Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: ne aggódj,nem paráztatnak be ;)
a SOTÉ-t én mondtam a nőnek,hogy azt hagyjuk,nincs jó tapasztalatom a múltkori kombinált miatt....

Így a Bajcsy-t én választottam,de közelebb is van viszonylag.
Amnióba én nem egyezem bele semmiképp!

Nagynéném babáját is szó szerint leszúrták,és amit írtál a húgodról,no azt már legalább 5 embertől hallottam..... :shock:

velem ugyan ne szórakozzanak!!!

Lizi csuda édes lehet a párnának dőlve tánci közben :D :D :D :D

Talán pont s szülinapján jön majd Maja is ;)
Vendég

Ann: inkább csak szomjas vagyok,este is megittam még lefekvés előtt 3 pohár tejet,ma is azt kívántam meg :lol: :lol: :lol: :lol:

ez viszont kizár egy sor kaját,amikkel összeveszne a gyomromban ;)
Vendég

Sziasztok csajok!
Láttam emlegettetek!
Mind a30 oldalt végig olvastam.még néhány napig dolgozom,aztán pihi májusig.
Eszter!Továbbra is nagyon csodállak benneteket!Sok-sok drukk nektek!
Béku!nem lehet semmi baj!Én tudom és tudom!
Andi!
Nagyon édik a cicák!Az én fiam mikor született,3 cica volt a lakásban.Nála ellenállóbb gyerek nem nagyon van.Ebben az évben még nem volt beteg.A gyerekorvosunk mikor kijött,azt mondta dobjam ki a gyerek mellől a macskákat.Hát az orvost dobtam ki.Azóta egy állatbarát doki nénink van.Puszi sem tiltott kobakra cicóknak.Annyit tettünk,hogy volt készítve egy feltekerhető rács vékony fából,és golyókból váltakozva damilra fűzve, ezt tekertük ki Soma fölé mikor nem láttam,vagy cicó veszély volt.Azóta használta már több ismerősöm is.Most is pont így csinálnám.A lelke állatok között más lesz mint nem állatbarátként.Ezt állíthatom.
:lol:
ritabmc

Hahó!

Majd visszaolvasok, csak most egy hir.

Voltam orchi-kiállításon (Syma csarnok). Jövő héten a Sportcsarnokban lesz.

A mai kiállítás is szép volt, de meg sem közelítette a tavalyit. Belépő 1600 Ft, amely levásárolható egy kertészetben 2 héten belül.

Sokkal kevesebb növény van kiállítva, mint tavaly és kevesebb féle választék a vásárláshoz. Azért vannak szépek és különlegesek, de amit kerestem, az 1 szál se.
Ennek ellenére vettem 2 különleges dolgot, hm occsón: Cymbidium sárga 2 szál virággal és egy bimbós, faágon csücsülő valamit. A férjem már kezelésbe vette őket.
A kiállítás tele van Vanda-k-kal, szépek, de hát drágák. Nekem pici van, most elkezdett ujra levelet hozni, reménykedem, hogy egyszer virág is lesz, kék és illatos.
S amit tavaly vettem dolgokat, hát - most látom, nagyon különlegesek és meseszépek, kvázi van amelyik majdnem 1 éve virágzik.

Igérem a hétvégén fotók is készülnek majd.

