Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska, nagyon sajnálom!
De nyugi hamarosan a pocidban lesznek a kis drágaságok!

Vikus, nekem volt egyszer inszemem Sz-nél és nem volt uh.
De nem is fontos, mivel a spermák 3 napig is élnek odabent, tehát megvárják míg a tüszők megrepednek.

Oroszlán, igen emlékszem, hogy neked is kint laknak, és májusban érkeznek haza. Pont itt lesznek a szülésnél?
Milwaukee külvárosában laknak és nektek?
Nálunk azért van most, mivel Lili 1 éves szülinapjára hazaérkeznek (lesz nagy buli) és karácsonykor is jönnek. Így csak 3 hónapig nem látjuk egymást és a gyerekeket. :D

Zsuzsó, sajnos férjem nem tud jönni. (Dolgozik)
Egyedül nem mertem volna bevállalni (Lilinek nincs külön ülése a gépen, így kézben lesz végig, egyedül fárasztó lett volna) anyukámmal megyek. Meg nővéremék majd elutaznak pár napra és 3 gyerekre nem is igazán tudtam volna vigyázni. Az már nekem is sok lett volna. :D

Béku, gratulálok a kocsihoz!
Majd kérünk képet.

Andi, ez a matrac nagyon jó áron van. :wink: Nekünk is kókusz van, szerintem tök szuper. És szerintem is új legyen…

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vikus már nem emlékszem, hogy volt-e uhum pontosan az előtt az inszem előtt, mikor Zoli csinálta...de egy biztos.. hogy volt olyan inszem mikor már megrepedt a tüsző és volt hogy még ott volt... sajna egyik se sikerült... de nem az uhun múlott az tuti...

Az inszemnek nem az uhuzásban van a jelentősége, hanem, hogy a spermák útját "megkönnyítsék" a nyákon való átjutás kiiktatásával... illetve, hogy "csak az esszencia" kerüljön fel a katéteren már csak.. merthogy a sallangot a fellövés előtt kiszűrik a cuccosból... :wink: Ott bent utána már miden az anyatermészetre van bízva, ugyanúgy mint ha spontán együttlét lenne.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: a babakocsi kosár része annyira nem volt szempont,mert páromról úgyse lehet lerobbantani azt a hátizsákot,amit tőlem kapott,azzal jár bevásárolni ;) :D

Meg aztán ügyes kislány vagyok,feltalálom magam ;) :)

Eszternek nagyon drukkolok holnap!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vikus,
nem volt uhu nekem sem.

Béka,
je babakocsi, ilyet majd vegyél rá
http://www.tuttobambino.hu/baba-webaruh ... kocsi-halo
teszen én 200-ért vettem :-)

Eszter,
nagyon sokat gondolok Rátok, ügyesek legyetek !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Eszter, én is küldöm a csillagrombolónyi pozitívot! Mennyibe lesz más neked mint nekem a lapar?

Többiek, inszem alatt is érdemes hőt nézni? vagy felesleges...?
Vendég

Jóreggelt!

Kahlan: inszem-lombik után a kapott progi pótlás felnyomja alapból a hőt. Ettől függetlenül én néztem, mert nagy hőnézés függő voltam :)... amúgy nálam így is megvolt a "leszállóág".... :shock: :shock: :shock: :shock:... csak lehet kicsit később jött.... amiből én mindig pontosan tudtam h. nem sikerült az a vizes érzés odalent... :roll: :roll: :roll: Amikor olyan lett már nem nagyon áltattam magam.... :?
De Neked nem lesz ilyen, mert sikerülni fog!!! :wink:

Béku: Bocs, de ezt nem lehet kihagyni....max. a gyereket rakja alulra a kiskosárba anyuka, ha mégis rájön a vásárlási láz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: Mára a legjobbakat kívánom!!!! :wink: :wink:

Woody: klasz lesz az az utazás!! Így meg hogy anyukátok is megy, eloszlik majd Lili felügyelete! :wink:
Igen, ez a lehető legjobb ár jelenleg... van ahol ugyanez 9-10 v. a felett van... és hát igen, ez is pl. olyan dolog, hogy hiába mosható, más idegen gyerek után nem tenném be a mienket olyan ágyba, ahol használt a matrac... még ha tisztának látszik is... fene tudja mik történtek ott előtte... :shock: :shock: És egy kis ruhát míg kimosok-vasalok... matracnál ugyanezt nem lehet... :? :?

andrea-1

Andi,
haha akkor itt nem reklámozom hogy van egy 2 hónapot használt kókuszmatracom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Eszter, már lehet lassan szundítassz, kívánom hogy a lehető legkevesebb fájdalmad legyen és altatás végeztével hamar erős legyél.
ann74

Kubukám: Lehet jó lesz az majd a 3. kiskubunak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jó reggelt Mindenkinek!

Kahlan!
mennek a ragacsok!

Köszi Csajok,érdekes,h K csinál ultrahangot,de gondolom ahány orvos annyi módszer!

Zsuzska!
nem értem Sz miért volt ilyen,tényleg ekkora nyomás van rajtuk,de ez nem vigasz Neked!
vikus82

Hali!

Olyan hulla vagyok, mindennap este későre érek haza, most hó végéig szivattyú, mert mások lemaradt munkáját kell behoznunk.
Tiszta sztahanovi-üzemmód, ki van a ...

Zsuzsó:
Most látom, hogy befigyelt az inzulinozás, annyira sajnálom.
Azért már a 40. hét egyre közelebb, ki kell bírni vhogy, ez a baba és a te védelmedben történik, de ezt úgyis tudod. Csak szeretnélek bíztatni, no para! Rendben lesz minden!
Drukkjaim ezerrel repülnek felétek!!! :)

Zsuzska:
Lehidaltam! :shock: :evil: Ááááá!!!
Akkor most én is a nyuszira fogom, tuti ő lesz a hunyó és húsvéti meglepit hoz majd! Szorítok, hogy a túlstimud hamar elmúljon, told a fehérjét és napi 4-5 liter vizet (folyadékot). Ölellek!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Ann:
Lemaradt borravalónak érzem magam... :oops: A vonalzód a valóságot mutatja? Tényleg tegnap volt neked beülti?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, hát ebből is látszik nem vagyok egy vonalzó zseni. Szóval egy nap múlva, holnap.
Addig nyomom a melót. Még most lett ma kitalálva hogy menjen ki egy újabb hírlevél a kereskedőknek, a kérdés:mikorra tudom összerakni. Kicsit le vagyok hidalva. Igaz hogy otthon is fogok dolgozni, de.........
Sajtikám pusszantás, kitartás melóhoz!!
ann74

Sajti, ne érezd magad úgy, holnap lesz náluk a D-day!(Date-day: Randinap:-) )
Vendég

Ann:
Köszi, értem már. Azért csak óvatosba nyomd a melót otthon! :)

Ajjaj... Kahlan akkor most neked nem 09-én volt az inszem, hanem holnap lesz? :roll: Bocs, de agyilag nagyon le vagyok szívva most...

Mindenestre a drukkjaim érvényben és spuriznak felétek !!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajtikánk,
de jó téged is látni :D

Zsuzskám,
ne szomorkodj, 4 blasztóból még kistesóra is jut :wink:
Amúgy én is Andi véleményét osztom, nem szalasztanám most el a házvásárlást, és nem baj, ha nem rögtön szaladtok neki a fagyisnak...de persze ezt nektek kell tudni, érezni, nem akarok kéretlenül pelepofázni :oops: :oops: :oops:

Breki,
ügyes csajszi vagy, jó vásár volt a kosi!
Én most pelenkázótáskákat "guberálok", mert az nem volt a kocsinkhoz. Naggyon jókat láttam, de még hezitálok.

Oroszlán,
igen, épp ettől félek, hogy harmadik baba, talán korábban érkezik..de lehet hogy majd úgy csinálom, hogy szólok itt bent, hogy áprilisban keddenként előbb lelépek, és akkor el tudom kezdeni a tanfolyamot a 28. hét tájékán.

