Sziasztok,
Itt is vagyok, bocsánat, de tegnap már nem volt eröm, ugyanis délutántól iszonyat migrénes fejfájásom lett és hányinger így már fél 8kor csicsiska volt
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ha nekem a fejem fáj, akkor csak az alvás segít
Megjöttünk a dokitól minden szuper, egy kicsit beparáztatott,mertnézegette és mondta, hogy elsö ránézésre azt hitte ikrek??
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
De aztán mondta, forgatta bennem az ultrahang fejet és megnyugtatott minket, hogy egy van, de az nagyon szépen fejlödött máfél hét alatt és pulzált a szívecskéje is
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jaj, a párommal megkönnyeztük azt a pillanatot, hihetetlen érzés volt! Tudtam, hogy minden rendben van, hiszen a semmitöl nem lehetek ilyen rosszul
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Meg a TITOK
Aztán kitöltötte a terheskiskönyvemet, itt ugyanazt folytatják, mint a múltkori,mert itt kint két gyerköcrevan tervezve
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Azt is mondta, hogy most sokkal jobban örül,mert a méretek minden nagyon is jók. Múltkor a 8+1 héten voltam, most a 7+5 vagyok, de a méretek már most nagyobbak, mint akkor,megnéztem az uh-s képeket
Kaptam egy VAgiC nevezetü hüvelytablettát, mait egyszer egy héten kell lefekvés elött feltenni, ez segít a hüvelyflóra egyensúlyban, ugyanis nem kicsit van folyásom és azt mondta erre a doki, hogy ez normális, csak ilyenkor könnyebben kialakul gomba. Mint tudjuk én meg hajlamos is vagyok rá, sajna
Doki után anyósoméknál a tegnapi maradékból ebédeltünk, majd hazajöttünk és lefeküdtem, így már nem volt energiám valahogy semmire.
Köszönöm az aggódást, jól esett, hogy gondoltatok rám!!
Legközelebb március 21. az már a 12. hét
Gyere mit mondott Csip a doki!!
Csicsy a 28 napos ciklus az tök jó, jól fog az jönni késöbb
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pároddal javult a helyzet?