Zsuzsó
Ó, nagyon sajnálom, hogy nem úsztad meg az inzulint!!!
Férjed remélem jobban van!
Zsuzska
Ölelések mennek...
Sajnálom, hogy Sz. elszúrta
Én is csatlakoznék Andiékhoz, intézzétek most a házvételt, hogy a pici már oda költözhessen be!
Mia
Persze, nyilván nyomás van a dokikon, meg sok a dolguk, csak ez az embert nem vígasztalja, ha pont nála néznek el valamit
Ann
Párod hogy van??? Remélem nem ment feljebb a láza.
Gondolom akkor semmiképpen nem megy veled holnap, neked most semmit nem szabad elkapnod!
Én is küldöm holnapra a babaragacsokat!
Andi
Na egyre jobban sajnálom, hogy én nem mentem kedden a Jánosba, na majd legközelebb!
Megkérdezem ma a dokimat, mi a véleménye, de szerintem nekünk sem lesz fogadott szülésznőnk, szimplán anyagi megfontolásból, inkább a picire költöm a pénzt.
Andikám, ezt a cukrászdát nem kellett volna ebéd előtt megnéznem
Én voltam tegnap a Brendonban, de nem néztem rendesen körbe, jól felhúztak, így nem láttam a matracot sem. Bár nekünk már megvan.
Megvettem azt a szép felsőt, élőben is nagyon jó, meg a mellszívót.
Először a felsőt blokkolta a nő, külön kellett vennem az EP számla miatt, és jó fej volt, mondta, hogy a mellszívó előtt szerinte váltsam ki a pontgyűjtő kártyámat. Épp egy reklamáció közepén voltak az információnál, eladók voltak ott, viszont számítógép alig, így vártam türelmesen. Volt ott még egy nő egy üvöltő gyerekkel, de csak hisztizett, látszott, hogy a nő még az életében nem szólt rá soha, meg a nevelésről még hírből sem hallott. Egy barátnőjével volt, miniszoknya, p*csaszőke haj, szilikon mellek, szilikonszáj, férj az ilyet hívja pirított ribancnak, na persze az ő kölyke is üvöltött végig meg hisztizett. Igazából nem tudom, melyikünk volt ott előbb, nem sorban álltunk, hanem egymás mellett, de kb egy időben, de tényleg nem figyeltem. Ő már előtte ott pattogott, annyi volt a baja, hogy fekete gyerekülést vett 2 perccel előtte és mostanra kitalálta, hogy mégis szürkét szeretne, és azonnal cseréljék ki neki. Mondták, hogy csak a másik gépen lehet reklamációt kezelni, az foglalt, várnia kell. Közben hozzám fordult a másik csaj, hogy én mit szeretnék, megcsinálta a pontgyűjtő kártyámat, volt vagy 30 másodperc, gondolhatjátok, mennyi idő beírni egy nevet meg címet a gépbe... /Bár nehezítő tényező volt a hisztiző gyerek, mert alig hallottuk egymást/. Na erre teljesen kiakadt ez a trampli, hogy miért tartják magukat bababoltnak, ha nem veszik előre azokat, akik gyerekkel vannak és mit képzelnek magukról, de ezt olyan stílusban! Igazából a reklamáló apukának is félre kellett volna állnia az ügyintézés közepén, mert nem volt vele gyerek, világos... Jól lekezelte az eladó, mondta, hogy higgye el, mindenkinek van itt gyereke, valakinek már kibújt, valakinek még a hasában és már mondták, hogy csak a másik gépen lehet intézni...
Én mondjuk nem várom el, hogy egy bababoltban előreengedjenek, mert kismama vagyok, de nem vagyunk egyformán.
Kaptam 3 NUK cumit még a regisztrációhoz, rózsaszín, úgyhogy már tudunk cserélni a Felicitasz-csomagosra
Én amúgy a Babyfun-ban vettem a kókuszmatracot, amit belinkeltél.
Béku
Köszi a linket!
Nekem a fizuval jött a családi adókedvezmény.
Amúgy engem sem nézeget a doki UH-gal, szerintem felesleges állandóan, a genetikai szűrések rendben vannak, nő a hasam, mintha locsolnák, nem kell túlzásba vinni.
Kézzel meg azért vizsgál, mert a méhszájat így tudja megnézni.
Gratulálok a babakocsihoz, jó vétel volt!!!
Na már mindenki piros Espiroval nyomul, türkizt sajnos nem adnak el
Oroszlán
Chiccot én is néztem, az volt a másik esélyes, szintén egy gyönyörű babakék…
Azért esett ki, mert nehezebb volt, mint az Espiro, de amúgy nagyon tetszett!
Teszel fel képet?
Judit
Azt hittem, pelenkázótáskát adnak alapból a kocsihoz…
Zsu
Valamim edzésterved van a futáshoz? Nem szabad csak úgy nekiesni, hogy csinálod, amíg bírod, hiába sportemberrel mész… Kis futás, kis séta felváltva…
Itt vannak nagyon jók:
http://www.futanet.hu/fr_eterv.html
Én ma megyek dokihoz, egy hónapja nem látott, szépen összeírtam a listámat