rilka:
Hát ti tényleg nem unjátok meg egymást
. Ez a hosszú házasság titka.
Azt hitted, hogy félvér a gyerekem, közben csak gyengélkedik a monitor….értem én.
nem szerzett be időben ovu tesztet, így hónap végére pedig egy árva fia petákja sem maradt a megvásárlására
Járt már más is így.
Ééés igen, az első laptető. Gratulálok!
A váratlan betoppanást én is utálom (nálunk ma anyám járt)…továbbiakban ugyanaz, mint amit korenka írt.
Bejöttem dolgozni, erre már ül valaki a helyemen.Előmelegítette?
Jólvanna…péntek van, lehet lazítani kicsit. Legkésőbb hétfőn úgyis megbánod a lazítást.
bbercsi:
Jelentem az ország nyugati felében ragyogó napsütés vanKöszi a helyzetjelentést…Az oszág középső részén viszont nagy hó van és úgy néz ki, hogy nem is akar elállni.
105 kg a párom, a 190 cm magassághoz
Hm…az én uram is 190cm, de örülne nagyon a 105kg-nak. Mondjuk ő csontos is nagyon, meg régen sportolt. +háj
jövő héten akciós hetünk lesz
szééép heted lesz, nem fogsz unatkozni. Én is csak remélni tudom, hogy a munkát kiiktattad a jövő hétről.
priviben bárkinek szívesen bemutatkozom
Részletes önéletrajzot is kell mellékelni?
nika70:
A kisfiad pont úgy néz ki, mint te kicsi korodban.
sz.veronika:
Tudom, hogy most a facebook a menő, de nem menőzök. A szolgáltatásokat az iwiw-en sem használom, minden más ugyanaz.
Én meg tegnap jeleztem apának, hogy akciózhatnánk, erre azt kérdi jelzett a teszt? Mondom nem... én jelzek!
Festettél két csíkot a hasadra?
nikiee:
Amúgy én minden hónapban más drogériába megyek a tesztért, hogy nehogy felismerjenek és rám csodálkozzanak
Én kisvárosban lakom, ezért én a neten rendelem. Pedig ez olyan hülyeség ám, nincs ezen semmi titkolnivaló.
Gyógyulást a hétvégére!
korenka:
végeztem anno.... 1970-ben
A méhen kívüli babától nem lett anyukánk baja?