Sziasztok!
De jó, hogy megint meglódult a topic!
Timi!
A vizeletemben már nekem is volt vörösvértest időnként, de semmi más érték nem volt rossz, így azt mondta a saját és a tanácsadó orvosom is, hogy nem gond. Azt viszont nem értem, ha a dokid szerint hüvelyi eredetű lehet a probléma, akkor miért nem vizsgál meg és vesz kenetet a hüvelyváladékból tenyésztésre? Vagyis sejtem miért. Sok orvos úgy van vele, hogy egyébként is egy csomó baktérium van bennünk, amit ha most ki is "írtanak", az vagy valami más szülésig úgyis visszatérhet, így a terhesség végén kezelik ki az ilyen eredetű dolgokat. Nekem egyszer volt ilyen tenyésztésem, de azt is kérnem kellett. A 36. héten viszont tutira lesz egy ilyen vizsgálat.
Eveka!
Babakocsi ügyben én nem tudok tanácsot adni. Mi az első gyerkőc kocsiját használjuk majd, de az pont azon tulajdonságokkal nem bír, amikre Neked szükséged van. Nem könnyű összecsukni, nagy helyet foglal és nehéz. De mostmár ez nem gond, tavaly nyáron kertes házba költöztünk, előtte viszont liftesben laktunk a 6. emeleten. Nekünk ezek a szempontok pont nem voltak fontosak. Szerencsére, mert ahogy a mostani hatalmas kínálatot figyelem, baromi nehéz olyat választani, ami az ilyen összetett (és jogos!) igényeknek megfelel.
Babus!
Én is 30-án este megyek legközelebb a dokimhoz. Nekem a doki mindig megnézi a méhem nagyságát. Ez jó, mert nálunk meg a védőnő nem teszi, sőt szívhangot sem tudunk nála hallgatni. Igazából nem is a védőnő állandó helyére járok, hanem nálunk van egy központi tanácsadó, ahol minden körzetnek megvan a rendelési ideje (állandó orvossal), és ott kell megjelenni 3-4 hetente kötelezően (?). Nekem muszáj, mert a táppénzes papíromat ők adják ki, igaz a fogadott orvosom javaslatára.
Szép nagy a pocid, és nagyon csinos kismama vagy!!!
Én most 95 cm-nél tartok, 73-ról indultam.
Párommal én is csináltattam pocis képet, de nem tetszik, majd újra megkérem, és akkor én is teszek fel egy-két fotót.
Zsana!
Nálunk a tanácsadásra mindig úgy KELL menni, hogy friss vizelet leletünk legyen. Mindig előre kiadják a beutalót. Így 3-4 hetente van eredményünk. Engem megnyugtat ez a dolog. Igaz én minden tekintetben vizsgálat-párti vagyok. Sőt, mint Babus, ki is könyörgöm, ha nyugtalan vagyok.
Franciska!
Nálunk is azt javasolják, hogy reggeli fürdés után kell a vizeletet venni, hogy minnél kevesebb hüvelyváladék kerüljön bele.
Részvétem a rossz gyerkőcök miatt, nem irígyellek.
Hamarosan Te is élvezni fogod a bébid mocorgásait.
De jó Neked, hogy jársz terhestornára! Nálunk nem is tudom, van-e ilyen lehetőség. De az az igazság, hogy itt Szolnokon elég ínségesek a terheseknek a lehetőségek. Kismamaruha bolt is csak egy van, amelyik normális, csak ott meg kicsi a választék. Van egy másik, ott meg olyanok a ruhák, mintha 30 kismama agyonhordta volna.
A jobbikban ugyan tudtam venni egy-két dolgot, de mivel egyedülálló bolt Szolnokon, így az árak is igen magasak.
Muki!
Irígykedem az UH miatt. Nekem még kb. 4 hetet kell várnom a következő élményre. Majd írj, hogy milyen volt!
Bocs, mennem kell, nem tudom befejezni.
Beatrix (25+5)