Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi, már gyógyulunk...

Levi a szuri után tegnapig jól volt, de tegnap ismét 39.1 volt a láza...
Elmentünk a dokinőhöz, aki azt mondta, hogy gyógyszert kell váltanunk...
Így most napi 2x kap Zinacef /antibiotikum/ szurit... péntek reggelig..
Szegénykém nagyon sír...

...én pénteken megyek cukros vizet inni...
Még van 2 szem antibiotikumom, de a köhögés még nem múlt el..

A ház sem alakul, mert a villanyszerelő is beteg.

Kb 2 hét múlva szeretnék menni 4D-re....

Meskete
Marcinak BOLDOG SZÜLINAPOT!

Napsugár
A mandulakivételhez DRUKK!!

...és JOBBULÁST minden betegnek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Bocsi,hogy nem jelentkeztem,de minden összegyűlt.Voltam dokinál és EGY baba van,aminek nagyon örültünk.Láttam,hogy dobogott a szívecskéje.Úgy kifeküdt mint a kis béka.Csak ez a vacak hányás ne lenne,ami napi egyszer tuti megtalál.Szeptember 24-re vagyok kiírva.Már van kiskönyvem is.
Meskete
Nagyon édes lehet Marci.Gratulálok az első szülinaphoz.
Lányok
én most annyira lenyugodtam,hogy az nem igaz.Eddig hallani,sem akartam arról,hogy nem fiam lesz,most pedig teljesen azt érzem,hogy Ő akkor is az én kisbabám és teljesen mindegy hogy kuki vagy nuni lesz a lába között.Bár már jó lenne tudni de csak,mert kiváncsi vagyok.Ha lány lesz ő is akkor az égiek ezt szánták és ez van.Bár a vágy sosem múlik el.Valaki családi házra vágyik,valaki kislányra(kisfiúra).Szerencse kérdése,hogy összejön-e.De fel a fejjel a remény hal meg utoljára.
Mindenkinek külön szerettem volna írni,de hulla vagyok.Vigyázzatok magatokra,és a babákra.
Üdv Linda
linda22

Sziasztok, én is vagyok.
Már úgy vágytam, csak mindig van valami, mostanában nekem nincs semmi energiám. Nagyon le vagyok merülve, sokat kivesz belőlem a Beni dacossága, hisztije, minden napra kitalál valamit. El sem hiszem, amikor nyugodt, olyan kis értelmes, beszélgetünk, nevetünk, puszilgat (ami nála ritka), másik pillanatban meg mint egy ördög.
Danika még nem hisztis,legalább is nem ennyire, remélem nem is lesz.
Ő is nagyon ügyes, annyit beszél, hogy mindenki ájul el.
2.gyerek, Beni alig akart elkezdeni.
Üdvözlöm az újakat és drukkolok mindenkinek.
Nálam is meg van a kislány vágy, szerintem meg is próbáljuk majd, ha a fiúk kicsit felnőttek.
Bár én azt érzem, nem tudom, miért, hogy nekünk századjára is fiúnk születne. Ez egy ilyen látomás, vagy mi fene, egyszerüen ezt érzem.
Na de ki tudja!
Egyébként ti hol számoljátok ki a Jónás napokat?
Ahol én régen csináltam (astro.com asszem), vki mondta már fizetős.
Kíváncsi lennék , lehet megcsinálnám .

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Mandula kivétel időpontja márc. 3., vagyis pont 1 hét múlva. :? Olyan közel van. Krisztián nagyon szépen viselte, Máté teljesen más mindenben, szerintem ebben is más lesz. Sokáig babának hívtam, nem véletlenül. :D

Angie, én is az astro.com-on csináltam, de nem fizetős. Próbáld meg, több oldalon is megvan a "használati utasítás", ha nem megy : http://www.babatakarok.hu/babatervezo/jonas-naptar
Remélem sikerül. :wink:
Nekem segít sokszor a Szuperdada c. sorozat nézése. Ismered? Pont a napokban sikerült elkapnom egyet, nagyon sok jó hasznos tanács van benne a hisztis, dacos, szófogadatlan gyerekekről. Ilyenkor én mindig új lendületet kapok és próbálkozom az ötletekkel. Az a baj, hogy a lényeget nem szoktam tudni betartani, mégpedig, hogy legyünk türelmesek és ne förmedjünk rá egyből a gyerekekre, ha valami rosszat csinál, vagy hisztizik. :roll:

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Lányok, köszönöm hogy gondoltatok ránk és a drukkot.
Megjöttünk, megtettük amit lehetett, meglátjuk. Március végén megtudjuk...
Végül nem teszteltem, mert 2 nappal később ugyan, de megjött.
Nagyon kíváncsi vagyok!

Napsugár, egy kalappal a mandulaműtéthez!
Angie, de jó hogy jöttél, a szuperdada nálam is bevált és az a két könyv... azt nem vetted meg végül? Tudom milyen nehéz, de vége lesz egyszer meglátod! Én is az astro.com-on csináltam a jónás naptárat! a luminarium.co.uk lett fizetős az astro nem.
Linda, de jóóóó, hogy megnyugodtál és kiderült hogy nem ikrek. Drukkolok nektek!

Néztem a vaterán az intelligender nem meghatározó tesztet, de nem találom. Ti láttátok valahol? Lehet hogy írok annak a lánynak, remélem megvan még az email címe.

Meskete, hihetetlen már egy év eltelt?
Boeske, jó tanulást! Nekem nagy nehezen véget ért az előző félév, egyből elhasaltam sajnos, most újra megyek belőle. Neked jól sikerült? Ez az utolsó féléved ugye?
laura0606

Sziasztok!

Amíg Levi alszik benézek...

Gratulálok Linda!

Levi ma megkapta a 6. szurit, már csak gyógyszert kell innia, de még egy hétig nem megy bölcsibe...

Ma megittam a cukrot...
Hétfőn ismét vérvételem lesz...

Napsugár
Márc. 3... az már itt is van...
DRUKK!!!

Laura
DRUKKKKKKKK!!!

25 hét
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

köszi hogy írtatok, de valójában nem nyugodtam meg. Elfogadom, hogy nem lány lesz, de sokszor eszembe jut, hogy miért estünk bele abba a 30 %-ba, akiknek akkor sem jön össze a lány, ha 2 napot hagynak PÉ előtt? Nekem a Jónás egy évig nem mondott lányos hónapot, úgyhogy LH teszttel néztem a PÉ-t.
meg abból indultam ki, hogy másoknak úgy lett lányuk, hogy pont PÉ-kor voltak együtt. szóval hihetetlen.

ti nem érzitek azt, hogy sokszor utáljátok a 2 lányos anyukákat, akik szánalommal és sajnálkozva néznek végig rajtatok meg a fiaitokon, akik egy bevásárlás során futkároznak az áruházban, vagy más elevenséget csinálnak? miközben az ő lányai nézegetik az anyukkal a nyakláncokat, ruhácskákat stb.