Andi,
ne nevess, szerintem fognak nekem is új dolgot mondani a felkészítőn.
Anno mikor mi szültünk, nagyon kevés "extra" volt, semmi alternatív vajúdás, gátvédelem, stb...a legnagyobb luxus az volt hogy Eszterkémmel kérhettem EDA-t, így nem tojtam össze magam a fájdalomtól :roll:
Na és persze ex-apu se volt valami lelkes egítő, szóval egyedül nyomtam végig anno mindkét szülést.
Most viszont, só se lehet róla hogy kimaradjon belőle a párom, lelkesen várja a felkészítést, na és persze a nagy attrakciót is :D :D

Eszter,
gigamegadrukkjaim mára, bár lehet lassan túl is leszel az egészen!

Panninak és Kahlannak mennek a ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Ann,
neked meg már előre is egy adag drukk a holnapra :arrow:

Kép
judit0713

Judit!! Kösziköszi!!!Aranyos vagy!
ann74

Sziasztok

Ann, drukkolok holnapra, hogy minden simán menjen! :arrow: :arrow:

Kahlan, Pannik, ragcsokat küldöm! :D :arrow: :arrow:

Eszter, tuti minden rendben lesz ma! :D

Sajti, jó, hogy jöttél!

Én tegnap megkezdtem a harcom a kilók ellen...kicsit jobban ment a kocogás, mint elsőre hittem, ez erőt adott a folytatáshoz. Egy ismerősöm segít, ő spotrember. De azt hittem kiköpöm a tüdőmet! :shock: Én még a buszhoz sem futottam soha! :oops: :lol:
Aztán amikor úgy éreztem, hogy ennyi elég volt, többet nem bírok, az ismerősöm azt mondta, hogy ügyes vagyok ahhoz képest, hogy ennyi időn át nem mozogtam. És még hozzátette, hogy ő most hogy bemelegített velem :shock: :shock: :shock: ő megy futni! :shock: :shock: :shock: Aztán, hogy azért ne legyen annyira ciki, felajánlottam, hogy elmegyek vele biciklivel! :lol: Kb. 40 percet tekertem mellette....háát estére nem bírtam felkelni a székből, úgy mentem, mint aki be...rt! Van itthon egy jó kis balzsam, az uram bemasszírozta mindehol, hát nincs is semmilyen izomlázam mára, nagyon jó kis kenőcs! Egy bajom van csak, a bicikliülés nagyon rossz! :oops: :shock: 8) Valami vastag szivacsréteg kéne rá :roll: :lol:
Vendég

Pannik infó!!!!!

Jól van,köszöni a sok-sok drukkot!!!Most pihen,de majd vasárnap-hétfő magasságában jelentkezik!!!Most csak is a babácskákra koncentrál!!!Puszil Mindenkit!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter:
Csillagrombolonyi drukkjaim mennek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jaj Csajok!!!!!!!

úgy néz ki megfog jönni.....de itt a 4 napos ünnep,ha holnap megjön akkor szerdán csak a 6.napon tudok vissza menni!
jaj ilyenkor mi van??????????
vikus82

Vikus, asszem hétfőn vannak...de telefonálj be azért.
Vendég

Vikus, hétfőn tuti vannak.
franci

Vikus:
Nekem is úgy rémlik,hogy hétfőn vannak a BMC-be!!!Egy telót azért meg ér!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

vikus
nekem 2 inszem volt egyszer sem volt uh, Sz doki nem szokott csinálni inszemnél.

zsuzska
sajnálom hogy így jártál, de hidd el hogy mindennek oka van semmi sincs véletlenül, lehet hogy csak később fogod megérteni.
próbálj a házra koncentrálni, és ha még a költözés is előttetek van akkor pláne jobb ha most és utána csak a babákra koncentrálhatsz megnyugodva hogy ház is megvan. tudom könnyen beszélek 2 gyerek mellett de hidd el én is kiböjtöltem mind a kettőt.

béku
örülök hogy a kocsi is megvan

andi
lassan már Iza lak és berendezés minden teljes ügye vagy nagyon, a szülésfelkészítők nagyon hasznosak pláne ha nem egy merev előadás formájában hangzik el, és tök jó hogy normális nő tartja és hogy jó a hangulat is.

