Új privát üzeneted érkezett!

Andikám,
Iza csodálatos!!!!!!
de jó hogy minden oké vele! :-)

Mieza,
szuper hogy jöttél! :-D :-D
én is szívesen mennék látogatni. :-) :wink:

Breki,
babakocsit sajnálom. :-(
genetikai tanácsadáshoz drukkolok nagyon, minden rendben lesz!!!!

Vicky,
gratula az első lépésekhez! :D :D
várjuk a videót!

Ann,
babaragacsokat küldöm.l
remélem apukád meg tudta szerelni a wc-t.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: köszi :)
Ha gondolod,együtt is Albertezhetünk ;)
legalább nem zavarjuk többször,csak egyszer nagyon :D :D :D
Vendég

Zsuzsó, igeeeeen!!!!!! wc műkszik. juhéjjj! Apu megcsinálta.
Anyukám kisebb kifőzdét nyitott otthon. Hozott brokkolival, sajttal töltött csirkemellet sajtszósszal, párolt brokkolival, bébirépával, paradicsomszószos parmezános isteni húsgombócot, olasz széles metéltet(ezt ki kell főznöm) anyu féle speckó salátaöntetet, hozzá jégsalit, csak össze kell vágni, húslevest, házi kolbit, koktélparadicsomot, házi sohailyenfinoatnemettem juhtúrót.

Ma du. aludtam egyet, lecsukódott a szemem a micimackó nézése közben. Utána nagyon melegen keltem, de sztem bedunsztolódtam. De így is szerencsére 36,8 volt, nem felette. Igazából nem tudom miért parázok emiatt, mert semmi bajom nincs, még a torkom sem fáj. Párom meg még mindig karanténban, kicsit jobban van, de közel sem a jól-hoz. Kicsikét lassan megy így az idő.Holnap sztem tök egyedül leszek. Nagyon jó barátnőm aki tuti átjött volna, lementek Balatonra, de ott is beteges a férj. Na mind1, kihasználom, hogy most olyan filmeket nézhetek, amiket én szeretnék.

Zsu, hogy megy az inzulinozás? Kezded szokni?

Ancsi, de jó, mindjárt itt a hétfő. Tudom milyen várakozni. Jól vagy amúgy?Nagy már pocid? Feltehetnél egy pocifotót magadról.

Eszter, olvastam az inzulinod. Hááááát, nemtom. K sztem azt fogja mondani, hogy jó, ahogy ismerem az ir-hez való hozzáállását. Ő eléggé trendinek tartja. Tű doki tuti azt mondaná h. nem jó. Saját endokrin dokim pedig azt mondja mindig, hogy legújabban a 120as érték a 0-ás 2 ill. 3szorosa a megfelelő. Én a helyedben csinálnám az ir diétát, ami tulképpen egy életmód, nem is diéta.
ann74

Zsuzska!
Nekem 1.5 év alatt lett a o perces 6.9 ből 0 perces 14.állítólag akkor még csak sejthető volt most már Tűű dr szerint biztos a rezisztencia kezdete.ma kezdem a 1.5 tablettás időszakot,de eddig jól bírom.
Mieza!
olvastam a szülés történetedet,nagyon hasonló az enyémhez.Én akkor nem akartam másodikat,de mindent elfelejtettem és bármit megteszek az ügy érdekében ma már.majd ha oda jutunk a dokidat fogom választani,ha a mi Szűcsünk újra lerázna.Gratulálok Alberthez,nagyon helyes kis srác,legyen benne sok örömetek!
ritabmc

Juditkám!
Köszönöm a biztatást,én is reménykedem a tavaszi sugarakban. :wink:
Remélem csupa jó hírrel jövök hozzátok majd a lombik környékén.Addig szorítsatok a trombi kezelésünkhöz,hogy minden ok.legyen.
Képzeljétek a legjobb barátunk ma felajánlotta a donorságot,ha apával mégsem lenne jó a 2. keresztpróbánk.Nagyon meghatódtam,szép tőle. :!: :!: :!: :!: :!:
ritabmc

Rita: ez tényleg nagyon kedves attól a baráttól! :)
nagyon drukkolok a trombihoz :)
Vendég

Mieza, köszi az élethű beszámolót :lol:

Andi, örülök, hogy álomsüti jó volt és annak is, hogy ilyen szép képeket kaptatok a kiscsajról 8) 8) 8)
Ugye milyen megdöbbentően emberfejűek már ilyenkor??? És tényleg, mintha az uradra hasonlítana!

