Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt

Chloe,a kis hamis,Tomi is bontja már a szélét,nem örülök..

Bár,sztem erre nem lesz gond :arrow: :arrow: Mindhárman betegek vagyunk,fél éjjel orrot szívtunk,ringattunk,Tomi panaszosan sír,tele az orra,köhécsel,elviszem orvoshoz.Mikinek reggelre (!) felment a láza,úgy ment dolgozni.Szép 4 nap lesz...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: jaj, sajnálom :( nagyon vigyázzatok magatokra! Remélem doki segít! Urad is maradjon otthon, neki se jó lázasan melózni!!!! Boldog 7. hónapot!!! :)

Ircsi: kis habtapi bontók! :)

Limo: hát, én is majd sztem eladok ruhákat, ..... bár, mostanság annyi pocakos van a "családban" .... lehet igényt tartanak rá...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Évi sajnálom! jobbulást! :(

Kép
gtunde75

Szerintem tök gáz h.Tomi 7 hónap alatt 3.szor ilyen beteg!!!Pedig szedek vitamint,Ő is kap,gyümölcs,zöldség,séták....kivagyok ez miatt...anyatej...hahhh...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jobbulást a betegeknek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi jobbulást nektek!!

Mi ha nem is 100 %-ig, de jól vagyunk! Mondjuk én szegénynek "brutál" mód mosom az orrát, hogy jöjjön ki aminek ki kell, és nehogy tovább menjen.
limo73

Évi, jobbulást nektek!
Tomikának (és persze mindenkinek) gyógypuszi!

Limo, örülök, hogy Berci jobban van.

Tegnap a lányom megtalálta a szobájában a vezetékeket. Fél perc alatt elkúszik már oda és elkezdi bontani a dolgokat. Sikerült is leverni a lámpát, de ezt úgy, hogy a szemetesét feldöntötte és persze a szennyestartót is. :shock: Eszméletlen, és még nem volt időm lépcsőrácsot venni. De nagyon is kellene már...

Most megyek pakolni az útra. Kutyát átviszem szüleimhez, és persze neki is összepakolni. Utána meg Lilivel elmegyünk és találkozunk egy ismerősömmel.
Ja és 5órakor szeretnénk elindulni, hogy oda is érjünk.
Tehát ma már nem jövők, jó pihit mindenkinek a 4 napra!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Voltunk dokinál,kaptunk jótanácsokat,bedörzsölőt,orrcseppet,Calciumot...azt mondja nem lesz olyan durva szerinte mint múltkor. Igazából nem tudom eldönteni az eldugult orr miatt zihál vagy fullad...éjjelre vissza akartam hozatni Mikivel az ágyát nehogy ne halljuk meg ha gond van(de hallottuk...) nem hozta be mondván ne bolygassuk a nyugalmát,az eredmény 11 és 2 közt 10 percenként mentünk ki ringatni,paskolni,hoztuk be szívni.A kórházból való szívókatéterrel szívom amúgy.

Limo,Sterimarod van vagy mivel mosod?

Woody jó utat!

evilany

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!

Jeszus Évi a vonalzód már 7 hónaposak vagyunk???? Mennyire rohan az idő!!!!!!

Én ki vagyok, Petra foga kikészíti a családot :oops: és még nem bujt ki teljesen. Tegnap este 7 körül sikerült elaludnia 1/2 órára reggel 8 óra óta. Tegnapelőtt éjjel 12, 4, 6 és 8 órakor kelt. Mindig kb 1 óra volt mire elaludt úgy, hogy a kiságyba tudtam tenni.
Egész délután altatni próbáltam de nem sikerült, kicsit játszott de inkább csak ehe-ehe-ehe volt. Estére immun voltam a nyafogásra már, fáradt, mérges, mert nem volt tejem 6-kor a tejpéphez.
Adtam neki 6 hónaposat amit vízzel kell, hát csak tartotta a szájába és sírt, hogy neki az nem kell. Akkor megint szopi és nem sírt, hogy éhes. Én voltam a hibás, mert 12-kor, 3-kor szopizott és megitta a tejet. Máskor csak délbe iszik kicsit de előbb valamivel eszik almát és 4-5 körül fejem le a rizspéphez.
Kis alvás után sírva kelt 8 körül, éhes volt. Na akkor sikerült lefejjem az adagját és mire megettem már mosolygott (míg fejtem apánál keservesen sírt).