ann, kahlan, pannik,
neked is mennek a drukkjaim.

vicky
hogy van Barbus?

rólunk
az utóbbi napokban hogy szépen sütött a nap mi is sokat vagyunk kint valamelyik nap 5km-t mentem Hannával azt hittem leszakad a lábam, de muszály mert nekem is jót tesz a nap is meg a gyaloglás is, tornázni lusta vagyok nagyon....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok: köszi,nagyon örülök a babakocsinak,sajnos a bolti ára nem az én pénztárcámhoz van szabva,annyit (nekem) nem érne meg,ezért ilyen nagy szám csak nekem :)

(meg a páromnak,aki már a munkahelyén mutogatja,úgy örül ő is :) ).

Kubu: jujj,nagyon köszi a tippet!!!!! ;) :D :D :D

De amúgy tényleg nem para a bevásárlás,van egy tesco expressz 2 saroknyira,és bár nincs minden,de a leglényegesebb dolgokat be lehet szerezni itt is,nagybevásárlásra meg majd anyummal megyünk kocsival,ha már vettem az autós hordozót! ;) :)
Vendég

Csajok!
köszönöm csörögtem és vannak hétfőn!!!
csak vmilyen vérvétel nincs!!!!
de vizsgálat van!
vikus82

Eszter drága!
Nagyon drukkolok mára,és a többi vizsgálatkor/műtétkor is sokat gondolok Rátok!

Utólag olvastam a márc. 6-ot... Megszakadt a szívem.......
Az eset kísértetiesen emlékeztetett saját életemre,érzéseimre, nagypapámra,aki apám helyett apám volt... (elváltak a szüleim)....
Minden sorod,érzésed nagyon mélyen hatolt a szívembe....

Nagyon csodállak,és nagyon sok energiát küldök Nektek a folytatáshoz,óriási áldás a párod is,aki mindenben ugyanúgy érez és gondolkodik,ahogy Te,biztos vagyok benne,hogy a Jóisten nagyon szép életet tartogat Nektek!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Én lassan elkezdek készülődni a délutánra,hajmosás,kis kozmetikázás,hátha megnéz a doki,nem csak az asszisztens :D
Vendég

Andi:
Nyugi,nem értelek félre!!!
Ez a lehetőség bennünk is felmerült,csak az a gond,ha minden marad az eredeti terv szerint,akkor még a 2. ciklusból is kimaradunk,mert pontosan akkor lennék nyakig a babatémában.Ezért arra a döntésre jutottunk,hogy a köv.ciklusban belevágunk és mindent majd eldönt a sors.Ha nem lesz kb.1 hét dokimentes napunk akkor a Férjem haza megy egyedül és Én itt maradok!!!A másik ok meg az,hogy mivel most csak stimú volt,de beültetés nem,ezért ajánlatos a következő ciklusban beültetni,mivel ezt most egy kalap alá veszik a stimuval vagyis 1 támogatottnak számít.(biológustól szedtem az infót)!!!!!

Csajok!!!!
Senkit nem értek félre,sőt örülők,hogy próbáltok segíteni a probléma megoldásában!!!
Ezer köszönet érte!!!!!

Ja!!!!
A legjobb hírt majdnem elfelejtem!!!
Ma beszéltem a biológussal és még 4 babácska ment a jégoviban!!! Most már 8-an várnak ránk!!!Nagy családosok lettünk!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsó
Ó, nagyon sajnálom, hogy nem úsztad meg az inzulint!!!
Férjed remélem jobban van!

Zsuzska
Ölelések mennek...
Sajnálom, hogy Sz. elszúrta :(
Én is csatlakoznék Andiékhoz, intézzétek most a házvételt, hogy a pici már oda költözhessen be!

Mia
Persze, nyilván nyomás van a dokikon, meg sok a dolguk, csak ez az embert nem vígasztalja, ha pont nála néznek el valamit :(

Ann
Párod hogy van??? Remélem nem ment feljebb a láza.
Gondolom akkor semmiképpen nem megy veled holnap, neked most semmit nem szabad elkapnod!
Én is küldöm holnapra a babaragacsokat!