Később jövök, de most dokkerhez indulok

üdv kispatak
Vendég

Judit!
Mikor olvaslak arra gondolok,hogy pont egy idősek lennének a babáink. :cry: egyébként már jól vagyok.
Most rólunk,hogy mindenki tanuljon belőle.
Úgy tűnik megvannak az okok.
Tűű dr szerint már egy éve inzulin rezisztens voltam enyhén.most már látványosan.A terhelt 120p.es nem volt 5szörös,viszont 1,5 éve a 0 perces inz.6.9 ,most 15.Ez már rezisztenciára utal.Szedem a meforal 500at, nagyon lassan kellett elkezdeni,1Szer fél 1 hét,2szer fél 1hét,majd fél+1 1hét,majd 2szer 1.Semmi bajom tőle.Sőt fogyok elég jól.Szentendrén azt mondták semmi bajom,jók a leletek.Ezért kell Tűű doki.
Másik ok ugye Fülöp által vizsgált ellenanyag.
Trombocitakezelést kapunk kb.2 hét múlva,a férjem lesz a donor ,ebből 3 kell majd.ugyanis a trombocitaszámom nagyon kevés,ez okozhat vetélést,illetve korai kilökődést.Ezt Petrányi prof.igazolta.Azt mondta szerinte már ebben az évben lesz pocaklakónk.Úgy legyen! :wink:
ritabmc

Rita, jajdejó, hogy megvilágosodtatok!!!! Zebrát nektek minél hamarabb!!
Vendég

Rita: köszönöm a biztatást!
Nagyon örülök,hogy vannak eredmények a vizsgálódásból,mert így biztos,hogy a pocaklakó már nem várat magára soká!!

Azt már tudtuk,hogy a baba szépen megtapad,de most már 100%,hogy rá 9 hónapra gyönyörű babácská(i)d születik majd!! :D

Nagyon sokat gondolok Rád,mindig eszembe jut,mikor megkerestél az első leszívásom után a híreiddel!!
Biztos vagyok benne,hogy a 2011-es év Neked is megadja,amire a legjobban vágysz! :)
Vendég

a bmcben nem foglalkoztak a kivizsgálással,valószínű nem is dolguk,de így még lehetett volna pár sikertelen,csak elindult lombikunk.
Ezért mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy főleg ismeretlen oknál vizsgáltassátok ki magatokat előtte,mert sok szomorúságtól,kudarctól óvtam volna meg magunkat.Most nagyon bizakodóak vagyunk. :wink:
Sajti!
légyszi javítsd ki,hogy májusban,ha Szűcsünk engedi 2.lombik.Még nem tudja mi történt azóta,hogy szívhanggal elengedett.
ritabmc

Rita:
Örülök,hogy sikerült kideríteni a probléma okát!!!
Most egy picit Én is elgondolkodtam az IR-el kapcsolatban.Az én 0 perces inzulinom 13,akkor lehet,hogy ez sem valami jó?
Csak azt nem értem,hogy a referencia érték miért 2.60-24.90 között van?Ki érti ezt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska2007 2011.03.11 18:55-kor.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nem mindíg van időm reagálni,de képben vagyok mint zúgos.Már többet írok majd,főleg ahogy haladunk a nagy úton a cél felé.Egy pici bibi azért van ám.A kapcsolatunk picit rosszabbra fordult,de próbálunk javítani a helyzeten.Megviselt mindkettőnket a sok rossz,de talán még helyrehozható.Nagyon rajta vagyunk.Azt hiszem nálunk most jött el az utolsó próbálkozás ideje baba ügyileg.emlékeztek megfogadtam,ha a kapcsolatunk kezdi megsínyleni a sok mesterséges dolgot abba hagyjuk.A családunk többet ér ennél hiszen van már egy drága Sománk.
ritabmc

Ritus,
ment pü!

Kép
judit0713

Hello Lányok!
igérem vissza olvasok,csak most hulla vagyok a sok melótol!

az én menszeszem olyan mint a mesében hol volt hol nem...18.nap óta pecsételő vérzésem van,ez most mig meg nem jön rendesen addig ez lesz?!ez noooormális?? :shock:
vikus82

Vikus: hmmm,fogalmam sincs.. :?
nekem kb. a 23. naptól volt jelzés,hogy meg fog jönni,és a 28-29. nap körül jött meg igazán...

