Új privát üzeneted érkezett!

Rilka: bizony ám, éppen én is ezt számoltam, hogy a jövő héten akciós hetünk lesz. úgy döntöttem végérvényesen és megdönthetetlenül, hogy mi már a nagy nap előtt mézes(napokat)heteket tartunk. :oops: :D

...egéybként úgyis tudni fogjuk mi az újság ovuláció ügyileg, mert kedden újra kontrollra megyünk Győrbe.

az esküvővel kapcsolatosan jókat mosolyogtam magamban ma délelőtt. ma fél háromra mentem volna próba-frizurára. na puff neki nem jött össze, mert a fodrászom kisfia lebetegedett. majd a jövő héten beszorítjuk valamelyik este.
rá kb. 5 percre hív a kozmetikus, hogy holnap délelőtt nem jó neki a próba-smink, mert halaszthatalna dolga van. tegyük át hétfőre.
okés gondoltam, bárkinek közbejöhet valami.
azért mindekttőjüket megkérdeztem: UGYE JÖVŐ SZOMBATON MINDKETTEN RÁÉRTEK, HA TÖRIK, HA SZAKAD??? :D
megnyugtattak, ráérenek.....pfűűűűűű nagy kő esett le a szívemről.
Vendég

igen, majdnem elfelejtettem: iwiw-en, facebook-on én is fent vagyok. priviben bárkinek szívesen bemutatkozom, ha csak képről is :)
Vendég

Bercsi én írtam nevem nem tudom pillanatnyilag hogy bejelöltük e egymást :)

Mirci Dani nagyon édes kisfickó :):):)

nika70
Salgótarján

jöhetnek nekem is a nevek priviben :):):

nika70
Salgótarján

bbercsi: Elég mozgalmas hetetek lesz... :) Ugye dolgozni nem fogsz legalább? Izgulsz már?
Küldtem privit névvel neked és Mircinek (többiektől még nem érkezett igény :)), és elfelejtettem írni, de természetesen én is kíváncsi vagyok mindenkire, aki kapható ilyesmire.

Nika: Téged egyből iwiw-en jelöltelek be, ha már... :D

Na szaladok haza...

(ui: Figyelitek? Az 1. laptetőm :D)

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

rilka: Hát ma tényleg nem semmi napod van. Én is utálom, ha valaki úgy állít be, hogy nem számítok rá. Nálam mindig csak és kizárólag szombaton van rend az is kb. 1 óráig amikor kidzsuvázom az egész házat. De ha tudom, hogy valaki jön, akkor elötte rendet vágok. Nincs kosz, de kupleráj az mindig....

Ja, éd gratulálok a laptetőhüz!!!!!

bbercsi: Tényleg! Ugye nem dolgozol a jövő héten! A párodnak ilyen magassághoz szerintem nem sok a kiló. Egy pasi amúgy is legyen emberes!!! :D De komolyan! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy mackós férfit sokkal jobban elfogadunk mint egy kövér nőt.... vagy tévedek? Magamon pl. utálom a felesleges kilókat, de egy pasin ez egyáltalán nem zavar....
korenka
Szár

mirci: Hát abban igazad van, hogy ha valaki ide beleolvas mindenre gondol, csak arra nem, hogy mi érett nők vagyunk :D:D:D:D Éppen ettől klasz ez a topic. A poszolygatás... hát ezt a szót én találtam ki Grécsi tanárúr után szabadon. A kisfiamnak szoktam mondani, hogy megposzolygatom. Puszit jelent :oops:

Jah a suli: Mérlegképes könyvelő vagyok, de vállalkozási szakon végeztem anno.... 1970-ben (:D) és mivel most Önkorminál dolgozom ráképzésen veszek részt, hogy meglegyen az államháztartási szakirányom is. Egy éves képzés, majd májusban vizsgázom belőle... semmi extra...
korenka
Szár