Béku, lehet, hogy tényleg leamortizálták a vázat és akkor ez baromi pech, nem tudom, hogy honnan/mennyiért lehet csak vázat rendelni, de tartok tőle, hogy az nem olcsó mulatság. Szerintem majd figyeld, ha most nem jön létre a business, hogy felteszik-e újra (tesz, vatera, expressz). Akkor azért érdemes őket felnyomni... Ezt a kocsit szerintem én is láttam korábban, csak mi nem akartunk pirosat, de a mózes+sport kombót 43-ért vettük ugyancsak a TV-en. Szóval nem elérhetetlen, csak kitartóan kell figyelni. Én minden nap beírtam a két licitálós keresőjébe+az expresszbe, hogy aszongya espiro. Havonta azért 1-2 felkerül, szóval akkor sincs minden veszve, ha ez most nem jön össze.

A vizsgálat miatt meg szerintem ne aggódj! Amniót egy kombinálttal a kezemben asszem én sem vállalnék.

Eszter, ügyesek vagytok és vihartempóban vizsgálódtok :lol: :lol: :lol:
kpn

Judit
Az IR diéta sajnos nem az ajánlott kategória nálam, így az tuti tartom, mivel az volt az oka a meddőségnek…
De mára sajnos a kezem is bevizesedett…

Béku
Ez a babakocsi ügy nagyon dühítő!!!
De Vateráztad, ugye??? Ha leütötted, köteles olyan áron és állapotban adni, ahogy meghirdette! Ne menj bele a ráfizetésbe, szerintem ilyenkor fordulhatsz a Vaterához is, hogy mi a teendő! Lehet ki is tiltják…
Nem hiszem, hogy lehet új vázat rendelni, ez csak kamu!!!
Majával minden rendben lesz!

Ann
Szuper, hogy mindkét picike felébredt!!!
És még a WC-t is megjavította apukád :)
Finom kajákat kaptál…

Pannik
Neked is mennek a drukkok továbbra is!

kubu
M tényleg nem nagyon igyekezett kifelé, akkor még nem volt hurrikán!
Tényleg, a gyerekek a pocakodban is ennyire hiperaktívak voltak?

Rita
De jó, hogy felbukkantál!
Basszus, mindenkinél ez a hülye IR!
Diétát tartod?
A trombocitakezelésről még nem hallottam, de remélem segíteni fog!
Sajnálom, hogy a kapcsolatotok megsínylette, én lehet most arra koncentrálnék picit. Már annyi mindenen keresztül mentetek együtt, megoldjátok ezt is!

Vicky
Tegnap beszéltem a barátnőm testvérével,akinek ugyanaz a dokija, aki nekem és szintén szabin volt, mikor szült. Azt mondta, akire rábízta, az is szuper volt, emberileg és szakmailag is, és ő nem fogadna helyemben szülésznőt, mindegyik jó volt. Picit megnyugodtam.
Jó hétvégézést a nagyinál!

Andi
Szuper, hogy Izával minden rendben!
Nagyon jók a képek :) Iza szépséges...
Azt a felsőt vetted, amit én is a Brendonban, amit belinkeltem? Nekem nagyon tetszik…

mieza
Jó nehéz lehet az összeszokás, erre valahogy nem lehet felkészülni… Kialakult már a napirend? Az azért könnyebbség lehet!
Szoptatási tanácsadót hívtad fel, ha baj volt?

