Franci
Hát ez az, ha lenne keret, magánkórházban szülnék…
Gergő remélem nem lett nagyon beteg!
Béku
Én is a Bajcsyra mennék, ha ott nem megnyugtató, amit mondanak, akkor az Istenhegyire.
De én úgy voltam az AFP-vel, hogy nem foglalkozom vele, ha rossz az eredmény, elavult teljesen...
Fel a fejjel, nem lesz baj!!!
Köszi a tippet, hogy szülésnél kérjek fel szülésznőt, csak nem tudom, kivitelezhető-e, összesen ketten vannak bent...
Jó a hozzáállás, nem lesz semmi baj a picivel, látták volna uh-on, ha baj lenne! /Orrcsontból, stb.../ Az fontosabb, mint a hülye AFP!
Andi
50e a szülésznő??? Az szép! Akkor nem is gondolkodom rajta
Állítólag doki csak mostanra tudott egyeztetni a családdal, én meg pont örültem, hogy júniusban még tuti nem megy senki szabira. Hát megszívtam!
Nem uhuzott, így gőzöm sincs, mennyi a magzatvíz
Jót bőgtem otthon....
A keményedés nem gond nálad?
Elkértem anyu vérnyomásmérőét, így azt nem kellett venni.
Zsuzsó
Köszi a drukkokat!!!
Hogy bírod az inzulint?
Judit
Nem eszem cukrot, fehérlisztet, ha még a sót is ki kell iktatnom, táplálkozhatok fénnyel…
Inni iszom sokat.
De köszi!
Vicky
Férjem velem lesz, az biztos! Csak attól félek, ha valami gond van és nincs ott a fix orvosom, senki nem fog velem foglalkozni...
Barbus nagyon cuki lehetett, nemsokára futhatsz majd utána!
Woody
Állítólag nem tudta még, hogy mikor lesz szabin, de engem is mellbe vágott...
Hát nem tudom, mi lesz...
Eszter
Köszi neked is az árat!
Na igen, ki tudja előre, hogy lesz-e gond és kell-e császár...
Továbbra is mennek a drukkok neked, hihetetlen, mennyi energiátok van!!!
Kubu
És megindították a szülést? Én ettől picit félek, nem szeretném sürgetni a kissrácot
Liza milyen kis aktív!!!
Ann
Mennek mára a babaragacsok, nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!
Ja, és azt mondta a doki, hogy a terhelésesre úgy menjek, hogy otthon megiszom a löttyöt és másfél órára rá érjek be... Ilyet hallott már valaki??? Csak a két órás érték számít?