Jaj erről az iker sztoriról jut eszembe. Nemrég láttam a tévében, hogy amerikában egy csajnak hármasikrei voltak, ami nem nagy szám. Az viszont igen, hogy az egyik méhen kívül fejlődött ki. Úgy képzeljétek el, hogy a méhez tapad a magzat, csak kívülről, a hasüregben. Korábban császározták az anyát, nehogy nagy gáz legyen... és mind a három megmaradt, és egészséges... Ez azért durva nem?
korenka
Szár

rilka:
Hát ti tényleg nem unjátok meg egymást :shock: . Ez a hosszú házasság titka. :wink:
Azt hitted, hogy félvér a gyerekem, közben csak gyengélkedik a monitor….értem én. :D :D
nem szerzett be időben ovu tesztet, így hónap végére pedig egy árva fia petákja sem maradt a megvásárlására
Járt már más is így. :wink:
Ééés igen, az első laptető. Gratulálok! :)
A váratlan betoppanást én is utálom (nálunk ma anyám járt)…továbbiakban ugyanaz, mint amit korenka írt. :D :D
Bejöttem dolgozni, erre már ül valaki a helyemen.Előmelegítette? :P :D
Jólvanna…péntek van, lehet lazítani kicsit. Legkésőbb hétfőn úgyis megbánod a lazítást.

bbercsi:
Jelentem az ország nyugati felében ragyogó napsütés vanKöszi a helyzetjelentést…Az oszág középső részén viszont nagy hó van és úgy néz ki, hogy nem is akar elállni. :(
105 kg a párom, a 190 cm magassághoz
Hm…az én uram is 190cm, de örülne nagyon a 105kg-nak. Mondjuk ő csontos is nagyon, meg régen sportolt. +háj :D

jövő héten akciós hetünk lesz
szééép heted lesz, nem fogsz unatkozni. Én is csak remélni tudom, hogy a munkát kiiktattad a jövő hétről. :roll:
priviben bárkinek szívesen bemutatkozom
Részletes önéletrajzot is kell mellékelni? :P :D :D :D

nika70:
A kisfiad pont úgy néz ki, mint te kicsi korodban. :shock: :D

sz.veronika:
Tudom, hogy most a facebook a menő, de nem menőzök. A szolgáltatásokat az iwiw-en sem használom, minden más ugyanaz.
:)
Én meg tegnap jeleztem apának, hogy akciózhatnánk, erre azt kérdi jelzett a teszt? Mondom nem... én jelzek!
Festettél két csíkot a hasadra? :D :D :D :D :D 8)

nikiee:
Amúgy én minden hónapban más drogériába megyek a tesztért, hogy nehogy felismerjenek és rám csodálkozzanak
Én kisvárosban lakom, ezért én a neten rendelem. Pedig ez olyan hülyeség ám, nincs ezen semmi titkolnivaló. :roll: :D
Gyógyulást a hétvégére!

korenka:
végeztem anno.... 1970-ben :D :D :D :D :D
A méhen kívüli babától nem lett anyukánk baja? :shock:

Kép

Kép
mirci09

mirci: Nem emlékszem, hogy a méhét esetleg ki kellett-e venni, vagy hasonló horror, csak arra, hogy mindenki egészséges és vigyorogtak a filmben :D:D

sz.veronika:
Ezen én is jót nevettem, hogy nem a teszt jelzett, hanem te :D:D

Valaki szedje össze, hogy ki akar facebokkon, meg iwiwen jelölni, mert küldön priviben a nevemet, csak nehogy valaki kimaradjon és nehogy megsértsek valakit, hogy nem küldöm el neki..... vagy küldjem el mindenkinek?
korenka
Szár

korenka:
vagy küldjem el mindenkinek?
Az sem rossz ötlet. :D

Kép

Kép
mirci09

A'szem én elküldtem mindenkinek, aki nem kapott, az kiabáljon. Malna5 kimaradt biztos, az ő véleményét még nem olvastuk.

Kép

Kép
mirci09

Én is elküldtem a titkos adataimat :D:D
malna: Ha vége az iskola szünetnek, akkor jelentkezz végre. És nyilatkozz majd akarod-e, hogy zaklassunk iwiwen, facebookon!
korenka
Szár

...a nők szeretik az életben az egyszerű dolgokat,így a férfiakat is..
:D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

rilka: azta csajos milyen szép helyen esküdtetek :):):)

Málna téged is visszaigazoltalak :)
korenka téged meg jelöltelek később rakok majd mai fotót is :)

nika70
Salgótarján

találtam egy ÁKOS rajongót :D:D:D

mirci: Ezt a pasik is mondhatnák.....:)
korenka
Szár

Kép Kép

Mai szösszenet :):):)

nika70
Salgótarján

Jelentem erőt vettem magamon, és csak a ti kedvetekért (:D - na jó, kicsit azért is, mert sok ismerősöm piszkál már miatta) még egy csomó képet is dobáltam fel iwiw-re. (Majd egyszer talán szét is válogatom rendesen...)
Én is azt a taktikát fogom követni, hogy elküldöm mindenkinek az elérhetőségemet, aki nem kíváncsi, legfeljebb nem nézi meg. :)

Nika: Az esküvőnk tényleg szép helyen volt, mi választottuk! :) Az egész esemény elég rendhagyó és nagyon ránk jellemző stílusú volt. Tudjátok mit? Küldök körbe egy linket egy online esküvői albumunkhoz is, hátha valakit érdekel és nagyon unatkozik... 8) Igazából azért ajánlom, mert szerintem elég sokat elmesél rólunk. :)

Most csak ennyi, küldözöm a PM-eket. Szép hétvégét mindenkinek! :)

rilka
Vác

Kép

csak hogy lássátok miről beszélt mirci a hasonlóságról :) ez én volnék egy évesen :)

nika70
Salgótarján

Lányok!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok. Így "személyesen" azért egy kicsit más, nem ? :D örülök neki, hogy megismerhettelek Benneteket így az internet által.

Szaladok, mert az édesanyámnak ma van a szülinapja.

Korenkám: bizony ám. Ákos rajongó. :) .... már oly sok éve.....

Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!
Vendég

Sziasztok
Meg jovo keddig suliszunet, de kuldjetek nekem is az iwiw-es hozzaferest, Nika-t mar megtalaltam!
Olvasgatni azert tudok! Kozben meg hazat nezunk allandoan...egyrol mar le is csusztunk :cry: :cry:
Nem vagyok tul jol sem mostanaban...az ido is nyomi, esos...most is agyban vagyok, meg felkelni sincs kedvem...
Az en parom 187 cm es 88kg. O a masik veglet...
Gyonyoru hetveget Mindenkinek!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Sziasztok!
Jó volt látni a fejszerkezeteket, most már társítani is tudom a bejegyzéshez. :) Belőlem sok mindent nem láttok, mert egy ezer éves menyecskeruhás kép. Majd újítok, csak nekem nem megy olyan gyorsan, mint rilkának.

rilka:
Megnéztem a lakodalmas képeket, nagyon jók. A ladikon elmosolyogtam, hogy mi mekkorát csobbantunk volna a csili-vili ruhában. 8) :D :D :D

bbercsi:
Én is szeretem Ákost. :)

malna5:
Ne szomorkodj a házon, biztos oka van, hogy nem lett a tiétek. Attól sokkal jobbat találtok.
Punnyadj csak , most ennek van az ideje. :wink:

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Tényleg jó látni az arcotokat a betűk mögött. :D
Mirci: Rilkának is kb. 5 évbe telt, csak pont most jutott el idáig, úgyhogy nem vagy lemaradva. :D Egyébként az a ruha annyira bájosan Mirci-szerű rajtad, nagyon illik az itt megismert stílusodhoz :) :) :)

Málna, eddig te vagy az egyetlen, akit tökéletesen másmilyennek képzeltelek. :D Teljesen el vagyok bűvölve a lánykáidtól (ugye ketten vannak, nem csak különböző időben készült a kép?) - nagyon hasonlítanak az anyukájukra. :)

Jelentem nálunk már süt a nap! :D
További szép hétvégét!

rilka
Vác

Rilka- a nagyobbik koraszulott volt, es vekony, (most is az), ugy hoztak oda, hogy nem volt rajta karszalag, se nev, se semmi. Felhaborodva szoltam a noverkenek, aki megrantotta a vallat es kozolte, hogy a legkisebbre allitva is leesik a kezerol. Honapokig aggodtam, hogy mi van, ha elcsereltek, de feleves korara mar tudtam, hogy az enyem, azota ennyire hasonlit ram.

malna5

Rilka -Ja tenyleg! Ki vele, milyennek kepzeltel?

malna5

Sziasztok! Itt is kisütött a nap, nagyon jó sütkérezni (a nappaliban) :D

rilka: Hát ez az esküvő!!!! Naaagyon tetszettek a képek!

mirci:
Hna ja! Nem éri 10 évvel korábbi képpel menőzni itt a harmincon felüliek között!!!

sz.veronika: Te nem csatlakozol? Hogy van Pálmi? Most is előjön az orrfolyás?

malna: Angliában is úgy van, hogy neked kell ajánlatot tenned a házra? Ez nekem tök stresszes lenne... honnan tudod, hogy mennyit ajánljál? Nekem ez a magyarországi rendszer jobban fekszik, hogy az eladó megmondja mennyit akar és lehet alkudni.... Ne aggódj! Álmaid háza megtalál majd!!! :D :D

... és igen, tök jó, hogy "ismerjük" egymást. :D
korenka
Szár

korenka:
Na...kár volt mondani, hogy régi a kép, még azt hinnétek, hogy ilyen "sudár" vagyok. Közben pedig mögasszonyosodtam. :oops: :( :D :D

rilka:
Nekem is az egyik meglepetés malna5 volt. :D Olyan , mint egy kislány. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Vagy tényleg valami egyetemista fotó. :D :D :D :D

Gyerekek! Ennyi szőke gyerek egy rakáson! Tényleg korenka, egy fekete hajú kisbabát kell most felmutatnod, hogy közelítsünk az egyensúly felé. :D :D :wink:

A másik meglepődés sz. veronika volt, aki még mindig vakoskodik. :( :D :D :D Azzal a kis avatar képpek szúrta ki a szemünket. :twisted: :D :D
Tényleg...hol vagy mááár?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirci09 2011.02.26 12:40-kor.

Kép

Kép
mirci09

Azért nem semmi a női kíváncsiság...leírtam, hogy iwiw és máris felpezsdült a fórum. 8) :D :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

Halihó!

Tettem egy képet iwiwre :) Majd még teszek, most hirtelenjében ennyit sikerült :) Bár engem már eddig is láthattatok :D

Málna,
mi tavaly előtt ősszel egy olyan házról maradtunk le, amiért oda meg vissza voltam!!! Erre utána lett egy még jobb! :lol: És ezt meg is sikerült szerezni! :lol:

Rilka,
lakodalmas képekig még nem jutottam, de majd megnézem! Csak most eléggé kapkodásban vagyok. Kíváncsi vagyok :) Majd én is teszek esküvői képet fel!

Az én párom vékony lenne alapvetően. Edzéssel éri el, hogy normál legyen. Pedig nekem is tetszenek a mackós pasik, olyan nyugalmat árasztanak, férfiasak :) Amúgy 183cm körüli és olyan 78kg.

Málna,
én is kérek iwiw elérhetőséget! Hát cuki lehetett, hogy leesett róla a karszalag! Mekkora volt?

Méhen kívül a hasban fejlődött? Oda hogy jutott? Mert a méhen kívüli terhesség ugye az, ha nem száll le a méhig, hanem elakad a petevezetékben. De az egészen kívülre hogy került? :shock: Hihetetlen dolgok vannak!

Ha már "horrorsztori", egy ismerősömnek meg az ikrei közül az egyik beteg volt és el kellett vetetni. Félő volt, hogy a másik túléli-e, de túlélte :) Egyetlen szomorúsága, hogy egy kislányra vágyott volna, és pont azt kellett elvenni... :cry: Most 2 kisfia van :)

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Köszi, köszi. :) Tényleg mennyire hasonlít rád Pálmi. :shock: :D :D

Kép

Kép
mirci09

Ja még a "menőzés"-hez visszatérve :) Csak abból a szempontból számít, hogy most a Facebook a menőbb, hogy a legtöbb ismerősömet ma már csak ott tudom elérni... de vagyok mindkettőn, úgyhogy tök mindegy :)

Kép

Kép
sz.veronika

Málna:
Ja tenyleg! Ki vele, milyennek kepzeltel?
Sötét hullámos haj, barna szem, erősebb testfelépítés. De meg ne kérdezd, miért, gőzöm sincs... :D :D :D

Mirci:
Igazad van, biztos egyetemista fotó! :D A nagylányt meg ügyesen odamontírozta :lol: :lol: :lol:

Nikiee: Veled mi a helyzet? Most meg te vagy nagyon csendben. Gyógyulgatsz?

Én az egész heti munkahelyi lógás után most itthon is dög lusta vagyok. Már vagy harmadszor állok neki takarítani. (Köhögős-torokfájós vagyok még mindig.) Pedig haladnom kéne, mert este bálba megyünk. Na ne irigyeljetek, ez valami roppant furcsa bálnak néz ki, ugyanis nem lesz tánc meg zene. :?
Holnap meg nagy családi szülinapozás.

rilka
Vác

Rilka,
ez tényleg furi bál lesz akkor :) Csak kajálás?

Amúgy az enyém is így szokott beesni, aznap délután ideszól telefonon, hogy jön ... de én addigra már nem vagyok itthon, és mire jön, akkorra érek haza, tehát nekem sincs esélyem rendet rakni előtte... nem tudom miért nem tud korábban szólni?

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
ha már hasonlóság (rózsaszín ruhás Pálmi, jobb oldali én):

Kép Kép

Kép

Kép
sz.veronika

méreckedtem
csak a minuszokat írom:)

-9 kg:)

Mell: -11cm
csipő:-7
derék:-11
comb:-4
kar:-2

és.... három hete nem tornáztam sokat

nika70
Salgótarján

Móni,
gratula! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Én még málnát nem látom, mert nem jelölt meg.... :(

nika:Nagyon ügyes vagy, hogy érted ezt el? Mit kajálsz? Norbi update?

sz.veronika: Elképesztő a hasonlóság kettőtök között .... erre vágyom én is... :D

rilka: Tényleg milyen bál az ahol nincs tánc és zene? Mesélj...
korenka
Szár

korenka:) nem Norbizok :) kevesebb édesség kevesebb adagok :)és torna bár mint írtam három hete csak hétvégén tornáztam :) de megy le.csináltunk képet de azon még nem annyira látni a változást pedig derékban 12 cm-t már látni kéne de nem látom annyira a változást csak érzem :)

korenka: nem ez volt régebben is az avatar képed, ismerős :):):)

tényleg tök jó hogy arcok is társulnak a nevekhez :)

Vera: tényleg nagyon hasonlít rád Pálmi :):):

Rilka nem semmi bálnak hívják és se buli se kaja, nem semmi :):):)

nika70
Salgótarján

Vera te még nem vagy ismerőseim közt :( Bejelölsz? Gürtler Mónika néven vagyok megtalálható a facebookon is :)

nika70
Salgótarján

Rilka:
Sötét hullámos haj, barna szem, erősebb testfelépítés.
Ja...pont ilyen. 8) :D :D :D :D :D :P

Bál: érdekes lesz...a bál nem attól bál, hogy van mulatság is? :shock: Lehet régimódi vagyok.

Nikiee:
Hoool vagy mááár?

sz.veronika
:
Hihetelen hasonlóság. :shock:

nika70:
Ez eszméletlen. :shock: :shock: :shock: :wink:

korenka:
Én még málnát nem látom, mert nem jelölt meg....
Lehet, hogy nem véletlen.. :P :D :D :D :D :wink: Na jó, ez csak vicc, ott van nálam előzzd meg! :D

Új trimeszter, új avatar...hiába, már a másodikban hasítasz. :)

Kép

Kép
mirci09

nika: Bizony!!! Elkezdtem visszaolvasni a régi topicot, hogy mi is volt anno Andrissal... és jött az ötlet, hogy leveszem az avatart.... elképesztő, hogy így emlékeztél rá! :D:D

mirci: Hogy te milyen kedves vagy!! :D:D:D
korenka
Szár

Lányok! Mi van veletek? Hatalmas nagy itt a csend! Remélem mindnki a takaró alatt van apával! (Nem az enyémmel) :)
korenka
Szár

Korenka,
:lol: Nem a tiéddel? Miért? Ő már legalább bizonyított! :lol: :lol: :lol:
Amúgy nálunk is akció körüli állapot van, szerintem holnap jelez a teszt, de azért most 2 naponta ráugrunk a témára.

Kép

Kép
sz.veronika

Én halódom.
De. 10-kor ébredtem nagyon súlyosan másnaposan. Kavargó gyomor, szédülés, hasogató fejfájás. Csak az a furcsa, hogy tegnap egy csepp alkoholt sem ittam. :?
A "bál" valójában inkább gyerekprogram volt, kaja, előadások, vetítések, teaház, ilyesmi. Mi igazából inkább segíteni mentünk pakolni az elején és a végén. Hosszabb volt, mint érdekesebb. :)

Ma "voltam orvosnál". Sógornőm, aki már majdnem orvos megvizsgált, és gyorsan ki is írt táppénzre. Valami vírusos izé. Mondjuk holnap délelőtt még muszáj bemennem dolgozni, este pedig Pestre megyek nyelvtanfolyásra - azt nem akarom kihagyni. De ha kedd reggelig nem javulok, akkor tényleg itthon maradok pár napra.

Úgyhogy én tényleg takaró alatt, de apa helyett forró teával. :roll:

rilka
Vác

Jó reggelt!:)

korenka:
Nemhogy a tied apával nem, az enyémmel sem vagyok egy takaró alatt mostanában. Daninak jön megint foga, apának meg már kint van ugyan, de bedurrant a torka és úgy horkol, hogy már a 3. éjszakát töltöttem a kisfiamnál. :? :D :D :D

Nem a tiéddel? Miért? Ő már legalább bizonyított!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rilka:
De. 10-kor ébredtem nagyon súlyosan másnaposan
Nézzd a jó oldalát: úgy érzed magad, mit 20 évesen. :roll: :D :D :D :D
Látom, te is lecserélted apát. :? :D :D

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika: Tök örültem a soraidnak, mert mostanában úgy éreztem, hogy kicsit feladtad a babaprojektet. Szorítok, hogy apa (tied) ügyeskedjen. Jaj anno olvastam ám az anyukád történetét, teljesen ledöbbentett a dolog... van valami fejlemény az ügyben?

Kölcsön adhatom az enyémet. Nem kopik, csak edződik :D:D

rilka: Jobbulást neked. Úgy látszik ez a nyavalya senkit nem kímél. Vigyázz magadra. Nekem a doki azt mondta ezt a vackot szigorúan 5 napig ki KELL feküdni.

mirci: Megint szétröhögtem magam azon,hogy apának kint a foga.. :D:D:D Gondolom te annyira nem vigyorogsz ezen a sztorin.... sajnálom :(

bbercsi:
Hát itt az a bizonyos hét!!! :D Otthon vagy?
korenka
Szár

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Mirci:
úgy érzed magad, mit 20 évesen
Szinte. Az eleje ("Mi a fenét vegyek fel? jaj, még hajat is kell mosnom!"- típusú kapkodás) és a vége (majmocskák dörömbölnek a fejemben) stimmel, csak régen a kettő között mintha fergeteges bulizás is szerepelt volna... :D

Látom, te is lecserélted apát.
Persze. A tea forróbb, édesebb, és nem lép le este dolgozni. :lol:

Korenka:
Kölcsön adhatom az enyémet. Nem kopik, csak edződik
Kedves tőled ez az önzetlenség. :D:D:D Mondjuk 3-4 bébivel már egész jó téma lennénk a bulvársajtónak. Vagy gondoljátok el, micsoda szappanoperát lehetne írni erre a témára... Fú, ebből meggazdagodhatnánk... :D:D:D (Én azért egyelőre maradok a saját párocskámnál.)

Veronika:
Szurkolok nektek! :)

Én nem vagyok sokkal jobban. Háziorvos csak este rendel, én meg ugye akkor nyelveket tanulok, de sógornőm kiírat, be se kell mennem (sose fogom megismerni a háziorvosomat...) Holnaptól pihi. Jó is lesz, mert nekünk is akciós napok közelednek, így legalább nem du. 5 és 6 között kell megoldanunk a dolgot. :roll:

rilka
Vác

Sziasztok!

Korenka: igen!!!! :) reggel ébredés után mondtam is a páromnak: "szombaton ötkor ráérsz? " :)

képzeljétek reggel rádiót hallgattam és jöttek nekem a rossz hírrel, miszerint pénteken újabb hideg érkezik. na puff neki, hol fognak minket fotózni? aztán jött a nagy ötlet!
Szombathelyen januárban megnyitotta a kapuit az új színház....
gyors telefonok és minden oldalról szabad utat kaptam :)

tehát szombaton fújhat, eshet, zuhoghat.... én a színház-teremben a nézőtéren a sorok között fotózkodom :)
Vendég

Bbercsi:
Á, a rádió összevissza beszél. :) Az Országos Meteorológiai Szolgálat honalapja, és az AccuWeather szerint is nagyrészt napos idő lesz nálatok szombaton 10 fok körüli maximummal (éjszaka viszont még fagyni fog).
Persze sosem árt egy B terv, és a színház jó kis romantikus helyszínnek tűnik. :)
Jó készülődést nektek, és a legjobbakat a holnapi győri vizsgálathoz!

rilka
Vác

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?