Sziasztok!
Bocsi, hogy most nem olvasok vissza, nagyon megijedtem és kétségbe estem, tanácsra lenne szükségem! Bence tegnapelőtt és tegnap is almapürét kapott, ma pedig alma-meggy pürét. 3 napja kakilt utoljára, de ugye nála ez volt már 7 nap is, és akkor semmi gond nem volt se a széklete állagával, se színével, se szagával. Ma evés közben már láttam rajta, hogy erőlködik, nyomni próbál, majd evés után beletettem a hordozóba, míg elpakoltam, és láttam, hogy egyre jobban küzd
vörösödött a kis buksija és nagyon nyomni próbált, kicsit segítettem neki, megmasszíroztam a pociját és tornáztattam a lábát. Azt hittem, kakilt, bepelenkázom gyorsan, gondoltam, igen ám, de alig volt benne valami, és pelenkázás közben eszeveszetten elkezdett nyomni, akkor láttam, hogy bizony kemény a széklete, székrekedése van! Gyorsan felkaptam, alátettem egy pelust, ő a kezemben nyomott, és elkezdett nagyon sírni, láttam, hogy fáj neki és nehezen jön. Sikerült kettőt kinyomni nagy szenvedés közepette (színe zöld, szaga felnőtteshez hasonlít), aztán sírt nagyon, de nem jött több, szopiztunk és elaludt, ennek már fél órája.
Kérdés: mitől van székrekedése? Ha az almától, akkor eddig miért nem volt gond? Mit csináljak? Hogyan tudok segíteni neki? Ircsi! Nem tudom, számít-e, de gyerekkoromban én is nagyon székrekedéses voltam, most már valamivel jobb... Ezt lehet örökölni? A neten már utánaolvastam, nem valami biztatókat, ezért is kérdezem. Nyugtassatok meg, még mindig remegek, nagyon rossz volt látni szenvedni, és hogy alig tudok segíteni!
Súlygyarapodásával nincsen gond, tegnap voltunk a védőnőnél és 8280 g (420 g-ot hízott 1 hónap alatt) és 71 cm. (2 cm-t nőtt)
Ha lenyugodtam, és nem leszek már egyedül a Bencével, akkor írok. Igyekszem, ne haragudjatok, írtó fáradt vagyok.
Tomi dolgozik tegnap óta, unokatesójával ház tetőjét csinálják, napi 5000 Ft-ot kap, kb. 2 hónapig csinálják, ez a pénz is jól jön, amíg nincs pályakezdő mérnök álláslehetőség.
Évi! Ez hétfőn (márc. 7.) történt, (kép) beírnád a táblába?
És azért egy mosolygós is: