Sziasztok!
Etus, úgy legyen! Nagyon hiányzik már a tavasz, bár most nálunk sokkal szebb az idő, mint amit az időjósok ígértek vasárnaptól. Nagyon várom, h virágozzanak, illatozannak a fák és együk már a húsvéti sonkákat
Én ma megyek dokihoz, sajnos, most csak estére kaptam időpontot. Babaszoba készen van, még mindent ki kell mosni, szerintem a hónap közepén neki is állok. Vásárolni kell még mindenfélét, nadrágpelust, törlőkendőket, inkontinencia betétet
( a kórházi ajánlat szerint tenafix "gumibugyit" + tena lady extrákat
)... Ugyan már megkaptam a recepteket a mindenféle babakencékre, fürdetőkre, lázkúpokra, nem tudom kiváltani, mert a gyerekek nevére lehet majd, szóval ez apa egyik első feladata lesz. Fura, nem tudom, hogy ez vmi kerületi sajátosság-e, meg is fogom kérdezni az én volt doktornénimet. Az a típus vagyok, aki szereti, ha minden megvan már, ami lehet, arról nem is beszélve, h a kórházba vinni kell a kencékből, és nem értem, miért apa rohangáljon a szülés után, ha azt egy-két héttel előtte is el lehetne intézni. Lesz neki így is elég elintéznivalója az okmányokkal. Mindegy, azért nem túl nagy probléma ez, azt tudom, d efurcsa kicsit.
Tegnap összeállítottam a listát, jókat pityeregtem, olvasgattam a kórházi házirendet. Ha császárral szülök, a kórházi protokoll szerint aznap a babák "látogatnak" engem többször is - hát ezen rengeteget bőgtem, úgy meghatódtam - aztán ha minden oké, együtt leszünk.
Bodzássüti, mindjárt itt a szerda! Hajrá!
Puszi mindenkinek!