Apára is mérges voltam, véletlenül a kocsijába maradt a kiskocsi így nem tudtam kivinni a levegőre ott tuti elaludt volna, az ölembe voltunk kint, a hordozóba is betettem de nem volt neki kényelmes sirt benne, pedig gondoltam hátha alszik abban.

Tegnap kapott nurofent is de nem nyugodott meg. Aztán este fürdés+nurofen és végre 5-ig aludt. Már több mint 1 hónapja nem aludtam én sem ennyit egyhuzamban éjjel. Most alszik már lassan 2 órája, van babakocsi és szép idő remélem jobb lesz a mai napunk. Igaz Nurofen ma is volt már :cry:

Na megyek paplacsintát akarok sütni, a massza már kész.

Puszi mindenkinek, bocsi többre nem telt.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok

Szinte semmi időm nincs Mátétól. Laposkúszásban kommandózik egész nap. Állandóan ágy alól, fotel alól kell kiszedni, mert befele tök érdekes, kifelé meg nem megy. Este meg szó szerint bezuhanok az ágyba, mikor már alszanak.
Meg szervezkedek ezerrel, jövő héten kereszteltetjük. Már hamarabb szerettem volna, de eddig nem jött össze.

Évi jobbulást nektek!! Milyen az a cső amivel szívod az orrát? Nekem bevált az orrszívó, de tisztítani nagyon útálatos :?

Na mennem kell, rotyog a pihenőszék...bocsi, majd később reagálok még.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép
Tomi 2 órája alszik,még a lázát se tudtam megmérni,bealudt cicin...

Szamóca,ezt még nehezebb kimosni..

evilany

Sziasztok

A héten fogászaton voltam ami megviselt :( kedden elmentem csináltak röntgent és megbeszéltük a további lépéseket .
Mert megállapították hogy egy hátsó régi tömött fogam ami nem fáj semmi baja nem volt legalább is nem éreztem az alatt akkora góc van hogy azonnal ki kell szedni mert benne van az anya tejben már és a véráramlatban is .
És én mivel nagyon enyhén szívbeteg vagyok ettől voltam rosszul mostanság.fül zúgás fej fájás haj hullás stb....

A lényeg tegnap vissza mentem kihúzta nagyon ügyesen de az is ugy hogy bármilyen beavatkozás elött nekem antibiotikumos kezelést kell adni ,de mérlegelni kellet ha be adják ártunk Bencének vele, ha nem adnak nekem össze vissza telefonáltak megvizsgáltak de a végén abban maradtunk nem adnak és lesz ami lesz , ( rosszul is voltam az este ) de már jól vagyok kicsit duzzat az állkapcsom és fáj is de ennyi .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Betegeknek jobbulást .

Lányok Bence újabb szokása négykézláb áll és a fenekét az égnek tolja olyan piramis alakba .

Apjának meg dugja az arcát hogy puszilja meg és amikor kapja puszikat nagyokat kacag apa meg élvezi :) .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Na most viszont megyek mert megfőtt a csirke mell és le kell turmixolni mert ma csirke mellet kap cukkini főzelékkel .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Na Tomi felkelt,lázas,adtam neki gyümit,ügyesen belecsempésztem Nurofent,Cebiont,erre fél óra múlva mindent kihányt..

Kép

most nem merek kúpot adni helyette mert nem tudom felszívódott e...
De alszik megint.