Mi ma este megvettük a gyerekszobába a szekrényt, remélem holnap neki is tudunk állni a szobának. Kicsit féltem, hogy fogjuk felküzdeni a tetőcsomagtartóra, egy ideig férj szenvedett vele egyedül (45 kg a váz), aztán látta egy pasi a hasamat és gyorsan odafutott egy távolabbi kocsiból segíteni. Ez azért jól esik. Persze közvetlenül mellettünk is ült egy férfi a kocsiban, várta a feleségét, neki nem jutott eszébe… Na mindegy, itthon van a bútor, az a lényeg. És végre jó idő van :)

Kép Kép
estrella22

Jó reggelt!

Mieza, csodás a történeted, megkönnyeztem azért...a weboldalt lementettem ,köszi, hogy megosztottad. És a kérdésedre a válasz, persze hogy igen, persze, hogy ezt várjuk...az élet nem teljesen habostorta, de francia krémes még lehet :wink:
Minden nőben ott van az ösztön, hogy a lehető legjobban, "elég jól" csinálja az anyaságot...
mesélnél arról, hogy kuttyokkal ilyenkor mi a helyzet? Mennyire mehetnek közel Alberthez? Van már tervetek arra, hogyan alakítsátok ki a kapcsolatot a "falka" többi részével?

Andi, szép kis csöpp lányotok van!

Estrella, van kép a bútorról?
Vendég

Jó reggetl Mindenkinek!

Mieza!
gyönyörűséges!!!!

Kahlan!
hogy érzed magad?

én most tükön ülök,h végre megjöjjön,de csak pecsételget,ma vagyok a 24.napon a cicim nagyon érzékeny!!! :(
vikus82

Nagyon szép hétvégét Mindekinek!!!!!
vikus82

Vikus, továbbra is érzem a jobb oldalam...nem tudom mit jelent...a petefészkemet érezném, merthogy azért hormonálisan túl lett stimulálva? Vagy érzem, hogy vándorol(nak) a petevezetéken keresztül a bab(ák)? Megmondom őszintén már az is megfordult a fejemben, hogy megakadt(ak) a petevezetékemben és azért érzek nyomást...de igyekszem ezt a gondolatot kiűzni...
Ja, és ma felugrott a hőm 37re. Tegnap 36,7 volt...bár ahogy mondtátok ez nem releváns most annyira...
Vendég

Kpn: az a para,hogy max. 2 naponta én is rákerestem az 'espiro'-ra,de csak sokkal drágábbat találtam :(

nézegetem azóta is,de persze semmi.
ja,és se tegnap nem hívtak vissza minket,ahogy ígérte a srác,se ma.

Estrella: lehet bosszút állni,de nekem inkább a babakocsi kéne ;) :D
Most a másik babakocsijuknak lejjebb vitték az árát,TALÁN azért,hogy gyorsabban kp.-hoz jussanak emiatt az ügy miatt,de ezt csak a párom gondolja így :(

Azért valahogy nehezen bírom elképzelni,hogy otthon csak úgy rátolasson a bátyja (akié a másik eladó babakocsi,azaz van babája) egy babakocsira,amiben benne is lehet a baba,akit halálra gázol...
Vendég

Sziasztok szép napot kívánok,

mindjárt visszaolvasok csak egy gyors helyzetjelentés: JÓL VAGYUNK :D

Minden jól megy, nyugi van és pihenés még mindig fekszem pedig ma már sétálhatnék de jól esik pihenni.
Édesanyám itt van főzi a szupi kajákat, férjem nagyon drága minden este jó éjt kívánunk a babáknak és küldjük a szeretetet feléjük meg folyamatosan biztatjuk őket, hogy kapaszkodjanak mert nagyon várjuk őket, mindkettőjüket. Reggel első gondolatunk, hogy köszöntsük őket és küldjük a szeretetet feléjük. Napközben meséket olvasok nekik, körülveszem őket pozitív gondolatokkal, vizualizálom, hogy nőnek növekszenek és kényelmes otthont találtak a méhlepényes és szépen berendezkedtek. Vidám filmeket nézek és sokat nevetünk.