Andi: gyere majd a hírekkel,képpel!!!! :D :D :D
Vendég

Rita: nagyon remélem,hogy amint a babácska megfogan,jó erős köteléket fon köztetek!
Szerintem újra megerősödik a kapcsolatotok!!! :)
Vendég

judit: Majd megpróbálok videót csinálni Barbus lépteiről.

kubu: Barbus is már jár kapaszkodva egy ideje. Csak nagyon nehezen engedte el a kezünket.

kisbeeka: Mond a dokidnak, hogy akkor is megtartod a gyereket, ha downos. Sokat szenvedtetek Majáért. Ezzel szerintem le lehet szerelni. Nem kényszeríthetnek az amnióra. Ha elég határozott vagy, akkor békén fognak szerintem hagyni.

estrella: Ha a fogadott orvosod ad át másnak akkor ő is úgy bánna veled, mint a sajátod. Az ügyeletest nem tudom, unokatesómék szültek ügyeletessel, de a barátnőjére igazából rá se néztek nagyon. Nem tudom a különbséget, de a kórház ugyanaz, mint az enyém.

Holnap megyünk a nagyikhoz, hétfőn jövünk. Jó hétvégét mindenkinek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Megjöttünk :lol: Hulla fáradt vagyok, majd holnap reagálok..... Ann pihenj sokat!!!! :) És csak pozitív gondolatok!!! Tudod!!! :)

Na a lényeg: Izával minden rendben!!! 1600 gramm környékére saccolták most, 30 hetesnek megfelelőek a paraméterei... a mostani mérések alapján a születéskorra becsült súlyát 3700-ra lehetne saccolni!!! :)
Az égvilágon semmi cukorra utalós jel nincs egyelőre Nála hála ég, se a lepényt illetően, se a méretét, se a vizet...semmit :)

És a kislányunk KOPÍR APJA!!!! :) Még a pofi-vágásai is!!!! :)
Na eddig is oda volt érte, de most aztán gondolhatjátok.....

Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi!
Fantasztikusak a kepek! Nagyon aranyos! :-))

Kép
avarka

Andi,
olyan széééééééééééééééééééééééééép és tényleg tiszta apja !

Rita,
drukkolok nektek nagyon !

Vicky,
jó nagyizást.

Kiss Angyal, Gyoreneildi,
utólag is sok boldog névnapot Nektek !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nem hiszitek el, a változatosság kedvéért totál elromlott a wc. Ami azt jelenti, h. konkrétan a funkcióját nem tudja ellátni. mivel ugye sokat nem emelhetek 2l-s palacknak a tetejét levágtam, hogy legyen ereje a víznek. Apuék csak du. jönnek, remélem meg tudja javítani, ha nem , szerelő.Mondanom sem kell, nem mindennap romlik el egy wc.
Amúgy szerintetek nagyon gáz, ha fel fel kell kelnem? Nyilván wcre mindenki jár, csak nekem ezen felül kaját összeszedni hűtőből, kenyeret vágni, teát csinálni, vagy kaját megmelegíteni..., ezeket mind vissza, mosogatni...egyebek ugye mindig fel kell kelnem, mivel totál egyedül vagyok.
ann74

Ja igen, beülti napjára laptető!! Ehhez nem is tudok hozzáfűzni semmit:)
Legnagyobb részét Panniknak, Kahlannak és nekem, a többiből igény szerint csippentsetek.
ann74

Andikám, csodaédes ez a kislány, örülök hogy minden a legnagyobb rendben vele.
ann74

Nagyon szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Béku!
köszi!

Andi!
gyönyörű!!!!
vikus82

sziasztok!

Köszönöm!!! :)

Ann: szerintem hagyd most a mosogatós-pakolós részeket.. Kaját összedobni-melegíteni lehet szeirntem de a többit majd úgyis jönnek apudék és megcsinálják... most még vagy 3 napig csak a minimálisat csináld szerintem!!! :wink:

andrea-1

Így lesz Andi. Amúgy kezdek jó lenni abban hogy 1 felkeléssel intézzek el sok mindent. Annyi h. mielőtt felkelek mindent átgondolok mi kell legközelebbre.
ann74

Sziasztok

Andi, nagyon édes Iza, tündéri! :)

Ann, szerintem is csak a minimális dolgokat csináld, ami tényleg elengedhetetlen. Egyébként nálunk is elromlott a wc, most csinálta meg a férj, hát sokat kínlódott vele. Apud biztos meg tudja csinálni.

Pannik, Kahlan, Ti is pihenjetek sokat!

Béku, biztos, hogy minden rendben van Majácskával, hiszen a 4D-n biztos észrevették volna, ha beteg lenne. Az amnioba én sem mennék bele.

Lányok a merckformintól volt valakinek kiütéses allergiás reakciója???
Vendég

Andikám!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D csodaszép Iza :D :D :D :D :D :D :D :D :D tudtam, hogy ilyen szuper képeket hozol majd :D
Valóban tiszta Apja :)
De a természete a TIÉD :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula!!!!!! :)

eszter82
Budapest

Andi:
Személyesen nem ismerem Rajót,de a képekhez viszonyítva,valóban Iza tiszta Apja!!! :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű!!!!! :D :D

Ann:
Huhh,a wc-s dolog nem semmi,de gondolom Apukád megszereli!!! :shock:
Te meg pihenj sokat-sokat!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsu!
Én már szeptember óta szedem az 500 Merckformint,de semmi nem volt Sz óvatosan adta!!!
vikus82

Andi: jujj de jó erre jönnöm,hogy hoztál képeket!!! :D
Este beájultam,illetve előtte még hurkáztunk,úgyhogy már épp nem láttam őket,de CSODASZÉP!!!!!!!!

Én is csak képeken láttam Rajót,de téééélllllleg!!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gondolom óriási élmény volt neki is ott lenni :D :D :D
Vendég

Andi!Iza nagyon édes a fotókon! :lol:
Béku!Ne aggódj!Minden rendben lesz!Én Sotén voltam 2x is genetikán(már a nyaki redő sem volt ok)mégsem beszéltek rá az amnióra!Már annyian megnézték!Ha lenne vmi azt már szerintem kiszúrták volna! :wink:
Ann!Pihizz!Nagyon drukkolok! :wink:
Én sajna újra betegesen! :? Apa hétfőn már jön haza!Tegnap nagyon aggódtam miatta a cunami miatt!Nem tudtuk egymást elérni és hát ők Mexikó térségében voltak akkor! :?

Kép
Kép
missancsi

Zsu: köszi,én is így gondolom,de szerencsére újabb UH-gokkal kezdik a vizsgálódást,úgyhogy még van esély elkerülni az amniót!

Aznap kezdem eleve a kötelező szűrő UH-gal,és utána kell menni a tanácsadásra,ahol annak az eredményét látva talán békén is hagynak majd.
Viszem a titkos kombinált-eredményemet is,hátha gyorsan meggyőzöm őket...

Vicky: így is van,az én Majám már marad velünk,én is ismádom,meg apa is,és ő se hajlandó megválni Tőle,így a fejük tetejére is állhatnak,nem adjuk!!! :)
Legeslegvégső esetben orvost váltok,HA (ezt hangsúlyoznám,mert még nem tudom a doki véleményét) bármire kényszeríteni akarnak.

Anyum is ott volt ugye a 4D-n,és látta az előtte levő Down-szűrést is,és közölte,hogy egy Down-os baba nem így nézne ki,ő abszolút kizárja,és higgyek neki,mert ő aztán pesszimista alkat,de semmi okot nem lát kételkedni :D

Megnyugtatott,aztán sokat röhögtünk!
Tényleg nagyon aggódós tipus,de ennek most nyoma sincs rajta :D :D :D
Vendég

Ancsi: de jó,hát csak elszálltak a napok,és apa mindjárt itt van :D
Vendég

Talán mégse lesz babakocsink :(
kamuhegyeket adtak elő arról,hogy épp most tolattak rá kocsival,és széttört a váza.....

pedig egész egyszerűen arról van szó,hogy megbánták,hogy olyan olcsón rakták fel :(
Most tanácskoznak,hogy új váz rendelésével,és hogy még valamennyit ráfizetünk,úgy "jó-e" nekik.....