Andi
Na egyre jobban sajnálom, hogy én nem mentem kedden a Jánosba, na majd legközelebb!
Megkérdezem ma a dokimat, mi a véleménye, de szerintem nekünk sem lesz fogadott szülésznőnk, szimplán anyagi megfontolásból, inkább a picire költöm a pénzt.
Andikám, ezt a cukrászdát nem kellett volna ebéd előtt megnéznem :)
Én voltam tegnap a Brendonban, de nem néztem rendesen körbe, jól felhúztak, így nem láttam a matracot sem. Bár nekünk már megvan.
Megvettem azt a szép felsőt, élőben is nagyon jó, meg a mellszívót.
Először a felsőt blokkolta a nő, külön kellett vennem az EP számla miatt, és jó fej volt, mondta, hogy a mellszívó előtt szerinte váltsam ki a pontgyűjtő kártyámat. Épp egy reklamáció közepén voltak az információnál, eladók voltak ott, viszont számítógép alig, így vártam türelmesen. Volt ott még egy nő egy üvöltő gyerekkel, de csak hisztizett, látszott, hogy a nő még az életében nem szólt rá soha, meg a nevelésről még hírből sem hallott. Egy barátnőjével volt, miniszoknya, p*csaszőke haj, szilikon mellek, szilikonszáj, férj az ilyet hívja pirított ribancnak, na persze az ő kölyke is üvöltött végig meg hisztizett. Igazából nem tudom, melyikünk volt ott előbb, nem sorban álltunk, hanem egymás mellett, de kb egy időben, de tényleg nem figyeltem. Ő már előtte ott pattogott, annyi volt a baja, hogy fekete gyerekülést vett 2 perccel előtte és mostanra kitalálta, hogy mégis szürkét szeretne, és azonnal cseréljék ki neki. Mondták, hogy csak a másik gépen lehet reklamációt kezelni, az foglalt, várnia kell. Közben hozzám fordult a másik csaj, hogy én mit szeretnék, megcsinálta a pontgyűjtő kártyámat, volt vagy 30 másodperc, gondolhatjátok, mennyi idő beírni egy nevet meg címet a gépbe... /Bár nehezítő tényező volt a hisztiző gyerek, mert alig hallottuk egymást/. Na erre teljesen kiakadt ez a trampli, hogy miért tartják magukat bababoltnak, ha nem veszik előre azokat, akik gyerekkel vannak és mit képzelnek magukról, de ezt olyan stílusban! Igazából a reklamáló apukának is félre kellett volna állnia az ügyintézés közepén, mert nem volt vele gyerek, világos... Jól lekezelte az eladó, mondta, hogy higgye el, mindenkinek van itt gyereke, valakinek már kibújt, valakinek még a hasában és már mondták, hogy csak a másik gépen lehet intézni...
Én mondjuk nem várom el, hogy egy bababoltban előreengedjenek, mert kismama vagyok, de nem vagyunk egyformán.
Kaptam 3 NUK cumit még a regisztrációhoz, rózsaszín, úgyhogy már tudunk cserélni a Felicitasz-csomagosra :)
Én amúgy a Babyfun-ban vettem a kókuszmatracot, amit belinkeltél.

Béku
Köszi a linket!
Nekem a fizuval jött a családi adókedvezmény.
Amúgy engem sem nézeget a doki UH-gal, szerintem felesleges állandóan, a genetikai szűrések rendben vannak, nő a hasam, mintha locsolnák, nem kell túlzásba vinni.
Kézzel meg azért vizsgál, mert a méhszájat így tudja megnézni.
Gratulálok a babakocsihoz, jó vétel volt!!!
Na már mindenki piros Espiroval nyomul, türkizt sajnos nem adnak el :)

Oroszlán
Chiccot én is néztem, az volt a másik esélyes, szintén egy gyönyörű babakék…
Azért esett ki, mert nehezebb volt, mint az Espiro, de amúgy nagyon tetszett!
Teszel fel képet?

