl nagy vehemenciával. Inkább azt szeretem, ha a párom visz. Ráadásul elkobozta a kocsimat, mondván az kevesebbet fogyaszt az övénél, és itt hagyta az övét...de abból olyan nehézkes ki-,és beszállni.

Én jövő kedden megyek az első CTG-re, már egész izgulok, hogy milyen lesz. Akkor fogok először találkozni a szülésznőmmel is (ui. még nem találkoztunk, csak telefonon "foglalóztam" le, őt ajánlotta a dokim.)
Figyeljetek, azt, hogy a baba nyaka körül van a köldökzsinor, vagy valami nem teljesen okés, az kiderül a CTG-bő mindig. Kicsit izgulok, hogy nehogy valami ilyen legyen, és esetleg ne vegyék észre. Ezért még gondoltam, hogy 1-2 héten belül elmegyek 4D-s UH-ra. Szerintetek van értelme? Ott észre veszik az ilyet?

Puszi mindenkinek!

Zsófi
mzsx

Sziasztok!

Csak egy pillára nézek be mert ma van egy csomó dolgom.Velem minden változatlan,dagadok,fájok,stb.Elvileg csütörtökön megyek ctg.-re,és dokihoz,akkorra talán többet tudok.

Dia!Kép

A barnázás normális vizsgálat után,de nem jelenti azt,hogy nem indulhat el a dolog.A műtétem dec.10.-re lett kiírva,azt mondta az orvos,hogy annál tovább nem várunk.Szorítok neked nagyon.

Barbara!Kép

Ha van időd légyszi írd be a táblázatba a választott fiúnevünket,Dorián.Végre sikerült a párommal megeggyezni a fiúnévről.Előre is köszi.

Mindenkit puszilok,és sokat gondolok rátok.Azokra is akiknek külön nem írtam.Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Dia,
Puszik tolmacsolva KatanakKép
A barnazas normalis a vizsgalatok utan, nekem mar most szolt a doki (pedig meg zart a mehszaj es rovidules sincs, es 34. hetnel voltam), hogy vizsgalat utan este, vagy masnap lehet pecsetelo, barnas verzes.

Zsofi,
A koldokzsinor nyakra tekeredeset az UH sajnos nem tudja jol kimutatni, nem is szoktak igazan nezni vele, mert okozhat teves informaciot. Ahogy a doki elmondta a felkesziton, hogy lehet, hogy az UH kepen latnak a baba nyakanal koldokzsinor "szelvenyt", de lehe, hogy epp csak ott megy at, es nincs is ratekeredve. Amint Katanal is latszik, a ctg mar esetleg jelezhet gondot, de foleg akkor, ha a baboca mozgas kozben meghuzza. Nameg ez az orvoson is mulik, megintcsak Kata esetet felhozva. Tobb doki nem ertette, hogy a valasztott orvosa miert akarja annyiszor nezni, es benttartani, amikor nem esett le a baba szivhangja 100 ala. De a dokit csak nyugtalanitotta, es nem hagyta annyiban, es lam, igaza lett. Itt szerintem foleg a dupla tekeredes okozott gondot, mert anno az en fiamnal is a nyakan volt 1x, de nem okozott neki problemat, sem a terhesseg vegen, sem a szulesnel, vegig jo volt a szivhangja.
A 4D-s ultrahang talan jobban latja, de ehhez jo szonografus kell. De mint irtam, sokszor van a zsinor a nyakukon es megsem okoz problemat. Kell neked, hogy szulesi parazzal?Kép

Saxi,
KitartastKép Mostmar van egy fix datumod, es ez is tobb a semminelKép Pihenj sokatKép
A fiunev tetszikKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok Lányok!Kép
Zsófi!
Örülök,hogy benéztél.De légyszi gyere gyakrabban!Kép
Minden kész a babaszobában?Mit csinálsz manapság?Kép
Saxi!
10.-e??Hú,akkor lehet,hogy beelőzlek?KépAzt hittem,hogy hamarabb lesz a műtét.Ti még nem tudjátok picur nemét?
Holnap én is megyek ismét CTG-re.Kép

Sok-sok puszi mindenkinek!KépDia 37+0

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!

Tegnapi egész napos vásárlás után ma sokáig aludtam!
Persze mondanom se kell, hogy az ajándékok felénél sem tartunk! Voltunk ajándék nagykerben, IKEA-ban, Baumaxban, Kikaban, Praktikerben és az új Outlet centerben. Azt hittem már a végén, hogy ott szülök meg. Minden kocsiból való kiszálláskor kőkemény lett a hasam. Mindegy túl vagyunk rajta. Az én családom majdnem komplett. A párom meg intézi az ő családját.

Dia!
Barnázás nálam is volt! Ne aggódj, csak ne emelj semmit és próbálj meg pihengetni. Nekem egy délelőtt volt, utána semmi.

Zsófi!
Én is kérdeztem erről a dokimat. Az ő véleménye szerint felesleges emiatt 4D UH-ra menni, mert azon se lehet jobban látni, ha meg látnak valamit, akkor csak aggódsz a szülésig. Szerinte a babák 70%-ára rá van tekeredve a zsinór, de ez minimális esetben okoz gondot!

Saxi!
Akkor lehet, hogy én is beelőzlek, mert nekem Mikulásra mondják a gyerkőcöt! Aztán lehet, hogy majd a szülőszobán koccintunk szilveszterkor, mert ebben a nyavalyás időben nincs kedve kibújni a picurnak! Kép
A név tetszik, azért még időben sikerült eldönteni! Kép

Pusza
Barbara
babar

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Saxi 31 dec. 9. 2 Liliána/Dorián Esztergom/ Vaszary K.
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Zsuzsi 29 ápr. 2. 2-3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>
babar

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?