MINDENKINEK köszönjük szépen a drukkokat, a pozitív gondolatokat a babaragacsokat, nagyon kedvesek vagytok :D

mindjárt jövök csak visszaolvasok, meg kellene egy új vonalzó is mert ez butaságot jelez azt is megcsinálom
pannik
Budapest

Pannik: most pihenj,amennyit csak szeretnél!
Használd ki,hogy ennyi segítséged van! :)
Vendég

Andi, Iza képek csodásak :) nagyon szépséges vonások, nem csodálom hogy apja elájult tőle

Béku, nagyon sajnálom a babakocsi támát, nem túl korrektek, de gondolj arra, ha nem sikerül velük megállapodni akkor ez nem Maja kocsija, tuti lesz másik és jobb lesz vagy szebb, még annyi időtök van hála istennek a születéséig, lesz babakocsi tuti. Az asp témához nem tudok hozzászólni, drukkjaimat küldöm, hogy minden rendben legyen Majával és hiszem, hogy minden rendben is van egészséges mint a makk

Oroszlán, a Ti kocsitok is nagyon nagyon szép, grat hozzá

Estrella, sajnálnom a dokid szabijának és a szülés kiírásának egybeesését, de a dokid tuti ajánlani fog valakit maga helyett egy jó szakembert akiben bízhatsz meg a szülésznő ötlet is jó, én azt hallottam a fogadott szülésznő nagyon sokat tud segíteni elős szülésnél, drukk, hogy megoldódjon

Vicky, Barbus első lépéseihez hatalmas gratula, ez olyan szívmelengető lehet, mikor elindul egy kis manó

Kubu, LIza fal melletti járásához is hatalmas gratula, nagyon ügyes kis lány

Ann, babaragacs szállítmányokat küldök, rengeteget
Kahlan szintén, ahogy Te mondanád egy csillagrombolónnyit küldök Nektek is, remélem jól vagytok mindketten

Zsuzska, drukkolok, hogy csütörtökre már semmi baj ne legyen és a hormonjaidat szépen kiürítve rendbe találja S. nagyon drukkolok Nektek, hogy a köv ciklus a Tiétek legyen és a babák szépen elfoglalhassák a jól megérdemelt helyüket a pocakodban :D
pannik
Budapest

Pannik: köszi a megnyugtatást!! :)
én is úgy gondolom,hogy Maja makk egészséges,nem hiszem,hogy ennyi várakozás után egyből baj lenne vele...
Vendég

Andikám, micsoda csodás képek Izababáról : :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Nagyon szép kislány mondhatom, nagyon cuki a pofija :wink: és nagyon gyönyörű súllyal készülődik :D

Béku ne idegeskedj az AFP miatt, nekem egyébként anno azt mondták 0,7-től jó, épp a határon vagy, tök jó lett a kombinált, nincs is kérdés. :D Sok minden befolyásolja az eredményt, pl. a testsúlyod is. Nekem nem is foglalkozott senki az AFP eredményemmel, csak a védőnőm, pedig a korom miatt genetikai tanácsadáson is voltunk. Egyébként senki sem fog kényszeríteni semmire.

Maccs
vörösmacska

Maccs: köszi! :)
Azt nem is gondoltam,hogy még a súlyom is lényeges!
A kombinált az tényleg jó lett,ahogy a genetikai UH is,és remélem az aznapi újabb kötelező UH is jó eredményt hoz!

Annak a papírjára is ráírta a doki az adatokat,úgyhogy már ott is úgy vizsgálnak majd,hogy alaposan kitérnek mindenre-gondolom!
Ennek az eredményével megyek majd du/este a tanácsadásra,és akkor szerintem minden okés lesz!
Vendég

Lányok, SOS kérdés aki erre jár.
Ma du. megint aliudtam kicsit, utána megint meleg voltam. 37,3 volt, utána még 1szer megmértem, 37,2. Mikortól gázos és kell beülti után lázat csillapítani, tudja vki? Volt valakinek ilyen? Továbbra sincs semmi bajom, gondolok itt torokfájásra, náthára, szóval semmi, csak meleg vagyok. Most kicsit beparáztam.....
ann74

Sziasztok!!
Ann, ne parázz!!!!!!!!! :)
Amikor én progit használtam az ébredési hők (a kora reggeliek!!) voltak 37 környiékiek, utána napközben melegebbek voltak mindig... 37,5 sőt felette is voltak.... ÉS EZ VONATKOZIK AKKORRA IS, AMIKOR IZA IS ITT VOLT MÁR és még nem is kaptam akkor progit!!!! :) + az előtte levő próbálkozósokban (inszemek+lombikok) is így volt!!
Napközben szerintem ha elfogadsz egy tanácsot, ha lehet, ne is nagyon méregess, mert a progi is eleve megnyomja + amikor hőmérőzünk akkor a reggeli értékeket nézzük csak.
Amúgy Zolinál én rákérdeztem, hogy mikortól gáz... 37-38-ig nincs gáz, csak 38 felett!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Macsikám: Köszönöm szépen!!! :) Hasonlóan csodásakat tudok mondani Balázskáról!!!!!!!! A papával az a kép, egyszerűen fenomenális!!!!!!!! :)

Eszterkém: Neked is köszönöm!!!! :) Nagyon tuti az a sütőőőőőőőőő!!!.... FÚ, ha ilyenünk lenne, magammal se állnék szóba, nemhogy mással.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem sikerül a szezonnyitó főzés benne :)

BÉku: Na látod, a súlyra nem is gondoltunk.... akkor Nálad a pehely súly lesz itt a "ludas".... úgyhogy no para!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

ann: A babáknál 37,8-38 fok körül kell elkezdeni lázat csillapítani. Szerintem ez a beülti után is így lehet, bár gondolom terhesen is az van, hogy a magas láz többet árt, mint a lázcsillapító. Szóval nem hiszem, hogy gond lenne ha bevennéd. Esetleg fűtőfürdő. Beállítod a fürdővizet a mostani hőfokodra és engeded hozzá a hideget. Én még nem csináltam, Szerencsére még nem kellett.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, Vicky köszi. Most le is zuhiztam, jól esett, bár újra ugyanolyan melegem van. Mindjjárt benyomom a tv-t mert így lassan begolyózok. Felhívtam endokrin dokimat is, mondta h. bármikor hívhatom. Ő is azt mondta csak 38 felett a gáz, és ez teljesen normális is.
Édes kisbabáim, remélem most helyezkedtek a jó kis helyetekre!!

Andi, nem nagyon fogom mérni, tuti, mert írtó paráztató. Főleg ha Znk is ezt monta h. ennyi még nem gáz lombiknál. Csak vhol azt olvastam h.akár hőem. is gyilkos lehet, de akkor az hülyeség.
ann74

Ann: Andi jól írja,a progeszteron felnyomja a hődet,szerintem 38-ig ne törődj vele,ha Sz mondta!!! :)

Nekem még az első pár hétben is végig hőemelkedésem volt,de tudtam,hogy ez a baba,és a plusz progeszteron hatása ;)

Andi: jaja,most nem is parázok,várom türelmesen (?) a csütörtököt,hogy jól bemutassunk Majával az AFP-nek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeld,erre járt apum!! Volt 1-én is nővérem szülinapjakor,és képzeld,azzal kezdte,hogy múltkor már akarta mondani,hogy nem is látszik még rajtam semmi,erre most leesett az álla,kijelentette,hogy mielőtt ezt kimondaná,vissza is vonja :lol: :lol: :lol: :lol:

az utóbbi 2-3 napban nekilódult a pocak :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma még én is megilletődtem,mikor belenéztem az egész alakos tükörbe :D :D (csak nővéremnél van olyan,ezért nem mindennapos ;) )
Vendég

Békus, mostmár szépen fogsz gyarapodni:-)) Jó, hogy ment Apukád:)
ann74

Kahlan, Pannik, Ann,
milliónyi babaragacs Nektek, annyira drukkolok a remek kis csipetcsapatnak !

