Sziasztok,
Itt is vagyok, bocsánat, de tegnap már nem volt eröm, ugyanis délutántól iszonyat migrénes fejfájásom lett és hányinger így már fél 8kor csicsiska volt
Ha nekem a fejem fáj, akkor csak az alvás segít
Megjöttünk a dokitól minden szuper, egy kicsit beparáztatott,mertnézegette és mondta, hogy elsö ránézésre azt hitte ikrek??
De aztán mondta, forgatta bennem az ultrahang fejet és megnyugtatott minket, hogy egy van, de az nagyon szépen fejlödött máfél hét alatt és pulzált a szívecskéje is
Jaj, a párommal megkönnyeztük azt a pillanatot, hihetetlen érzés volt! Tudtam, hogy minden rendben van, hiszen a semmitöl nem lehetek ilyen rosszul
Meg a TITOK
Aztán kitöltötte a terheskiskönyvemet, itt ugyanazt folytatják, mint a múltkori,mert itt kint két gyerköcrevan tervezve
Azt is mondta, hogy most sokkal jobban örül,mert a méretek minden nagyon is jók. Múltkor a 8+1 héten voltam, most a 7+5 vagyok, de a méretek már most nagyobbak, mint akkor,megnéztem az uh-s képeket
Kaptam egy VAgiC nevezetü hüvelytablettát, mait egyszer egy héten kell lefekvés elött feltenni, ez segít a hüvelyflóra egyensúlyban, ugyanis nem kicsit van folyásom és azt mondta erre a doki, hogy ez normális, csak ilyenkor könnyebben kialakul gomba. Mint tudjuk én meg hajlamos is vagyok rá, sajna
Doki után anyósoméknál a tegnapi maradékból ebédeltünk, majd hazajöttünk és lefeküdtem, így már nem volt energiám valahogy semmire.
Köszönöm az aggódást, jól esett, hogy gondoltatok rám!!
Legközelebb március 21. az már a 12. hét
Gyere mit mondott Csip a doki!!
Csicsy a 28 napos ciklus az tök jó, jól fog az jönni késöbb
Pároddal javult a helyzet?