Cicc,fogad:sajnálom,majd hamar helyrejön,a rossz fog mindig góc sajna ami okozhat ilyesmit.
Nekem a csirkemell turmixolva nem pépes lesz hanem szálkás rostos pedig teszek hozzá vizet mit csinálok rosszul?

evilany

Cicc
:cry: :cry: :cry:
Penicillin-származékot kaphattál volna!!!!
Jegeld az arcod, 2-3 napig ne egyél tejet, tejterméket! A húzás helyét is alaposan tisztítani kell!!!
És azonnal orvos, ha akár hőemelkedésed is van!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Babák helyesek :D

Tominak és Bercibónak jobbulást!
Évi: mi egy spéci kevert orrcseppet kaptunk, amikor Korinna beteg volt, nagyon jó volt. Náthára esetleg még Coryzalia :?: (már ha a homeos dolog szóba jöhet)

cicc: fog :(

melisch: Petrának boldog hófordulót!
bettinyo

Nemrég értünk haza....kicsit hosszabbra sikerült a napunk! Muszáj volt venni egy kocsicipőt, mert már nem tudok mit ráadni....nő, mint a bolondgomba!! :)

Évi!....Én sima sós vízzel mosom (2 dl vízhez egy kiskanál só, ez olyan sós lesz, mint a könny), cseppentővel nyomok az orrába és szívás... :wink: Oldja az anyagot.....2x-3x ismétlem....aztán szünet, és ha még van egy kis maradék akkor azt csak simán kiszívom. Ezt min. napi kétszer, közben meg ha hallom, hogy kell, akkor csak mosás nélkül.
Berci most Calcimuscot és fenistilt kapott, Cebiont meg adtam neki amúgy is egész télen.

Én a lázát mérem sima digitális hőmérővel hónaljban....ha alszik akkor is tudom így, akár fél óránként. Lehet nem annyira pontos, de ha "határon" van akkor megmérem rendesen.

Most nekem fájdogál a torkom, remélem nem ragasztok vissza rá valamit.

A kis Burger Kinges, a krumpli után vetődött rendesen, de csak a tálcát kapta meg!
Kép
limo73

sziasztok!

betegeknek jobbulást! :( :( :(

mi a cégnél voltunk délután, aztán a Tettyén sétáltunk egy nagyot az egyik kolléganőmmel és 5 hónapos babájával... eszmét cseréltünk... :wink:

mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét! élvezzétek ki a jó időt! már aki teheti...

Évi a husi nem lesz igazán pépes, hanem igen, olyan kis szálkákra tudod összeturmixolni... az úgy teljesen jó!

Kép
gtunde75

Limo,szerintem Tomi felébredne ha kibontogatnám a ruhából(hónaljban lázmérés)...de még nem próbáltam..
Szegénynek a hasa is kuruttyol,hasmenés is jött..

evilany

[quote="evilany"]L írta:evilanyimo,szerintem Tomi felébredne ha kibontogatnám a ruhából(hónaljban lázmérés)...de még nem próbáltam..
Szegénynek a hasa is kuruttyol,hasmenés is jött..

Berci csak bodyban, esetleg +mellényben van itthon, azt meg csak félrehúzom kicsit és már meg is van. Hála és lekopogom eddig csak kétszer volt lázas (az is csak picit), de én a láztól félek, mert nekem pici koromban többször volt lázgörcsöm.
limo73

Évi!....hogy vagytok? Milyen az este?
limo73

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tegnap Ádám szabadnapos volt. Kirándultunk a várhoz...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,de jó képek,Katust minden érdekli látom(főleg a cici :wink: )

Limo,köszi,jobban vagyunk az este nagyon gáz volt,mi is rottyon de agyerek főleg,bent altattuk utazóágyban,lefeküdtünk mi is fél 9-kor mire sikerült őt elaltatni(nagyon nyűg volt,lázas,kúpot adtam) és aludtunk mint akit agyonvertek,éjfél körül volt rövid ébresztő és 5-kor szopi,szóval kipihentük a betegséget,most mindenki jobban van,Tomi is csak köhög.