Judit
Azt hittem, pelenkázótáskát adnak alapból a kocsihoz…

Zsu
Valamim edzésterved van a futáshoz? Nem szabad csak úgy nekiesni, hogy csinálod, amíg bírod, hiába sportemberrel mész… Kis futás, kis séta felváltva…
Itt vannak nagyon jók:
http://www.futanet.hu/fr_eterv.html

Én ma megyek dokihoz, egy hónapja nem látott, szépen összeírtam a listámat :)

Kép Kép
estrella22

Zsuzska,
nagy gratula a másik 4 fagyiovishoz!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: nekem nem gond,hogy a doki nem uhuz,de mivel ő nem néz meg,a baba meg nem ad jeleket,ezért talán nem annyira gáz,ha huszon hetesen elmennék még egy 4D-sre :)

amúgy egyetértek a dokimmal,nem várom,hogy állandóan nézegesse,de azért legalább egyszer a terhesség alatt nem ártana :D
mivel még előttem a genetikai (épp 1 hét),ezért nem lehet elegendő egyetlen,a 13. héten elvégzett down-szűrés,mint UH...

most megnéztem: a terhesgondozási terv szerint CSAK a 30-32. héten van UH.... :shock:

nem akarom hetente,de míg nem jelez a baba,nem kéne kb. mint Andinál 4 hetente ránézni?

Espiro-tól a fellegekben járok :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki:
Gratula a babakocsihoz!!!Fotó?????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Estrella: Nekem Brendonban nem adtak regisztrációkor semmit,csak az aktuális katalógust,és most legutóbb ráadásul rossz regisztrációra írta fel a csaj a pontokat.....

Korábban regisztráltam neten,csak a rendelés miatt,a tényleges vásárlásra ezt már elfelejtettem,erre most legutóbb a csaj a vásárlás utáni pontokat a másikra írta,amihez nincs is kártyám :(
Vendég

Zsuzska: köszi :)
még nincs nálunk a babakocsi,jövő héten lesznek elérhetőek az eladói,max. katalógusfotó van,de ugyanolyan,mint Estrelláé vagy Judité :)

Ilyen:
http://babaszafari.hu/spd/unas_652632/E ... _babakocsi
Vendég

Estrella, edzés terv nincs, de úgy csináltuk, hogy futás-sétálás, nem is bírtam volna másképp. 4-5 perc a kapacitásom a futáshoz. Közte kb ugyanennyi séta.
Köszi az oldalt, mindjárt jól áttanulmányozom!
A biciklizés azért jobban ment, csak újra át kell nézetnem a tesómmal, mert állandóan leesik a lánc, ahogy váltok. Lehet én vagyok a béna a váltáshoz és túl tekerem. Azt mondta, hogy átnézi majd.

Zsuzska, gratula a 8 bébihez! EZ nagyon jó hír! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eszternek egy taligával mára :lol:

Szeretném megkérdezni az illetékes hölgyektől, hogy:

Terheléses vizsgálataim eredménye:
Cukor 4,6, '60: 6,3, '120: 6,4
Inzulin 6,2, '60: 25,3, '120: 34,3

Tanár úr írt fel merckformin 750 este 2 db-t. Ennek függvényében érdemes még elmennem Tűű dokihoz vagy sem?

Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára avarka 2011.03.10 12:28-kor.

Kép
avarka

Zsuzska: hatalmas gratula a babácskákhoz!!!!!
de klassz!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Zsu: ha érdekel,párom kerékpárszerelő ;)
Vendég

Hát csajok, asszem eljött nálam megint a bealvós időszak.... :shock: Pár napja napközben is húzom megint, visszafeküdtem, azt most ébredtem az előbb :shock: :shock: :shock: és még ebéd utáni nem is volt.. :lol: :lol: :lol:

Györéné Ildinek, Kissangyalnak és ha van más Ildikó is köztünk: nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!! :lol:

Estrella: ilyen pirított ribancok... (nálunk bárcabitorlóknak, p*csakicsüngetőknek és egyéb frappáns elnevezések is vannak még hívjuk őket)... ááááááááá, most mondjam, hogy kedden mikor mentünk a sz.felkészítőre a Jánoshoz, a villamostól a zebrán - nekünk ZÖLDBEN - ütött el majdnem egy előzőben leírt karakter, a p*csája alatt egy b*szott nagy jeeppel.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (kb. nekem kellett volna még elnézést kérni, hogy nem szökelltem át gyorsan a zebrán, mert ő jött)... :shock:
Na lényeg, hogy meglett a felsőd is, meg a mellszívó is!!! Meg a kártya... :lol: pirítottat meg el kell felejteni.. :shock:
Amúgy mikor R. megrendelte a matracot, természetesen a brendonos kártya itthon volt nálam... De full rugalmasak.. felhívott és bediktáltam a kódját... Nekem egyre szimpatikusabb ez a bolt, idáig nagyon pozitív impulzusok értek ott.. :wink:
Jó lenne ha 22-én el tudnátok jönni!!!! Elég érdekes az a hely, ahol tartják, KPN csak úgy mondta, hogy elhagyott szellemépületek között.... hát tényleg!!! :) Minden esetre majd nálam lesz a cumika!! :)

Zsuzska: Értem, hát lehet a férjurad-ezermesterünknek egyedül kell majd intézni akkor tényleg....de többfelé nem fogsz tudni szakadni az már biztos!!! Nagyon örülök hogy mind a 4 babótok ment a fagyiba rendben... Figyeld meg úgy fog kárpótolni a sors, hogy most megkaptok 2-t és egészséggel, két gyönyörű ikerbabátok fog születni!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy én úgy tudom, hogy a túlstimu miatt "elhalasztott" beültivel hogy 1 támogatott próbálkozás legyen, nem feltétele, hogy a következő ciklusban legyen a beülti... Legalábbis a tegnap említett lánynál is úgy volt, hogy június végén asszem volt a leszívás és valamikor októberben kapta csak vissza őket... és így volt 1 támogatott lombik!! :wink:

Ann: Holnap ilyenkor már mindjárt kapod Őket!!!!!! A városban leszek és sokat fogok gondolni Rátok!!! :) Este majd csekkolom, ha írsz beszámolót!!! :)

Juditkám: Hát biztosan más lesz a helyzet azért, de kifejezetten kíváncsi leszek ,hogy majd Neked milyen véleményed lesz a felkészítőről!! :) :wink: :wink:

Zsu: ügyesen rávetted Magad, csak így tovább!!!! Jön a tavasz olvadnak a kilók!!! És meg lesz a vágyatok!!! Ez lebegjen mindig a szemed előtt majd!!! :wink: :wink:

Sajtikám: Sajnálom, hogy sok a meló!!! Azért ha lehet, csak módjával!!!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

sajti, nekem tegnap volt a nagy nap :wink:

Avarka: én is ennyit szedtem sokáig, nem volt semmi bajom tőle sosem, no mellékhatás.

Zsuzska: 8 babó!!!!aztamindenit!!!
Vendég

Béku, köszi :D A tesóm is ért hozzá, ő sokáig versenyzett, és mindig magának rakta össze a bicikliket. Most rakott rá nekem ilyen tekerős váltót, szerintem azzal van nekem a bajom, hogy túltekerem. :roll:

Itt elkezdett szakadni az eső, annyira rossz lett a kedvem, így hogy menjek futni vagy biciklizni! :( :? Nem hiszem el, hogy mindig közbejön valami! :twisted: Nem is eső, hanem havaseső! :shock: Durva! Tavaszt akarok!
Vendég

Avarka, ez sajna IR, de nem annyira gázos. Bár az én endokrin dokim azt mondta, hogy mostanában a 0-ás 2 vagy 3szorosát mondják a jó eredménynek. Diétát mondta K hogy csináld?
Amúgy nem értem, K mindig ezzel a drasztikus retardos gyogyóval jön, amiből rögtön 2őt adat, amitől tuti rosszul leszel. Sztem így akar gyors eredményt elérni.
Tűűre biztos sokat kéne várni, én amúgy nem tartanám hülyeségnek. Én megadnám szívesen azt a dokit is, aki mostanában velem foglalkozik, nagyon alapos, de tudni kell róla egyetsmást. Ha érdekel priviben szívesen megírom a részleteket róla, és akkor majd eldöntöd.
ann74