Miközben Ők a szemetek,mert milyen dolog az eladás után még használni.... :?

Lányok,nem vagyok rosszindulatú,de a licit óta az járt a fejemben (egyfajta megérzés,mikor a csaj "időt kért" az átadásig),hogy valami nem teljesen kerek a dologban,és kitalálnak majd valamit,hogy ne kelljen odaadniuk :(
Mikor párom mondta,hogy felhívta a srác,hogy gebasz van,én már annyira tudtam,mit fog mondani.......
Vendég

Breki:
Hát ez a babakocsis dolog nem hangzik valami jól!!!
Elég pofátlanság,sajna még vannak ilyen emberek!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

SZiasztok!

Itt van egy hűtleg, de készkáoszéletű fórumozó ismerősötök :)

És itt van egy négy napos ünnep, amikor sokat leszünk kint, de apa is itthon van, szóval lesz egy kis időm írni mindenkinek, aki megkeresett. Higgyétek el, olvastam mindet, csak még a válaszolás :) De igyekszem :)

És elnézést azoktól, akikhez elterjedt a hír, hogy megírtam a szüléstörténetemet ( 3 hét alatt :) és bambaságom miatt nekik nem küldtem el.
Légyszi ne haragudjon senki rám, itt olvashatjátok :)
http://www.okosanyu.hu/Gyerekszoba/Albert

Szóval, nem véletlen van ez a 6 hét kitalálva gyerekágyilag :)
Az első hét kb. arra ment el, hogy hazajöttünk :) A másodikon már a szárnyacskáit nyitogatta. Hiszek benne, hogy a kórházból hazahozott kicsik, angyalok. Mert ugye ott nincs tutujgatás, ordítanak, aztán rájönnek, hogy ha nincs tele a pelus és nem üres a pocak, senki nem fogja őket felvenni. Így nem is sírnak. De aztán itthon újra kezdik. Persze én is elkövettem a hibát, hogy ha már nyünyizett, akkor kicsi ének, kicsi mesélés, kicsit kézbe... szóval, showműsor... A harmadik hétre értünk el oda, hogy akkor ezt már követelni kezdte és hopp, már két órákat hurcoltam kézben és énekeltem, és meséltem... Szóval, időben elkaptuk, most megy a szoktatás, hogy újra jó gyerek legyen. Most már kicsit jobb vagyunk cici témában is, de mindig van valami...
Volt egy jó kis fehéredett mellbimbó, amikor is eldugult a tejjárat és az egész cici begyulladt... De kaptam rá jó trükköt: meleg olivaolajas pakolás - és 5 óra alatt begyógyult! (mondjuk 10 órát szenvedtem, mire megkérdeztem a tanácsadót...) A szopis problémánk, hogy Albert nagyon mohós és úgy szorít, hogy konkrétan érszűkületet okoz a bimbiudvaron, amitől utána nagyon fáj a mellem. De maga a szopi már nem fáj!!!
Albertet 3,7-tel szültük, és tegnap 4,3-at mértünk! Annyi tejem van, hogy szopi előtt mellenként 60-70 ml-t tudok lefejni, úgy, hogy ugye aztán még ő is jól lakik.
De hol is jártam... Megvan. Szóval, a 3. hét arra ment el, hogy valamiféle napirendet beállítsunk, mert anyunak muszáj napközben aludnia valamikor. Albert meg sokat van fenn. Ezzel elment egy hét kb, mert sokmindent próbáltunk. Most vagyunk a 4. héten és mostanra értem már a sírási fázisait, megszoktam, hogy egy baba sír és ez természetes, nem én vagyok a rosszanya :)