Játék azért megy már

Kép

Kép

épp merényletre készülünk-orrszívás-jajajj lesz sírás...aztán séta

evilany

Gergelyeknek boldog névnapot kívánunk!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!....Örülök, hogy jobban vagytok. Tomi sem néz ki betegnek, így valószínű tényleg "csak" valami nátha féle lehet.

Nemrég jöttünk be a sétából, most még kint alszik a babakocsiban....Apuci meg lement bevásárolni, és már 2x felhívott, hogy ő aztán többet nem, mert olyan sokan vannak! Azt már nem is mertem neki mondani, hogy nézzen virágpalántákat.

Pécsi csajok! Jön valaki holnap a Sportcsarnokos börzére?

Gergőknek boldog névnapot!!!
Kép
limo73

Babavilág!!

Kép
xtina75

Aranyosak voltak nagyon Napsiék :lol: 8) Boriszka tündérvirág!

Kép
xtina75

Kép
Kép

Egy kis friss diós-mákos kalácsot valakinek????? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,ide jöhet! Édesítős..?

Limo,elkiabáltam,utolért minket megint du-ra,Tomi kidobta az ebédet,panaszosan sírdogál,na majd alakul.
Nem megyünk az expo-ra.

evilany

Sziasztok!
gyors helyzetjelentés...
eddig meg akartam halni a hülye dolgok,gondok,miatt-most kissé feldobódtam.
Jövő héten költözünk vissaz Pécsre..ha keresztanyám elviszi végre a lakásból a cuccait.
Ugyan abba a kis "szutyok" lakásba megyek ahonnan jöttem....de ez is több a semminél.
A jelenlegi bútorokkal nem férünk be :( de vettem a bátorságot kértem kölcsön aputól 40.000,-forintot és vettem a gyerekeknek 1-1 "gardrobot" darabja 20.000volt

Kép

Bár a mi 3-2-1-es garnitúránk sem fér el...lóvénk nincs másikra...ezt még valahogy szeretném megvalósítani...kisméretű,kombi ágy mellett elfér és összecsukva nagy helye lenne Gerinek(Kukubeninek) napközben.

Kép

De ez a sarok is 45.000,-be kerül :(
Na majd lesz valahogy :(

El vagyok havazva mindennel...jövő hét is kész káosz lesz...de amint tudok jelentkezek!

Betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!....Ez szuper...illetve??!! Párod is jön, megegyeztetek? vagy ha nem, hogy vagytok? Nálunk is kicsi a lakás, piszkosul kicsi, de az a lényeg, hogy jól érezd magad.

Nemrég voltam kint beszedni a ruhákat, még csiviteltek kicsit a madarak, harangoztak a kis templomban....olyan jó érzés volt.

Most volt a híradóban, hogy visszavontak Milupa Milumil 0+ tápszereket.... :shock:

Évi! Sajnálom, én is mindig félve írom le, hogy jobban vagyunk....
limo73

Csajok láttátok a tv2 híradóban !!!!!

Babatápszereket vontak ki a forgalomból

Kivontak két babatápszert a gyógyszertárakból. A Milupa Komfort 1-et és a Milupa Milumil HA1-et. A gyártó szerint azért kellett visszahívni, mert túl sok vitamin és ásványi anyag van ezekben a tápszerekben, ami hányást, hasmenést, vagy éppen szorulást okoz. A visszavont termékek idén decemberi, jövő év februári, márciusi és áprilisi lejáratúak. Aki visszaviszi, visszakapja az árát.

borzasztó !!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Limo-együtt megyünk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]L írta:csillagfeny1976imo-együtt megyünk :)

Akkor tényleg SZUPER!!!! és GRATULA!!!! így max. öröm!!!!!
limo73

Csillag,szuper!!
Mi lesz a házzal? gyerekek mit szólnak?
Jó cuccok,jó hely a Jysk :wink:

Nekünk megvan a nyaralás helyszín úgy néz ki:
http://www.delipart.hu/szallas?id=303
az 1-es apartman,2 háló,nagy nappali(nem mindegy 2 örökmozgó gyerekkel,ha rossz idő lesz)nagy udvar,gyerekpancsoló,csúszda,homokozó,hinta,teljesen bababarát,felszerelt,kényelmes...üdülési csekket elfogad...kedden a két férj kocsiba ül,lemennek és megnézik,ill.foglalóznak,ha jó.
Aug.2 hetében megyünk,Tomi szülinapja ott lesz(remélem ebből nem lesz nagy sértődés-család) de a közös pécsi szülinapra hazaérünk.

Tápszer: :evil:

Gergő babákat isten éltesse!

evilany

Clarika remélem jól telnek a közös napok (és nem fertőztünk meg titeket..)

Kisfiam ma jól elvolt a nagyágyon(anyja ott dögledezett mellette...)

Kép

Kép

evilany

Sziasztok!!!

Csillag: Gergőnek boldogat!

Napsi: nehari, lemaradtam :( elnézést!

Évi: jaj, milyen édes... imádnak elbújni :) ezt csinálja a fürdőben a törcsivel Gergő is :)

Ircsi : cépek vagytok!

Tápszer: ne is mondjátok, mi azt esszük , vagyis a HA 0-at, egyszer dokinő akarta a HA 1 - est adni, de nem tudtam kikeverni, szóltam , visszavittem, megmutattam neki, visszaküldte a cég egyik ilyen képviselőjének... hát még jó, hogy a 0-ásnál maradtunk.... de ez milyen gáz akkor is! NA EZÉRT UTÁLOM A TÁPOT, ÉS BOSSZANT, HOGY GERGŐ NEM TŐLEM KAPJA A TEJCSIT! :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bercibó mulatós kedvében volt:

http://www.youtube.com/watch?v=hS6uGQHlzNs

Sajnos későn kapcsoltam, és már csak a végét sikerült elcsípni!!!
limo73

Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságot...Mares Gergőjének boldogat,de mi GERGŐ-k :D vagyunk és Nov.17-én ünnepeljük.Azért aranyosak vagytok :)

Gyerekek örülnek-bár Laca sajnálja...itt tudott a hátsó részben barkácsolni...házat majd eladják anyósék...

Jysk jó hely...ha van az embernek rá pénze...ami nekünk most nincs :(
Ágy csak álom marad...de a gyerekek szekrénye apu segítségével meg van!!!nekem ez számít :)
:oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok, szép vasárnapot! Tegnap babamozizni voltunk 8)

Kép

További képek a blogomban... 8)

Kép
xtina75

Tina
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Tina jaj, de gyönyörűséges! de jó ilyet látni!!!! :D :D :D

pécsi csajok jövő héten mikor legyen a tali? hogy tervezzek?

Kép
gtunde75

Köszi, csajok :lol:

Kép
xtina75

[quote="limo73"]B írta:limo73ercibó mulatós kedvében volt:

Kép :lol:

Tina,gyönyörű baba!

Tündi,talán a szokásos csütörtök..?

Remélem mindenki jól van!

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Tündi,talán a szokásos csütörtök..?

nekem ok! többiek?

Kép
gtunde75

Halihóóó!

Mi ez a pangás ma? Mindenki kirándul?

Tina!...Csudi szép... :)

Talira a csütörtök nekem is jó!

Jó éjt....olyan álmos vagyok, nem kell ringatni....ma korán fekszünk!!!
limo73

Sziasztok!

Látom betegek gyógyulnak! :)

Tina
Juj, de édes .... :)

Szombat reggelre kibújt az első fogunk! (pont aznap volt 7 hónapos)
Mint ne mondjak, brutál megszenvedtünk érte, 15 percenként sírt fel....

Apa ma 4kor megint útnak indult..... :(

Csütörtök remek!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?