Sziasztok!
Én is itt vagyok még. Csak valahogy nem történik semmi velünk.
Rozianyu, gyönyörű a kisfiatok, most irigykedem, hogy te már foghatod a kezedben. De már nekem sincs sok annyira.
Picurink egyre konkrétabban rugdos, már érzem a kis talpacskáját, meg a tesókkal sem szűkölködik, ha ráteszik a kezüket, bőszen megrugdossa. Jó fej. Akkor nem annyira, amikor feszegeti a medencecsontomat, van, hogy egészen ijesztő fájdalmat tud okozni. Csinálja magának a helyet.
Én már mosom a ruhácskákat, ettől még türelmetlenebb vagyok.
Hemzsu, várjuk a fejleményeket, Csomix szintén. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy volt, mint volt.
Nyuszika, igyál rengeteget, az nem árthat, sok sok alma, az ki is viszi a vizet, így nem lesz gond. Nálunk a mézes hársfatea, bodzatea, kamillatea mindig beválik, de nem csak úgy ímmel ámmal, egy-két bögre, hanem egy nap 2-3 liter belőle. Az tényleg kimos minden betegséget, és a lázat is kiviszi. De nem kell erősre főzni.
Hát ez a kórházi koszt siralom, nálunk sajnos nekem kell gondoskodnom előre a kajáimról, a babaruhák után a mélyhűtő feltöltése lesz, csinálni kell kisadagot, amit behoznak melegen, meg nagyadagot, ami nekik lesz itthon. És legalább 4-5 féle kaját kéne kitalálni. El is kezdem összeírni az ötleteket, hogy mik azok, amik bírják a mélyhűtést. Ötletek jöhetnek. Rizs, csirkepörkölt eddig az ötletbörzém, ez egy nap. Ajjaj.
Rozianyu: a picuri végig veled volt a szobában? Fürdetni be kellett adni? Neonatológus milyen gyakran nézett rá? Amíg nem volt tejed, mit adtál neki? Én sem vagyok a szoptatás nagymestere, bánkódtam is miatta jó sokat, az elsőnél alig alig volt, két hónapig kínlódtunk szopi + tápszerrel, aztán csak tápszer. A másodiknál négy hónapig szopizott, de nem volt elég neki, le is soványodott, így átálltunk a tápszerre. Most már harmadjára úgy állok hozzá, hogy hát ez van, ilyen vagyok, ilyenek a körülmények, jön a tápszer, és kész. De lehet, hogy pont ettől a "könnyed" hozzáállástól jön meg rendesen majd a tejem. Jó is lenne. Majd meglátjuk.
Amúgy meg ronda egy idő van.