Sziasztok. Ne is lepődjetek meg, már 2 órája fenn vagyok
Vollard, itt találsz kelengyelistát:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/listamama.html és van a babaneten is valahol. én is kb. ezeket viszem, csak mellszívót/bimbóvédőt és rokonaikat nem. bizakodó vagyok, hogy nem lesz szükség rá, így nem is vettem. ha meg mégis kell, még apuka is tud venni. extráim: Bridget Jones-féle rémisztő hasleszorító bugyi (kaptam, nem vettem
)+ néhány óriás pamutbugyi, amibe befér a betét és jó melegen tartja a méhet, valamint egy sál, amit a derekamra csavarok majd, szintén evégett. viszek még homeopátiás szereket a vajúdáshoz/gyermekágyhoz, és az olajocskáimat, illetve gyógyteákat - összekevertem a vérzéscsillapító és a tejképző teát, ezt fogom inni eleinte. eleget regéltem, kérdezz nyugodtan
nemrég írtam, hogy akartunk venni bébicsőszt a lakásunk hülye elosztása miatt. erre tegnap a párom beállított az "ÁlomVirág" nevű légzésfigyelővel
- áll 3 db. (büdi)műanyaglapból, és egy nagy piros műanyagvirágból. iszonyú hangja van, ha riaszt, a holtak is felkelnek rá, Kínában is.
röhögtem a használati utasításon, aszondja: "a szülők nyugalmának érdekében készült." még csak nem is azért, hogy a gyereket a bölcsőhaláltól megmentse!
az árát meg ne is kérdezzétek. majd elmondom, megérte-e...
szóval apukát sikerült vkinek rábeszélni erre az izére, és most műr úgy aggódik a szentem a bölcsőhalál miatt, hogy nekem kell őt nyugtatgatnom
ruha: megkérdezte tegnap a párom, mit kérek karácsonyra, új ruhákat? erre én: nem! a régieket!
persze karácsonyra még nem is remélhetem, hogy mindent hordhatok, de csak jobb lesz a helyzet, mint az 1db undok kisvakondnadrágomban
ha tehetitek ,ne sajnáljatok pár ezrest kiadni terhesruhára, akár turkiban is. én eléggé megbántam, hogy ezen spóroltam, mert csak rossz lett a közérzetem. hülyeség azt hajtogatni magadnak, hogy ááá, már mindjárt a felénél vagyok/már csak 4/3/2/1 hónap, nem érdemes beruházni, csak pénzkidobás, stb. mert nincs lehangolóbb, mint egy váltás ruhával végigélni ezt az egyre hosszabbnak tűnő időszakot.
Johanna, egyetértek Neettel, majd meglátod, lesz ez még másképp (és így se...)! a mórickázás egész terhesség alatt hullámzik. hol a kémia győz, hol a fizika... nálunk a hányingeres időszak elmúltával (kb. 11-12.hét) jött a nagy aktivitás, csak úgy dübörögtek a hormonjaim, s ez persze apukára is jól hatott
ez kitartott addig, míg a pocakom nem nőtt akkorára, hogy vissza kellett venni a tempóból, és inkább a megfelelő akrobatikára helyezni a hangsúlyt. innentől nálunk lassú hanyatlás/részemről kifulladás, majd az orvosilag rendelt teljes szextilalom következett
ekkorra már úgy voltunk, nem is rossz ez a pihi, mert már olyan küzdelmes volt az egész, hogy néha fel is adtuk..
na de tegnap megelégeltem a dolgot, és bevetettem a nehéztüzérséget, lesz ami lesz alapon, hogy ha ettől beindul a szülés, akkor hajrá, legalább szép élménnyel zárom a másállapotot
na, még nem szülünk, de úgy bekeményedett a hasam, hogy aludni se tudok...
talán, esetleg, egy hét múlva szülök?
Votiv