Ann,
38-ig nem kell csillapítani, utána ha úgy gondolod hűtőfürdő ahogy Vicky is írta.

mi jól, edzem lelkem holnap megyek anyámékhoz, szép halál, apa nem jön, ő már tiltólistás, én viszek M-nek két motort hogy azzal romboljon a díjnyertes kertben, remélem nem okoz gondot hogy a füvet "rombolja", aztán L meg kenguruban lesz rajtam.
jönnek hugiék is, csak ezért vállaltam be h lemegyek, de így is le kell magamat szedálnom hogy pofimat nehogy csúnyaságok hagyják el.

előbb kerestem a kincsesdobozban valamit és találtam két pappert: az egyik 2008.03.23-i dátumi BMC-s vizitdíj fizetés (M inszem), a másik pedig 2008.04.16. parkoló nyugta (JK) ekkor közölte Sz ügynök hogy :-))))))))))))))))))))

megyek mert hulla vagyok, Liza reggel 6.05 óta most ájult el először, ma fürödtek először együtt a gyerkőcök, Lizi kinőtte a fürdőkádját és mostantól ő fürdetőkarikában pancsizik együtt Marcussal.

na meseolvasás :-)

cuppantok Mindenkit !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm a kedves hozzászólásokat a születéstörténethez, nagyon aranyosak vagytok !

Rita, csak ajánlani tudom Molnit...

Estrella, Tegnap újra járt nálunk a szoptatási tanácsadó. Ugye hételején bedurrant a cicim, tiszta fehér lett.. Mert elzáródtak a tejcsatornák. Hívtam a nőt, hogy egész éjjel bőgtem, annyira fájt. Mondta, hogy olivás meleg pakolás és folpack. Pár óra múlva kifakadt és olyan gyönyörű lett, hogy csak na. Azóta bimbiudvar fáj, meg kékül és végig egy csík a mellemen.. Albert olyan intenzíven harap és szív, hogy érszűkületet okoz. Szóval, megint kaptam egy jó pár trükköt, és ma már ez is jobb volt. Csak összeszokunk a végére :)
Igen, már van napirendünk, épp most húzta át, megint túlpörögte magát, ordít mint a sakál, akár mit csinálunk :)) 3 naponta van egy ilyen időszak, ami 1-2 óra, de halálnak tűnik. Szóval, nem panaszkodhatok, még ezzel együtt is álombaba.

Kahlan, igazából a kutyák a lehető legjobban vették az akadályokat. Bevették a falkába őt is és nagyon tisztelik. Nézegetik, azt hagyjuk mindig 1-2 másodpercig, aztán rájuk szólunk. Ha kint vannak és jönnek be, mindig az első, hogy megkeresik, hogy hol a baba. Ha megtalálják (kiságy, egyik pelenkázó, másik pelenkázó, ..stb), akkor megnyugodnak.
Mi nagyon higgadtan kezelünk mindent, (pl. ha sír), így ők nem reagálnak erre. Igaz, ha megyünk sétálni, ők is jönnek mindig, velük is foglalkozva van, ha pl. Albert alszik. Nagyon édesek, le a kalappal előttük!

