Babakeksz, Évi! Nem vagytok rossz anyák!!! Ez bárkivel előfordulhat!!! hagy ne mondjam, sajnos velünk is hányszor történt ilyen az én figyelmetlenségemből...
Ilyenkor én is nagyon rossz anyának érzem magam, pedig véletlen volt.
Évi! Szép súlya van Tominak!
És nagyon ügyesen tud ülni! Gratula az átaludt éjszakához!
Ircsi! Gratulálok tesódnak a 3. csokibabához!
Adatokat, esetleg képet mondjuk g-n kaphatunk?
Bölcsi: mióta szoktatod be Katust? Nagyon ügyes, hogy ennyi ideig elvolt.
Clárika! Sajnálom, hogy ilyen ritkán fogjátok látni a párod! Nagy nagy ölelés és kitartás!!! A mai világban sajnos nem válogathat az ember a munkahelyek között, örül, ha van.
Sucer! Sajnálom a magas vérnyomást!
De jobb, hogy kiderült és kezelik!
Olivér: szerintem se erőltesd most, hagyj ki pár napot, aztán próbáld újra mással, amit Clárika is mondott, hátha Olivérnek az üveges bébiétel tetszik. Bencének egyszer jött vissza az alma, még a legelején, de azért, mert játszottunk, és a sok pörgés-forgást nem bírta.
Jók az új vonalzóid!
Csillag! Drukkolok!
Kaki Na most aztán jól rámhoztátok a frászt.... Bencére az alma nagyon rossz hatással van, 1 hétig nem kakilt tőle... Nem fájt a pocija, kedvét se rontotta el, no de azért mégis csak sok 1 hét...
Most megint 3 napnál tartunk, nem tudom, mit adjak neki, hogy jobb legyen... Színre sötétebb volt, szagra is más. Most a héten kezdtünk pépeset enni, hétfőn almapép, kedden meggypép, ma alma-meggypép, és ebből maradt is, úgyhogy holnap is ez lesz.
Mares! Szerintem nyugodtan adhatod Gergőnek azt a céklát. Az üveges bébiételt is felbontás után hűtőben tárolva még 3 napig lehet adni, ha jól tudom, szerintem ettől sem lesz semmi baja.
Jobbulást!!! Mi is úgy éreztük Tomival a hétvégén, hogy megfáztunk, mondtam neki, nem rottyanhatunk le mindketten, mi lesz Bencével?! Max. felváltva, de azt se engedhetjük meg magunknak.
Öcséd: tudom, milyen bosszantó lehet és sajnálom! Nekem abból lett elegem, hogy mindig mindent úgy csináltam, ahogy apáék szerették volna, mindig jókislány voltam, húgom állandóan visszadumál, rosszul tanul, mégis mindent megkap, nekem meg teljesítenem kellett a suliban, ha valamit akartam. (csak 5öst vihettem haza pl). Ez nagyon bánt.
Hozátápi Mind írjátok, mennyit esznek a babáitok. Mi ettől fényévekre vagyunk! Csak ámulok!
Egyik nap kb. 3 órával a tízórai előtt szopizott utoljára Bence, de még úgyis ugyanannyit volt hajlandó megenni, sőt vasárnap csak 4 kiskanállal fogadott el, nem sírt, csak összezárta a száját és elfordította a fejét, hogy köszöni szépen, neki nem kell több. Eddig neki a legtöbb, amit megevett 40 ml volt.... Ez gáz? Én nem érzem annak...
Mellette ugyanannyit szopizik, mint eddig.
Képzeljétek, úgy látszik, kezd visszaállni a régi rend a nappali alvások terén, (kopp kopp kopp) Törpém alszik délután 1- 1,5 órát, bár néha elég nagy küzdelmek árán... Tegnap pl. 5-kor aludt el, és 6-kor kelt, így este fél 10-ig bírta. De ha nem aludt volna, akkor fél 6-kor fürödhettünk és altathattam volna... Most meg már 3 órája alszik
, mi lesz így délután!
Woody! Tegnap Bence is kikúszott a küszöbig az ásványvizes palack után, állítom ha kigurult volna a folyosóra, oda is követi... Nekünk is gyerekbiztossá kell tennünk a lakást a közeljövőben, úgy érzem. Bencének egyáltalán nincs félelemérzete. Múltkor kikúszott a franciaágyunk szélére, és lefelé lógva nézte a mintáját, majd lekúszott az ölembe. Nem lehet egyedül hagyni! Hétvégén rájött, hogyan húzza ki a kiságya ágyneműtartóját!
Nagyon édes Lili!!!
Tündi! Gyöngyszemek gyerekektől
A receptes oldal nagyon jó ötlet, ha szabad, én is szívesen tölteném fel a kedvenceimet (pl. Tócsni), csak be kell gépelnem!
Dia! Nekem is nagyon tetszik az új avatarod! Valaki mondana olyan programot, amivel én is le tudom kicsinyíteni egy képem és tudok feltenni?
Blogban olvastam, kíváncsi vagyok a többi fotós képre!
Számlák:
Sajnálom! Nálunk is hasonló a helyzet!
Ilyenkor arra gondolok, lesz-e valaha nekünk saját lakásunk,és elszomorodom, mert szeretnénk saját életet, de a mai világban szinte már elképzelhetetlen.
Szilvás! Jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a sok betegséget, gyógyuljatok meg gyorsan!
Melisch! Jó, hogy te is jöttél! Nekem botmixerem van Philips, aminek van habverője is, meg aprítója is, Bence kajájának a készítéséhez használom. Mindent itthon én magam csinálok neki.
Én is gondolkodtam párolón, de majd csak ha lesz rá pénz... Addig meg megleszünk nélküle, meg amúgy is egyenlőre csak a gyüminél tartunk...
Bence régen utált hason lenni, mikor megtanult átfordulni, először nem tetszett neki, de körberaktam játékokkal, lehasaltam mellé, azóta szereti, de max. 1 óráig van így el ha extra jókedve van, utána ölben szeret lenni. Ha ott is sír, akkor azt jelzi, hogy most egy kicsit elég ebből, na akkor megint hasra teszem, estefelé ez már kb. 5-10 perces váltásban megy, de addig is pihen a kezem...
Tegnap elé tettem az ásványvizes üveget, meg akarta fogni, de az elgurult, ment utána, én ezzel motiválom a mászásra, tetszik neki.
GYED Mivel nem dolgoztam, így csak a csp-t+ gyest kapom, nem valami nagy összeg.
Lassan a tartalékaink is elfogynak, májusban kell kezdeni Tomi diákhitelének a törlesztését, keres is állást bőszen, de hát nincs 1-3 év tapasztalata, legtöbb helyen meg az kell.
Megsegíthetne a Jóisten minket egy jó állással!
Gondolkodunk rajta, hogy Mercedes, Luk vagy Bosch lesz belőle... Kecskemét, Szombathely, Hatvan, Eger, Miskolc, messze van mind, de ha egyszer ott van jó állás... Mi megyünk Tomi után bárhová! Csak a család is értené ezt meg! Sógornőmnek van igaza: Megszokták, hogy mi mindig mindent úgy csinálunk, ahogyan a szüleink akarják, ha meg mégsem, akkor veszekedés és felháborodás van belőle...
Évi, Mares! Nagyon örülnék, ha májusban összejönne a tali, és megismerhetnénk Bencével, Tomival a pécsi kismamákat, kispapákat, babákat!
Mire leírtam, felébredt a Törpém 3,5 óra után. Jaj, mi lesz délután?