Albert most így működik: este fürcsi után azonnal bealszik. kb. 8-kor. Éjjel 2-3 körül kel, aztán alszik is vissza azonnal, majd 6 körül és újra elalszik. (itt kicsit becsapjuk, mert lehúzzuk a nagy rolót, hogy azt higgye, éjszaka van még :) 9- kor kel, játék van fél 11-ig, aztán séta délig, majd megint szopi. Aztán itt jön a nyűgös nyunyis rész, mert itt kéne még aludnia, meg aztán 4-kor, de ő úgy dönt, hogy elég neki egy alvás is a kettő helyett. Viszont 3 óránként eszik (magától kéri így), és 1 órákat nem hajlandó aludni, viszont 3 óra játék már sok neki... így szuperül szoktunk 1-1 órákat nyűgösködni... Ilyenkor túlpörgi magát és mire végre bealudna, kel, mert letelt a 3 óra. De éjjel szuperül alszik és az a lényeg :)
Amúgy nagyon édes, hétvégén csinálunk kisvideót is.

Ha valaki szeretne látogatni, akkor a délelőtti órákra már lehet bejelentkezni, Albert imádja a látogatókat és eddig csak egészségügyi dolgozókkal és pár őrült nagyszülővel találkozott. Most hétvégén engedtem először barátnőket is :)

Kisbojsó-nak hívom, mert olyanra összetud gombolyodni. Imádom, annyira édes... de iszonyú fárasztó, nem gondoltam, hogy a hiperaktív anyját így le fogja kötni :)

Csajok, tudok ám híreket, meg szurkolok is innen a háttérből és mindenkinek nagy ölelés, akinek mostanában nem sikerült.
Higgyétek el, hogy hamarosan mindenki így fog otthon babázni!!! Csak ki kell várni... ami a legnehezebb...

Kép
mieza

Béka, verd ki belőlük a kocsit!!!

Kép
mieza

Mieza: klassz,hogy hoztál híreket!!! :D
Én bizony szívesen meglátogatnám a kis herceget ;) :D

Jó,hogy írsz olyan dolgokról is,amik már inkább tapasztalatból származnak,ez tanulságos mindannyiunk számára!! :)

A babakocsis témának nem tudom,mi lesz a vége,de picit elszomorodtam,hogy ennyi jó után most sorozatosan rossz dolgok érnek,mint ez,vagy a genetikai tanácsadás..... :?
Vendég

Zsuzska: hát igen,én is elszomorodok,mikor ezzel szembesülök,mert elég naivan tudom hinni,hogy jók az emberek...
Vendég

Mieza! Megkönnyeztem a történeteteket :-)
De nem sajnállak ... ezért küzdöttetek :-) :-) :-) :-)

Ann! Tudom megoszlanak a vélemények de sztem minimális felkelés tuti belefér. Meglátod 21-én jó hirek lesznek.

Andi! Gyönyörű a baba :-) annyira aranyos :-)

Breki! Ne hagyd magad !!

Én: semmi fájdalom és semmi tünet... majd meglátjuk jövő csüt. :-)

Mindenkit Ölelek ! Legyetek jók

Üdv!
Andi
kisborso

Mieza:
Köszi szépen a szüléstörténetet!!!
Gyönyörű ahogy írsz!!!
Bármilyen hihetetlen,de ezt olvasva Én is kedvet kaptam a szüléshez,pedig mostanig rá sem mertem gondolni arra a részére!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok: nagyon szépen köszönöm a kis Rajó-klón dícséretet.... ma már mondtam Neki, hogy oákoljon nekem kicsit, hogy lássam milyen lesz ha majd a gyerek sír..... de hülyén nézett rám, hogy elmentek-e otthonról nálam??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku, nagyon sajnálom a babakocsi-mizériát!! :? :? :? :? Itt valami nagy sumák van a háttérben az tuti... :-/ Biztos a pénzzel akarnának sumákolni..... Ugye nem fizettetek még érte?? :shock: :shock: :shock:

Ancsi: Na már csak 2-t kell aludni és itthon lesz a férjurad!!! :) egész hamar eltelt ez a pár nap!! :wink:

MIeza: örülök, hogy kezd kialakulni a napi rutinotok!! :)

Én kezdek kicsit nehézkes lenni asszem, kevés dologtól, hamar elfáradok...... :shock: Tudtam, hogy nem szabad a végére hagyni a nagyobb dolgokat.... :wink:

Ja nemtom mondtam-e.... tegnap lecsekkoltuk a diabetikus cukrászdát..... Rajókámnak is bejött, azt mondta, hogy ha csak ennyi a különbség az ottani és a rendes sütik között (gyakorlatilag bevallotta, hogy semmi különbséget nem érez!!!) akkor áll elébe, hogy ilyen helyről együnk!! :)
Szóval pozitív élmény.... megbeszéltük, hogy a sz.napi torta innen lesz :) :wink:

Woodykám: mégegyszer nagyon köszönöm az újságokat!! Otthagytuk anyáéknál, hétvégén hozzák majd utánunk a többi cuccokkal együtt....de a mostani kuponost magamhoz vettem és vettem is egy brendonos kuponos-akciós kismamafelsőt, amolyan lelki petting gyanánt... bár tegnap a vásárlás volt a kisebbik típusú élmény! :)
Lili nagyon tetszett nekünk!!! :) Rajót pedig teljesen felspannoltad, hogy milyen tuti topánkája lesz majd a kis klónjának!!! :)

andrea-1

Breki:
Ne is gomdolj semmi roszra,minden rendben lesz!!!
Hol van az örök optimista Brekink???????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ZSUZSI!

Találkozunk csüt ????

Üdv!
Andi
kisborso

Andi: ááááááá,annyira nem könnyű engem átejteni ;)
nem fizetek babakocsiért,ha nem is láttam,és nem adták oda...

sőőőt,látni akarom a törött részt is,ill. jól megnézem az újonnan rendeltet,hogy tényleg nem használt-e,akkor talán "megéri" picit ráfizetni.

Persze nem szívesen,mert ez így tényleg szemétség,és mivel nagyon kicentizve fért volna bele a hónapba,ebben a hónapban már tuti nem vesszük meg :(

Zsuzska: de aranyos vagy!
Hát picit elhagyott a lelkesedésem,de talán csak a hormonok,aztán majd magamhoz térek,ígérem!!! :D

Majával kapcsolatban azért mindenképp optimista vagyok,tudom,hogy nincs semmi baja,és ezt csütörtökön be is bizonyítjuk!! ;)
Vendég

Kisborsó:
Igen!!!!! Hányra méssz a BMC-be???

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: melyik cukrászdát néztétek? :)
Mi holnap megyünk,és anyumat is el akarom csalni (nekem biztos jobb úgy,és legalább többen ünnepeljük anyóst),és neki diabetikus sütit veszünk,úgyhogy előre lecsekkoltam a kínálatot,hogy tudjon Ő is miből választani :D

Amúgy meséli,hogy egyre többen rácsodálkoznak a fogyására,ezek szerint azóta is tudott fogyni,és olyanok is,akikkel nap mint nap találkozik :D
Vendég

Figyelj Béku, az a lényeg, hogy bárhogy is alakul ez a kocsi dolog, ne idegeskedj rajta, mert az a kis Maja is megérzi, és az meg úgy nem éri meg!!! Van még 5 hónapotok, addig még annyi minden történhet...
Persze nézzétek majd meg hogy mivel "próbálkoznak", drukkolok hogy teljesüljön a vágyad, hogy meglegyen jó áron az Espiro :wink: :wink: :wink:

A genetika meg tutira rendben lesz!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Korán reggel. figyellek majd, de örülök....

Üdv!
Andi
kisborso

Álomsüti cukrászda.... www.alomsuti.hu
Mi a Balzac utcai boltban voltunk, iciri piciri hely, küllemre amolyan időutazás :) mint a régi kommunista boltok kb. olyan :) Inkább elvitelre ajánlanám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én egy amerikai-csokitortát ettem... 15 g ch volt benne! :)

andrea-1

Laptető Mindenkié!!!!!!!!! :)

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?