Judit
Az IR diéta sajnos nem az ajánlott kategória nálam, így az tuti tartom, mivel az volt az oka a meddőségnek…
De mára sajnos a kezem is bevizesedett…
Béku
Ez a babakocsi ügy nagyon dühítő!!!
De Vateráztad, ugye??? Ha leütötted, köteles olyan áron és állapotban adni, ahogy meghirdette! Ne menj bele a ráfizetésbe, szerintem ilyenkor fordulhatsz a Vaterához is, hogy mi a teendő! Lehet ki is tiltják…
Nem hiszem, hogy lehet új vázat rendelni, ez csak kamu!!!
Majával minden rendben lesz!
Ann
Szuper, hogy mindkét picike felébredt!!!
És még a WC-t is megjavította apukád
Finom kajákat kaptál…
Pannik
Neked is mennek a drukkok továbbra is!
kubu
M tényleg nem nagyon igyekezett kifelé, akkor még nem volt hurrikán!
Tényleg, a gyerekek a pocakodban is ennyire hiperaktívak voltak?
Rita
De jó, hogy felbukkantál!
Basszus, mindenkinél ez a hülye IR!
Diétát tartod?
A trombocitakezelésről még nem hallottam, de remélem segíteni fog!
Sajnálom, hogy a kapcsolatotok megsínylette, én lehet most arra koncentrálnék picit. Már annyi mindenen keresztül mentetek együtt, megoldjátok ezt is!
Vicky
Tegnap beszéltem a barátnőm testvérével,akinek ugyanaz a dokija, aki nekem és szintén szabin volt, mikor szült. Azt mondta, akire rábízta, az is szuper volt, emberileg és szakmailag is, és ő nem fogadna helyemben szülésznőt, mindegyik jó volt. Picit megnyugodtam.
Jó hétvégézést a nagyinál!
Andi
Szuper, hogy Izával minden rendben!
Nagyon jók a képek
Iza szépséges...
Azt a felsőt vetted, amit én is a Brendonban, amit belinkeltem? Nekem nagyon tetszik…
mieza
Jó nehéz lehet az összeszokás, erre valahogy nem lehet felkészülni… Kialakult már a napirend? Az azért könnyebbség lehet!
Szoptatási tanácsadót hívtad fel, ha baj volt?
Mi ma este megvettük a gyerekszobába a szekrényt, remélem holnap neki is tudunk állni a szobának. Kicsit féltem, hogy fogjuk felküzdeni a tetőcsomagtartóra, egy ideig férj szenvedett vele egyedül (45 kg a váz), aztán látta egy pasi a hasamat és gyorsan odafutott egy távolabbi kocsiból segíteni. Ez azért jól esik. Persze közvetlenül mellettünk is ült egy férfi a kocsiban, várta a feleségét, neki nem jutott eszébe… Na mindegy, itthon van a bútor, az a lényeg. És végre jó idő van