Sziasztok!
Lassan művészet lesz leülnöm a géphez, a suli bizony kifáraszt. De azért becsületesen elovastam mindent. Csak azt sem tudom kivel kezdjem.NNNa.
Karmen, Orsi igazi úri dáma módjára falatozik. Hiába no, az ilyesmit sem lehet elég korán kezdeni.
És ne aggódj, hogy karcsúcska, a lényeg hogy egészséges, ügyi kisbaba.
Szilvus, az ágyikót bizony már régóta lennebb tettük, a múltkor nagyon beijedtem, ahogy Edina emelgetni kezdte a senekét. Na és Peti látom vidáman császkál körbe a házban. És persze kiszúrta magának a csekket, biztosan fini lehetett.
Móki, naaagyon édi Andris a képeken.Mi bizony nem bújunk el apával Edina elől, látnád hogy bámulja a puszilózást! Ilyenkor persze ő is kap
Nagyon szép az esküvői képetek.
Mariann, gyors gyógyit a lábujjkádnak.Én meg állandóan belerúgok mindenbe véletlenül, aminek az a következménye, hogy a köröm belevág a husimba, és néha be is gyullad.
Nagyon édi Nádja a csülökrágcsáló és a kutyusos képen.
Gabi, neked milyen szép gyerkőceid vannak! És milyen nagyok! És milyen fiatal vagy! No, csodállak. Nem lehet könnyű neked sem sulizni mellettük.
Zsuzska, a te Petyád is nagy kópé!
Naná hogy programozó lesz vagy valami ilyesmi. Már gyakorolhat is a billentyűzetén.
Hát bizony ti is sebes iramban hoztátok össze a dolgokat:
Gratula nektek!
Timi, 7 év???? És ez mind anyóssal?Jézus-Mária! Hogy bírtad? Már rég akartam írni neked, hogy megfigyeltelek a képeken, azóta is töröm a fejem, hogy te miért is akarsz fogyni. Met nekem nem tűnsz ducikának egyáltalán.
Amúgy a legjobb fogyókúra-recept neked mindig kézügyben van. Mert ugyebár ott van anyósod...
Ő szívesen leenne a lábadról szerintem
Bence minden kaját ilyen lekesedéssel fogad? Akkor jó dolgod van
Ági, én is nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok. Szegény fejed, biztosan nagyon megijedhettél...
Na de Matyus eddig már újra olyan virgonc mint előtte ugye? A szájpenésznek üzenem, hogy sürgősen távozzon Matyika szájából.
Erika, elképzeltem magamban Danit, amint a nagy barna szemeit tágra nyitva kúszik a hátán
Édi lehet. Hogy mit ki nem talál!Álmomban sem gondoltam volna, hogy így is lehet közlekedni. Na és a csajszikád! Hát csodálom hogy nem röhögted el azonnal magad.Micsoda dumája van nekije.
Humi,cak nekem tűnik úgy vagy Kristóf nagyot nőtt az utóbbi hetekben? Már a képek alapján mondom. És ügyesedett is ugye? A kis huncut.
Lázacska elmúlt már?
Kata szegény Máté...
Már előre félek én is a fogaktól. És a pöttyök okát sikerült kideríteni?
Sly, a te Biankád is aranyos kisbaba, eddig még nem láttam képet róla.Milyen ártatlanul majszolja a csokit!
Ficsi volt no!Én úgy vagyok, hogy töröm a fejem, vajon miért bömböl ismét Edina, de ha hirtelen nagy csend lesz, azonnal rohanok, mert gyanús...
Olyankor ő is valami tabuval szórakozik.
Sylvia, Zsófi is milyen ügyesen állingál! ÉS csak úgy lazán fél kézzel fogózik.Ügyike! Olyan édi kis arcocskája van. És korban ő meg Krizsó állnak Edinához a legközelebb, én máj. 3-án szültem.
Barbi, a te Bencéd is aranyos kiskrapek!
Pumi, Nándinak milyen hamis mosolya van!
Tünde, nem semmi mennyi foga van már a kis krokodilnak!Sikerül néha azért neked is egy kicsit pihenni? Tomika most jobban alszik?
Moncsi, Levi más ritmusban fejlődik, de ez nem jelenti azt, hogy le van maradva. Én meg attól vagyok kétségbe esve, hogy nem túl korai-e ez az állingálás.
Mind le akarom nyomni Edinát a senekére, ő meg ordítva tiltakozik, és kifeszíti magát, hogy véletlenül se sikerüljön a zannyának a leültetés.
Ne búsulj, Levi hamarosan hasonlót fog produlálni, akkor meg lesheted, hogy vajon mibe is ütheti bele a kis buksiját
Kitty, édes lehet az éneklő Rékus. Na és lehet csak kényelmes a csajszika. Minek mászni, ha forogva is eléri a dolgokat?
Léna, jó kis meglepit szerzett Sára! Milyen ügyesen rendezget már. Rövid időn belül anyának nagy segítsége lesz a házimunkában.
Claire, hogy vannak az ikrecskék?
No, kapcsolat. Mi 7 és fél éve vagyunk együtt, ebből 2 és fél év házasság. 1997 máj. 2-ától jártunk, 2002. máj. 2-án (ill. 4-én) esküdtünk meg, 2004. máj. 3-án született Edina. Ezt jól kifundáltuk ugye?
Edina megtanult hízelegni, ilyenkor mondja hogy ejjjeje, ejjeje, az első e hang nagyon magasról indul.
Olyan aranyos. Aztán mondigálja, hogy hettyetye, tyetyetty. Meg tudnám enni.
.
Na, ismét regényt írtam. Még csak egy képecske az esküvőnkről, amkor még anya fiatal volt és nyugtalan
( meg elég vékonyka
) Szkennerünk még nics, úgyhogy tessék elnézni a minőséget, ugyanis lefényképeztem a fényképet.
Bocsika, ha valaki kimaradt.
Puszi, Mely