Avarka: Hát nem tudom.... Lehet érdemes lenne azért egy speckó szakemberrel is konzultálni... Egyeztetni a gyógyszer melletti diétát, mert azt nem győzöm hangoztatni, hogy mennyire fontos!!!
Főleg, hogy amennyire látom, a terhelt (120-as) cukrod Neked se megy vissza a 0 perces cukor értékre!!!!!!!!!!! Sőt.... felette van a 60-asnak!!!!!!!!!! Ahogy az inzulin is!!!!!!!!!! Ennek jó esetben kuplás ívűnek kellene lennie... a 120-asnál visszaeséssel (optimális esetben a 0-ás szintre)..... :shock: :shock: :shock:

Met-től tudod nekem a cukor picit még meg is emelkedett a szedés előtti állapothoz képest az elején...... (nem törvényszerű, hogy Neked is így legyen!!) ....de amondó vagyok...... semmiképp se szabad kontroll nélkül hagyni majd, nehogy terhességben majd még jobban megugorjanak az értékek.. Szóval ennek tükrében szerintem konzultálj mindenképp a Tüű guruval!! :wink: :wink:

andrea-1

Zsu: oké,ha tényleg ért hozzá,akkor jó! :D
csak tudod páromnak elég sok házi barkácsolást kellett már helyrehozni,azért ajánlottam ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: Avarkának asszem van időpontja már Tüű dokihoz április 1-re.... :wink:

Avarka: azt szeretném még mondani, hogy nagyon pici adagban kezdd el szedni, mert brutál vizes hasmenésed lehet az elején tőle..... és semmiképp se egyél se fehérlisztes dolgot a gyógyszer bevezető szakában (se utána!!!!!!!), se nagyon cukrot.... és reggeli órákban tejet!!! Ezekkel eléggé össze tudja akasztani a bajszát a met - főleg a kezdeti időszakban - aztán az nagyon kellemetlen lehet ám... :shock:

andrea-1

Avarka, nekem 56 volt a 120 perces inzulinom, de csak 2*500-at kaptam. Most emelte meg Sz. 3*500-re. Mert nem állt be a ciklusom.
Szerintem Tűű csak annyival tud többet hogy elmondja fokozatosan kell hozzászokni. És elküld a diétás tanácsadásra.
A diétás anyag nekem megvan, emailen eltudom küldeni. Nekem súlymegtartó volt.
A fokozatosság: 4 napig 1*0,5 szem, aztán 4 napig 2*0,5 szem, köv 4 nap 1*0,5 és 1*1 szem, utána megehet napi 2. Bár én 2*1-et szedtem. Reggel és este. Ha hasmenést okoz, vagy fája pocid tőle, akkor lehet pár napig a csökkentettet szedni.
Lehet Tűű még se kell…..

Bocsi, de irtózatosan fáj a fejem. Csak ennyire futja ma.

Sajti, köszi hogy felvettél a táblázatba.
franci

Köszi csajok!
Már van időpontom április 1-re Tűű dokihoz! Akkor nem mondom le :) Gondoltam, hogy spórolok egy kicsit, de nem akarom, hogy ezen múljanak a dolgaim! :wink:
Remélem, hogy fogyni is fogok.. mert most nagyon belevetettem magam! Tornázom.. enni már kevesebbet nem nagyon tudok, de nyáron, talán Sajt@-tól kaptam diétáról ifnót és aszerint igyekszem enni! :roll:

Kép
avarka

Avarka: most látom, hogy este két (??????) 750-est??? :shock: :shock: :shock: :shock: (van egyáltalán 750-es?? ... én 850-essel találkoztam csak)... :shock: :shock: :shock:

Szóval nem akarok belepofázni, de két 750-essel is indítani.... az még nálam is maga lett volna a halál..... pedig én jól viseltem már az elején is a metet!!!! :shock:

andrea-1

még annyi, hogy én is mercforminnal kezdtem, de sajnos nekem nem volt jó, rosszabb lett az eredményem. Aztán jött a meforal, az meg szépen levitte 29-re.
franci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?