Csajok, nagyon-nagyon szurkolok minden akciózósnak!!! És ne parázzatok! Ann és Kisbéka, ti sem!!! Csak pozitivan!!ű
Na, megyek felváltom apát az altatásban :)

Kép
mieza

Mieza, köszi!!!!!
Vendég

Mieza: olyan klassz,ahogy mesélsz ezekről a dolgokról,teljesen magam elé tudom képzelni,olyan csodás lehet!!! :D

Nagyon szép kis családotok lett "hirtelen" :)
Vendég

Köszi Mieza!!
ann74

Ann: igen,én is úgy örültem,hogy benézett! :)
Elment futni,mert készül valami maratonra,és elfutott ide hozzánk :D :D :D

Hát ha még a kilóimban nem is nagyon látszik (ez rá is ér szerintem), külsőre már letagadhatatlan ;) :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

SOS kérdésem lenne:Holnap lesznek a BMC-ben,tudja valaki???
Köszönöm!
Pancsi
pancsi790204

Én úgy tudom,vannak.
Vendég

Pancs, holnap dolgoznak, ez 100%
ann74

Köszönöm szépen!
K ügynök is lesz?
pancsi790204

Ezt sajnos nem tudom. Én beülti miatt kérdeztem rá,hogy mi van ha a 4 napos ünnepre esik. Biológussal beszéltem és ő mondta h. dolgoznak aznap. De gondolom nem mindenki lesz bent.
ann74

Ann-azért nagyon szépen köszönöm!
Babaragacsokat küldöm :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
pancsi790204

Sziasztok !

Azt szeretném kérdezni hogy fájdogál a hasim főleg alul és főleg este. A másik meg olyan mintha alulról szurkálnának. Eszter már nyugtatgatott de én csak izgulok :-)

Ez mennyire lehet normális szerintetek?

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Borsó,
a szurkálódás lehet a beágyazódás jele és annak a jele is, hogy alakulnak/változnak odabent a dolgok.
drukkolok.

Ann,
szerintem rejtsd el a hőmérőt magad elől. :wink: ha nincs semmi bajod ne használd. drukkolok neked is.

Mieza,
annyira hálás vagyok a sok hasznosságért, amit mindig írsz. :-)
ma pl vettünk egy zenélő zsiráf figurát, majd jön velünk a kórházba. :-D ezt is tőled lestük el! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann!

Én végig úgy éreztem melegebb vagyok a kelleténél. Ne izgulj lázas lennél azt érzed. Ne izguljál és nem stresszeld magad minden rendben van :-)

Nekem a torkom picit fáj :-( ittam hársfa teát.

Üdv!
Andi
kisborso

kahlan
Egy sima, fehér, mindent elnyelő Ikeás PAX gardróbot vettünk, meg összeraktuk a gyerekágyat, az ilyen:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70116002
Majd holnap megpróbálok fényképezni, ma nem fejeztünk be mindent. A mi hibánk, mert másfél év alatt képtelenek voltunk kipakolni a dobozokból, hát most kénytelenek voltunk…
Biztos nem jelent semmi rosszat, hogy érzed a jobb oldaladat, biztos most helyezkednek a babák…
m
Béku
Megértem, én is ezért csaptam le a babakocsira decemberben, mert féltem, hogy később nem lesz ilyen ajánlat… Én aúgy a babaszoba.hu-n találtam.
Pofátlanság, hogy még vissza sem hívtak!
Szerintem kamu ez a rátolatás…

pannik
Jó, hogy ennyi segítséged van és csak a picikre kell koncentrálni!
Mennek továbbra is a babaragacsok és beszéljetek hozzájuk sokat!
Én már megnyugodtam, elfogadom a dokim váltótársát, ha a picim úgy dönt, hogy 27.-e után érkezik…

ann
Hogy bírod egyedül?
Remélem a többiek már megnyugtattak, hogy 38 fok alatt még nincs baj…

kubu
Nagyon sok erőt kívánok holnapra a rokonlátogatáshoz! Én nem mennék a helyedben…

Én ma megtaláltam férjem születéskori karszalagját, amit a kórházban kapott, úgy örültem neki :) /Apám még a születési anyakönyvi kivonatomat is elhagyta…/

mieza
És ez a szoptatási tanácsadó valami kerületi dolog, aki jön, mint a védőnő, vagy magán?
Sajnálom a mizériádat! Albert olyan kis vad, mint a pocakodban :)

Én nemsokára megyek pihizni, holnap folytatjuk a munkálatokat a lakásban :( Közben fájó szívvel nézem a Pilist az ablakból :)

Kép Kép
estrella22

Estrella, holnap várjuk a fotót a bútorról. Szépen haladtok ti is. Vizesedés javulgat? A Pilist én is nagyon imádom. Már nagyon vágyom oda. Nem tudtok kicsit kimenni sétálni? Azért vannak aszfaltos utak ahol kényelmesen lehet sétálni.
Egyedüllét elmegy, holnap is egyedül leszek, kedden jönnek majd húgomék.

Kisborsó, tuti rendben van nálad minden, ne aggódj. Nagyon drukkolok. Gondolom nálad sem túl gyorsan telnek a napok. Torokra jó a sós vizes gurgulázás, só fertőtlenít. Kisborsó amúgy én meg pont h. semmit nem érzek és úgy éreznék olyan kis szúrkálásokat amikről mindig meséltek. No mind1, igazából mindenfélét hallani, olyan is van, h. semmit nem érez az ember.
Zsuzsó, a lázmérőt tényleg elteszem a fenébe. Ha itt lenne párom, már tuti eldugta volna tőlem:-)) ismer engem..ilyenkor képes vagyok 10 percenként mérni:) Nem írtál az inzulinozásról, h. hogy megy.
ann74

Jó reggelt!

Estrella, nagyon szép a kiságy!!Ezt a modellt nem is láttam az ikejában...megmondom őszintén mi a 7000Ftos,fullegyszerűt néztük ki még anno...

egy kérdésem lenne: méhpempőt most is, inszem után is érdemes eszegetni? vagy már nem kell?
Vendég

Sziasztok.

Kahlan! Sztem nyugodtan eszegesd.

remélem jól vagytok :-)

Esztrella nagyon szép az ágyikó :-)

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Estrella: végül tegnap írt a csaj,állítólag szerdán mondanak nekik valamit a szervízből,hogy tudják-e javítani....

ezek szerint csak nem tört ripityára???! :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja,és állítja,hogy ugyanilyen kocsik most vannak vaterán leakciózva 49ezerért újonnan.... (??????)

Mutat nekem egyet,azonnal megveszem......
Vendég

Hahó!

ma reggel rájöttünk, hogy nincs is kép Albertről :)

http://www.youtube.com/user/Kremelicek

sosem szerettem ezt a számot, de azt hiszem az anyaság és a hormonok miatt... szóval, tegnap jót pityeregtem rajta, ahogy meghallottam :) Ma meg ledobadtam a pólót a srácokról és fotóztam egy órát, ennyit bírtak :)

Kép
mieza

Mieza, ezek a fenykepek nagyon jok:) gratulalok meg egyszer:) es koszi a szules tortenetet is, jo volt az oszinte beszamolodat olvasni ilyen intim es bizalmas tortenesekrol! tovabbi jo osszeszokast es boldogsagot kivanok Nektek:)

Andi: nagyon jok a 4D-s kepek:) en is szeretnek menni a heten, de a parom nincs oda az otletert... rossz emlek maradt benne a 18. heti uh-on, mert sokat kellett rancigalni az uh fejet, hogy mozduljon vmerre Norika, hogy jobban lassuk... nem tudom, hogy most a 30-31. heten konnyebben mutatja-e magat?

Beku: szoritok csutortokre, de biztosan minden rendben lesz!

millionyi babaragacs a most magukat befeszkelo babaknak es kismamaknak:)

Kép
oroszlán

Mieza lélegzetelállítóan gyönyörű a kisfiúcska!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Oroszlán, Macs, köszönöm!!!! :))))
Balázsról vettük a mintát :))

Kép
mieza

Mieza: annyira gyönyörűek a képek!! :)

Lehetne esetleg olyat is kérni,ahol anyával van Albert? :D
Vagy esetleg Ti hárman? :)

Az annyira szép lehet!!!!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak