Sziasztok!
Úgy látszik ez a privi nem megy nekem.
Akkor megírom itt:
Szóval itt voltam:
http://www.pillangos-haz.hu/
Mivel Ildikóval régóta jóban vagyunk, az ár olyan volt, mintha én is helyi lakos lennék. Egyébként Ő rendel még valahol Bp-en is, azt hiszem, hogy szerdánként.
Igen, ma indult a fogigátló, megvolt a 3. napos vérvétel, pénteken lesz UH és az endokrinológussal újabb kör.
Igen, azt hiszem, mi itt mindannyian már ezerszer hallottuk a "ne görcsölj" bölcsességet. Most viszont ez kicsit más volt... valahogy megnyugtatóbb... azt mondta, hogy abból kell kiindulni, hogy nem azért történnek ezek a dolgok velem/velünk, mert szivatni akar a világmindenség/Jóisten/sors/anyatermészet (kinek hogyan tetszik), hanem azért, mert valamit meg kell tanulnunk belőle és minden úgy lesz a legjobb, ahogy éppen történik. Azt is mondta, hogy úgy kellene élni, ahogy a madár repül: csak ráfekszik a levegőre és könnyedén siklik vele, nem gondolkozik azon, hogy most neki a szárnyaival ezt vagy azt kell csinálnia.
Nem is tudom, ezek így bután hangzanak, de valahogy megnyugtattak. Egyébként egy fél mondattal, amikor egészen máshol jártunk, megkérdezte, hogy én fiút vagy lányt szeretnék, mondtam, tulajdonképpen mindegy... erre azt válaszolta, oké, de amúgy lányod lesz:))) Valójában én magamat mindig lányos anyukának képzeltem el:)))
Barikám! Azt hiszem, hogy segítene Neked egy kineziológus.... pontosan ezt éreztem én is amit Te, de egészen tegnapig nem is tudtam megfogalmazni, akkor is, ő mondta ki, mégpedig úgy, hogy valamiféle érzelmi tesztet végzett és kiderült, hogy az negatív érzelmek legmélyebb bugyrában vagyok azzal, hogy azt érzem, nincs választásom és minden kilátástalan. Szóval szerintem próbáld ki! Nem kell, hogy higyj benne, akkor is működik. Ha meg úgy érzed, hogy mégsem, akkor sem dobtál ki egy vagyont (lombik kapcsán már amúgy is költöttünk annyi mindenre, nem? )
Oroszagár! Milyen volt a babales? raksz fel képet?
Ölelés![/url]