Boeske:
dolgozom home officeban, úgyhogy megvan az elfoglaltságom, ennek nagyon örülök.

Kérdés: ti hogyan oldottátok meg a nagyobbak oviba szállítását amikor a pici kicsi volt? hová tettétek az autóban? előre?

Laura, nagyon drukkolok, annyira jó lenne, ha összejönne az a kislány. remélem teljesül a vágyad, igazán megérdemelnéd 3 fiú után.

Angie, ti is nekivágnátok a 3. babának? de a lány-vágy miatt, nem?
ne bizzátok a véletlenre, ha igazán lányt akartok!

Irjatok, jó veletek fórumozni.
bascha
Budapest

Sziasztok!

Régóta olvaslak titeket, két kisfiam van és nagyon szeretnék egy kislányt.
Én fél éve készűlök rá, voltam Czeizel dr-nál is, minden nap írtam a hőmérsékletemet, és február hóra terveztük meg, mivel a kínai fogantatás naptár is erre a hóra ír lányt.( mind a kettő,mert két féle van). Peteérésem február 13-án volt, Lh teszteltem 11,12-én, valóban 13 lett. Mi február4,5,6,8 án voltunk együtt minden alkalommal ecetes öblítés, és szedtem a calcium, magnéziumot is.
Tegnap csináltam egy tesztet, mert nem bírtam magammal, bár nem reménykedtem hogy 5 nappal peteérés előtt még megmarad(van ahol azt írják max3 nap, max1 hét,de biztosra akartam menni), és pozítív lett a teszt!!!!!
Most kiváncsian várok, majd beszámolok róla, hogy összejött e a kislány.
Drukkoljatok légyszi!!!

Judit
levi11
Aba

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Judit üdv! És természetesen drukkkkkkolunk!

Laura!
Igen, utolsó félév. Most épp gyakorlaton vagyok, heti 7 órában tanítok, és nagyon tetszik. Remélem jövőre összejön egy félállás. (Igaz, hogy akkor elnapoljuk a 4. gyerkőc kérdését, de nem baj, az idő nem sürget.)
Neked is drukkolok!

Kia!
Tetszik a fénykép!

Szép hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok

Judit!
++++++++++DRUKK!!!!!!!!++++++++++++++++

Köszi Boeske!

Mai mű:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia, nagyon szép a pocakod!!! :lol: :lol: :lol:

Judit, drukkolok!!! Ez a baba csak kislány lehet! :wink: :lol: :lol: :lol: Azt írtad, hogy fél éve készülsz rá. Elmeséled, hogy ez idő alatt mit csináltál az ügy érdekében? Szerintem erre a válaszra többen kíváncsiak. :wink:

Lányok, a segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok egy nagy hőmérőzős fajta, de most 22-én elkezdtem mérni. A peteérésem elméletileg 19-20-a környékén volt, de a hő alapján lehet, hogy nem is volt. Ezt abból gondolom, hogy 22-e óta nekem 36.1 és 36.3 között változik. Úgy emlékszem, hogy ha van peteérés, akkor a hő megemelkedik és magasan is marad a menstruáció kezdetéig. Jól gondolom? Ezek szerint azért van alacsonyan a hőm, mert nem volt peteérésem? Hozzáteszem, hogy figyelem még a méhszájamat (mindig este 9-kor) és 22-e óta este nem érem el. Napközben kicsit lejjebb van, de én nem éreztem a puhaságot, amit írnak, ha peteérés van. A menstruációm 6-án kezdődött (vasárnap), és már előtte pénteken volt mindjárt megjön érzésem. Ezt most azért írom, mert azóta ez az alhasi (néha tompa, néha erősebb) fájdalom nem múlt el. Vagyis 4-e óta fáj. Most már idegesít, ezért is kezdtem mérni a hőt, hátha kiderül belőle valami. Nőgyógyászhoz csak 18-án tudok menni. Felfázásra gondoltam, de ahogy olvastam a tüneteket, azt kizártam. Mi okozhat még ilyen alhasi fájdalmat? Esetleg ciszta, vagy gyulladás? :? Tudom, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de aggódom...
Előre is köszi a válaszokat!!!

napsugár
napsugár08

NAPSUGÁR

SOK MINDEN OKOZHATJA A FÁJDALMAT,TÖBBEK KÖZÖTT CISZTA IS!(NEKEM LEGALÁBB IS NAGYON FÁJT A POCAKOSSÁG ELEJÉN,AMIKOR IS 5 CM-ES :!: :!: :!: CISZTA VOLT A PETEFÉSZKEMBEN)
MIÉRT NEM TUDSZ HAMARABB MENNI DOKIHOZ???HA FÁJ EL KÉNE MENNED!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Napsugár!

Fél éve vezetem a görbémet, hogy tutira tudjam hogy mikor van peteérésem, erre a ciklus.hu kiváló volt, visszatudtam nézni, írta a lányos napokat is. Szedtem a kalcium, magnéziumot, próbáltam sótlanul táplálkozni. Januárban már úgy láttam hogy mindig akkor van peteérésem, ezért februárban belevágtunk, kínai szerint is ez az én hónapom. Van ismerősöm akinek peteérés előtt 2 nappal lánya fogant, ezért mi tutira akartunk menni ezért 5 nappal előtte. Nagyon reménykedem, gondolom tudjátok milyen vágyni egy kislány után.
Nekem is volt cicsztám 2 évig és az fájt folyamatosan, leszívták de visszanőtt, és akkor mondta a doki hogy majd a szüléssel elmúlik, és el is múlt. De lehet csak sima felfázás, azért menj el minnél hamarabb orvoshoz. Vagy a körzeti orvosnál tudsz nézetni egy vizeletet.
Nekem a menstruációtól ovulacioig 36,5 volt a hőm, majd leesett 36,1re és röggtön másnap 37 fok lett egészen menstruációig, és akkor leesett.
Én még tengeri sós vízben is ültem, állitólag segít teherbeesni, hetente kétszer.

Mndenkinek jó éjszakát!

Judit
levi11
Aba

Judit!

nagyon kiváncsi vagyok, összejött-e a lány. bár mindent megtettél érte, az biztos. Nekem az a hihetetlen, hogy 5 napig bírja egy spermium, én még ilyenről nem olvastam, pedig én is végigböngésztem a netet, max 72 óra volt. Czeizel szerint is.
megnézted a Jónás naptáradat, nem volt előbb Pé-d?

mindenképpen írj, ha megtudtad a nemét. vannak 2 fiús barátnőim, akik kiváncsiak a praktikákra, majd mondom nekik.

Majga,
te vagy az, aki nem szeretett volna lányt? vagy valakivel keverlek?
és miért? hogy milyen jó neked..... téged nem emészt semmi....

Napsugár, nekem nem volt cisztám, nem tudom milyen az, de nem hangzik túl jól. Menj el orvoshoz!
bascha
Budapest

BASCHA:IGEN,ÉN VAGYOK :D

ÉN EGYSZERŰEN ÚGY GONDOLOM,HOGY ÉN FIÚS ANYUKA VAGYOK(ÉS LÁM AZ ÉLET IS ENGEM IGAZOL)

EZEN KÍVÜL:A FÉRJEMNEK ÖCCSE VAN,NEKEM IS 2,VAN KÉT FIAM ÉS EGY VADÁLLAT(JÓ ÉRTELEMBEN)FÉRJEM...

2 LEHETŐSÉG VAN:

1:EGY ELKÉNYEZTETETT KIS HISZTIS PI... LESZ A LÁNYOMBÓL,MIVEL UGYE A CSALÁD EGYSZEM PICI LÁNYKÁJA

2:OLYAN VADÁLLAT MÓD FIÚS NŐ LESZ,MINT ÉN(ÉN GYÁRILAG VAGYOK ILYEN,SOSE JÖTTEM KI TÚL JÓL A LÁNYOKAL/NŐKKEL)

ERGÓ:JOBB NEKEM,A SOK FIÚ :D

PERSZE VOLT EGY IDŐ,MIKOR LÁNYT IS SZERETTEM VOLNA...

DE NEKEM TÖKÉLETESEN MEGFELEL,HOGY EGÉSZSÉGES GYERMEKEIM VANNAK,IGAZ MIND KUKACOS...DEHÁT...UGYE...NEM LESZ OLCSÓBB A KENYÉR,HA LÁNYOM LESZ SE...NEM VÁLTOZTAT SEMMIN...JÓ EZ ÍGY :D

NEM SZERETNÉM,HA AZ ELŐBB ÍRTAKAT BÁRKI MAGÁRA VENNÉ!!!!!EZ AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM ÉS MEGLÁTÁSOM A SAJÁT..HANGSÚLYOZOM SAJÁT HELYZETEMRŐL!!!!NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Bascha, ezt írod:

"ti nem érzitek azt, hogy sokszor utáljátok a 2 lányos anyukákat, akik szánalommal és sajnálkozva néznek végig rajtatok meg a fiaitokon, akik egy bevásárlás során futkároznak az áruházban, vagy más elevenséget csinálnak? miközben az ő lányai nézegetik az anyukkal a nyakláncokat, ruhácskákat stb."

Ez szerintem illúzió....Pont ez az, amin át kell esni. Méghogy a lányok édesen, angyali módon ruhácskákat nézegetnek az anyjukkal...:D
A fiúk meg csak rohangálnak, kiabálnak! Ez egy sztereotípia, és szerintem egyáltalán nem muszáj, hogy így legyen!

Az én fiaim rajzolnak, zenélnek, építenek, nyugisan játszanak. Nem mondom, néha "bedurvulnak", de akkor sem ez az általános.

A lányok, nyafognak, hisztiznek, állati jól tudják a másikat kizárni, kiközösíteni a játékból, nagyon hangosak, és idegesítőek tudnak lenni.

Én feltettem a kérdést magamnak: miért szeretnék kislányt?
Hogy habosbabos rózsaszíne öltöztethessem? Hogy copfozzam a haját?
Néha szánalom ránézni egy-egy lányos anyára, mennyire majommódon bánik a lányával, milyen ruhába öltözteti. Egymással versengenek, ki költ többet ruhára, ki vett rózsaszínebb , csipkésebb cuccot.
Nevetségesen agyonféltik a kicsi lányaikat, akik még hisztisebb, és még idegesítőbbek lesznek ezáltal:D Nem homokozhatnak, nem biciklizhetnek szerencsétlenek, nehogy elessenek, és sebes legyen a kicsi arcuk. :D

Szóval, én tényleg nem bánom, hogy nem lesz lányom, mert biztos én is beleestem volna ezekbe a hibákba, és nem láttam volna magam kívülről. Így megmaradok olyannak, amilyen igazából vagyok:)

A fiúkkal ugyanúgy lehet sütit sütni, ruhát varrni, stb.
Az is számít, hogy neveled a fiad, miért törvényszerű, hogy puskát, harci autót, mittudoménmilyen robotokat kell nekik venni?

Nálunk könyvek, gyurmák, ceruzák, babaház, kiskonyha, társasjáték a játékszer, és még sosem kértek semmilyen borzalmas "fiús" játékot.

Igaz, nekünk nincs TV-nk, így nem látnak agresszív játékokat. Az oviban meg tudják, másoknak vannak ilyenek, nekik viszont nem kell, mert mi nem így élünk.

Én így látom, és ez sztem fejben dől el. Már egyáltalán nem gondolok kislányra, élvezem, és büszke vagyok a GYEREKEIMRE, akik történetesen mind fiúk. :)
jancsimama
Budapest

Jancsimama!

pontosan jól írod, illúzió. De van valóságalapja. Az én fiaimat nem köti le a ruhavásárlás, nem is szeretnek vásárolni jönni, de általában visszük őket, és persze akkor megy a csatangolás az áruházban, amivel nekem nincsen gondom, de amikor meglátok egy lányos anyukát, aki éppen fejcsóválva néz a kicsi fiaimra, akkor mérges leszek. Persze ne úgy képzeljétek, hogy ők rosszak, vagy idétlenül viselkednek ilyen helyen. nem erről van szó.

nálunk is van rajz, gyurma, festés, sütés, de szeretnem autózni, épjteni is. Nekem ezzel sincsen gondom, imádom ezeket is, én sem voltam babázós kislány koromban. Harci eszközök nálnunk sincsenek.
erőszakos filmet nálnuk sem néznek.
Félreértés ne essék, igazán örülök, hogy van 2 fiam és nem 2 lányos van, de így 3.-ra már mindketten szerettünk volna egy másik nemet, szerettük volna megtudni, milyen egy lányt felnevelni, aki biztosan nem lett volna nyaffka 2 bátty mellett.

Igazad van, fejben dől el. nálam még idő kérdése, és megnyugszom. De mire megszületik ,addigra biztosan!

meg ugye az is idegesít, amikor kérdezik, na és mi lesz a 3. neme? fiú? hűha, hát nem lesz egyszerű 3 fiúval....- mondják.
Miért, 3 lánnyal egyszerűbb lenne?-kérdezem én. :)
bascha
Budapest

Teljesen megértelek, mert én is így gondoltam a harmadiknál.

De mostmár nem, erre írtam, hogy megbékéltem.
Viszont azt nem tudom osztani, hogy a lányos anyák csóválják a fejüket. Ezt sztem csak te gondolod így, de ne vedd bántásnak.

Hogy mások mit gondolnak a három fiúról, az meg kit érdekel? Le ne nézzék már a fiainkat..Mondd mosolyogva, és nézd meg a reakciót! :)
Amúgy sokan meg engem irigyelnek, hogy 4 gyerekünk lesz, és sok olyan van ezek között, akinek van fia is és lánya is, és mégis irigy, hogy neki csak kettő van.

Én úgy értékeltem át magamban a dolgokat, hogy másnak van beteg gyereke (aki esetleg lány, és most mondd meg őszintén neki jobb?), vagy elhagyja a férje, rossz a házassága, stb.

Sokan kertes ház után vágynak, vagy 10. párcipő után. El kell tudni engedni ezeket a vágyakat, és annak örülni, amink van.(szerető férj, szép, okos egészséges gyerekek)
Na jó, tudom, ez most közhelynek hangzik, de tényleg így érzem.

Van egy mondás: Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.
És ez olyan szép!
jancsimama
Budapest

Sziasztok!

Kia! Nagyon szépek vagytok Levivel! Jó nagy a pocakod! Nagyon tuti a hóember is! Hála az égnek most mi kimaradtunk az égi áldásból, nálunk egész télen volt hó, nagyon nehezen tudtam közlekedni itt a dombon. Remélem már nem lesz az idén számottevő havazás.

Judit! Üdv közöttünk! Gratulálok a Pocaklakóhoz! Én is rettentő kiváncsi vagyok vajon sikerült-e a kislány!

Boeske! Én is pont így vagyok most, ahogy te. Heti egy napot vállaltam be a munkahelyemen és ez így nagyon jó. Épp elég arra, hogy egy kicsit kiszabaduljak, mással foglalkozzak. Nem is megterhelő, simán lehet bírni még így az egy évessel is. A 4. gyerek kérdése szintén ettől függ nálunk is. Ha úgy alakulna, hogy emelnék az óraszámomat, akkor egyenlőre inkább a munkát választom, így lehet, hogy akár 4-5 évet is csúszna a babaprojekt, és az utolsó pillanatban, 40 éves korom körül lenne aktuális. Persze dilemmák mindig vannak, akkor megint túl nagy lenne a korkülönbség, a 3 gyerekkel már teljesen kijönnénk a babakorból, lehetne jönni-menni velük, egy babával meg nem....

Linda! De jó, hogy minden rendben! Örülök, hogy egy baba van!!!!

Angie! Jó, hogy jöttél! Kicsit nyugodtabbnak tűnnek a soraid, mint a múltkor! Remélem a helyzet tovább fog javulni, Beni alábbad a dacosságból. Úgyis itt a tavasz nemsokára, remélhetőleg, jobban ki lehet menni, a szabad levegő jót tesz mindenkinek!

Bascha! Hidd el, Ha meglesz a kisfiad sokat fognak enyhülni az érzéseid a kislány iránt, illetve átalakulnak. Amíg a pocakomban volt Marci, nem ismertem, nem kötődtem hozzá még úgy, mint most, hasonlókat gondoltam, mint te. (százszor bocsánatot kértem tőle ezekért a gondolatokért, de még azt is lazán vettem, ha mondjuk rossz lenne valami vizsgálati eredmény, gond nélkül elvetetném és hasonlók) Most ugyanúgy imádom őt, mint a bátyjait. Már tiszta sor, hogy nem “helyette” akarok egy kislányt, ő úgy van jól, ahogy van és jó is, hogy őt kaptuk odafenntről. Most inkább az okoz lelki vívódást, akarok-e 4 gyerekes anyuka lenni, megéri-e az áldozatot minden tekintetben egy újabb baba.
Irígynek nem mondanám magam a vegyes-páros anyukákra, inkább csak olyanokon gondolkodom el, ő miért kapta ezt a sorstól, hogy megtapasztalhatja mindkét oldalról az anyaságot, én meg miért nem? Néha kifejezetten fogyatékosságként élem meg, hogy az én szervezetem nem képes lány-magzatot kihordani vagy valami hasonló. Amúgy én azt hallottam, hogy, ha van két egynemű gyereke az embernek, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a következő is ugyanolyan nemű lesz, kb 70-30 az esély, pontosan a belső kémia, hormonok stb összetétele miatt. Nekem volt is olyan ismerősöm, aki a kisfiúkat mindig elvetélte, a lányokat ki tudta hordani.
Autósülés: Mivel nekem Botond már elég nagy, így ha csak itt a környéken autózunk, akkor ő elöl ül az ülésmagasítóján, a két kicsi meg hátul. Ha bemegyünk Pestre, akkor ő is hátra ül, de akkor elég nehéz bepréselni hátra a három gyereket. A férjem nem pártolta, hogy a bébihordót előre tegyük, szerinte balesetveszélyes és lehet is benne valami. Sokkal inkább odanyúlnék a babához, ha sír szórakoztatni, cumi a szájába stb, mint, ha hátul utazik. Így persze volt, hogy hagynom kellett sírni, na, de semmi baja nem lett, az én figyelmemet meg nem terelte egy pillanatnyi elnézés erejéig sem.

Majga! Mintha magamat hallanám MArci előtt. Ugyanígy gondolom én is magamról. Sportos, fiús tipusú nő vagyok. Az is voltam mindig. Öltözködésben, temperamentumban is stimmel a fiús dolog. Pl bármennyire is szerettem volna, sohasem tudtam magassarkúban járni, vagy kosztümben, hiába húztam fel, egyszerűen nem tudom viselni, olyan sutának érzem magam benne. Vagy pl én simán kicserélem az autó kerekét, megszerelek ezt, azt. Aztán valahogy jött ez az érzés, hogy mégis szeretnék kislányt. Valahogy azt érzem vele tudnám kiteljesíteni a nőisességet, kölcsönösen tanítanánk egymást. Elkezdtem vágyni az anya-lánya kapcsolatra és hasonlók. Hát, nem tudom valaha megadja-e ezt nekem az élet, ha nem, azt is el tudom fogadni, mert a 3 kis fickómmal is érzem azért a teljességet.

Napsugár! Tényleg ciszta gyanús a dolog nekem is! Mindenképpen menj dokihoz! Addig is drukkolok nagyon Máténak a műtét miatt!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

A hóember lassan elolvad...

Levi jobban van, már néha nem lehet vele bírni... biztos hiányzik a bölcsi, a gyerekek...

Már csak a villanyóránál kell egy - két dolgot cserélni... de arra engedélyt 2 hét múlva kaptunk... így addig nem tudunk költözni... de így legalább van időm szépen kitakarítani ismét és mindent a helyére pakolni...

Napsugár
Remélem minden rendben és nem gyulladás... vagy egy nagy ciszta...
Doki?

Judit
DRUKK .... a kicsi lányhoz!

Köszi Meskete!

Fiúk - lányok
Vannak lányok, mint pl. a keresztlányom, akit nem szeretnék sajátomnak...
Iszonyat hisztis, mindenen és mindenért sír... néha már nem is jövök ki a szobánkbó, hogy ne halljam, ne lássam... stb...
...és ez fiúban is előfordul...

Levi is hisztisebb, amióta itt laknak a sógornőmék is...
Remélem ez megváltozik, ha végre elköltözünk...

...és sokminden nevelés kérdése...

Én sem szeretnék egy nyafogó, síró kislányt... nem bírom...
Én inkább fiús anyukának érzem magam...
...ki tudja mi lesz... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia! Örülök, hogy Levi jobban van!

Mennyire igazad van! Vannak egyaránt hisztis fiúk és egyaránt hisztis lányok!!!
Nyilván függ attól mit örököl, mit hoz magával és nagyon sok múlik a nevelésen is. Nálunk a 2 nagy tűz és víz. Boti a megtestesült nyugalom, Csongi, meg maga a tornádó. Vele borzasztó nehéz volt pl a dackorszak, napi 3 földön fetrengős hisztivel, a mai napig ki tud borulni,üvölt, toporzékol, ha valami nem sikerül neki. Na, ő az a tipikus, aki nem képes viselkedni egy boltban, egy orvosi rendelőben. Ellenben borzasztó szociális, nyitott, érdeklődő, sokan kedvelik, többen, mint a zárkózótt testvérét. És testvérek, egy alomból valók. Botond olyan, mint az apja, Csongor meg tiszta nagypapa.
Én kicsit azt gondolom, egy kislányt is lehet formálni, az adott közeg, a család, az anya fogja szolgáltatni a mintát. Miután én sem vagyok egy habos-babos cicamica, így nagy valószínűséggel a lányom sem lenne az.
A másik dolog meg, amit észrevettem, hogy az ember mindig ahhoz alkalmazkodik, azt veszi természetesnek, ami éppen adódik. Mikor kicsik voltak a nagyok jól bírtam pl. a rendetlenséget, azt, hogy folyton pakolnak, mindent összekennek. Aztán megnőttek és borzasztóan irritált, ha vendégek jöttek kicsi gyerekkel és az kiborogatta a ceruzákat, szaladgált az ennivalóval stb. Most, hogy van Marci megint sokkal toleránsabb vagyok. Ezzel azt akarom mondani, ha lányom lenne még az is lehet, hogy tűrném a "csajoskodást", hiszen az enyém, mondván vele jár.

Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Bascha!

Én olvastam a neten hogy 1 hétig is lehet életképes. Mi kedden voltunk utoljára együtt, és pénteken, szombaton az Lh tesztem pozítiv volt, így tuti vasárnap volt peteérés, hőmérsékletem is ezt mutatja. Így tuti hogy a keddi eredménye lett. Hát nagyon kiváncsi vagyok. Lehet hogy hozatok Usa-ból egy tesztet, ami vizeletből megmondja a baba nemét.
Bár a másodiknál sem bírtam magammal és 8 hetesen vérből megmondták hogy fiú, lehet hogy babonából inkább érdemes lenne várnom.
Nekem egyébként 7 és 5,5 évesek a fiúk.
levi11
Aba

Levi11, hol tudják megmondani vérvételből a baba nemét?

Én eddig csak arról a vizeletes tesztről tudtam... amúgy az ebay-en kétféle pisilős nem-meghatározós is kapható.
laura0606

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de Krisztiánom eléggé beteg. Mandula híján a hasa nagyon fáj, borzalmasan köhög, fáj a feje. Láza szerencsére nem sokszor volt, de így is rossz. :? Még szerencse, hogy Máté is kapott gyógyszert a műtét előtt, mert tuti elkapta volna. Ma már ő is köhögött párat, úgyhogy félek is, de remélem csütörtökig nem lesz gond. Dávid is kapott gyógyszert a mandulái miatt, ő is köhög rendesen, de szerencsére rajta nem lehet annyira észrevenni, hogy beteg.

Nekem sajnos nagyon hisztis fiaim vannak (egy lány se lehet rosszabb). Pont tegnap éjfélkor volt egy brutálisan nagy hisztije Máténak, ami már ijesztő volt. Sikított, rúgkapált, sehogy nem lehetett megnyugtatni, egyre jobban és jobban vitte bele magát... Borzasztó volt. Ezt mind azért, mert amikor felébredt és lejött hozzánk (mi tévéztünk éjfél körül), rajzolt valamit a táblára krétával és apa törölte le, nem pedig ő. Próbáltam ölelni, nyugodtan beszéltem hozzá, de csak romlott a helyzet. Persze a kiabálás sem használt... :shock: Pedig Máté egyáltalán nem ilyen. Sokan el sem hiszik, hogy ilyet is tud, pedig utcán is fordult már elő vele ilyen, amikor nem abba az irányba akart menni, mint én. :?

Enyhült egy kicsit a hasfájásom, de nem múlt el. :? Azért csak 18-án tudok menni, mert a hétvégén meg fog jönni, de az is lehet, hogy csak hétfőn. Ezért a pénteki doki látogatás necces lenne. Így nem is kértem 11-re időpontot, mert nem láttam értelmét. Ha cisztám van, az 18-áig ott is marad. :wink: (Csak, hogy optimistán nézzem a világot.) :D
Amúgy ma reggel már 36.6 volt, úgyhogy emelkedett. Ezek után is folytatom a mérést, hátha rájövök, hogyan kell értelmezni.

Judit, engem is nagyon érdekelne, hogy hol nézik meg vérből a baba nemét, és főleg, hogy mennyiért. Ha ott tartanánk már, tuti nem tudnám kivárni a rendes uh eredményeket. :oops: :oops:

Laura, a februári Jónás napod után, mikor nem kéne megjönnie? Mikor lesz eredménye a 22-ének?
Szerinted, ha az első Jónás napon van szabad sz. (a piros vonal első napján), a Jónás nap pedig utána a 3. napon, abból lehet valami? Ez érthető volt? :roll:

napsugár

napsugár08

Szia Napsugár!

Igen, nekem anno Pánszky is azt mondta, hogy jobb ha a Jónást megelőző napokon vagyunk együtt a kislány érdekében. Mi is arra az időpontra időzítettük, tehát a vízszintes piros vonalra. :)
Jövőhét utáni pénteken nem kéne megjönnie. Már csak két hét és kiderül.
Közben az Intelligender tesztről sok rosszat olvastam külföldi oldalakon... lehet hogy nem veszek majd. De egyenlőre legyek ott. :)

Hiszti - nálunk is volt/lesz. Én azzal nyugtatom magam hogy életkori sajátosság, azt jelzi hogy fejlődnek, az agyi fejlődéshez elengedhetetlen a hiszti (valahol olvastam) úgyhogy nekem baromira okos fiaim lesznek. :D Mindig ezzel nyugtatjuk egymást a férjemmel, jókat mosolygunk rajta, aztán csak túléljük a hisztis időket. :D

Jobbulást a fiúknak!

Máténak most két foga tör át éppen felül, úgyhogy van éjjel sikongatós fájdalmas sírás bőven. Úgy sajnálom szegénykémet remélem hamar túl lesz rajta.
laura0606

Sziasztok!

Levi11
A nagyfiúk biztos örülnek majd a hugicának :D :wink:

Napsugár JOBBULÁST!!
Remélem Máté nem kapja el...

Fetrengős hiszti
Szerencsére nálunk nem csinálja ilyen komolyan Levi...
Ő max. a földhöz vág valamit, vagy megüti azt, aki idegesíti... :oops:

A keresztlányom vasárnap este már a fejét verte az ágyhoz, visított...
Na ilyet nem szeretnék...
Én közben magyaráztam Levinek, hgy milyen buta Szofi.. mert ennyire hisztizik...
Tuti el kellene vinni pszichológushoz... nagyon megviselte a válás... épp most hétvégén volt az Apjánál.... :roll:

Laura
DRUKK a fogacskáknak!!
Nyugodtabb éjjeleket kívánok...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Laura, ezt azért kérdeztem, mert a 27-ei J. napom előtt voltunk együtt 24-én. Szabadon... :oops: :oops: :oops: Bár nem hiszem, hogy az az egy nap ér valamit, de ki tudja? :shock: Most hó elején tuti rendelek lh tesztet, hogy biztos legyek mindenben. Olvasgattam a gyakorikerdesek.hu-n Jónással kapcsolatban, hát több - volt, mint +, de tuti van valóságalapja. :roll: Amúgy a szállodázás tuti eredményhez vezet, lásd Kiát. :wink:
Nekem az utolsó J. napom aug.-ban lesz, vagyis addig mutat nemet, utána csak 2012 jún.-tól. Vajon ez miért van?

Kia, az én szüleim is elváltak 1 éves korom körül. 2 hetente hétvégén voltam csak apukámmal, de én (anya elmondása szerint) soha nem hisztiztem. Valószínű igazad van és tényleg jobban megviselte a dolog, mint egy kisebb gyereket. Lehet az is segítene neki, ha többet beszélne anyukájával erről a helyzetről. Hány éves?

napsugár

napsugár08

Napsugár
A szállodázás... :lol: a nyaralás, pihenés... :wink:

Sajnálom a válást...
Szofi már 7 éves lesz, szereti az apját is nagyon...
Az anyjának nem akar erről beszélni :roll:
Az apja egy másik nőért hagyta el a családot... előtte sem az idilli családi légkör, hangulat volt náluk... :?

Valamit tenni kell, az biztos, mert mindig egyre rosszabb...

Ma fodrásznál járt a nagyfiú
Tegnap pedig csatokat tett a hajába :P
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Ma voltam a endokrin /pajzsmirigyes/ dokihoz...

Az eredmények jók, de azt mondta, hogy szülés után biztos felborul a hormonszint... még az is lehet, hogy műtét lesz, mert most is nagyobb a jobbos, mint kellene... :(

Ma is vért vettek... /egy hét alatt ez már a 3./

Honap védőnő - meghallgatjuk a nagylány szívverését, aztán megyünk haza /Anyuékhoz/ Levivel... egy "hosszúhétvégére".

A jövő héten pedig indul a ház takarítása, aztán vasárnap - hétfőn... a költözés... :D

Márc. 15 után eldöntik a UPC-nél , hogy mikor kötik be a tv-t és a netet... így max csak pár napig nem lesz net...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kértem időpontot a 4D-re...
9-én, szerdán lesz. :P

Remélem Mindenki jól van...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Nem soká mi is )ebben a hónapban) szeretnék babát,de férjemmel mindketten kislányt szeretnénk,mert fiús családban nöttünk fel.
mit tehetnék ,hogy nagyobb esélyt kapjon a kislány sperma:)??
Lehetöleg ne legyen macerás,mert anyóséknál lakunk és kicsit macerás lenne ilyen hüvelyöblitös modszert alkalmaznunk!

Köszönöm elöre is a segitségeteket!!!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem sok időm van, 2 hét múlva vizsgáim kezdődnek, most meg mindkét kisfiamnak 39 fokos láza van egy hete.
Nekem Olivérnél vérből megmondták a nemét, de azóta már nem csinálják, tilos Magyarországon, állitólag Pozsonyban csinálják.
Jövőhéten megyek Uh-ra, nagyon várom. Elvileg már 6 hetesek leszünk.
Én olvastam a neten hogy a hímivarsejteknek a nagyon termékeny tipusú nyákban életképességük megnő azáltal hogy a nyák táplálja őket és energiát biztosít számukra, így a hímivarsejt élettartama 3-5 nap is lehet. Így nekünk bejött a peteérés előtti 5.ik nap, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. Ha kisfiú akkor a tudomány téved.
Olvaslak titeket, csak írni nincs időm, de majd jelentkezem.

Judit
levi11
Aba

Sziasztok!

Mátém visszakerült a kórházba... :cry: :cry: :cry: 39.7 volt a láza :shock: ! Ha kiderül mi van, írok!

Csütörtökön megrendeltem a neten az lh teszteket, jövőhéten meg is érkezik. Remélem... :P Próbáltam férjemnek elmagyarázni mi is az, de nem nagyon volt türelme hozzá. Azért próbálom rávezetni. :wink:

Lanyus, ha az öblítést nem is akarod alkalmazni, tudsz figyelni a sótlan étkezésre, szedj kálciumot és magnéziumot + vehetsz a neten lh tesztet, amivel pontosan be tudod lőni a peteérést. Ja, és jó kis sikersztorik vannak jó pár oldallal előrébb (ha van időd olvasgatni). Plusz utána nézhetsz a Jónás naptárnak is, az se macerás.
http://videoklinika.hu/vide/az_olasz_mo ... l_sejtbank

Judit, jobbulást nektek! :roll: Nálunk Dávid lázas (és köhög) ennyire már egy hete lassan, most Mátéval lett valami, Krisztián meg szintén köhög még mindig. Most áttértünk a robitussinra, hátha segít, bár még nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. :?

napsugar
napsugár08

Sziasztok!

Helyzetjelentés....
Mátémnak szerencsére nincs nagyobb baja. Haza is jöhetett a kórházból. Be van gyulladva a garat hátsó része, kapott rá gyógyszert és kész. :roll:

napsugár
napsugár08

Szia Napsugár!

Örük hogy nem lett gond, gondoltam rátok. Nekem Levinek is magas a láza, nagyon köhög, szinte minden kijön belőle a köhögéstől. Mi Erigon szirupot kaptunk, egyenlőre nem segít. Kiváncsian várom Robitusin hatását, még mi sem próbáltuk.
Megyek mert megint nem lesz jó éjszakánk.
levi11
Aba

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Sajnálom a sok kis betegeskedőt! Reméljük hétvégétől tényleg itt a tavasz és végre vége a baciszezonnak is!

Kia! Olyan szép ez a Levi fiú! Tuti a Hugica is ilyen szép lesz!!!!! Várjuk a 4D képeket!
Hisztis uncsitesó nagyon gáz lehet! Szegény, azért sajnálom. Tényleg jó ötlet lenne egy pszichológus. Mi jártuk évekig Botival és nagyon szerette. Sokat játszottak, rajzoltak, beszélgettek. Boti szorongó tipus, és ezt előszeretettel vezette, vezeti le evéssel. Már jobb azért, de sokat segített nekem is a piszchológus vele kapcsolatban, hogy hogyan viselkedjünk és hasonlók.

Napsugár! Örülök, hogy nincs nagyobb baj Mátéval! Műtét után lett rosszul?

Levi! Olyan érdekes ez a nem meghatározás. Nem tudom, vajon, ha megmondanák nekem 6-8 hetesen, hogy újból kisfiút várok, elvetetném-e? Azt hiszem nem. Amúgy Kínában pont gond is lett ebből, mert ott ugye kifejezetten a fiú gyerekre hajtanak. És ez a módszer, hogy még idejében kiderítik a magzatok nemét és a kislányokat nem tartják meg. Már sokkal több fiú gyerek van Kínában, mint lány.

Lanyus! Üdv a kislányt tervezők táborában! Napsugár dióhéjban leírta a tutit! Még több infót találsz a topic legelején Tulipán hozzászólásaiban! Természetesen drukk a kislányhoz!

Laura! Kibújt Máté foga? Te hogy állsz? Mikor is nem kell megjönnie?

MI rendben vagyunk. Marci is kicsit taknyos két hete, orrcseppezés, orrszívás megy. Tiszta kaszkadőr mostanában, mindenhová felmászik. Nagyszék, nagyasztal, játékospolc és hasonlók. Nagyon kell figyelni, mert lejönni még nem mindig tud. Most az evéssel vannak gondok. Nem nagyon akar főtt ételt enni. Az üvegeset egyre jobban utálja, de nem eszi meg azt sem, amit én főzök. Már várom, hogy legyen őrlő foga, azzal talán jobban tudja majd a mi kajánkat élvezni, jobban rákap esetleg.

Szép az idő! Süt a napocska! Megyünk ki sétálni!

Mindenkinek üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Voltam orvosnál a babával minden rendben van 5- 6 hetes, viszont nekem magas lázam van, elkaptam a gyerekektől. A körzeti orvos szerint lehet algopyrint, nem lesz baja a babának, nektek van valami tapasztalatatok ezzel kapcsolatban?
levi11
Aba

Sziasztok!

Judit!
Örülök, hogy rendben van a Pocaklakó!!!!
A betegség viszont nem jó, főleg a láz nem! Sajnos nem tudok semmi olyan praktikát, ami nem gyógyszeres. Szerintem mindenképpen hallgass a dokidra, szedd a lázcsillapítót, mert főleg ilyen pici babakorban még nagyon veszélyes lehet a láz neki. Egy-két nap lázcsillapítózástól még nem lesz baja. Főleg, hogy most még nincs méhlepény, a szikhólyagból táplálkozik, szóval kevesebb vér jut át az ő szervezetébe tőled. Én antibiotikum kúrát csináltam végig Csongornál így az elején, de nem lett baja, szerencsére.
Drukkolok, hogy minél hamarabb gyógyulj, gyógyuljatok a srácokkal!

Kia! Képek??? :D

meskete
Őrbottyán

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Levi11 és Napsugár
JOBBULÁST!

Algo..
Az terhesség második felében már lehet, ha a doki is mondja, de nekem inkább a Panadolt javasolta a dokinőm.

Jövök majd bővebben is....
..de Levi nincs jól... remélem csak egy gyomorrontás volt...
Hajnalban hányt, délelőtt ment a hasa... most alszik...

Tegnap nagyon jó volt a 4D.
Majd hozok képet... csak feldobom majd a gépre először...

A kicsi lány a combjait és a "lányságát" mutogatta...
Az arcát nagyon takargatta, de sikerült egy-két képet készíteni róla..
Nagyon morcos volt, végig ficánkolt...
Levi kb. a feléig bírta nyugodtan nézni a tesót...
Nagyon teszett neki a szívhang... azt tátott szájjal nézte - hallgatta :lol:
Sajnos ott benyomott 4 csokit... /a kismamák helyett/ - lehet ez sem volt túl jó a hasának...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ezt nézzétek! Ugyan eléggé hiányos, igazán a hő a lényeg és a teszteredmény! :shock: :shock: :shock:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 15200_.png

Ezek szerint késői peteérésem volt (vagy a 27-ei Jónás nap, nem tudom), de meglett az eredmény! Jesszus, a férjem mit fog szólni...
Segítség!!!

napsugár
napsugár08

Ja, és még annyit, hogy 1x voltunk együtt szabadon, mégpedig 24-én...
napsugár08

Napsugár,
de örülök! Sztem Jónás lesz! :DDDD
24-én a jónás melyik szakasza volt?
Nálunk még egy hét és kiderül...
Férjed biztos megdöbben, de aztán örülni fog neki! Nyugi!
Dejó, gratulálok! Jujjdeszuper!
Olyan jó kedvem lett, mintha nálunk jött volna össze!
:)))))))))))))

Gyere a hírekkel!

Betegeknek jobbulást! A láz nagyon nem jó... Hányós-hasmenős 1-1.5 nap alatt átmegy általában az emberen. Gyógyuljatok meg!
laura0606

Sziasztok lányok!!
Hűha itt annyi minden történt amíg nem voltam.Most kicsit olyan kivülállónak érzem magam,hogy mindenki kislányt szeretne csak én nem!!Olyan furcsa látni azt ,hogy ti mennyire szeretnétek azt amit én nem akarok.
Bascha!
Én csak irigyelném a két fiadat a boltba.A lányok sem szeretnek vásárolni hidd el nekem.(Ja de a játékosztályon).Nekünk pl ismerősök mondták hogy milyen ügyetlen apa,mert csak lányt tudott csinálni.Gondolhatod hogy esett mikor mi is fiút vártunk.Aztán teljesen megbárátkoztunk a gondolattal,hiszem akárhogy is ők a MI gyermekeink.Szerelmük gyümölcsei.(Ez lehet giccsesen hangzik de én a mai napig is szerelmes vagyok a férjembe).A lányok pedig ugyanugy segitenek kerítést festeni,mint a fiúk.Okosak,szépek és többnyire egészségesek,kell ennél több?Ha ez a baba is kislány lesz,akkor majd az unokáim között csak lesz fiú.De valahol igaza van Mesketének.Én is kicsit fogyatékosnak érzem magam attól,hogy nincsen fiam,mert én erre nem vagyok képes??Vagy csak nem volt szerencsénk?Meg volt a 12.heti uh,minden rendben(3-4 nappal nagyobb is mint az átlag)
Levi
Én Rubofent szedtem,mert azt javasolta a nőgyógyászom.Most is és a lányokkal is lázas voltam az első trimeszterben.
Kia
Hatalmasra megnőtt a hasad,nagyon jó érzés lehet a rugdalozása már én is nagyon várom.
Napsugár!!
Hát akkor halkan nehogy elszóljam GRATULÁLOK.Mi is csak jan 1 voltunk együtt szabadon. :oops: :oops: Csak egy nap de sokat érhet,én nagyon-nagyon szorítok.
Még millió dolgot írnék mindenkinek ,de állandóan hulla vagyok estére!!Mindenkinek szurkolok
Üdv
Linda
linda22

Sziasztok!

Ma is + lett a tesztem! Én még nem örülök, míg nem tisztázzuk apával a szitut. :? Még jó, hogy van az a jövőheti időpontom a dokihoz... Nagyon pánik hangulatom van...

Laura, szerinted mennyi esélyem van a kislányra? Tüszőrepedés mikor van? Amikor leesik a hő, vagy amikor már felfelé megy? Te tudsz szerezni intelligender tesztet valakitől? Most írtam esthajnalcsillagnak pü-t, de ahogy néztem már nem jár erre. :cry: 24-én a piros vízszintes vonal első napján voltunk együtt, vagyis az én Jónás napom 27-én volt. Amúgy a fene gondolta volna, hogy a 22. cn-on még ez összejöhet. Termékeny nyák (a nagykönyvek szerinti) már volt a 15. cn-on. Azért is mertem bevállalni már később és...ez lett a vége. Ezért volt alacsonyabb a hőm, mert nem volt még pé. :? Jajj... Amúgy hétfőn megérkeztek a rendelt lh és hcg tesztek, kedden még negatív volt a hcg (délutáni).
Éjszaka aludni sem bírtam olyan ideges voltam (vagyok), hogy mi lesz.

napsugár
napsugár08

sziasztok!

Napsugár

ez szuper jó hir, szerintem tuti lány lesz, ha Jónás is lányt mond és ti előtte voltatok együtt. akkor nem volt rendes peteérésed?
Férjed tudja már? hogyhogy belement a védekezés nélküli sexbe ha nem akar gyereket? amikor már felmegy a hő, akkor már volt pé.
Irj, hogy mit mondott a férjed?
egyénként teszttel fogod nézni, hogy lány lesz-e? és ha fiút mutat? elvetetnéd?

Linda
Drukkolok, hogy fiú legyen. Te is harmadikra más neműt akarsz, látod? ha 2 lányom lenne, biztosan fiút akarnék. nagyon szeretem őket és tök jó hogy vannak, de szerintetek egy 3. fiú is tud újat adni?
próbálom elfogadni a helyzetet, apa már elfogadta azonnal, ő büszkén mondogatja mindenkinek. és is mosolyogva mondom, hogy fiút várunk, de belül azt érzem, bárcsak lány lehetne, de aztán a következő pillamatban azt gondolom, hogy legyen egészséges, ez a legfontosabb.

Már alig várom, hogy megszülessen, hogy a kezemben tarthassam esészségesen, és hogy legyek már túl az egész szülésen.
nálunk biztosan nem lesz több gyerek, én nem merem bevállalni a 4.-ket, egyrészt az is fiú lenne szeritnem, másrész 4 gyerek számomra már egy óvoda.

Judit!

Drukkolok, hogy kislány legyen, de szerinem ha 5 napot elhagytatok, akkor 98%-ban az is lesz.
Hol nézetted meg vérből? m-o-on? itthon ezt engedélyezik?

Meskete!
nálad mennyi idősek a gyerekek?
mennyire igazatok van, amikor azt irjátok, hogy legyen elégedett mindenki azzal, amilye van.
igen, azt hiszem, ha én is arra gondolok, hogy van 2 egészséges, szép, okos fiam és a 3. is ilyen lesz, akkor boldogság tölt el.
kertes házban élünk, nem kell szűkölködnünk, szeretjük egymást a férjemmel, mi kell még? ezt kell elfogadnom, hogy ezt a helyzetet szeressem. és már csak néha gondlok arra, hogy milyen jó lenne rózsaszin ruhákat venni és szoknyácskákat, hajcsatokat.

de majd az unokáimnak veszek.....
:lol:

Napsugár, nálad milyen korúak a gyerekek?
mindenképpen irj, mit mondott apa?
sziasztok
bascha
Budapest

Sziasztok!

Napsugár!!!! Hú, ez nem semmi!!!! Gratulálok!!!! Te annyira akartad ezt a babát, a múltkor írtad, hogy nem bírod ki még egy-két évig! Hát bevonzottad az tuti!!!! Nagyon-nagyon drukkolok.

Kia! Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on! Várjuk a képeket!

Linda! De jó, hogy nálatok is minden rendben! Már nem sok van hátra ebből az első álomkóros részből.

Laura! Drukk egy hét múlvára!

Bascha! Pont a napokban beszélgettünk a férjemmel, hogy milyen más mind a 3 gyerekünk karaktere, jelleme, de külsőre is teljesen mások. (Boti 9 lesz májusban, Csongor 6, Marci 1 éves) Nyilván azok a dolgok továbbra is kimaradnak, amitől lány egy lány, de újdonság mindig van. A sógornőm, akinek vegyespárosa van meg mindig azt mondja, hogy ő meg sohasem fogja megtudni milyen egynemű gyerekeket nevelni. Szerinte ebben pont ugyanannyi különlegesség van, mint a vegyespárosban, csak totál a másik oldalról. Szó, mi szó én bírom a fiús csatározásokat, kakaskodást. Szeretem, hogy tényleg jól elvannak együtt. Remélem nagy korukban is meglesz köztük egyfajta véd és dacszövetésg és hasonlók. A szomszédban a középső gyerek a lány. Totál ki van rekesztve egyébként. Nyilván nem direkt, de hát a fiúkat nem érdekli az, ami őt és fordítva. Ezért folyton vagy az anyját, vagy, ha nálunk van az összes gyerek, engem nyaggat, hogy társasozzunk, játsszunk stb. Szóval olyan sok oldalról meg lehet közelíteni ezt az egészet. Előnyök, hátrányok.
Sok gyerek témában azt mondják a nagy-nagy családosok, hogy 3 gyerek fölött már tök mindegy. 3 gyerekig nő a terhelés, de utána már tök mindegy, mert a nagyok elszórakoztatják a kicsiket és hasonlók. Bár azért egy kicsi baba azért mindenképpen meló, hiszen nem a nagytesók kelnek hozzá éjjel, nem azok szopiztatják stb.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

meskete
Őrbottyán

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?