Betegeknek jobbulást!!!!!!!!
Jeszus Évi a vonalzód már 7 hónaposak vagyunk???? Mennyire rohan az idő!!!!!!
Én ki vagyok, Petra foga kikészíti a családot
és még nem bujt ki teljesen. Tegnap este 7 körül sikerült elaludnia 1/2 órára reggel 8 óra óta. Tegnapelőtt éjjel 12, 4, 6 és 8 órakor kelt. Mindig kb 1 óra volt mire elaludt úgy, hogy a kiságyba tudtam tenni.
Egész délután altatni próbáltam de nem sikerült, kicsit játszott de inkább csak ehe-ehe-ehe volt. Estére immun voltam a nyafogásra már, fáradt, mérges, mert nem volt tejem 6-kor a tejpéphez.
Adtam neki 6 hónaposat amit vízzel kell, hát csak tartotta a szájába és sírt, hogy neki az nem kell. Akkor megint szopi és nem sírt, hogy éhes. Én voltam a hibás, mert 12-kor, 3-kor szopizott és megitta a tejet. Máskor csak délbe iszik kicsit de előbb valamivel eszik almát és 4-5 körül fejem le a rizspéphez.
Kis alvás után sírva kelt 8 körül, éhes volt. Na akkor sikerült lefejjem az adagját és mire megettem már mosolygott (míg fejtem apánál keservesen sírt).
Apára is mérges voltam, véletlenül a kocsijába maradt a kiskocsi így nem tudtam kivinni a levegőre ott tuti elaludt volna, az ölembe voltunk kint, a hordozóba is betettem de nem volt neki kényelmes sirt benne, pedig gondoltam hátha alszik abban.
Tegnap kapott nurofent is de nem nyugodott meg. Aztán este fürdés+nurofen és végre 5-ig aludt. Már több mint 1 hónapja nem aludtam én sem ennyit egyhuzamban éjjel. Most alszik már lassan 2 órája, van babakocsi és szép idő remélem jobb lesz a mai napunk. Igaz Nurofen ma is volt már
Na megyek paplacsintát akarok sütni, a massza már kész.
Puszi mindenkinek, bocsi többre nem telt.